HIFK - Ilves, Helsingin Jäähallissa Ti 11.11.03 klo 18.30

  • 10 650
  • 75

jason

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei liity itse matsiin mitenkään, mutta...

Kuunteliko kukaan Radio Citystä matsin selostusta? Siellä oli päästetty itse Iso-P ääneen taas. Siis miten voi noin kokenut, olla NIIIIN huono selostaja? Tv:ssä Pentti vielä menettelee, kun näkee kenttätapahtumat, mutta radiossa ei todellakaan. Matsin tapahtumia pystyi vain arvailla, kun siellä oli koko ajan n. 1-2 sekunnin taukoja sanojen välissä.

Bubikin on jumala tähän kaveriin verrattuna. Voi herran jestas sentään.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Die salaisuus von unserem voitto

Viestin lähetti Carlos

Ihan yleisesti vielä Hifkin pelistä pitää sanoa, että 2 asiaa pisti silmään. Taklauksia koko pelissä oli ehkä about 5 kpl, mutta ne aloitukset... Valehtelematta Ilves vei niistä vähintään 85 prosenttia, ei mitään jakoa meillä. Tämän kanssa ollaan vielä lirissä kauden mittaan, ja jos narrit halutaan voittaa toistamiseenkin, aloituksia on pakko ottaa enemmän. Tämä on tällä hetkellä suurin ongelmamme, kirkkaasti.

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka monta prossaa Ilves voitti aloituksista, varsinkin ei-keskialueen aloituksista. Ehkä jotain HIFK:n senttereiden aloitustaidoista (onko sellaista sanaa?) kertoo se että Vopat voitti omien laskujeni mukaan eniten aloituksia ja monta voittikin. Eli sama tahti hänellä kuin maajoukkueessakin.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Die salaisuus von unserem voitto

Viestin lähetti Carlos


Tajusin muuten juuri tänään miten tärkeä pelaaja Vopat on joukkueelle. En siksi että hän tekisi kovaa töitä, tai tekisi paljon pisteitä, tai olisi poliisi, vaan hän on todellinen johtaja kentällä, joka luo uskoa muihin. Ei millään tekemisillään, mutta olemuksellaan. Hän pelaa kuten ammattilainen, on iso, näkyvä, tuo kokemusta, ja hän on semmoinen pelaaja jonka takaa nuoret ja kehittyvät pelaajat voivat ponnistaa. Hän on eräänlainen esikuva, henkisen vastuun kantaja, tukipilari, mutta mikä tärkeintä, hän tuo joukkueeseen uskottavuutta sisä- ja ulkopuolella. Erittäin tärkeä mies joukkueelle. Ilman Vopattia tämän kevään mitalipelit voidaan unohtaa kyllä suoraan, uskallan näin sanoa. Tähän kun vielä lisätään se että hän OSAA pelatakin, TEKEE töitä, OSAA olla poliisi, ja OSAA tehdä maaleja, on meillä tässä todella sopivasti karkea timantti. The Mr. HIFK. The God. The Roman.

Ymmärsinkö nyt oikein, että tarkoitat tuolla kaikella ns. karismaa eli suomeksi lavasäteilyä. Ja oikeassa olet, ei liene liigassa toista yhtä karismaattista pelaajaa ainakaan Tuomon lähdön jälkeen näkynyt.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi voinut kuuluttaja hehkuttaa A-P Lambergin uran ensimmäistä liigamaalia kun se kerran n. 60 matsin jälkeen viimein tuli. Kolmas erä pelailua, mutta siltikikin peukut ylös herroille Turunen, Varakas, Lamberg.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Syyskuun pelaaja Juha Pitkämäki loukkantui pahasti HIFK:n ensimmäisessä maalissa. Kyllä vituttaa .

Itse pelistä ei liene mitään sanottavaa .
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti B1

Tosin jokaisella pelikatkolla katselin B3:sen luukulla alinta cheerleaderia. Oli hyvin pätevän oloinen tapaus. Rauhoitti kierroksilla käynyttä mieltäni hyvin.
Seniorille voisin sanoa, että "se olis ollut sun tapaus". Blondi ja -nielaisuääni.


Ja Sä todella luulet, etten mä tiedä/huomannut/pannut merkille? Sehän oli tietty Aino. Tsirkkusivujen ryhmäkuvassa ylärivi kolmas oikealta. Aina hymyilevä pirtsakka tsirkku. Jos olisin puolet nuorempi, niin .....


Se Pärän maalinedushässäkkämaali tuli videotarkastuksen jälkeen screeniltä C4:n yläpuolella olleen kameran kuvaamana. Siinä kuvassa maali näytti aivan selvältä tapaukselta, näkyi minusta kuvassa hyvin. Se kiekkoöissä ollut pätkä näytti paljon epäselvemmältä.

Levosen piikkiin nyt ei ihmeitä laittaisi. Minusta ''ihan jees'' suoritus. Makutuomioita kun sattuu matseissa jokunen suuntaan jos toiseen. Muutoin kyllä pidä Levosta paljon parempana, kuin monia muita. Uskon pelaajienkin pitävän.

edit typo
 
Viimeksi muokattu:

keppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tottenham
Valo?

Eilisessä matsissa 3. erän loppupuolella pelikatkolla alkoi joku karjumaan B2 -katsomossa, että "Pistä se valo vi..tuun, etkö sä jo usko? Pitääkö tulla uudestaan sanomaan sinne?" Seuraavalla katkolla ilmeisesti jotkut toiset karjuivat että "Missä se valo on? Valo heti takaisin!" Itse en valoa nähnyt ja kyse ei ilmeisesti ollut mistään uskonnollisesta, joten kysyn nyt, että mistä oli kyse?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Die salaisuus von unserem voitto

Viestin lähetti Carlos
...vaan hän on todellinen johtaja kentällä, joka luo uskoa muihin. Ei millään tekemisillään, mutta olemuksellaan. Hän pelaa kuten ammattilainen, on iso, näkyvä, tuo kokemusta...

Romanista vielä snadisti: tuffiudestaan huolimatta on kuitenkin 'true gentleman'. Taputtelee anteeksipyynnöt patjoihin tai kypärään jos vahingossa ajaa veskan päälle tai käsi nousee puolustajan otsalohkoon. Tarkoituksella ajamiset on sitten ihan eri juttu :)

Näppärä kääntölaukaus eilen, lähellä oli ettei tehnyt kahta kaappia.

Aika epelille tiedoksi, että I've got crystal balls...
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
No niin, mitähän tuosta nyt sanoisi, kerrankin pomppi kiekko meille näinkin selvästi. Tuomarin ja Ipa-vahdin suosiollisella avustuksella saatiin pisteet aika puolivaloilla. Vopat täällä onkin jo nostettu yksilönä esille, sama huomio minullakin. Koko paketti toimi tällä kertaa ainakin pisteiden valossa suht. mukavasti.

Mukava oli huomata kanadalaistyyppinen loppuun asti pelaaminen. Nyt siellä maalin läheisyydessä (ja toisinaan maalin sisälläkin) oli riittävästi röyhkeitä punapaitoja ronkkimassa irtokiekkoja sisään vihellykseen asti, ja kantoihan se hedelmää varsin mukavasti maalien muodossa. Senior varmaan tykkäsi, vaikka ilmeisesti tarkoituksella jätti raporteissaan tämän seikan mainitsematta.. (testaan ootko hereillä)? Hassu juttu muuten, että kun tätä toimintaa ei tapahdu, revitään ties mitä pelihousuja ja peräänkuulutetaan maalineduspelaamisen terävöittämistä, ja sitten kun eilisen kaltaista toimintaa tapahtuu, kuitataan maalit usein räkämaaleina. Maali se on räkämaalikin.


Jokohan Holma jo aikuisten oikeasti ansaitsisi paikkansa vähintään kakkossentterinä. En ymmärrä, mitä miehen vielä pitäisi esittää, että siirto pelaavampiin kenttiin tapahtuisi - seistä kenties päällään?

Rotsia kiinni Jokeri-matsiin, niin ihan hyvä tappelu siitäkin saadaan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti bystander

Senior varmaan tykkäsi, vaikka ilmeisesti tarkoituksella jätti raporteissaan tämän seikan mainitsematta.. (testaan ootko hereillä)?

Tottahan toki olen merkillepannut ja hereillä ollaan. Panin eilen sitäpaitsi merkille, että ylivoimalla peluutettiin viivalla yhtä pakkia ja Pasi Saarinen nousi selkeästi maskimieheksi! Olen edelleen sitä mieltä, että meidän ''marginaalimiehet'' pystyisivät vaikuttavampaan peliin ja voisivat helposti saada maaleja aikaan _menemällä_ sinne maalien eteen. Tästä hyvä esimerkki on yyveelläkin paljon peliaikaa saava, Cairnsin yltiöpäisesti rakastama Hirso. Hän on orastavasti alkanut leikkimään kovaa poikaa, mutta vielä vasta kentän kulmissa ja harmittomilla muilla alueilla. Sama asenne maalin eteen, niin johan alkaa tunnusluvut pistepörsseissä kohentua. Voitko C mainita jannulle vihjeenomaisesti? Perse parkkiin siihen eteen mustelmia uhmaten vaan. Siellä se taffius mitataan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Juu, Vopat on Äijä. Ei siitä sen enempää. Harvan pelaajan pelkkä läsnäolo kentällä riittää saamaan vipinää 11 muuhun kaveriin. Vopi osaa olla ilkeyden lisäksi myös silleen vittumaisen alentuvan isällinen; taputti esimerkiksi Murphyä päähän, kun Murphy ei lähtenyt sitten munan mittaukseen. Tykkäsin myös siitä, että Murphya ajeltiin välittömästi sekä Söden että Vopin toimesta hänen ajeltuaan Pärää. Kaikki ajelut olivat muuten puhtaita ja diggasin Murphyn pelistä muutenkin.

Kultsi on kyllä erinomainen, kuten brother Carlos huomioikin. Kultsissa on ehkä parasta koko ajan päällä pysyvä viileä asenne. Aivan sama, vaikka joku roikkuisi iholla, sillä mä pelaan nyt hokia.

Eetu Holmaa ei varmasti olla siirtämässä filaan. Eilen haluttiin antaa Viitaluomalle ja Capolle jääaikaa. Siinä syy Eetun alkuhuiliin.

Olenko sokea, kun mun mielestä Nissinen oli vähintäänkin ok kolmannen erän tulituksessa? Torjui useita pahoja ja kovia vetoja. Ja ne maalinedustalta tehdyt maalit? Missä olivat Ipan pakit? Pitkämäki tai Nissinen meillä Daven kakkosena olisi aika messevää.

Ai niin, Pena! Darius Kasparaitis etsii kuulemma seuraa Euroopasta. Ja Radek Duda pelannee viimeistä kauttaan Venäjällä. Näin agenttiosasto. Oisko vähän märkää unta...?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Ai niin, Pena! Darius Kasparaitis etsii kuulemma seuraa Euroopasta. Ja Radek Duda pelannee viimeistä kauttaan Venäjällä. Näin agenttiosasto. Oisko vähän märkää unta...?

Pakistoon ei pahemmin täydennystä tarvita, mutta voishan tota Dariusta kokeilla vaikka hyökkäyksessäkin... Duda kelpais kyllä mainiosti, yhä edelleen. Märät unethan niitä parhaita unia on. Kyllä sitä joka kerta tuntee ittensä ikinuoreksi poikaseksi, kun aamulla herää kalsareista vyöryvään tulvaan...
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Valo?

Viestin lähetti keppana
Eilisessä matsissa 3. erän loppupuolella pelikatkolla alkoi joku karjumaan B2 -katsomossa, että "Pistä se valo vi..tuun, etkö sä jo usko? Pitääkö tulla uudestaan sanomaan sinne?" Seuraavalla katkolla ilmeisesti jotkut toiset karjuivat että "Missä se valo on? Valo heti takaisin!" Itse en valoa nähnyt ja kyse ei ilmeisesti ollut mistään uskonnollisesta, joten kysyn nyt, että mistä oli kyse?
Kyseessä on jonkun valopään (Penan?) loistoidea osoittaa B2:sta halogeenilamppuakin kirkkaammalla valonheittimellä, jonka tarkoitus on ilmeisesti maksimoida mahtavan fanikatsomomme näkyvyys. Ajatus on varmasti hyvä, mutta toteutus päin persettä, sillä valo todellakin häikäisee sen verran, että pelin katsominen menee silmien siristelyksi.

Itse matsissa IFK ei vakuuttanut, vaikka numerot olivatkin murskaavat.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
JHag: Aika velikulta pitää olla, että Nissisestä saa onnistujan.

2-0 oli käsittämätön söhellys, jossa äijäpaha tuikkasi irtokiekon omaan pörsään. Ottelun avainmaalin 3-1 Nissinen imaisi siniviivasta ilman maskia. 4-1:ssä mies tuntui liu'uttavana itsensä ja jo torjutun keikon pömpeliin, ja 8-1:ssä Nissinen torveili Harkinsin syötöksi tarkoitetun kiekon suojustensa kautta sisään. Näistä ainakin IFK:n toinen, kolmas ja kahdeksas maali olisi ehdottomasti pitänyt torjua. Todella surkea esitys.




Ottelu oli muutenkin kieltämättä kummallinen. Vasta IFK:n kuudes maali oli jotain muuta kuin lahja Ilves-pelaajilta tai uskomaton onnenkantamoinen. Viides oli nimittäin ohjaus, joka niin korkealta ilmasta tehtynä on kuin lottovoitto, ja ensimmäisessäkin kiekko tuli kuin flipperinä maalin eteen. Selvyyden vuoksi on kuitenkin ehdottomasti todettava, ettei tämä tottavie ole mikään selitys; Ilveksellä oli lukuisia paikkoja tulla peliin mukaan, mutta kun ei niin ei. Oma vika, siis. Vaikka loppunumerot olivat näinkin murskaavat, ottelun ehdottomasti paras pelaaja seisoi nähdäkseni IFK:n tolppien välissä. 4-2-kavennus vielä kolmannen erän alussakin olisi voinut vielä muuttaa pelin kulkua, mutta paskanmarjat. IFK on Ilvekselle kerta toisensa jälkeen todella hankala vastus, koska kummankaan maalin edessä Ilveksellä ei kertakaikkiaan tunnu olevan oikein mitään jakoa.


Positiivisiakin asioita vierailijoiden pelissä toki oli. Tuloksellisesti näistä suurimmat ovat ilman muuta Viitakosken maalittoman putken katkeaminen upealla one-timerilla, Murphyn kaksi syöttöpistettä ja ylivoimapelin parantuminen. Pelillisesti toinen ja varsinkin ensimmäinen erä oli Ilvekseltä aktiivista ja yritteliästä kiekkoa, jossa paremmalla viimeistelyllä ottelun luonne olisi voinut olla toinen. Stathos oli kuitenkin jäätävä.


Eipä ollut Helmisen ilta, ei. Pappa jopa kaatuili omia aikojaan. Kuningas pystyy toisaalta edelleenkin paljon parempaan, joten en hakisi rollaattoria aivan vielä. Harkins oli eilen kiistatta 100-0 parempi. Kaikille "wannabe"-vinoilijoille toteaisin kuitenkin, että tsot-tsot, pientä respectiä. Katsotaan, mitä Harkins touhuaa kuuden vuoden päästä. Eikä tainnut miehelle tulla Ruotsistakaan pistepörssin voittoa, kuten eräille. Ylipäätään on joka tapauksessa mielenkiintoista havaita, miten samankaltaisia pelaajia herrat ovat. Loistavia, kunnon Wanhan ajan kiekollisia ja peliä rakentavia senttereitä. Näitä lisää.


Pitkämäen loukkaantuminen oli hirvittävä menetys. Eikö näitä perkele ole jo yhdelle joukkueelle tullut tarpeeksi? Ja aina parhaasta päästä.



BTW, haukkukaa vaikka pikkumaiseksi kitisijäksi, mutta paukahtipa kuitenkin vituttamaan se kolmannen erän kuulutus: "Seura kiittää 6053:a upeaa IFK-katsojaa", vai miten se nyt meni. Mää kun en nääs pentele oo mikään IFK-katsoja! Olen maksanut (sikahinnan) lipusta ja näin omalta osaltani tukenut HIFK:n toimintaa, joten pidän tuollaisia kuulutuksia erittäin mauttomina. "Tämän ottelun yleisömäärä 6053. HIFK kiittää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraavaan kotiotteluun." Esimerkiksi näin se hoidettaisiin tyylikkäästi.




Ranger
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti ranger Kaikille "wannabe"-vinoilijoille toteaisin kuitenkin, että tsot-tsot, pientä respectiä. Katsotaan, mitä Harkins touhuaa kuuden vuoden päästä. Eikä tainnut miehelle tulla Ruotsistakaan pistepörssin voittoa, kuten eräille.

Toisin sanoen haluat uppoutua menneisiin, ns. vanhoihin hyviin aikoihin sekä pohtia kaukaista tulevaisuutta, kun verrataan Raipea ja Harks'ia. Entäpä jos katsotaan tätä päivää ja herrojen nykykondista & pelivirettä? Toki Raipe on legenda jo eläessään ja herran saavutukset ovat kiistattomat, mutta tällä hetkellä Raipesta ei ole Harkinsin haastajaksi.

BTW, haukkukaa vaikka pikkumaiseksi kitisijäksi, mutta paukahtipa kuitenkin vituttamaan se kolmannen erän kuulutus: "Seura kiittää 6053:a upeaa IFK-katsojaa", vai miten se nyt meni. Mää kun en nääs pentele oo mikään IFK-katsoja! Olen maksanut (sikahinnan) lipusta ja näin omalta osaltani tukenut HIFK:n toimintaa, joten pidän tuollaisia kuulutuksia erittäin mauttomina. "Tämän ottelun yleisömäärä 6053. HIFK kiittää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraavaan kotiotteluun." Esimerkiksi näin se hoidettaisiin tyylikkäästi.

Senkin pikkumainen kitisijä.

En ollut eilen matsissa, mutta käsittääkseni yleisömäärä kuulutetaan kyllä yleensä tyyliin "yleisömäärä tänään: 6053 katsojaa, IFK kiittää, IFK tackar", joten eilen on ilmeisesti ollut joku ihmeellinen ajatuskatkos kuuluttajalla.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Simon

Mitä oikein höpiset? Olisit voinut selvyyden vuoksi lainata viestistäni koko Harkinsia ja Helmistä käsittelevän osan. Siinähän nimenomaan totesin, että Harkins oli selvästi Raipea parempi, ja lopuksi kehuin amerikkalaisen vielä loistavaksi ja poikkeukselliseksi sentteriksi. Samaan hengenvetoon kuitenkin totesin, että Helminen kykenee edelleen eilistä parempaan esitykseen, kuten syksy on osoittanut.


Menneisyydestä/tulevaisuudesta jutteleminen sekä respectiin ja Kuninkaan ikään viittaaminen oli - kuten oletin jokaisen lukutaitoisen käsittävän - vain ja ainoastaan ystävällismielinen toteamus kaikille "wannabe-Harkinsista" kirjoittaville irvileuoille.



Ehkä olin eilen herkkänahkaisella tuulella. Olisi kuitenkin teeskentelyä väittää, ettei mainitsemani kuulutus ottanut päähän. Siihen nähden on aivan yksi lysti, mitä siellä yleensä kuulutetaan. En nimittäin ole Nordiksella yleensä.


EDIT:

Kömmähdys, Harkinsin kansalaisuus...




Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti ranger

Viides oli nimittäin ohjaus, joka niin korkealta ilmasta tehtynä on kuin lottovoitto, ja ensimmäisessäkin kiekko tuli kuin flipperinä maalin eteen.

5. maali ei ollut ohjaus, maalintekijäksikin korjattiin myöhemmin Lamberg, joka lähetti roikkukiekon siniviivalta kohti maalia, johon Holma ei yrityksestään huolimatta matkalla osunut.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Jermu

OK, otetaan takaisin.


Edelleen olin kuitenkin näkevinäni, että jostain kiekko muutti suuntaa, koska Nissisen alta (jäätä pitkin) se joka tapauksessa livahti. Tätä taustaa vasten "roikkukiekko" on terminä harhaanjohtava.


No, yhdentekevää. Mikään ns. "tehty maali" viideskään ei siis kuitenkaan ollut.




Ranger
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
ranger: Nissisestä sen verran, että nuo kaikki mainitsemasi imaisut pitävät paikkansa, mutta väitän, että ilman Ipan surkeaa maalineduspeliä niitä tilanteita ei ehkä olisi tullut ollenkaan. Veskari on aika aseeton, kun omalla alueella (!) on parhaimmillaan (kyllä, laskin!) KOLME vastustajaa. Kyllä siinä saa Hasekinkin näyttämään pelleltä, kun pojat lasketaan tälläämään ja vääntämään oikein kunnolla sekä joka suunnasta kohti rysää samalla antaumuksella kuin joskus pääsee hääräämään harvoin saavan / antavan vanhanpiian a.k.a vanhemman neiti-ihmisen kanssa. Meneehän se.

Ylipäätäänkin pelaajia, varsinkin veskareita, katsotaan omin fanisilmin erilailla kuin mitä vierasjoukkueen fanit tekevät. Mulla ei ole mitään kummempaa käsitystä Nissisen torjuntahistoriasta, mutta eilen tunsin lähinnä sääliä tätä tuulimyllyjä vastaan tapellutta yksinäistä kohtaan. Kolmannessa erässä Nissinen torjui esimerkiksi lähes ilmiömäisellä jalkavenytyksellä Häppölän suoran vedon, joka oli ihme kyllä vieläpä kova ja tarkka. Näitä ei varmaan tule rekisteröityä, kun oma jengi on tappiolla.

Ja samaa mieltä Raipesta & Harkinsista. Selvästi Harkinsille on tämä kisa kallellaan. Mutta tämä ei merkitse sitä, että Raipen aikaisemmat jäätävät saavutukset olisivat nollautuneet. On kuitenkin niin, että pelaajasta noin yleisesti ottaenkin jää parempi maku, kun hän lopettaa ajoissa eli suhteellisen huipulta. Otakar Janeckyn viimeinen kausi Bluesissa oli aivan paskaa ja särki hänen tyylikästä Nikeriaikaansa, minun mielestäni. Chrisu Ruuttukin olisi voinut jättää Bleg-komennuksen väliin ja lopettaa kirjaimellisesti huipulla. Ja Mika Nieminen? Aivan kaamea dyykkaus uran loppua kohti. Onhan noita.

Mutta helppohan se on täältä neuvoa, että älä viitsi kuule ottaa 200.000 euron palkkaa enää, jooko? Kato susta jäis parempi fiilis, jos menisit vaikka automyyjäks jonnekin kehäkolmoselle. Bisnes is bisnes ja laif is laif. Uups, väärää veisua tuli siteerattua. Onneksi huumorintajustaan tunnetut Tappara-fanit eivät tietenkään ota nokkiinsa. On ne sen verran lokoisia kavereita.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
JHag

Kuten jo avausviestissäni totesin, Ilvekselllä on IFK:n kanssa suuria vaikeuksia kummankin maalin edessä, siitä ei ole epäilystäkään. Siinä mielessä mikään ei ole viime kauden jälkeen muuttunut. Nissinen ei tiistainakaan juuri apuja saanut. Täsmälleen samaan viittasin lokakuisenkin ottelun jälkeen. Ilves-puolustuksen kiekollinen taito vs. IFK-pakkien fyysinen kovuus tuntuu vääjäämättä kääntävän kelkkaa Helsingin suuntaan. Ja tiistaina tämä toistui siitäkin huolimatta, että Karalahti ja Benysek olivat sivussa. Saarisen ja Söderholmin johdolla ilta oli IFK:n alakerralle peräti kohtuullisen helppo Stathoksen hoidellessa loput. Ei hyvä.


Edelliseen viitaten horjahdin kenties yliammunnan puolelle Nissistä kritisoidessani. Tämä ei tosin niinkään tapahtunut fanilasien, vaan pikemminkin Pitkämäen loukkaantumisesta seuranneen pettymyksen, takia. Tarkoitin kuitenkin lähinnä sitä, että vaikkei Nissistä ainakaan yksin voi tappiosta syyttää, en häntä sentään onnistujaksi lukisi. Niin pahoja virheitä olivat ottelun kannalta erittäin ratkaisevat 2-0 ja 3-1.


Tuskin Tappara-fanit siteerauksestasi seinille hyppivät. Jätit nääs kuitenkin huippupelaajat-jotka-dyykkaavat-viimeisellä-kaudellaan-listassasi sen ehkä kaikkein pahiten flopanneen - mutta aikoinaan peräti kolmesti MM-kisojen all-starsiin valitun - loistopakin mainitsematta. Eiköhän se jotain kompensoi.


Muuten, pidit esim. Pitkämäkeä messevänä vaihtoehtona Stathoksen kakkoseksi. Oletko aivan varma, etteivät roolit menisi toisinpäin?




Ranger
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan hakattua "heppoisen" IFK:n maanrakoon edellisessä kohtaamisessa, kirjoitin tähän foorumiin: "Helsinkiläiskeskeinen iltapäivälehdistö kirjoitti ottelusta mahdollisimman pienet jutut. Jos IFK olisi voittanut, jutut olisivat olleet sivun kokoisia."

No, mitä tapahtui kun IFK itse hoiteli vastustajansa murskaluvuin maanrakoon. Ei mitään. Ei kertakaikkiaan mitään.

Yhtä pienet jutut oli samoissa lehdissä. Eivät ilmeisesti pienempiä kehdanneet kirjoittaa.

Mihin tässä enää voi luottaa? Ei siis edes helsinkiläiskeskeiseen mediaan.
Tässä täytyy olla koira haudattuna.

Suurimmat jutut olivat näille lehdille epätyypillinen raumalaisnäkökulma valmentajavaihdoksesta johtuen.

Täytyy kyllä myöntää että piristihän tuo lukijan silmää, vai tekiköhän ne sen vaan vittuillakseen.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy todeta näihin kirjoituksiin sen verran että on se kumman onnekas joukkue tuo IFK kun johtaa täysin onnella sarjaa tällä hetkellä. Maalejahan me ei osata tehdä kun kaikki on täysin onnen kantamooisia... mitenhän tuonkin kanssa on. kyllä sen kiekon sinne maalille jonkun on pitänyt ennen maalin syntymistä toimittaa jotenkin ampumalla tai sohaisemalla huonosta paikasta. Tuomarit siellä kentällä ovat sitä varten että panevat pelin poikki siinä vaiheessa kun kiekko ei enään ole pelissä. Eli niin kauan pelataan kun vihellys kuuluu on muuten ensimmäisiä asioita mitä tietääkseni pelaajille sanotaan kun aletaan opettelemaan peliä nimeltä jääkiekko......
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Valo?

Viestin lähetti keppana
Eilisessä matsissa 3. erän loppupuolella pelikatkolla alkoi joku karjumaan B2 -katsomossa, että "Pistä se valo vi..tuun, etkö sä jo usko? Pitääkö tulla uudestaan sanomaan sinne?" Seuraavalla katkolla ilmeisesti jotkut toiset karjuivat että "Missä se valo on? Valo heti takaisin!" Itse en valoa nähnyt ja kyse ei ilmeisesti ollut mistään uskonnollisesta, joten kysyn nyt, että mistä oli kyse?

Kyse taisi olla siitä kun joku leikki maalituomaria ja sähläili punalampun kanssa. Ainakin yläkatsomoon näkyi selvästi monta kertaa kun joku sytytteli valoa.

Se että valaistaan B2 on todella typerämääkin typerämpää, ei nyt aleta jahvala-linjalle, eihän?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Valo?

Alfred kirjoitteli;

Kyseessä on jonkun valopään (Penan?) loistoidea osoittaa B2:sta halogeenilamppuakin kirkkaammalla valonheittimellä, jonka tarkoitus on ilmeisesti maksimoida mahtavan fanikatsomomme näkyvyys. Ajatus on varmasti hyvä, mutta toteutus päin persettä, sillä valo todellakin häikäisee sen verran, että pelin katsominen menee silmien siristelyksi.

Simon kirjoitteli;

En ollut eilen matsissa, mutta käsittääkseni yleisömäärä kuulutetaan kyllä yleensä tyyliin "yleisömäärä tänään: 6053 katsojaa, IFK kiittää, IFK tackar", joten eilen on ilmeisesti ollut joku ihmeellinen ajatuskatkos kuuluttajalla.


Narri nauraa jälleen ja tällä kertaa makeasti. Pena on perkele palkannut Hartwall areenalta konsultin vastaamaan oheistoiminnoista. Tämä on vasta alkua....... Seuraavassa pelissä saatte kuulla musiikkia myös silloin, kun peli on käynnissä, Hifk:n maalivahdiksi kuulutetaan Pitkämäki ja summerin perkelekin törähtelee aina silloin tällöin kesken erän. Tätä menoa minäkin tulen kohta katselemaan Hifk:n pelejä. Vilpittömät onniteluni.
 

Kaivanto

Jäsen
Re: JHag

Viestin lähetti ranger
Jätit nääs kuitenkin huippupelaajat-jotka-dyykkaavat-viimeisellä-kaudellaan-listassasi sen ehkä kaikkein pahiten flopanneen - mutta aikoinaan peräti kolmesti MM-kisojen all-starsiin valitun - loistopakin mainitsematta.

Eiköhän pahiten sukeltaneen ex-staran kattilan ansaitse eräs Ilveksen lahja Tapparalle. Kyseisessä tapauksessa olisi totta vie ollut hevosen suuhun katsominen. Onneksi kaiffari sai hinailunsa palkaksi potkut ja vieläpä valmentajalegenda Ismo Läntiseltä, että jäi edes vähän vituttamaan vastineeksi siitä kärsimysnäytelmästä, jota hän katsojille tarjosi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös