Jackman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,New Jersey Devils & Derek Boogaard
Hifk-Hpk 22.09 tiistaina Helsingin jäähallilla

Avataanpas tälle ottelulle nyt ketju.Itse odotan tätä matsia kuin kuuta nousevaa koska eräs herra josta olen aina pitänyt(en ole ehkä ainoa?)tekee paluun petopaitaan.Veikkaanpa että luvassa on aika tasainen vääntö jonka hifk vie loppujen lopuksi 4-1.Maalintekijöitä ovat Kuhta,Söderholm,Vihko ja Harkins.Innolla odotettu ja nimeltämainitsematon paluumuuttaja syöttää kaksi maalia.Hpk:n ainokaisen tekaisee Voutilaisen Jukka ja hienon esityön maaliin tekee Jani Hassinen.Kaikki hallille tiistaina!
 
When or if the guy does something stupid during the game again, I ask them if they want to fight. They never want to fight me a second time.

-Derek Boogaard

Punakone

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Uuuuh jea. Kyllä lasken minuutteja koska kuulutetaan #3 .......!. Matsiin ehdottomasti tultava. Kunnon ablodit vaan Marekille. Mies on kuitenkin ykkönen!.
 
Elämä on kovaa - Hanki kypärä.

Co.

Jäsen
Tulossa olen ja F5:ssa istun. On se hienoa nähdä Marek taas kehissä.. Toivottavasti lakko kestää pitkään. Itse ottelusta veikkaan aika tasaista, kuitenkin pelillisesti näyttävää. Lopputulos 4-2, viimeinen tyhjiin.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko pistää Standig ovationit Marekille.

Ottelu 6-1
Marek 3+3
Harkins 0+6
 
"The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game." -Bill Shankly

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti lintu
Pakko pistää Standig ovationit Marekille.
Ehdottomasti. Toivon kuitenkin, että tällä kertaa kotiin palaava tsekki tulee jäälle ihan normaalin järjestyksen mukaan (eli jos Marek pelaa kolmosella niin Stathoksen jälkeen) eikä viimeisenä.

Avauspisteet pitäis tästä pelistä ottaa. Viime kaudella IFK tais saada kolmesta ekasta pelistä yhden pisteen, joten voitto tästä niin ollaan viime kautta edellä.

IFK voittaa 4-2 ja Marek tekee yhden.
 
Ei minun takia tarvitse keittää

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Z:n paluu-ottelu edessä. Toivotaan, että halli tulee täyteen. Kai katsoitte Z:n esityksiä World Cup-turnauksessa, jossa Marek jäi All Stars-kokoonpanosta vain sen takia, että Tshekki äärimmäisen epäonnisesti hävisi välierän Kanadalle. Nyt HIFK:ssa pelaa yksi oikea maailmanluokan pelaaja. Kannattaa tulla katsomaan.

Ketjuihin tuskin tehdään muutoksia, koska Ruudut eivät ole vielä mukana tässä pelissä. Puolustajapareihin tulee tietysti Z:n myötä hienosäätöä. Siirrytäänkö 3 puolustajapariin vai jatketaanko neljällä parilla on yksi kysymys. Tällä viikolla on kolme peliä neljän päivän sisään, joten ehkä jatketaan neljällä täydellä kentällisellä tämän takia. Dave jatkanee maalissa, koska Lundell on sairaslistalla (??).

HPK tulee uusitulla joukkueella paikalle. Perunoiden myynti on taas onnistunut yli odotusten ja raha suorastaan pursuaa verkkareiden takataskussa roikkuvasta lompakosta. Hieman lompakkoa on myös ohennettu viime päivinä ja joukkueeseen on hankittu senttereiksi Riku Hahl ja Josh Holden. Muita uusia pelaajia ovat Jani Rita, Jani Hassinen (voimme seurata kuinka Jere jahtaa Hassista kaukalossa). Puolustuksessa uusia nimiä ovat Jukka Laamanen, HIFK:ssakin nuorempana käväissyt Mikko Jokela ja Veli-Pekka Laitinen. Eniten otsikoita alkukauden kahdessa voittopelissa on kuitenkin varastanut mv-lupaus Miika Wiikman.

Tiedossa on huippupeli kahdella 3p voitolla kauden aloittanutta HPK:ta vastaan. Tiukkaa tulee, mutta uskon pisteiden jäävän kotijoukkueelle. Veikataan 4-2 lopputulosta.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Mielenkiintoinen matsi tulossa, jo pelkästään kahden paluumuuttajan takia. IFK:n Z, ja Kerhon Hahl tuovat varmasti molempien joukkueiden kannattajia paikalle. Kumma on jos ei halli ole täynnä. Itse uskon HPK:n hyvän alun jatkuvan, pisteet Hämeenlinnaan 3-4.
 
We are all Canucks

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Mielenkiintoinen kamppailu tulossa tiistaina Vastakkain ovat kuitenin viimekauden 3 ja 4 .Niin , kun Jere Ja Kibe hallin käytävillä olivat sanoneet Jokerit matsin jälkeen tällästä pakkopullaan ja vitutusvääntöä , että paljon parempaan pitää pystyä.

Toivon Marekin tuovan vielä lisä virtaa koko jengin pohkeisiin ja saadaan kammettua HPK näytöstyyliin kumoon ..( Harmi kun en matsiin pääse paikanpäälle :(

mutta torstaina Tampereella :)


Tiedän että IFK ottaa tiistaina avausvoiton Lukemin 4-1

Marek tekee maalin UGH !
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Maalaisia huijataan

Olemme valppaina. Ystävyys-areenan porukka yrittää levittää valheellista päivämäärätietoa ihan ketjun otsikkoa myöten jotta starttaisimme traktorimme päivää myöhässä. Vai onko teillä tiedossa jo syksyn 2005 otteluohjelma? Silloin tiistai on 22.9.

Illan teemat Marek ja tuomarityöskentely kombinoituvat mukavasti oheisessa kuvassa.
http://www.learningplanet.com/parents/alphabet/z.gif

Itse en toivo kenenkään hoitavan ketään näytöstyyliin sillä en ole Wrestlingin ystävä. Toivon tiukkaa hyvää ottelua ja tavallisuudesta poiketen uskon sellaisen näkevänikin. Jänskättää kyllä vähäsen.

PS. Isot pahat kissat ovat valmistautuneet otteluun huolella
http://www.dennisjudd.com/fun/fatcat.jpg
 
Jo joutui armas aika

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Maalaisserkut saapuvat kaupunkiin

Jaahas huomenna tiistaina sitten rantautuvat hpk:n ja sen faniporukan bussit (hämeenlinnaksi onnikat) Helsingin kiekkopyhätön parkkipaikalle. Illan ottelusta muodostuneekin sitten varsin yksipuolinen näytös, jossa kotijoukkue HIFK kieputtaa perunanviljelijät kumoon lukemin 7-0. Maaleista vastaavat Karalahti, Zidlicky, Pärä, Vihko, Häppölä, Vopat ja Kuhta. Ottelun tehomieheksi nousee kuitenkin kukaa muu kuin "The Golden Brett" Brett Harkins 0+4 pisteillään.

Hpk:n valmennusjohto kommentoi lopputulosta pelin jälkeen toteamalla: "On täällä iso halli ja hirmu kirkkaat valot. Ei me tämmösessä paikassa oikein osata pelata, kun meinas silmät sokaistua jo alkuverryttelyn aikana. Ollaan nääs totuttu paljon pienimuotosempiin puitteisiin tuolla kotopuolessa, jossa harjotellaan järven jäällä kuun valossa ja ottelut pelataan siellä Rinkelinmäen isännän vanhassa ladossa tunnelmallisessa kynttilävalaistuksessa. Mutta teillä kun on täällä kaupungissa tuo elektrisiteetti, niin meni meidän pojilla ihan sormi suuhun, kun nuo valot näkivät."

Pelin jälkeen kömpivät hpk:laiset kuitenkin onnellisina takaisin traktorin lavalle tai bussin (hämeenl. onnikan) penkille. Onhan heistä useilla viemisinä kotopuoleen ihmeteltäväksi huimia tarinoita matkalla kaukaisessa Helsingissä nähdyistä nykyajan ihmeistä kuten puhelin (hämeenl. telefooni), juna (rautahepo) ja televisio (näköradio). Saatetaanpa tunnelman kohottamiseksi vielä kuunnella jonkun kaupungista ostaman (vaihdettu kasaan oravannahkoja ja karhunturkkeja) kasettisoittimen kautta "Maalaismaisemaa en saata unohtaa... "
 
Mulla on vähän kakkaa housussa.

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Re: Maalaisserkut saapuvat kaupunkiin

Viestin lähetti Buccaneer
Jaahas huomenna tiistaina sitten rantautuvat hpk:n ja sen faniporukan bussit (hämeenlinnaksi onnikat) Helsingin kiekkopyhätön parkkipaikalle. Illan ottelusta muodostuneekin sitten varsin yksipuolinen näytös, jossa kotijoukkue HIFK kieputtaa perunanviljelijät kumoon lukemin 7-0. Maaleista vastaavat Karalahti, Zidlicky, Pärä, Vihko, Häppölä, Vopat ja Kuhta. Ottelun tehomieheksi nousee kuitenkin kukaa muu kuin "The Golden Brett" Brett Harkins 0+4 pisteillään.
Missä päin Hämeenlinnaa sinä asut? Ei nimittäin minun Hämptonissa kukaan onnikoista puhu...

Ja näin tiedoksi;osa Hämeenlinnalaisista saattaapi saapua alueelle jo tänään, kas kun näin alkuverryttelyiksi olisi tänään siellä Helsingissä päin tarjolla Valkoista Käärmettä, ja siitä on hyvä jatkaa huomiseen.
 
We are all Canucks

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kaikille ei näköjään ole suotu verbaalista lahjakkuutta. Itse kuulun tähän surkeaan ryhmään, joten tyydyn tavanomaiseen tekstin tuottamiseen...

Mitä tulee itse ottelun lopputuloksen veikkaamiseen, niin maaleja tuskin tullaan näkemään ihan hirveästi. Kerho on pelannut todella tiiviisti joukkueena, ja en usko kahden voiton jälkeen ns. pissin vielä nousseen hattuun, joten nöyryyttä luulisi riittävän. IFK:lla taas on näytön paikka tappiollisen paikalliskamppailun jälkeen, joten motivaatio on varmasti kohdallaan. Kun vielä katsotaan kerhon laituriosastoa, niin vauhtia tulee piisaamaan. Toivotaan, että pääkin on jo saatu mukaan, vaikka kausi on vasta aluillaan.

Pelaajista huomio kiintyy kaksikkoon Zidlicky-Hahl, joista ensimmäinen on eittämättä suurempi tähti. Ihmetyksen aiheena lähinnä se, että onko ensimmäinen oppinut puolustamaan ja jälkimmäinen hyökkäämään?

Nannannaata olisi, jos kerho saisi otettu fyysisen yliotteen IFK:sta tämän kotihallissa. Voittokin ois kiva.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Ronning
Missä päin Hämeenlinnaa sinä asut? Ei nimittäin minun Hämptonissa kukaan onnikoista puhu...
Näköradio, rautahepo ja telefooni sen sijaan ovat arkikieltämme eli kolme (marekin numero, sattumaako?) neljästä oikein. Älä Ronning noin vähästä valita, ihan hyvä ainekirjoituksen alkuhan tuo oli. Ei ole kaveri turhaan lukenut HPK-palstaa useita kertoja päivässä. Rohkeasti vaan eteenpäin, siitä se pöyhkeily pikkuhiljaa lähtee!

Missä kaupassa Helsingissä muuten kelpaavat oravan nahat? Mankka kelpaisi.

Oikeasti... viime kaudella näin 2 kpl HIFK-HPK pelejä ja niissä molemmissa HPK oli sellainen turistijengi ja vastaantulija että vieläkin hävettää. Toivottavasti myös HIFK riveissä muistellaan moista ja ollaan takki auki. Tuskinpa kuitenkaan.
 
Jo joutui armas aika

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Itse kun en ehdi huomenna paikalle, niin olisiko jollain niin paljon viitseliäisyyttä, että ottaisi radioselostuksen kelanauhurilla (ne pienemmät kelat) talteen? Tulen sitten vaikka Zetorilla loppuviikon työmatkalla noutamaan nauhat jostain sovitusta paikasta.

Saapi sitten nähdä, toteuttaako Jalonen mielestäni järkevää rotaatiota miehistössä, vai vedetäänkö minimaalisella permanentilla puoli kautta ja risat. Kerholla kun jää kotijoukkoihin sellaisiakin kavereita, jotka mahtuisivat monen liigajoukkueen kolmosketjuun. Enpä olisi viikko sitten kuvitellut tällaista viestiä kirjoittavani, vieläpä tilanteessa, missä Kerho lähtee selvänä ennakkosuosikkina vierasmatsiin Helsingin jäähalliin (en edes yritä tavata sitä konsonanttihirviökadunnimeä).

Takki auki, nätti ilma ja kaikki.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
FBI, CIA vai IFK?

Viestin lähetti Twite
Ei ole kaveri turhaan lukenut HPK-palstaa useita kertoja päivässä. Rohkeasti vaan eteenpäin, siitä se pöyhkeily pikkuhiljaa
Justiinsa näin. Ei voi olla nimittäin pelkkää sattumaa, että eilen illalla palstan HPK-osiossa olevassa "Lähde mukaan vierasmatsiin, täältä tietoa muista menijöistä ja kuljetuksista" -ketjussa ohimennen mainitsemani onnikka on heitetty freimille juuri nyt.

Ollaan varuillamme, ne kyttää meittiä!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Twite

Missä kaupassa Helsingissä muuten kelpaavat oravan nahat? Mankka kelpaisi.
Stockmannilla(=tukkijätkä). Sinne käy kaikki, jopa Visa.

Mielenkiintoinen peli tulossa. HPK on normaalisti ollut hyvä vastus, pelannut aktiivisemmin kuin vierasjoukkueet yleisemmin. Toivottavasti myös tällä kertaa, ja näemme hyvää ja fyysistä peliä.

Päähuomion kuitenkin varastanee Mr. Z, luonnollisesti. Toivottavasti kuitenkin myös muut pelaajamme jaksavat raahautua kaukaloon, muutoin ottelusta saattaa irrota vain niukka kotivoitto.

Meteli on huikea ja IFK voittaa 3-1, viimeinen tyhjiin. Marek 2+1.
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: FBI, CIA vai IFK?

Viestin lähetti Rontti
Ollaan varuillamme, ne kyttää meittiä!
Kuitti! Totean tähän vaan, että saa olla kiinnostus vastustajaa kohtaan todella korkealla, jos jaksetaan lukea läpi 'lähde mukaan vieraspeliin' -ketjukin. Hyvähän tuo toki on, että kerho kiinnostaa.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pitsiturnaus
Kerho yllättänyt?

Jos olisi kysytty ennen kautta, niin olisin heti sanonut, että Ifki hoitaa tämän matsin.

Mutta jotenkin vaan tuntuu että kerho on jaksanut yllättää pari kautta putkeen. Taas näyttää että jengi on heikompi kuin viime kaudella, niin vain ne nuiji pikkukissat kotonaan ja kävi hakemassa avauspisteet Raksilasta.

Ei välttämättä kaikkein paskempia saavutuksia, kun ottaa huomioon miten pahasti Tappara otti Ilvekseltä turpaan tai miten vähän oululaiset pitävät häviämisestä Raksilassa. Sielläkin on tullut pari peliä istuttua vai täältä etelästä pitää ja voi sanoa lusittua.

Z:n paluu ja kerho varmaan vetävät hyvin jengiä paikalle. Itsekin suunnistan matsiin. Olipa siellä millainen meno tahansa, niin tuskin on yhtä anketa kuin perjantaina maalla Ilmalassa. Narrit sumputti vaisun Lukon pihalle ja yleisö oli jäätynyt paremmin kuin kenttä.

Jotenkin vaan tuntuu siltä, että Ifki hoitaa tämän matsin ...
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Re: Kerho yllättänyt?

Viestin lähetti PJ
Taas näyttää että jengi on heikompi kuin viime kaudella, niin vain ne nuiji pikkukissat kotonaan ja kävi hakemassa avauspisteet Raksilasta.
Tältä tilanne kieltämättä näytti ennen kauden alkamista. Viime päivien aikana tilanne on kuitenkin kääntynyt täysin päälaelleen ja joukkuetta on vahvistettu juuri sieltä kohdasta, missä puutteita olikin. Joukkueen iskukyky on ainakin paperilla huomattavasti laajempi kun viime kaudella. Nyt näille etukäteisarvioille, jossa Kerho sijoitettiin tasaisen varmasti sijoille 7-9 voi jälleen nauraa. Kerhon joukkueen rakentaminenhan oli vielä viikko sitten pahasti vaiheessa, mutta nyt näyttää erittäin hyvältä. Hyökkäys on kiistattomasti liigan top-3 kalustoa ja puolustuskin on osoittanut pitävyytensä.

Josh Holdenin ensiesiintymistä tuskin nähdään huomenna Nordiksella. Mielenkiintosia hemmoja kaukalossa kuitenkin esiintyy, joista kiistattomana ykkösenä Marek Zidlicky. Riku Hahlin paluu Kerho-paitaan on myös hämeenlinnalaisittain melkoisen kiinnostava juttu. Saa nähdä onko Coloradon kierrokselta jäänyt mukaan myös kykyjä pelata SM-liigakiekkoa tehokkaasti hyökkäyssuuntaan. Puolustavana sentterinähän Riksa on tunnetusti vailla vertaa.

Kerho ei ole juuri koskaan viihtynyt Helsingissä kummankaan joukkueen vieraana, mutta nyt luotto omiin on aika kovaa luokkaa. Joukkue on todellakin iskostanut itseensä kurinalaisen koko viisikon puolustuspelaamisen. Tasainen matsi on varmasti luvassa, jossa voittava joukkue tekee maksimissaan 3 maalia. Veikkaan, että Kerho vie kolme pistettä luvuin 1-3.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Pärde
Stockmannilla(=tukkijätkä). Sinne käy kaikki, jopa Visa.
Mikä on Visa? Kai siellä voi markoillakin maksaa?

Ei sillä, että olisin tulossa Helsinkiin, kun oleskelen täällä punaisen Tampereen alueella. Virittelen kuitenkin kidekoneeni oikealle taajuudelle ja kuuntelen tätä suuren maailman kiekkoviihdettä pienessä työläisasunnon tapaisessa luukussani.

HPK jatkanee varmasti hyviä otteitaan. Se lienee selviö. Riku Hahlin mukaantulo auttaa varmasti entisestään. Miika Wiikman jatkanee niin ikään maalissa ja veikkaanpa, että illan ottelun jälkeen stadilaisetkaan eivät enää muista, kuka oli Sakari Lindfors.

IFK:lla on kova materiaali, mutta Ville Peltosen jättämä aukko ei ole helppo tukittavaksi. Veikkaan siis: 2-4 HPK:lle.
 
Hö.

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Sistis
Mikä on Visa? Kai siellä voi markoillakin maksaa?
Visa on se sisäsiittoinen kaveri Hämeestä joka kannattaa pallokerhoa, kuulemma kaikki on samanlaisia. Tiedä sitten moisesta. Näin kuitenkin kaupungilla(=kylän vastine, hieman suurempi) puhuvat. Isot pojat siis.

Markat käyvät ihan hyvin, samoin kuin pennitkin.

Lisätään vielä aiempaan tekstiini liittyen, että Joonas Vihko on sen kolmannen IFK-maalin tekijä. HPK:lta onnistuu Josh "ämerikan apu" Holden.

Me on hävitty tää kausi.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen peli tulossa. Hyvästä nimiluettelosta huolimatta povaan Hifk:lle tahmeaa alkukautta. Pärssisen jalat toimivat, mutta kädet olivat jäässä ainakin Jokeripelissä. Pärällä ei ole harjoituspelejäkään alla. Söderholmiltakin on odotettavissa tahmea alkukausi loukkaantumisten jäljiltä. Jos viime kautta muistelee niin ykköskentän epäonnistuessa joukkue yleensä hävisi. Nyt ykköskentän miehistä kaksi on puolikuntoisia. Marek tietysti tuo oman panoksensa joukkueelle, eikä mikään tietysti estä esim. Hirson kentän onnistumista viime kauden pudotuspelien tapaan.

Kerho on ottanut kaksi voittoa maalierolla 6-1. Koko kentän puolustus tuntuu toimivan, itseluottamusta löytyy, ja maalejakin syntyy. Miika Wiikman on pelannut hyvin kaksi ensimmäistä peliä, saas nähdä jatkuuko tahti Nordiksella. Kun rosteriin lisätään vielä Hahl ja Holden (pelaako jo Nordiksella?) on kerholla tarjota kunnon vastus kotijoukkueelle.

Erityistarkkailussa Z, Pärä ja Söderholm Hifk:sta; Hahl ja Wiikman kerhosta.

Jos tässä nyt jotain pitäisi veikata, niin vähämaalinen ottelu on tulossa. 2-1 Hifk:lle sanon minä.
 
"I am not young enough to know everything." -Oscar Wilde
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy