HIFK - Jokerit 30.1.2003 Nordenskiöldinkatu, Stadi

  • 23 935
  • 200

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti cobol
Viimeisetkin rehellisyyden rippeet ammattimaisemmasta jääkiekosta kärysivät HIFK:ta edustaneen maalivahdin Stig Wetzellin banaanin keväällä 1974.

Nyt et tainnut ihan ymmärtää mitä ajoin takaa. Tuohon edelliseen kolmikkooni ei kuulunut "ehdoton puhtaus" tai jotain sinnepäin. Sitä rehellisyyttä mitä minä kaipasin, on löytynyt kiekon parista aina, ja toivon että löytyy jatkossakin.

Kovuus-Suoraviivaisuus-Rehellisyys oli se yhdistelmä, ja sillä tarkoitan nimenomaan sitä että pelataan miesten peliä kuten miehet pelaavat. Eli mennään kaukaloon, painetaan se 60 minuuttia siellä täysillä yrittäen tehdä maaleja, ja tullaan pois. Uteliaille median edustajille voi sitten sanoa vaikka että "Vittu kun hävittiin, nyt syö miestä." Tai sitten voi huutaa vaikka että "Pesoselle noutaja!"

Eli pointtini on siinä että pelataan sitä kiekkoa, eikä kerjätä säpiä mediassa itku kurkussa. Ja jos hävitään, niin se voidaan vaikka tunnustaakin suoraan. Jos peli oli perseestä, niin sekin voidaan sanoa ääneen, eikä vedota hienoihin tilastoihin.

Nykyään niin monessa jengissä on menty siihen että insinöörit tekee laskelmansa ja pikkutytöt juoksee hameet päällä antamassa milloin mitä lausuntoja, joilla halutaan parantaa oman joukkueen asemia tulevaisuudessa.

Jos lätkäjoukkueessa on yhtään munaa, se pelaa pelinsä parhaansa mukaan ja katsoo mihin se riittää. Edelleen, nämä mediapelleilijät, selittelijät ja kieroilijat saisi viedä niihin sarjoihin mihin kuuluvat, esim. naisten bridge-liigaan.

Vieläkin pitää kehaista että Lehkosen Ika edustaa hyvin lähelle tätä kaipaamaani jääkiekkoa. Kaikki tehdään täysillä ja tunteella -eikä selitellä. Yksinkertaista. Lisää tämmöisiä miehiä niin meillä pelattaisiin vielä huomennakin oikeaa hokia. Lisää summanen-suhonen-jortikoita, niin kiekkomme ei kiinnosta enää ketään. Sillä tiellä ollaan jo nyt.

Jos sitten tämä "minun unelmakiekkoni" on jo kuollut, niin se selittänee sen miksi ihmiset haukottelevat niin paljon kiekkopeleissä.

Hull16, ymmärrän että jos Ilmalassa joku osaisi lukea, ja siellä olisi sanakirjoja, niin niistä olisi poistettu mm. sana "kunnia" tarpeettomana. Ymmärrän myöskin sen että te ette semmoisten asioiden olemassaoloa voi hahmottaa, koska te ette niitä ymmärrä. Siksi ymmärrän tuon viimeisen kommenttisi oikein hyvin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit tänään

Jokerit
1 Tommi Niemelä, Maalivahti
32 Kari Lehtonen, Maalivahti AK

1. kenttä
6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja AK
7 Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja AK
57 Pavel Vostrak, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
25 Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
77 Martti Järventie, Vasen puolustaja
26 Mika Strömberg, Oikea puolustaja
37 Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä
33 David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
3 Ari Vallin, Vasen puolustaja
2 Arto Tukio, Oikea puolustaja
40 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
9 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
12 Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja
4 Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
27 Mikko Ruutu, Keskushyökkääjä
10 Sean Bergenheim, Oikea laitahyökkääjä

Missä Helanen? Missä Laine? Ja mitä vittua Pesonen tekee 3.kentässä?

Tän kauden Pesonen on ollut kuin varjo viime kautisesta ja nykyotteilla en ole varma mahtuisiko Pessi pelaamaan edes KiVan kokoonpanoon. Laine olisi mennyt heittämällä Jussin edelle, joten toivoa sopii että Laine on sivussa esimerkiksi kuumeen takia. Ja olisi tuo Markus Helanenkin saanut olla kokoonpanossa mukana kun HIFK kuulemma kostaa kokemansa vääryydet Jokereiden suurelle saatanalle Kari Lehtoselle ja näin ollen Tommi Niemelä tehnee liiga debyyttinsä tänään kun Lehtosta kannetaan paareilla jäältä.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaaha, täälläkin tunnutaan käyvän sitten kuumana puolin ja toisin. Hölömöt, eiköhän voitaisi jo jättää tuon Ruutu-Sihvonen-tapauksen ruodinta sikseen. Polvesta ei toki enää uutta saa, mutta ei se saatana joutavalla syyttelylläkään parane.

Illan pelistä vielä se, että koska jääkiekkoilija on ihminen, saattaa valmentajan ja järjen äänestä huolimatta pienen pieni murunen olla jäänyt hampaankoloon sekä edellisestä Narri-pelistä, viime aikojen paskoista otteista että median ja fanien kriitiikistä. Näinpä ollen luulen, että monellakin IFK-pelaajalla saattaa olla älytön tsemppi päällä. Tämä voi johtaa oman pään unohtamiseen tai hyvään tulokseen. Ylilyönnit ollevat tänään kuitenkin luokkaa kakkonen ryntäyksestä.

Ketjuista se, että Vihko saisi jo herätä ja paikka kakkosessa voisi toimia herätteenä. Kolmonenkin voi ihan hyvin onnistua. Nelonen on nelonen ja ykkönen ja Kauppila varmaan löytävät toisensa. Kotijoukkueelle menee, lukemat saatte arvata itse.

PS. Jos Jokeri-pelaajat lukevat tätä, tanssiinkutsu ranskaksi menee näin: Veux tu te battre?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Torstai-illan splatteria tiedossa...

, jos matsin jälkeen haet sellaisen videon Makuunista. Täällä on jo monen suusta toitotettu, että mitään kostoa ei tule ja tylsää neppailua on tiedossa. Samaa mieltä ja eri mieltä olen. Olen varma, että mitään kostokuittausta ei tule, koska se tulisi yli kaksi viikkoa myöhässä ja kohdistuisi aivan väärään henkilöön. Sitä mieltä kuitenkin olen, että mitään neppailua ei tänään nähdä. Erittäin epä-Apemaisesti IFK lähtee tänään taklaamaan ja paljon. Jokerien on vastattava tähän taklauspeliin, jos mielivät pisteistä taistella. Näin ollen laidat ryskyvät ja Levonen jopa sallii sen (on sen verran väsynyt, ettei jaksa siihen pilliin koko ajan viheltää). IFK voittaa ns. taklaustilaston lopulta niukasti 42-17.

Ottelu päättyy varsinaisella peliajalla 2-2. Jatkoajalla nähdään myös maali, mutta en uskalla ennustaa kumpaan päähän. IFK ottaa JA:lla Daven pois ja yrittää kahden pisteen saalistusta riskillä, koska meille nuo pisteet ovat tärkeämpiä kuin Jokereille. Näin ollen Jokereillakin on pieni mahdollisuus saada maali aikaiseksi. IFK:n maalit: Treille, Pärä. Jokereiden maalit: turunenvertala.

IFK:lta todellakin tarvittaisiin tuota Seniorin kehittämää maskipeliä. Lehtoselle ei yksinkertaisesti saada maalia ellei siellä edessä seiso vähintään 200kg:a punaista tiellä mailaniskuista välittämättä. Toinen vaihtoehto on sitten saada Hirso yksin läpi ;-).

Tavoistani poiketen kokeilen tänään ottaa muutaman pelaajan erikoistarkkailun alle pelkän matopelin pelaamisen sijasta. IFK:lta seuraan luonnollisesti Treilleä. Tämän lisäksi kiinnitän erikoishuomiota Turo "Turre" Järviseen, joka on jostain syystä nimimerkki Snaksterin suosikki. Hommaa helpottaa se, että Treille ja Turre pelaavat samassa kentässä. Kolmatena IFK:n pelaajana tarkkailen Lehtosta, joka tekee paluun pitkän tauon jälkeen. Jokereilta en keksinyt ketään pelaajaa, jota kiinnostaisi seurata. Narreilta seuraankin pelaajiston sijasta valmentaja Summasta, joka puolestaan seuraa silmä kovana Harkimoiden nykytilannetta...

Edit: Mikä ***tu siinä on, kun tuota pakkiparia Hedberg-Saarinen pitää peluuttaa itsepintaisesti yhdessä? Onko tämä joku Apen kosto faneille, kun haukumme häntä täällä vuolaasti? Jos se on siitä kiinni, niin aloitan Apen kehumisen heti! Hyvä Ape! Grappa on loistavaa seurajuomaa (niin se muuten ihan oikeasti onkin)! Kaikki pelaa! No jokohan nyt muuttuisi ääni kellossa?
 
Viimeksi muokattu:

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Megajännittävä" paikallisderby ois vuorossa.Luottavaisin mielin kaikesta huolimatta ollaan,veikkaus 3-1!Pärä,Kauppila ja Z maalareina.Eikun matkalle halliin,kestää muutaman mutkan takia about 3 tuntia.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aravirta vaatii lisää taklauksia

Viestin lähetti hull16
Flintti hei, tuo oli täysin turhaa!

Nythän ei ole kysymys oliko ne puhtaita vai ei vaan tuossa oli kysymys jullien kunniasta


Kysymys on siis kunniasta, jota koskaan ei ole edes ollut olemassa!



Onneksi olet pentu olemassa. Olisihan se ollut ennenkuulumatonta, että pakallispelin ketju olisi sujunut kutakuinkin asiallisissa merkeissä.

Mutta et pettänyt taaskaan. Häpäiset joka kerta onnistuneesti kaikki asialliset oman leirisi kannattajat, jotka sitten joutuvat puolustautumaan "jullileiristä" tulevia yleistyksiä vastaan. Olet oman leirisi ylivoimainen moukka eikä asemasi ole edes uhattu. Toivottavasti osaat olla ylpeä siitä.


Ai niin, lisätään vielä, että todellakaan ei ollut kysymys "olivatko ne puhtaita vai ei". Siitä ei kai kukaan (ilmeisesti sinua lukuunottmatta) ole eri mieltä. Vahinkoja toki, mutta puhtaita ?
 
Viimeksi muokattu:

penguin66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti flintstone
Missä Helanen? Missä Laine? Ja mitä vittua Pesonen tekee 3.kentässä?

Tän kauden Pesonen on ollut kuin varjo viime kautisesta ja nykyotteilla en ole varma mahtuisiko Pessi pelaamaan edes KiVan kokoonpanoon. Laine olisi mennyt heittämällä Jussin edelle, joten toivoa sopii että Laine on sivussa esimerkiksi kuumeen takia.

Laine ei mahtunut kokoonpanoon, mitä suuresti ihmettelen. Mistään loukkaantumisesta ei kuitenkaan ole kyse. Olisin odottanut myös Tomi "Timo" Mäen esiintymistä Helsingin jäähallissa tänään, mutta haaveeksi jäi sekin.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Laine kärsi eniten Vostrakin hankkimisesta. Pelaavat samaa laitaa eikä Teemulle näin ollen löydy oikein mitään roolia Summasen papereissa. En ihmettelisi vaikka Laine olisi ilmaissut mielipiteensä asiasta Raimolle. Minä ainakin olisin :).

Näinhän tämä menee. Ei kohta yhtään omaa pelaajaa pelaavassa kokoonpanossa. Rahaa poltetaan sen sijaan johonkin vostrakkeihin.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
kovat piipussa

Tänään taklataan niin saatanasti. Mailat pysyy alhaalla, samoin kyynärpäät. Piikkisen kutitetaan "kaverin" naamaa hanskalla kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Siitä mahdollisesti seuraavista kutsuista ei kieltäydytä, sanoi Aapo mitä tahansa. Peli päättyy ennennäkemättömän IFK-yleisön huutomyrskyn saattelemana 3-2 Julleille. Kerrankin kunnon viihdettä.

Ranskis pelaa itsensä välittömästi IFK-fanien sydämiin. "Jumalauta. Sehän on kuin Mäkkäri parhaimmillaan"

Alkaako tästä kasvojen pesu, joka päättyy Maljan nostoon Nordiksella keväällä?

Kuka pyyhkii jäällä ja ketä. Tule paikan päälle ja totea itse. Paha Punainen on palannut!

Jullien Julli.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Vakio
Näinhän tämä menee. Ei kohta yhtään omaa pelaajaa pelaavassa kokoonpanossa. Rahaa poltetaan sen sijaan johonkin vostrakkeihin.

Ihan tosissaan naapurin veljet, pistäkää nyt jo hemmetissä vähän noottia menemään sinne johdon suuntaan näistä ostoksista. Eihän siinä ole mitään järkeä että teille ostetaan paketti täyteen näitä vertala-turunen-vostrakkeja, todennäköisesti vielä kohtuullisen isolla rahalla, kun omasta takaakin löytyisi ihan saman asian ajavia kavereita, ellei jopa parempia.

Yksi mikä vetää pohjaa pois näistä paikallispeleistä on se että ei ole mitään paikallissäpinää! Jos teidän kaikki pelaajat on maakunnista tai ulkomaalaisia, niin yritä nyt siinä sitten rakentaa jotain paikallis-kilpailua.

Kuten Vakio tuossa fiksusti asian toi esiin, ostaa sitten vaikka ne kaksi ensimmäistä ketjua täyteen Gretzkyjä, ja täyttää loput joukkueesta omilla, on paljon enemmän fiilistä katsoa niitä pelejä, niin koti- kuin vierasjoukkueen kannattajien puolestakin. Eikä teilläkään yksi kimmokuhta ykkösessä pahaa tekisi (mutta ettikää omanne, Kibe pysyy meillä).

Ainakin minulle yksi jääkiekon suurimpia suoloja on aina ollut nuoret pelaajat ja niiden kehityksen seuraaminen. Narreissa on oikeasti hyviä junnuja vaikka kaksi ketjua täyttäisi, olisi sääli jos he(kin) lähtevät sitten HPK:hon voittamaan Suomen mestaruutta.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Re: Re: Jokerit tänään

Viestin lähetti penguin66
Laine ei mahtunut kokoonpanoon, mitä suuresti ihmettelen. Mistään loukkaantumisesta ei kuitenkaan ole kyse. Olisin odottanut myös Tomi "Timo" Mäen esiintymistä Helsingin jäähallissa tänään, mutta haaveeksi jäi sekin.

Taitaa Temen ura Jokereissa olla ohi. Sääli, juuri Laineen kaltaisia pelaajia kaivataan nykykiekkoon. Ehkä onnistuu paremmin pienemmissä ympyröissä.
Tomi Mäki pelasi eilen A-junnuissa Lukkoa vastaan joten taitaa liikkua aksellilla A-junnut/K-Vantaa.
Ihmetyttää suuresti miten Mikko Kalteva ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Pelaa junnuissa aivan huikeasti. Loistavaa viivapelaamista ja sijoittumista. Ei pahemmin tule kiire kaverille juuri loistavan sijoittumisen ansiosta. Herätys Lukkarila(vastaat junnuista), vielä ei ole liian myöhäistä tämän kauden osalta. Menee heittämällä Kankaanperän ohi rosterissa.

Harmi ettei tänään pääse hallille, joutuu tyytymään "konekivääri" Linkun selostukseen.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Koska tänään kohtaavat joukkueet, joiden päävalmentajat ovat tunnettuja kirjallisuuden ystäviä, julkaisen tässä molemmille oman anagrammirunon. Nämä ovat taidetta. Taiteen tunnistaa siitä, ettei sitä voi aina ymmärtää, mutta käsittämättömyyden takaa löytyy universaaleja ajatuksia. Näiden lyyristen purkausten antamin voimin on hyvä ihmisen olla ja elää.

ALPO SUHONEN

Puolensa - noh,
olenhan sopu.
Huono lapsen
huolen panos.
Onpas huolen
suolen, hapon!

RAIMO SUMMANEN

Sanoimme ruman
omamme surinan!
- Immonen surmaa!
Useamman normi
romun maiseman
... arominen sammu.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Teemu Laine

Viestin lähetti conti
Liigan sivujen mukaan Teemu Laine ei ole illan kokoonpanossa. Onko tietoa onko kaveri loukkaantunut vai kenties "treidattu" muualle? Jotenkin vaan on pelko perseessä! Myöskin Helanen puuttuu kokoonpanosta.

Jälkimmäisessä tapauksessa jäisi hyvästit tuolle joukkueelle.
Toki tuo kokoonpanon ulkopuolelle jättäminenkin kertoo Summasesta aika paljon. Saunan takana on vielä tilaa..
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Vakio
Näinhän tämä menee. Ei kohta yhtään omaa pelaajaa pelaavassa kokoonpanossa. Rahaa poltetaan sen sijaan johonkin vostrakkeihin.

Ei nyt ihan vaikka melkein totta onkin.

Lehtosen, AJ Niemen, Strömbergin ja Bergenheimin minä ainakin lasken omiksi ja Valtosen ja Voutilaisenkin lähes omiksi.

Minä olisin kyllä heittänyt Pesosen KiVaan ja nostanut Laineen Vertalan paikalle 2.kenttään, Vertsin pelatessa 3.kentässä Pesosen paikalla.

Ei Rami näin!!
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti flintstone


Lehtosen, AJ Niemen, Strömbergin ja Bergenheimin minä ainakin lasken omiksi ja Valtosen ja Voutilaisenkin lähes omiksi.

Valtonen melkein oma??? Eiköhän samoilla kriteereillä kannata laittaa Peltonen, Nemirovsky ja kohta Vostratkin samaan kastiin, onhan heillä jo tolla mittapuulla pitkä ura Jokereissa takana, voisi jopa sanoa, että ovat oppinsa ammentaneet Ramin koulussa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Arvasin että joku pilkunnyplääjä tähän tarttuu

Mutta siltikin kyllä tuo Tomek on meillä Jokereissa melkein omaksi pojaksi otettu vaikka tiedän että Valtonen on Ilves lähtöinen pelaaja. Tomek on myös käynyt pelaamassa Jokipoikien riveissä ennen meille tuloaan mutta siltikin Tomek on otteillaan noussut meidän fanien suosikkien joukkoon. Ja SM-liigassa Tomek on 19 Ilveksessä pelaamaansa peliä lukuunottamatta edustanut vain Jokereita.

Eli aikas kaukana ollaan mistään Peltosen, Vostrakin tai Nemirovskyn nostamisesta omaksi. Tanada!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pakollinen tulosvetoennuste: Peli päättyy joko 5-3, 2-2 tai 3-5! Nuo tulokset jätän kioskille, ei jaksa oikein innostua tähän matsiin. Taitaa olla taas yksi tylsä paikallismatsi tiedossa. Toivottavasti pelit ruotsalaisia vastaan ovat ensi kaudella ohjelmassa. Näin saadaan paikallismatsien määrä supistettua 6 kappaleeseen. Siinäkin on kaksi matsia liika, sillä 4 paikallismatsia olisi sopiva määrä. Silloin olisi enemmän sykettä ja tunnelmaa matseissa.

IFK:n maalit: Vihko 3, Hirso 2, Narrit: Vertala 3
Jäähyt: IFK 1 x 2 min. (väärä vaihto)
Jokerit 2 X 2 (2 x väärä vaihto)

taklaukset: IFK: 3 kpl (Pikkarainen I kaikki)
Jokerit 4 kpl
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti Carlos

Yksi mikä vetää pohjaa pois näistä paikallispeleistä on se että ei ole mitään paikallissäpinää! Jos teidän kaikki pelaajat on maakunnista tai ulkomaalaisia, niin yritä nyt siinä sitten rakentaa jotain paikallis-kilpailua.

Pisti vähän silmään, varsinkin viittaus Jokereitten ulkomaalaispelaajien määrään contra Ifkin.

Laineen peluuttamiseen vilttiketjussa täytyy kyllä olla jotkut muut kuin pelilliset syyt ja ei helvetissä panna häntä myyntiin. Tasapaino nuorten ja vanhojen välillä pitää olla. Suuremmat pettymykset löytyvät kyllä kokeneemmasta kaartista, joten sieltä vaan äijää (esim. Vertala) kiertoon.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Kempes
Jäähyt: IFK 1 x 2 min. (väärä vaihto)
Jokerit 2 X 2 (2 x väärä vaihto)
Joo, taitaa tulla varsinkin odotusarvoihin nähden kauden tylsin paikallispeli ja saadaan uutta keskusteltavaa: Huominen aihe on pikallispelien lukumäärä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Arvasin että joku pilkunnyplääjä tähän tarttuu

Viestin lähetti flintstone
Mutta siltikin kyllä tuo Tomek on meillä Jokereissa melkein omaksi pojaksi otettu vaikka tiedän että Valtonen on Ilves lähtöinen pelaaja.

Teillä näitä verisiteitä riittää.
Toivottavasti saamme nähdä muutakin kuin pilkunnypläämistä tänään.
 

SuperTero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,
SC Classic,
Suomen Leijonat
Viestin lähetti Carlos
Ihan tosissaan naapurin veljet, pistäkää nyt jo hemmetissä vähän noottia menemään sinne johdon suuntaan näistä ostoksista. Eihän siinä ole mitään järkeä että teille ostetaan paketti täyteen näitä vertala-turunen-vostrakkeja, todennäköisesti vielä kohtuullisen isolla rahalla, kun omasta takaakin löytyisi ihan saman asian ajavia kavereita, ellei jopa parempia.

Yksi mikä vetää pohjaa pois näistä paikallispeleistä on se että ei ole mitään paikallissäpinää! Jos teidän kaikki pelaajat on maakunnista tai ulkomaalaisia, niin yritä nyt siinä sitten rakentaa jotain paikallis-kilpailua.


En halua mitenkään provosoida, mutta Carlos pieni...Ei IFK:n kahden kauden ostokset ole ollut yhtään sen parempia. Vai oletko ollut täysin tyytyväinen FööniPentin ostoksiin. Sen myönnän, että Jokereissa pelataan 1-2 kautta ja sit pukkaa uutta miestä pukukoppiin. Kyllä ennen oli rakkaampi side seuraan kun pelaajat oli mukana monta kautta ja ehti elää niitten kanssa. Ei IFK:ssakaan ole enää sitä munaa mitä joskus oli...nykyään pelit on pakkopullaa....

On muuten ikävä vanhoja paikallispelejä :(

Edit: kirjoitusvirhe
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Arvasin että joku pilkunnyplääjä tähän tarttuu

Viestin lähetti flintstone
Mutta siltikin kyllä tuo Tomek on meillä Jokereissa melkein omaksi pojaksi otettu vaikka tiedän että Valtonen on Ilves lähtöinen pelaaja.


Eikös myös Vostrak ole käynyt Myllypuron ala-asteen ja pelannut F-junnuista saakka Jokereissa?
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti SuperTero
En halua mitenkään provosoida, mutta Carlos pieni...Ei IFK:n kahden kauden ostokset ole ollut yhtään sen parempia. Vai oletko ollut täysin FööniPentin ostoksiin.

En ole ollut täysin tyytyväinen, enkä nyt puhunutkaan siitä ostosten laadusta, vaan siitä että teillä nuo omat pojat on vähän turhan harvassa, ja rosteriin tupataan silti lisää ulkopuolisia "keskinkertaisuuksia". Meillä kuitenkin löytyy rosterista pitkä lista omia kasvatteja.

Ja en tällä siis halua haukkua narreja ostojoukkueeksi, vaan ihan vain kaipailen sitä paikallistunnelmaa. Mistä teillekin sitten tulee niitä uusia Immosia, Strömbergeitä ja Ketterereitä (**ddu mikä sana), jos niitä ei kasvateta?

Miettikää nyt oikesti miten eri fiilis siinä olisi kun molemmilla pelaisi n. 50% joukkueesta omia poikia, siinä oikeasti otettaisiin mittaa paremmuudesta, ei pelkästään siitä miten kukakin on menestynyt edellisen kesän siirtomarkkinoilla.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tärkeä peli molemmille. Jokerit lähtee ihan hyvästä asemasta illan peliin. Ku saatais viellä Vostrak peliin täysin mukaan niin hyvää tulee. Lehtonen maaliin ja katotaan miten menee. Viime ottelussa Nemirovsky oli tulessa ja Hentunenkin näyttänyt parasta osaamista lähi matseissa. Jokerit taitaa ymmärtää että Peltosta on turha viellä odotella takaisin.

Jokerit lähtee selvästi ykkössuosikkina. IFK:illä peli on ollut vähän jäässä. Mutta viime ottelusta jäi muutenkin ikäviä muistoja niin ei tiedä millä voimalla HIFK lähtee tänään kotikaukalossa Jokereita vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös