HIFK-HPK Ke 5.4.06

  • 35 192
  • 256
Tila
Viestiketju on suljettu.

freely

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Wolverhampton, Barcelona, FC Lahti...
Spenroos kirjoitti:
Aika hauska kaveri tämä Laine tosin. Haastaa tappeluun ja tämän jälkeen ottaa kilpikonna-asennon. Tuossa roolissa kai kannattais edes vähän yrittää, ei kummoinen näyttö.

No kuka katselee tilannetta minkäkin väristen lasien läpi? Eipä tuo kerholaisten neitikiekkokaan hääviä kuvaa jälleen kerran antanut. Enemmän kuin muutaman kerran kalasteltiin jäähyjä erinäisillä teatteritempuilla tai sitten välteltiin selviä taklaustilanteita.

Tää on niin tätä. Ei voida myöntää, että vastustaja oli hyvä. Vika on aina omissa, kun hävitään.

Sitähän tuo on..."me ollaan parhaita"-asenne, mutta vaan niiiiiiin laiskoja silloin kun hävitään jollekkin.

Kiva kuulla mitä tuo ikuinen luuseri ja "mailanmittauttaja"-Jalonen keksii syyksi tällä kertaa?

Toivottavasti HIFK vie kerhoa jatkossakin 100-0
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
freely kirjoitti:
Sitähän tuo on..."me ollaan parhaita"-asenne, mutta vaan niiiiiiin laiskoja silloin kun hävitään jollekkin.

Kiva kuulla mitä tuo ikuinen luuseri ja "mailanmittauttaja"-Jalonen keksii syyksi tällä kertaa?

Toivottavasti HIFK vie kerhoa jatkossakin 100-0

Huooh.

Täällä on näköjään vaikea keskustella rakentavasti illan pelistä, kun joidenkin on sitten pakko kuitenkin alittaa rima ja heitellä provosoivia viestejä. Enkä syytä tästä pelkästään HIFK-faneja. Tuo lainaus osui vaan ensimmäisenä silmääni.

Ennen ottelusarjaa nalkutettiin niin maan kauhiasti kerhofanien ylimielisyydestä. Yksi voitto on helsinkiläisillä ja johan tuntuu ylimielisyys tulleen Kerhon fanibussin mukana Nördiksellekin. Ennen kuin kukaan syyttää ketään ylimielisyydestä, olisi hyvä pitää oma pesä puhtaana.

Tämä viesti ei ollut provo, vaikka se ehkä nyt jonkun silmään siltä vaikuttaakin. Välillä sitä vaan toivoisi, että pelistä syntyisi asiallistakin keskustelua.

Ja vielä lyhyesti: HIFK oli tänään parempi ja ansaitsi voittonsa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
MUNATONTA!Sitä oli kerhon esitys kolmannenerän paria ylivoimaa lukuunottamatta.Oltiin kuin lapset jotka menee ensimmäistä päivää ylä-asteelle ja pelkäävät että isot tuhmat pojat tulee ja uittaa päätä paskapöntössä.No,niin ne uittikin kun sitä oikein kerjättiin ja pyydettiin. Wiikman toimii paremmin kuin itä-saksalainen pölynimuri.Mikään eteentullut ei jäänyt imuroimatta.

Jos halutaan pelata enemmän kuin kaksi peliä lisää,täytyy hommassa olla enemmän munaa ja liikettä ja EHDOTTOMASTI RÄMÖ MAALIIN.Ykkösmaalivahdista ei pitäisi olla enää epäselvyyttä.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK vei, HPK vikisi.

Olipa hyvä peli HIFKn kannalta. En lähde mitenkään nyt takki auki sepittämään, tottakai HPK tulee parantamaan roimasti. Finaali on vielä todella kaukana!

Kun HIFK voitti SaiPa pelit olin iloinen mutta en tyytyväinen HIFKn peliin, nyt sai olla todella iloinen ja samalla tyytyväinen HIFKn asenteeseen ja peliin. Kovaa duunia, kovia niittejä, taistelua ja hienoa venymistä. HIFKn fyysinen peli tehosi hyvin HPKn peliin.

-Janne oli varma maalissa eikä voinut niille kahdelle ylivoima-maaleille mitään.

- Salmelainen on heräämässä, tosin kaatui yksinään pari kertaa tänään.

-Hauhtonen oli taas vireessä HPKta vastaan, jätkä on kai tehnyt eniten pisteitä HPkta vastaan HIFKsta.

-Jeren pommi Spruktsia kohti oli todella hieno! Jere pelasi muutenkin perusvarmaa peliä ja pamautti huiman lämärin!

-Häppölä ja Luttinen tekivät tänään hienosti duunia, Luttinen teki todella hienoa esityötä Hirson maaliin. Häppölän maali oli todellinen taistelumaali.

- HPKsta iski silmään Ville Leino, mikä ihmeen junnu tämä on? Taitoahan tältä kaverilta löytyy mutta ihme asenne, kiekon menetettyä jää vain itkemään ja nuolemaan näppejään. Sitten viimeisillä sekunneilla todella törkeä hyppy-taklaus. Pois tuollaiset.

Kaikenkaikkiaan oli hyvä peli. Nyt vain pitää pysäyttää HPKn Hämeenlinnassa. HPK tulee olemaan paljon parempi mutta luotan siihen että HIFKn peli on nyt hyvissä kuosissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Senior kirjoitti:
Kerho parantaa varmasti.
Syytä onkin, mutta molemmat näimme että HIFK:llakin on paljon talenttia vielä kadoksissa ja unten mailla, joten ei ole mitään syytä olettaa etteikö HIFK voisi parantaa myös huomattavasti. Eihän ne päässyt edes samalle tasolle kun SaiPa-sarjassa, joten kyllä mun lantit on HIFK:n puolella. Älä yritä saada mua lyömään vetoa, en mä mennyt sun hämäykseen "mä olen niin huono vedonlyönnissä".
 
Suosikkijoukkue
sm-liiga: HIFK, nhl: vähän kaikkea
Tuli sitten katsottua tämän kauden ensimmäinen (PO-)matsi paikan päällä.

Onnistujiin voidaan laskea Karalahti, Ykkönen (selvä parannus SaiPa-sarjasta), Hirso ja Lundell. Myös Laine oli sopivan aggressiivinen ennen kuin lamppu pimahti ja tuli turha jäähy, jossa HPK:lle tarjottiin mahdollisuutta päästä peliin mukaan. Onneksi HPK:n yv oli huonoa.

Matsissa epäonnistuivat:
Wiikman (ei pahoja hörpsyjä, mutta kaikki maalit otettavissa),
Schnabel (tasakentällisin useita pitkiä, av:lla kaikki purkukiekot HPK:n pakeille. Plussaa jäähyttömyys),
tuomarit (Favorin oli hyvä kaksi ensimmäistä erää. Toiseksi, en muista yhtään näin huonoa linjuritoimintaa. Pelissä oli useita kyseenalaisia paitsioita/pitkiä),
Yleisömäärä (on se kumma kun ei hallia saada täyteen. Paikan päällä ei olisi kyllä uskonut, että 700 halliin olisi vielä mahtunut)
 

Sundis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Internazionale, Stavros Flatly
Hieno voitto! Mielestäni HIFK pelasi oikein hyvin 5 ensimmäisen minuutin jälkeen ja ansaitsi voittonsa selvästi!
Ainoa huolestuttava asia ottelussa oli Häppölän luokkantuminen. Tällä hetkellä Luigi on todella tärkeä pelaaja juokkueelle ja sen poissaolo näkyy varmasti vielä kun Lennukin on poissa.
Jere on kunkku!!! Jäätävä veto, upea avojään taklaus, ja erittän varmaa ja rauhallista peliä!!

GO IFK!!
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei kellään satu olemaan videoo siittä Karalahden niitistä sille Spruktikselle ja sitte siitä Hezuksen ja Astashenkon väännöstä?!
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KukaMitäHäh? kirjoitti:
Myös Laine oli sopivan aggressiivinen ennen kuin lamppu pimahti ja tuli turha jäähy, jossa HPK:lle tarjottiin mahdollisuutta päästä peliin mukaan.
Jos tarkoitat Laine/Astashenko-episodia, niin mielestäni oli Laineelta mahtava taktinen veto käydä noutamassa iso osa Kerhon fyysisyyttä kentältä pois. Eipä ollut kummoinen esitys Laineelta tuossa väännössä, mutta mitä siitä, tärkeintä oli, että vastustajalta saatiin tärkeä pakki pois.

Muuten ottelu osoitti, miten HPK:ta voidaan horjuttaa fyysisellä pelillä, vaikkei HIFK:kaan mitään ihmeitä sillä osastolla esittänyt. Kerhon tähtihyökkääjät ovat erityisen pehmeitä fyysisellä osastolla. Kerhon täytyy ajaa maalille reilusti voimakkaammin seuraavissa otteluissa, jotta maaleja saadaan aikaiseksi. Taistelu jatkuu, mitään ei ole vielä voitettu.
 

topivl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeren otteita pelikellon juostessa onkin jo kehuttu. Melkoisen huvittavaa oli myös miehen toiminta silloin, kun pelikello ei juossut. Mies kävi näyttämässä jo ottelun alkupuolella HPK:n kakkosvalmentajalle keskisormea. Tämän jälkeen Jere kävi tasaisin väliajoin "huomauttamassa" jostain, ja aiheutti HPK:n valmennusportaassa selvää lämpenemistä :)
 

Basist

Jäsen
Oli kyllä hienoa katsella HIFK:n peliä taas kerran. Taklattiin, luisteltiin ja pelattiin hyvällä asenteella. Aivan eri joukkue kuin Saipa- sarjassa näkemäni IFK.

Mielenkiintoinen oli myös tuo ottelun viimeinen vaihto JJ aikalisän jälkeen... Yritti ilmeisesti vittuilla Sheddenille tai jotain. Sen jälkeen Shedden laittoin Lostedin ja kumppanit jäälle ja kaikkea liikkuvaa hakattiin surutta. Varsinkin Järvinen käytti poikittaista aika surutta.

Peter White oli hyvä tänään. Shedden käytti häntä paljon tärkeissä aloituksissa, joiden jälkeen mies luisteli mahdollisimman nopeasti vaihtoon.
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas eri meininki verrattuna Saipa-peleihin. Tämähän oli ihan kunnon hokia! Pakit jättivät älyttömät nousunsa tekemättä ja keskittyivät heidän pääosaamisalueeseensa aeli puolustamiseen (varsinkin Hank:) Ja tulosta tuli: ei ainuttakaan (muistaakseni) 2-1-hyökkäystä HPK:lla ja vain muutama 3-2-hyökkäys. Ja kruununa Jeren niitit Spruktsiin. Niin sitä pitää pelata!

Ja kun hyökkääjätkin pelasivat mallikkaasti niin mikäs tässä on retostellessa. Laakkonen oli kuin uudestisyntynyt vanhaa seuraansa vastaan, Tonykin osoitti heräilemisen merkkejä, Luigi, Hirso, Fagu, Arttu jopa P.W. (otti lopussa kaikki aloitukset ja purki kiekkoa omalta alueelta kiitettävään tahtiin ja vielä 0+1)... Listaa voisi jatkaa ja kruununa tietenkin Hauhtosen 3-0-maali:) Sailio ei varmaan toivu siitä koko sarjan aikana, tosin enpä ole varma pelaako kaikkia pelejä, koska jatkuvasti on nokkapokkaa jonkun punapaidan kanssa.

Ja Lundell: tällaista lisää! Kohti kannua...

PS. Pelasiko Voutilainen;)
 
Suosikkijoukkue
sm-liiga: HIFK, nhl: vähän kaikkea
Lawless kirjoitti:
Jos tarkoitat Laine/Astashenko-episodia, niin mielestäni oli Laineelta mahtava taktinen veto käydä noutamassa iso osa Kerhon fyysisyyttä kentältä pois. Eipä ollut kummoinen esitys Laineelta tuossa väännössä, mutta mitä siitä, tärkeintä oli, että vastustajalta saatiin tärkeä pakki pois.
.

Aivan älytön jäähy. Pelin hallinta on HIFK:lla 1-o-tilanteessa ja pelin hyvin aloittanut tonttu menee sähläämään itsensä ulos jonkun Hämeenlinnan peterwhiten takia. HPK:n huonouden (ja hyvän IFK:n av-pelaamisen) ansiosta peli säilyi HIFK:lla. Peli olisi voinut päättyä aivan toisin jos HPK osaisi pelata yv:tä. Onneksi kävi kuitenkin hyvin..
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Basist kirjoitti:
Peter White oli hyvä tänään.

En ynnäillyt Whiten aloitus-statseja tänään, mutta muutoin kaveri on lähinnä vitsi. Edelleen. Hidas, kankea, en millään tavalla itse pelissä mukana, vetää lyhyttä vaihtoa silloinkin, kun pitäisi jäädä kentälle. Täysin käsittämätön valinta esimerkiksi kakkosketjun sentteriksi.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Senior kirjoitti:
En ynnäillyt Whiten aloitus-statseja tänään, mutta muutoin kaveri on lähinnä vitsi. Edelleen. Hidas, kankea, en millään tavalla itse pelissä mukana, vetää lyhyttä vaihtoa silloinkin, kun pitäisi jäädä kentälle. Täysin käsittämätön valinta esimerkiksi kakkosketjun sentteriksi.

Samaa mieltä kakkosen sentteristä, mutta muutoin eri linjalla. Seurasitko puolustuspään työskentelyään? Aika hyvin hoiti sen ruudun, sanoisin. Oman näkemykseni mukaan Whitesta on saatavissa suurin hyöty puolustavan ketjun sentterinä. Omasta päästä lähtevät hyvin purkukiekot ja näemmä syötötkin, ja oma mies pysyy lukittuna laitaan. Ihan kohtuullinen peli Whitelta.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno aloitus sarjaan, 3. erän ajoittaisesta paniikista huolimatta, tosin kiitos tästä paniikista Skoda "varo ettei talos pala" Favorinille. Hyvä tunnelma osassa hallia, virkamieskatsomot ei nyt vielä mistään välierävoitoista innostu, sille nyt ei voi mitään.

Barry ei ollut tänäänkään hyvä, mutta 1. kertaa voin sanoa ettei niin huonokaan. Ei tule edelleenkään ratkaisemaan 5. finaalia jatkoajalla, mutta täyttäisiköhän sittenkin jopa oman paikkansa (ei toki sitä paikkaa mihin alunperin kaavailtiin).

Laineelta hyvä haku, OR käsittämätön tuomio Skodalta, muta meillehän se sopii paremmin kuin hyvin. Skoda ei toki ollut illan paskin, vaan toinen linjuri, käsittämättömiä tuomioita pitkistä toistuvasti.

Turo on kyllä näissä matseissa parhaimmillaan, näitä pelaajia me tarvitaan. Myös köyhän miehen Järvinen eli Fagerstedt täytti roolinsa loistavasti, todella tärkeä neloskentän + av:n pelaaja.

Tahatonta komiikkaa ja ennustamisen lahjoja Jatkoajan kerho-toimitukselta:
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=4542
Nyt lähinnä huvittaa tämä näinkin luokaton ja puusilmäinen kolumnin, etenkin kun nimenomaan Salmelainen, Jere ja Janne IFK:n ratkaisijoita.
 

Basist

Jäsen
Senior kirjoitti:
Täysin käsittämätön valinta esimerkiksi kakkosketjun sentteriksi.

Mielestäni White pelasi lähes joka ketjussa jossain vaiheessa peliä. Kävi nimenomaan ottamassa aloituksen ja luisteli sen jälkeen suoraan vaihtoon. Kaksi sentteriä oli melkein jokaisessa oman pään aloituksessa. En nyt millekään paperille aloituksia kirjannut, mutta mielestäni White otti niitä ihan hyvällä prosentilla. Voin olla toki väärässäkin...
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
tiki10 kirjoitti:
Jäähallissa tänään näytelmä joka kertoi uimahypyistä. Ohjaajana Timo Favorin.

Eli, ei herranjestas - VOISIKO JOKU ANTAA KIVIÄ HPK ÄIJIEN TASKUUN? Ihania heittäytymisiä, ainakin Favorin tykkäsi.

Hauskaa että näitä tulee IFK leiristä, kun katseleen Tonyn loikkia ja konttaamista. Parempi voitti ja sillä selvä, mutta katsoisitte omia itkijöitäkin...
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Lawless kirjoitti:
Jos tarkoitat Laine/Astashenko-episodia, niin mielestäni oli Laineelta mahtava taktinen veto käydä noutamassa iso osa Kerhon fyysisyyttä kentältä pois. Eipä ollut kummoinen esitys Laineelta tuossa väännössä, mutta mitä siitä, tärkeintä oli, että vastustajalta saatiin tärkeä pakki pois.
...paitsi jos tämä tapahtuu toisinpäin niin vastustaja on paskahousu kun ei vastaa kunnolla haasteeseen, siis ämmä. Koittakaa nyt päättää pidättekö niistä tappeluista vai ette?
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK - HPK 5-0 ja ottelu ottelun sisällä: HIFK - T.Favorin 0-2

Merkillistä tosiaan tuo höpöttien hyppeleminen. Joukkueen pitäisi olla luisteleva ja taisteleva, mutta olivat TÄYSIN vastaantulijoita yli 40 minuuttia ottelusta kaikilla kiekon osa-alueilla. Ja mitä tulee siihen suosikkiaiheeseen, eli veskareiden pomputteluihin, niin toivon todellakin että Wiikman yrittää jälleen perjantaina. Silloin on kyllä sarja katki lauantaina.

Mukava huomata tuo HIFK:n ilme. Good old time hockey is back!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Senior kirjoitti:
En ynnäillyt Whiten aloitus-statseja tänään, mutta muutoin kaveri on lähinnä vitsi. Edelleen. Hidas, kankea, en millään tavalla itse pelissä mukana, vetää lyhyttä vaihtoa silloinkin, kun pitäisi jäädä kentälle. Täysin käsittämätön valinta esimerkiksi kakkosketjun sentteriksi.

Jos nyt unohdetaan ennakko-odotukset,palkka,runkosarjan tehotilastot jne.,niin tän päiväisen perusteella Piitteri oli mies paikallaan.Tässä vaiheessa kautta on yks paskan maku,mihin rooliin ukko on alunperin hankittu ja kun siitä ei kerran olla päästy/haluttu päästä eroon,niin onhan se hyvä,että jossain roolissa pystyy jengiä jeesaamaan.Ihan seurasin tarkoituksella #9:n liikkumista kiekottomana.Perusvarmaa peliä,varsinkin kohdissa,joissa "junnut" yli-innokkaina räiski kiekkoja sinne tänne.Aloituksia hoiti tyylikkäästi ja pelasi varman päälle,mitä ei voi kaikista muista aina sanoa.(Enkä TODELLAKAAN ole mikään P.W fani!!!)

Muuten HIFK:n peli oli huomattavasti aikaisempaa pirteempää,tosin parannettavaa jäi vieläkin aika paljon.Vähän turhaa hötkyilyä pitkin peliä.Snadisti järkeä ja rauhallisuutta messiin,niin hyvä tulee!
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
#12 kirjoitti:
HIFK - HPK 5-0 ja ottelu ottelun sisällä: HIFK - T.Favorin 0-2

Merkillistä tosiaan tuo höpöttien hyppeleminen. Joukkueen pitäisi olla luisteleva ja taisteleva, mutta olivat TÄYSIN vastaantulijoita yli 40 minuuttia ottelusta kaikilla kiekon osa-alueilla.

No kuule kyllä se IFKin filmaa jos et ole vielä huomannut. Etunenässä herrat Salmelainen, Pikkarainen, Laakkonen. Tai no, ymmärrettäväähän se on, että IFK-fanien miehestä HIFK ei filmaa. HIFK:n pelaajathan ovat kovia jätkiä vaikka mitä tekisivät, mutta vastustajat ovat pellejä ja neitejä kun he hyppivät miten sattuu, eikö niin? ;) Brändi rules!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pärde kirjoitti:
Seurasitko puolustuspään työskentelyään? Aika hyvin hoiti sen ruudun, sanoisin. Oman näkemykseni mukaan Whitesta on saatavissa suurin hyöty puolustavan ketjun sentterinä. Omasta päästä lähtevät hyvin purkukiekot ja näemmä syötötkin, ja oma mies pysyy lukittuna laitaan. Ihan kohtuullinen peli Whitelta.

Tänään oli taas se päivä, jolloin erityis-seurasin Whiten joka vaihtoa ja joka potkua. Minä en voi käsittää Sinun tapaa katsoa jääkiekkopeliä Whiten kompetenssin suhteen. Tokihan saamme molemmat pitää häntä minä hyvänsä välillä "huonoin koskaan missään - mariolemiöö". Otetaanko seuraava matsinsa vaikka niin, että seurataan ihan erikseen joka vaihto, kommentoidaan ne ja vedetään matsi yhteen. Sulle muuten on jo jaettu hopeamitali. "oma mies pysyy lukittuna" - just.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös