HIFK - HPK; To 13.4.2006; klo 18:30

  • 54 400
  • 358

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Tuntuu vain aika saatanan paskalta

Taas kävi näin. Viittaan nyt vuoden 2004 välieriin, joissa myös oltiin yhden vitun voiton päässä loppuottelusarjasta. Parikin paikkaa oli silloinkin tehdä ne tarvittavat. Ei vituta, enemmänkin vain satuttaa. Vähän kuin Torino, odotin hienona päivänä sijoitusta neljän sakissa, ja lopulta vitutti armottomasti. Tosin HIFK on paljon tärkeämpi asia kuin mikään maajoukkue.

Mitäpä tähän. Yksi vaivainen maali oli liian kova pala. Itse asiassa HIFK teki viimeisen 10 (jos jatkoerä lasketaan) erän aikana vain kahdessa maaleja. Siihen kaatui. Eilen peliä hallittiin, mutta kuten SaiPa osoitti, saa siellä kulmissa pyöriä vaikka ensi jouluun asti, ei se kiekko mene maaliin jos ei ammu. Lauo. Vedä. YV pyöri kiekkoasiantuntija JP Jalon mukaan hienosti, mutta kun vittu sinne saadaan kaksi laukausta kahdessa minuutissa, niin YV on suomeksi sanottuna perseestä.

Jos joku oikeasti vituttaa, niin baarissa takana istuneet turkulaiset runkkarit voisivat hypätä Saimaaseen. Eivät käyneet SaiPa-TPS -pelejä katsomassa, mutta HIFK:sta jaksetaan "vittuilla" ja kitistä vaikka huomiseen. Todellisia kiekkofaneja. Miten voi vihata jotakin joukkuetta enemmän kuin pitää omastaan? Käsittämätöntä, mutta ne olivatkin turkulaisia.

Pelistähän nyt tuskin tarvii sanoa mitään. Parempi on se joka tekee enemmän maaleja. Päästettiin yksi, minkä normaalisti pitäisi riittää kiekossa voittoon. Oli mestoja. Oli yritystä. Oli kaikkea muuta hyvin paitsi maaleja. Ja hävittiin, ihan ansaitusti. Ei tarvitse hävetä omaa jengiä, lähinnä vain tuntuu paskalta se että oltiin taas aikasta lähellä, mutta ei tietenkään onnistunut. Levosen jäähyt puolin toisin ihan älyttömiä, mutta mitä voi odottaa mieheltä joka lähettää pelaajan suihkuun puhtaasta taklauksesta?

Kertoo varmasti paljon HIFK-henkisen ihmisen ajatusmaailmasta, että ½ tuntia koko kidutuksen loppumisen jälkeen alkaa laskemaan, minne päin katsomoa on varaa ostaa kausikortti ensi kaudelle. HS:n elinkaarilaskuri sanoi että kuolen 2054. Kaitpa sitä vielä joskus näkee kannun...
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei toteutunut vuosisadan unelmafinaali, harmittaa, Hifk:n kanssa olis varmasti ollut rehdit ja erittäin kiinnostavat mittelöt.

No hämäläisporustahan meillä on tältä keväältä jo kokemusta ja toisaalta mitta sitä aivan täynnä.

Kärpät jätti jo kannun Poriin, eikä sitä sieltä enää kuulu mihinkään raijata.
 

Vasili

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, HPK
No niin. Pitkälle on HPK päässyt kahdella kokemattomalla pojan kollilla tolppien välissä.

En voi unohtaa em. syksyistä analyysiä Jatkoajan sivuilla.

Kyllä olisi ollut upeeta, jos veskarit olisivat saaneet tehdä työnsä ilman telomisia.

Onnittelut Kerholle. Kannustetaan kannu Hämeenlinnaan
 

Animal

Jäsen
Kyylä kirjoitti:
Jerellä on ankara paasto päällä ennen pronssipeliä. Todennäköisesti paasto sisältää vain pelkkiä nesteitä.

Tarkoitatko tätä ns. mehudiettiä eli pelkkää röökiä ja kossua ?
 

"JELINEK"

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK aina ja iän kaikkisesti
Eilinen voitto oli vasta "uvertyr". Lopullinen kliimaksi tulee vasta lopuksi. Se on niin täydellinen, että............
 

104

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JELINEK kirjoitti:
Eilinen voitto oli vasta "uvertyr". Lopullinen kliimaksi tulee vasta lopuksi. Se on niin täydellinen, että............

Terveiset Narvasta.

Hyva, etta jullit matkas pronssimatsiin, mutta alkaahan kerholaiset viitsiko juhlia, koska pronssikerhohan ei mestaruutta voita. Se on hopeaa eika yhtaan enempaa.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
miq$u84 kirjoitti:
Mikä nyt sitten on itkemistä ja mikä taas ei.
Itkua on se kun vastustaja sanoo jotain omasta joukkueesta mediassa.
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Onneksi olkoon kerho!. 5 Semifiinali ei jättänyt mitään epäselväksi Kerho pelasi fiksusti. Tuomari antoi vielä vikassa erässä Ifk:lle muutaman huuto jäähyn , mutta ifk ei käyttänyt mahdollisuuksian joten voin Ifk fanina rehellisisesti sanoa että oikea joukkue meni jatkoon. Naurettavaa oli kyllä Ifk ja kerho fanien tappelut :D. Itse olen sitä mieltä jos jääkiekko on noin tärkeää niin hankikkaa elämä!.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös