HIFK - HPK; To 13.4.2006; klo 18:30

  • 54 565
  • 358

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Toro kirjoitti:
No nyt kun itellä ei ole finaaliin (seuranta-) kiimaa, niin onnittelut kerholle. Kakkossuosikki se aina on ollu eikä vähiten Ervan kirjoitusten johdosta. Uusi mestari olis toivomuslistalla. Jännityksen kohde itellä vois kauden loppuun olla, tuleeko Jere Ouluun. Ei muutako rai rai tai pata painaa, näkyyne täälä lapissaki ne finaalit.

Ketä kiinnostaa pronssipeli? Mun puolesta HIFK voisi lennättää Ouluun pelattavaksi vaikka 1 kentällistä nuoria junnuja, saisivat ensi kaudeksi kokemusta ns.kovista peleistä...eli Salosella, Laaksolle...yms potenttiaalisille nuorille peliaikaa vain.

Ja ihan sama, tuleeko takkin vai ei...
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Hirsolla oli 5 peliä aikaa näyttää, että se toinen jengi on paska. Se on ihan sama, mitä paskaa suustaan päästelee...jäällä nää hommat mitataan.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
tembo kirjoitti:
"- Huippupaikkoja oli paljon, mutta yhtään maalia ei saatu. Olisi ansaittu tänään finaalipaikka, Kim Hirschovits kertoi taiston loputtua.

- Kyllä harmittaa laittaa tuollainen joukkue finaaliin. Siellä tulee niille niin kylmää kyytiä, Hirschovits latasi."
Ai että tekee gutaa lukea tällaisia kommentteja. Maistuu finaalipaikka aina vaan paremmalta.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Juuri hallilta kotiutuneena päässä pyörii tasan yksi ajatus: Miksi vitussa meille aina käy näin?? Jätkät pelas ihan hyvän matsin, mutta niinkun monta kertaa todettu, jos et tee maaleja, et voi voittaa. Tätä vitutuksen määrää ei voi taas sanoin kuvailla. Onnittelut toki HPK:lle, parempi näissä sarjoissa aina voittaa. Kiitos kaikille tästä kaudesta ja jatketaan syksyllä. Päätän kauteni jatkoajassa jo 15 vuotta vanhaan lausahdukseen: "Kyllä me sit ens kaudella"

Palataan,

-KBR-
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Iltaa ystäväni herrasmiehet ja rouvas conchitas. Pomppasin tuolta täältä HIFK-HPK -ketjun sivulta 8, etuilin, kovasti luettavaa ihmiselle joka ei... tajua että pikkukaupunkimme Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaameenlinna on tirauttanut itsensä änäs loppupeleihin.

Kohta analyysit.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Taitaa olla pilkku Kaarle XII:ssa toisto huumoria eikö tanssi musta nahka takki pöydällä. Tippi. Pari ekua naamavippi jokisen mukana pääsee pari.

Miksei lippu liehu?

Ostin 1995 alennusmyynnistä eteläpäädystä, ns. karkkiraitalippu (HiFK -nimerkki Tinde), diagonaaleja mustavalkoisia Noosen viiruja. Katos tsaadin yöhön, jaloittelin, lunasti paikan...

Hukkui.

Melko pateettista. Asiaan: pelasimme lopultakin paskaa, koska vain voittajat muistetaan, sanovat ne. Lievä anteeksipyyntö Synnyinmaamme taitojääkiekkoa kannattavalta enemmistöltä, että saitte nähdä tällaisen kyynisen lopetuksen. Me, hameennalaiset, olimme siihen pakotetut. Joku raja se on ihmiselläkin.

Pakko ottaa joskus eri värinen mita ali.

Kuka puhuu längistä? 100%

KAPPAS, Wordissa oli parhaat palat sivuilta 8-12:


Olisi kiva nähdä Twitet ja Jompat livenä, saisi vähän kasvoja näille netin takaa huutelijoill

Jos kerho tänäänkin pissii homman eli joutuu taas pronssipeliin niin ei tiedä mitä sanoa.. ei mene enää sattuman piikkiin tilastot 0-11 !!

Onnea mikkihiirille

Mielestäni ifk hävisi koska luopui omasta tyylistään saavuttaakseen finaalipaikan.Tämän päivän kukkahattu-tyylillä olisi tippunut jo aiemmin.Mitä järkeä muuttaa pelityyliä ratkaisevaan peliin?Saa syyttää mediaa ja Levosta kukkahattukiekosta?En todellakaan ollut tuntea joukkuetta samaksi joka aloitti pudotuspelit.Karalahti ja Schnabel olivat aivan oudon oloisia kun eivät saaneet pelata tyylillään.Tämä ei tarkoita että olisivat olleet huonoja mutta "se jokin" puuttui.Tappamisen meininki joka Ässillä on?

Doug Sheddenin, peripohjoisamerikkalaisen, fiilikset

Yhtään töräytystä ei ole tänä vuonna kuulunut. Ja tulos on?

Uskon kirouksiin.

Kun kapteeni Jokela nostaa jossain päin Suomea Kanada-maljan, on armoitettu Pallokerho yhtä tuubaa rikkaampi. Jäälle kotona, Porin pelin jälkeen kopin ovelle.

Oranssi. Musta. Mitä muita värejä on?

edit: Jaa. kas. Valkoinen unohtui tohkeissani.
 
Viimeksi muokattu:

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Kerholle!!

120 minuuttia oma maali puhtaana IFK:ta vastaan, kyllä se kertoo myös teidän hyvyydestä, eikä pelkästään IFK:n tehottomuudesta. Parempi joukkue meni jatkoon, vaikka marginaalit eivät tänään olleet suuria.

Näin kesälomalaisen näkökulmasta Japa Levonen tuomitsi ihan hyvin, en oikein ymmärrä HPK-fanien häneen kohdistamaa kritiikkiä. Ei kai tuomari automaattisesti ole huono jos viheltää "isolle ja pahalle" IFK:lle vähemmän jäähyjä kuin Kerholle?

Loppuottelusarjasta toivon tasaista ja viihdyttävää. Parempi joukkue voittakoon silloinkin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
120 minuuttia ja ei maalin maalia.Hieno homma!
Onneksi uusi kausi alkaa viiden kuukauden kuluttua.Römppösen Eino on tulossa pelloomaan tsaddiin.Lähde:Einar vittupää...
Anteeksi ja yötä........
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
pokki kirjoitti:
Siksi onkin melko huvittavaa, että HIFK-fani kertoo suosikkijoukkueensa olevan kirottu. Jos joku perkeleen kolkka tässä maassa on jääkiekon kohdalla kirottu, se on Hämeenlinna.

No kyllähän näitä kirouksia on ihan riittävästi muillakin jengeillä:

- Espoo, 15 kautta ja kerran playoffsien toiselle kierrokselle
- Ilves loiston ajat vain muisto enää (mitä nyt jotain pientä)
- Kalpa, Pelicans, Saipa, Lukko, Jyp ... hiljaista on ollut.

Eihän liigassa ole ollut viimeiseen neljännevuosistaaan todellisia menestyjiä kuin TPS, Jokerit, Tappara ja HIFK (ja Kärpät kun sinne vihdoin taas pääsivät).. tai oikeastaan todellisia vain TPS, Jokerit, Tappara.

Kyllä HPK:lla on ollut pullat ihan hyvin uunissa viimeiset 13 vuotta, ehkä ei ihan huipulla, mutta kärkikastissa kuitenkin.

Blegsujen paskaa 15 vuotta seuranneena pari pronssiakin tuntuisi hyvältä... :)

No nyt on sellainen tutina että HPK voittaa sen kullan. Hyvä niin, pronssiläpän kuuleminen joka tuutista alkaa jo väsyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Jari Levonen!

Vitun apina!


Vituttaako, kun ilmeisesti Urpon mahtikäskyllä järjestäen dumattu "unelmafinaali HIFK-Ässät" ei toteutunutkaan? -En ole koskaan, siis koskaan, nähnyt näin törkeätä kotiinpäinvetoa ratkaisevissa Playoff -otteluissa..

Allekirjoittanut juhlii tätä 0-1 tulosta pitkään, voittoa tulee 223 000 - 317 000 Euroa. Kiitos HPK!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Jokerit Forever kirjoitti:
Allekirjoittanut juhlii tätä 0-1 tulosta pitkään, voittoa tulee 223 000 - 317 000 Euroa. Kiitos HPK!

Oho. Ei pöllömpää. Pitäisköhän tässä itsekin ruveta veikkaamaan? On sulla ollut pelin viimeinen viisiminuuttinen ja Sir Japa tuskin ainakaan auttoi siinä. :D
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Individual kirjoitti:
Oho. Ei pöllömpää. Pitäisköhän tässä itsekin ruveta veikkaamaan? On sulla ollut pelin viimeinen viisiminuuttinen ja Sir Japa tuskin ainakaan auttoi siinä. :D

No, elämä on..

Piti sanomani, että herrasmies ei koskaan puhu asioista jotka liittyvät

a )keneltä on sanut
b) paljonko on voittanut uhkapeleistä

Siinä mielessä oon itse väärä esimerkki, mutta Jari "Japa" Levosen törkeän kotiinpäinvetävä tuomarilinja em. matsissa sai kielen kannat avautumaan. - Ei mitään, hyvää pääsiäistä itse kullekin!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Kerholle, ansaittu meno finaaleihin monen pettymyksen jälkeen. Parempi puoliskoni on Hämeenlinnasta ja nyt on helppo liittyä yhdistyksen väreihin - jo ihan perheonnenkin takia. Kiitos myös IFK:lle, kyllä Helsingissä voi menestyä omillakin junnuilla.

Lopuksi ketjunavaajan viiltävä analyysi ottelusta:

Sledge Hammer! kirjoitti:
Veikkaan vähämaalista ottelua jossa avausmaalin merkitystä ei kai voi tarpeeksi korostaa.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Ei tätä vieläkään voi olla hehkuttelematta, niin mahtava fiilis on nyt.
1993 olin maaliviivan kohdalla, pleksin äärellä 2 jyväskyläläiskaverin (!) kanssa jännittämässä 5. ratkaisevaa semifinaaliottelua ja jatkoaikaa kun Marko Palo vihdoin teki sen mitä koko halli (2+50 jyväskyläläistä lukuunottamatta) odotti henkeä haukkoen. Kyllä oli hieno tunne! Tällä kertaa tuo tunne tuli hieman ennenaikaisesti ensimmäisessä erässä eikä siitä osannut nauttia juurikaan kun ottelun loppuun asti mentiin samoissa lukemissa. Oli kyllä niin todellinen jännitysottelu kuin ratkaisumatsi voi olla, omat hermot olivat tiukilla.

Pelistä muutama seikka:
- maalivahdit jälleen kerran uskomattomia
- HIFK:n taktiikkaan täydellinen muutos viimeiseen peliin, ei lähdetty hakkaamaan yhtään jälkitilanteissa, ryhdikäs veto
- Voutilaisen veto oli hieno
- Odottelin Jaloselta aikalisää parin viime sekunneilla, ihan vain Sheddenille muistoksi kivoista peleistä
- Kerhon vedot melkein aina suoraan kohti Lundellin rintapanssaria, voisi sitä muuaallekin tähdätä ;)
- Levonen oli kyllä hieman helisemässä 3. erän lopussa, linja petti aivan täysin verrattuna muuhun peliin, mutta silti kokonaispaketti oli ihan muuta kuin Favorinin viheltelyissä. Salmelainen loikkasi hienosti parin jäähyn edestä ja Japa vihelsi :)
- Kotihallin koko yleisö tuntui kannustavan ensimmäisen erän ja sitten metelin painopiste siirtyikin Kerhofanien puolelle.

Anyway, MAHTAVA FIILIS, ei voi muuta sanoa. Kello 9 pitää kolkutella lippupalvelun luukkuja että saisi jatkopeleihin liput, perkeles.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Onnittelut voittajalle, loistava puolustustaistelu ja tyypillinen pleijarimaali.

Kiitos HIFK:lle kaudesta (kritiikkiä tulee tietyille tahoille myöhemmin), samoin joukkueelta mahtava taistelu kauden "viimeisessä" oikeassa ottelussa. Olisitte anasainneet tästä pelistä enemmän, mutta työvoittoja ei tunneta. Kotiyleisöltä myös loistavaa kannustusta ja vastoin monen muun joukkueen kulttuuria, niin nimenomaan kannustetaan omaa joukkuetta, tätä en voi kuin ihailla. HIFK:n yleisön pitäisi saada joskus palkintonsa.

Levonen vihelsi harvinaisen linjakkaasti, otti tietyn linjan ja piti sen, ehkä pari turhaa vihellystä, mutta loistava suoritus.
 

atsku

Jäsen
tembo kirjoitti:
"- Huippupaikkoja oli paljon, mutta yhtään maalia ei saatu. Olisi ansaittu tänään finaalipaikka, Kim Hirschovits kertoi taiston loputtua.

- Kyllä harmittaa laittaa tuollainen joukkue finaaliin. Siellä tulee niille niin kylmää kyytiä, Hirschovits latasi."

Itke Hirso itke. Säälittävä äijä. Kyllähän se vituttaa, kun lantatatit vie tikkarin. Kunnia sille kelle se kuuluu...
Faktahan on se, ettei hifkiä voi päästää Poriin itkemään.. ;D
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Gellner kirjoitti:
Tottakai Hirsoa vitutti. Miksi sitä vitutusta ei saisi näyttää? Miksi aina pitäisi jakaa vastustajalla kohteliaisuuksia, vaikka oikeasti inhoaakin juuri sillä hetkellä toista joukkuetta? Miksi Suomessa tuomitaan itkijöiksi, uhoajiksi tms. kaikki ne jotka sanovat ihan oikeasti sitä mitä ajattelevat. Ei mua ainakaan kiinnosta kuunnella tyhjänpäiväistä diibadaabaa.

Tottakai saa näyttää, mutta itsensä siin munaa täysin, jos mollaa joukkuetta, jota itse ei pystynyt voittamaan. Pitäisi vain kritisoida sitä, ettei itse pystynyt maalintekoon. Jos ei noilla yivoimapeleillä pysty tekemään yhtään maalia, vika on silloin Hirsossa itsessään, ei vastapuolessa.
 

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Jaahas... Jännittävä välieräsarja jatkuu jännittävämmällä finaalisarjalla ja sen ilmeisesti myös kannattajat ymmärsivät sillä Hämeenlinnan ensimmäisen finaalin irtoliput myytiin loppuun kuudessa minuutissa ja Torstain kolmannen finaalin vastaavat kymmenessä minuutissa.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
atsku kirjoitti:
Faktahan on se, ettei hifkiä voi päästää Poriin itkemään.. ;D

Eiköhän ne suurimmat itkijät ole olleet Mälkiä ja Jalonen. Jalosen itku kannatti ja Mälkiä jäi vaan itkemään atsku sinun kanssasi seitsemättä sijaa, mestaruuden toki ansaitsitte. No kyllä Hirsokin itki tänään hesarissa ja samalla kyllä häpäisi itsensä.

Itse ottelusta hieman. On se nyt saatana jos ei peliä voiteta tuollaisella ylivoimamäärällä. Pari ylärimaa toki tuli ja ne syö, mutta ne oli yhtä paljon maalissa kuin vedot suoraan plekseihin. Levonen oli hyvä, ainakin punaisten lasien takaa katsottuna. Jannelta hyvä peli, enkä nyt laittaisi maalia Jannen piikkiin vaan ihan rehdisti on todettava, että Voutilaisen laukaus oli hyvä. Omat junnut pelasi hyvin koko kauden ja taistelua löytyi myös eilen. Onneksi Pikkarainen lähtee nykkiin ensi kaudella. Joutuu kylläkin suoraan farmiin ja palaa takaisin parin vuoden päästä parempana pelimiehenä. Hankilta taas kerran paska esitys.

Miksi piti muuttaa oma tyyli kokonaan? Miksi?

Hämeenlinnassa onneksi juhlitaan jo varmaa mestaruutta ja senpä takia uskon ja toivon, että päästään tulevinakin vuosina aukomaan päätä pronssikerhosta. Tänä vuonna pronssin nappaa Kärpät ja HIFK voikin keskittyä tuleviin vuosiin. Parempia olitte sekä pelillisesti että tuloksellisesti.

Hoitakaa Ässät homma kotiin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
rudy25# kirjoitti:
Hämeenlinnassa onneksi juhlitaan jo varmaa mestaruutta ja senpä takia uskon ja toivon, että päästään tulevinakin vuosina aukomaan päätä pronssikerhosta.


Nyt ei ymmärrä, kuka täällä varmaa mestaruutta juhlii?

Ymmärrän helvetin hyvin ettei se pronssi tällä hetkellä kiinnosta. (Kokemusta on.)

Nyt hallilta hakemaan kahteen finaaliin tiketti.
 

d2uce

Jäsen
Kim Hirschovits kirjoitti:
- Huippupaikkoja oli paljon, mutta yhtään maalia ei saatu. Olisi ansaittu tänään finaalipaikka, Kim Hirschovits kertoi taiston loputtua.

- Kyllä harmittaa laittaa tuollainen joukkue finaaliin. Siellä tulee niille niin kylmää kyytiä, Hirschovits latasi.

Oliko tuo ensimmäinen lause perustelu sille, miksi olisi ansaittu finaalipaikka? No, vähän huumoria. Niinkuin tuo toinen Hirson kommentti. Hakeeko Kim kenties asetelmia? Huumoria. Harmittaa laittaa, no kai se nyt harmittaa laittaa, kun itse ei ole pystynyt laittamaan kiekkoa verkkoon kahdessa pelissä. Turha alkaa syytellä ja jossitella jos ei oma peli kulje.

Gellner kirjoitti:
Tottakai Hirsoa vitutti. Miksi sitä vitutusta ei saisi näyttää? Miksi aina pitäisi jakaa vastustajalla kohteliaisuuksia, vaikka oikeasti inhoaakin juuri sillä hetkellä toista joukkuetta? Miksi Suomessa tuomitaan itkijöiksi, uhoajiksi tms. kaikki ne jotka sanovat ihan oikeasti sitä mitä ajattelevat. Ei mua ainakaan kiinnosta kuunnella tyhjänpäiväistä diibadaabaa.

Tulee vain tästä mieleen esim. muuan Jere Karalahti joka vuodatti Iltalehden sivuilla Jukka Jalosen toimista. Tulee mieleen eräätkin HIFK-fanit (sinua, Gellner, en syyllistä) otteluketjuissa, jotka tuomitsivat HPK-fanit itkijöiksi, uhoajiksi tms. heidän sanottua mitä ihan oikeasti ajattelevat. Tulee myös mieleen eräätkin HPK-fanit, samasta syystä. Tulee mieleen Pasi Nielikäinen, Jyrki Louhi, Jukka Jalonen, Jere Karalahti. Nyt siihen samaan porukkaan änkeää Kim Hirschovits. Hyvä! Lisää persoonallisuuksia tähän tylsään liigaan jossa kaikki 'väri' on kiellettyä. Kuitenkin yleisöä vartenhan näitä pelejä pelataan.

Tyhjänpäiväinen diibadaaba-liiga. Silti se ei mitenkään vähennä HPK:n ja Ässien tämänvuotisia saavutuksia. Kaikkihan siellä finaalissa haluaisivat pelata, tänä vuonna sinne ei mahdu kuin kaksi pientäsuurta joukkuetta.
 

d2uce

Jäsen
-KBR- kirjoitti:
Juuri hallilta kotiutuneena päässä pyörii tasan yksi ajatus: Miksi vitussa meille aina käy näin?? J

Kuten tässä ketjussa on joku jo aikaisemmin huomauttanut. Mitenniin teille, oletko ajatellut HPK:n faneja? Jukka Jalosen semien vierassaldo on nyt 1-10.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se on siinä!

Tätä ei tietenkään voi sanoin kuvailla. Voi sitä riemun määrää eilen Nordiksella.
Kaikkein parhaalta tuntuu tiputtaa suuri ja mahtava, ylemmyydentuntoinen,
huono häviäjä IFK, varsinkin itsensä täysin munannut itkijä Hirso, joka
ei edes osaa enää kunnioittaa vastustajaa. Katso nyt hyvä mies peiliin. Sieltä
se häviön syy löytyy. Eikö yhtään hävetä, aikuinen mies.

Toinen pelle, jonka pitäisi hävetä, on ns. tuomari Levonen. Missään, koskaan,
en ole paikan päällä nähnyt noin törkeää kotiin päin vetoa. Onneksi se ei
riittänyt. Täysin anteeksiantamatonta touhua.

Voisivat ottaa oppia asiallisilta paikan päällä olleilta ifk-faneilta, jotka rehdisti
tunnustivat tappion ja onnittelivat finaalipaikasta.

Ja sitten se Karalahti, "ei kerhoa voi päästää Poriin pillittämään", onnettoman, katkeran miehen viimeisiä peliuran kuolinkorinoita. Tuo IFK-machoilu saa jo
naurettavia piirteitä. Voi olla, että tämä luuseri ei edes Ouluun lähde, vaan
katoaa johonkin dokaamaan, onhan se ennenkin nähty.

Jos joukkue häviää sarjan kaksi viimeistä peliä yhteensä 0-5, on ihan
turha selitellä. Vastassa oli vain niin kova joukkue ja niin kova maalivahti,
että kyvyt eivät riittäneet. Täysin oikea joukkue on finaalissa ja pulinat
pois.

KEEEEERRRRRHHHHHOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PALLLLOKERHHHHOOOOOOOOO!

Juuri nyt, elämä on ihanaa!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös