HIFK - HPK, 1.10.2002 Helsingin Jäähalli

  • 18 729
  • 166

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Simon
Vai niin, saatiinko jo virallinen SIKA-titteli takaisin? Kerhon lienee parasta palata juurilleen ja unohtaa se kova peli/pikkusikailu, jotta pisteitä ropisisi. Juuri nyt on helppo hymyillä.
Ei tässä mitään titteleitä ole jaettu. Puolueellisen radioselostuksen mukaan peli oli suhteellisen siisti ja hyvätasoinen, voittajakin meni jopa oikein. Mitä nyt kolmannessa erässä Kerho otti pari turhaa jäähyä. Ja pelkän kuulopuheen perusteella en edes halua leimata ketään porsaseläimeksi. Oikeastaan kukaan muu kuin Sicak itse (edelleen Radio Jannen mukaan) ei ole väittänyt tilannetta kyynärpäätaklaukseksi. Sicak oli ilmeisesti sen verran toisella planeetalla tällin jälkeen, etten laittaisi kovin paljon painoa hänen sanomisilleen tuossa vaiheessa. Enemmän olen huolissani Kerhon kakkospakin tilanteesta.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Joitain huomioita

Somervuori näyttää saaneen tämän palstan lukijoilta paljon suitsutusta ja toki ensimmäisen erän piiri-pieni-pyörii-leikki ympäri 5 IFKlaisen oli hieno ja viimeisellä sekunnilla meinasi skoorata avopaikasta, mutta ainakin minä näin mieheltä luvattoman monta harhasyöttöä ja väärää pelinlukua.

Eero oli harhasyöttöjen määrässä kuitenkin vasta kakkosena, ykköspaikan valtasi suvereenisti Jan Pardavy.

Kerhon muutama "purku" toi mieleen takavuodet...ei helvetti. 2-2 oli täysin lahja.

3-2 meni mielestäni osaksi Puurulan tilille, mies oli todella nopeasti jäissä eikä lainkaan valmiina pakin jaloista lähteneeseen, aivan torjuttavissa olleeseen vetoon (maskia ei ollut).

Tuuski oli Kerzin ykkönen.

Viime kautta tullee vielä ikävä pimeinä talvi-iltoina....

HIFK kuitenkin jää pisteittä torstaina. Which is nice.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ossi
Radio Jannen mukaan Pärän taklaama Sicak (olihan se sama tilanne, olihan?) sai aivotärähdyksen. Kai ne ilmat voi sieltäkin lähteä pihalle. Siis päästä, jossa kiekkoilijalla ei aina tarvitse olla täytettä. Onko kellään oikeata tietoa Sicakin tilanteesta?

Mitä helvettiä!
Minkälaisen pelikiellon tämä PÄRÄ sai, jos vastaanottajan diagnoosi on aivotärähdys, ja ennuste että ehkä pelaa jo ens viikolla!! Voi vittun vittu.!!
Verratkaa tätä Santalan "taklaukseen". Perkele en nähnyt peliä, mutta nämä JA:n viestit korpee niin että, ei pahemmasta väliä.
 

Cooley

Jäsen
Pärssiselle kolme ottelua tapaus Mäkiahon linjan mukaisesti. Siinä se. Toivottavasti. Saa nyt nähdä, kuinka Mobergin linja pitää. Kovasti mies sitä ainakin vakuutteli.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäitä hattuun,

Viestin lähetti St103
Perkele en nähnyt peliä, mutta nämä JA:n viestit korpee niin että, ei pahemmasta väliä.

...sillä meillä täällä Jatkoajassahan kirjoitetaan ja kerrotaan ainoastaan puhtaaseen faktaan perustuvia kommentteja. Tosin siinä matkalla fakta joskus muuttaa muotoaan kuin T. Jutila pelivuosiensa jälkeen, mutta kyllä tämä foorumi lienee sittenkin se parhain ja luotettavin!

Ettei mee tsättäilyks: oliko tosiaan niin, että Pärä - siinä ryntäilyjen ja sikailujen välimaastossa - pelasi parhaan pelinsä tähän mennessä punapaidassa, huolimatta tehopinnojen puuttumisesta? Itse nimittäin odotan T. Pärssiseltä TODELLA paljon, ja nimenomaan pisteitä. En liene toiveineni ja odotuksineni aivan yksin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cooley
Pärssiselle kolme ottelua tapaus Mäkiahon linjan mukaisesti. Siinä se. Toivottavasti. Saa nyt nähdä, kuinka Mobergin linja pitää. Kovasti mies sitä ainakin vakuutteli.

Saa tosiaan nähdä, miten Don Frankin linja pitää. Nimittäin sen suhteen, ettei hän edelleenkään päätä kurinpitoasioista IFK:n kohdalla, vaan jäävää itsensä ja ruoriin astuvat tarvittaessa Jortsu ja/tai Ilmivalta.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Re: Joitain huomioita

Viestin lähetti Dougie KillMore
HIFK kuitenkin jää pisteittä torstaina. Which is nice.

Ja sit sä heräsit?

No ei. Minun mielestä etenkin kolmannen erän draivilla saatetaan jopa panna kampoihin torstaina Käppärälle. Tasakentällisin Kerho vaikutti aika vastaantulijalta, pirteästä yrityksestä ja hyvästä taklauspelistään huolimatta. Puurula oli maalissa hyvä, ilman häntä numerot olisivat saattaneet olla rumemmatkin. Ihmetellä tosin täytyy miehen kylmäpäisyyttä, tänään kun ruuhkaa saatiin vastustajan maalille ihan kiitettävästi. Tästä pitivät huolen mm. Vopat ja Piku, molemmat muuten aika näkyvässä roolissa tänään. Nähtiinpähän Vopatiltakin vanhoja kunnon show-miehen elkeitä, kun hän opasti tänään mm. linjatuomaria aloituksessa ja kävi huomauttamassa jäähyboksissa istuvaa kerho-pelaajaa. Ei ainakaan tänään Vopat vaikuttanut kovin turhautuneelta, päinvastoin. Näinköhän väärin, kertokaa penkkipunnerrus-osaston fanit? ;) Ai niin, jo mainittujen tempausten lisäksi Vopat teki hienon esityön Kimin maaliin: kiekon ylöstuonti, suojaus ja puolittainen maski.

Tinde pelasi maalissa ok-pelin. Ihan tehtyjä maaleja molemmat Kerho-nyytit. Taitaa olla Raparperi jo hotellilla pakkaamassa vermeitään... Milloinkas noita Sveitsin-koneita lähteekään? :)Pakeista kuutamolla olivat edelleen RPL ja Saarinen. Hank sai vastuuta myös ylivoimalla, mikä oli positiivista. Pakeista ehdoton ykkönen oli tänään Kantor, kuinkas muuten. Yhä vähemmän hasardeja ja puolustuspäässä uhrautuvaa ja varmaa peliä. Way to go.

Hyökkäys onnistui jälleen kerran laajalla rintamalla. Komeista maaleistaan huolimatta Laine ei ollut kovin näkyvä tänään. Liekö johtunut vaisuhkoista ketjukavereista. Hyvin kyseinen ketju kuitenkin karvasi. Niin, ja kaksi maalia on aina kaksi maalia. Kuten sanottua, taisi pelata itselleen lisää peliaikaa ja näyttöpaikkoja tämä espoolainen, mikäpä siinä.

Vihko, Tuomo ja Capo olivat edelleen hyviä, kuten myös Piku ja Viitaluoma. Eniten silmiin pisti kuitenkin Pärssisen kova taistelu etenkin puolustuspelissä. Niin, ja nähtiinpähän ukolta komea ja puhdas niittikin, jossa Sicak taisi loukata itseään. Ei ainakaan ensimmäisen erän jälkeen ukkoa näkynyt kentällä. Vielä kun tuon Pärssisen maalihanat saadaan auki, niin... Vaan samapa tuo, mielelläänhän noita "junnujenkin" maaleja katselen. Ihan sama, kunhan vaan joku maalit tekee.

Puolustuspelaaminen oli edelleen ajoittain juoksentelua, mutta parempaan päin ollaan toivottavasti menossa.

Kiitokset vielä vierasjoukkueelle pirtsakasta vierasesityksestä. Joukkue osoitti, ettei vieraissa suinkaan ole pakko peruutella ja sump-sump sumputtaa. Lisäksi Kerhon fyysinen peli oli paikka paikoin kaunista katseltavaa, etenkin Eskelisen Tumppi tuntui hakevan - ja löytävän - komeita vastapalloniittejä.

Kaikkiaan ihan ehjä matsi. Etenkin kolmas erä oli hyvää kiekkoa. Torstaina Kärpät kumoon.
 

Durable

Jäsen
Viestin lähetti Cooley
Pärssiselle kolme ottelua tapaus Mäkiahon linjan mukaisesti. Siinä se. Toivottavasti. Saa nyt nähdä, kuinka Mobergin linja pitää. Kovasti mies sitä ainakin vakuutteli.


Kuuleman mukaan aivan puhdas taklaus. Minkä takia pitäisi tulla pelikieltoa? Koska Sicak loukkaantui?
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Durable
Kuuleman mukaan aivan puhdas taklaus. Minkä takia pitäisi tulla pelikieltoa? Koska Sicak loukkaantui?
Ei ainakaan kukaan paikalla ollut ole kommentoinut tuota muuksi kuin puhtaaksi niitiksi, ei siis mitään kurinpitomenettelyä. Taisi sattua ekassa erässä. Noh, kai Sicakin tilanne selviää viimeistään huomenna. Tuokaa minulle Alfredo Murphyn pää.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cooley
Pärssiselle kolme ottelua tapaus Mäkiahon linjan mukaisesti. Siinä se. Toivottavasti. Saa nyt nähdä, kuinka Mobergin linja pitää. Kovasti mies sitä ainakin vakuutteli.

Ja höpöhöpö! Taisit sitten nähdä tilanteen. Laita nyt aluksi vaikka perustelut pelikiellolle. Mitä vikaa taklauksessa oli? Kuuntelen.
Ja ihan tiedoksi: Moberg ei jaa penaltteja IFK-peleistä.

Heivaanhei.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rangaistuksethan jaetaan edelleen syyn, ei seurauksen perusteella. (Välillä kyllä epäilyttää tuo...) Toistaiseksi Pärssisen taklaus ei ole edes kahden minuutin arvoinen ja Jortikka tai kuka onkaan, ei tilanteeseen puutu, ellei HPK jätä tutkimuspyyntöä, vai mikä se hieno nimi olikaan. Se vaikuttaa epätodennäköiseltä, kun ilmeisesti taklausta ei pidetty edes Kerholeirissä laittomana. Itse en siihen kantaa ota, kun en ole tilannetta nähnyt.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ottelu, pelaajat ja taklaukset on jo aika hyvin selostettu, vähän lisättävää:

Peluutus sujui ifk:lta ilman suurempia virheitä. 1. erässä kerran sattui nelonen kerhon ykköstä vastaan. Somervuori oli lähellä tehdä maalin siinä vaihdossa, mutta muuten onnistuttiin aika hyvin.

Laineen 2 maalia olivat oikein nhl-tyylisiä maaleja. Ensin läpiajosta hyvin ei-suomalaisella tyylillä lämäri täysillä sinnepäin ja upposihan se. Toisessa maalissa Laine taas ajoi hienosti maalille ja tulihan se kiekkokin lopulta perässä. Taas heilahti verkko Puurulan takana.

Yllättäen parhaiten peliä pyörittänyt Ruudun ketju jäi ainoana ilman maalia. Pärssinen-Ruutu-Vihko-ketju ansaitsee kuitenkin parhaat kiitokset yleisöä viihdyttäneistä kiemuroista hpk:n päädyssä.

Kokonaisuutena toinen ja kolmas erä olivat parasta peliä tällä kaudella ifk:lta.

Ainoa miinus tulee edelleen alivoima-pelistä. Kerho teki molemmat maalinsa ifk:n nelikon ihmetellessä vastustajan yv-peliä. Tps ja hpk-peleissä olemme tasakentällisin voittaneet vastustajan maalein 8-1. Erikoistilannepelaaminen (eli av ja yv) ovat tuottaneet saldon 0-5.

Laaksoharju selvisi ottelusta puhtain paperein. Tosin ei häntä kovin tiukalle laitettu.

Tästä jatketaan torstaina kärppiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

Ihan hyvä peli. Ensimmäinen erä jaksettiin hyvin, toinenkin joten kuten, mutta kolmannessa väsähdettiin täysin. Takaa-ajoa vaikeuttivat tyhmät ja osin helpostikin vihelletyt jäähyt (Louhi&Printz).

IFK oli hyvä ja ansaitsi pinnansa.

Pärssisen taklaus oli ryntäys. Vauhtia puolesta kentästä, hetki liukua ja sitten loppuun asti potkuja hirmupommia varten. Itse taklausta en toisesta päädystä nähnyt, mutta nämä vauhdinotot kylläkin. Sääli että Sicak loukkaantui. Pelikieltojahan ei tietenkään tule, eikä pitäisikään tulla - jäähyn arvoinen temppu aivan takuuvarmasti, ehkä isonkin.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Hyvillä mielin kotiin.Alun hapuilun jälkeen kaiken kaikkiaan pirteä jengi oli tänään jäällä.Ei tarvinnut tehdä viittä maalia voittaakseen,mistä osaksi kiitos maalilla varmasti pelanneelle Laaksoharjulle.Ja kyllä: miehen vastaantulot välillä siniviivalle asti olivat aplodien arvoisia.Eivät ehkä niin viihdyttäviä,kuin Saken vastaavat silloin joskus,mutta…no joo.

Ensimmäinen erä oli selvästi HIFK:n huonoin tai ainakin kaksijakoisin.Liikaa hutiloituja avauksia tai huonoja purkuja omalta alueelta,sekoilua keskialueella,ja omassa päässä mm. Kerhon kultakuuppa Somervuori olisi hyvinkin voinut päättää HIFK:n kentällisen nolaamisen komeaan maaliin.Puolustuspelaamisen suhteen oltiin kyllä todella vaiheessa mutta liikaa kunniaa ei sovi viedä pois vierailijalta,joka omalla pelillään piti otetta hallussa.Napauttivat vielä taidokkaan yv-maalin.Toisessa päässä kenttää puolestaan oltiin sitten paremmalla asenteella liikkeellä ja osuihan se Pärssinenkin - taklaamaan.Oli siinä ryntäyksen merkit ilmassa,mutta ei mun mielestä mitään elämää suurempaa sikailua.No,kelataan videoita ja kiistellään myöhemmin lisää,jos jälkiseuraamuksia tulee.Siihen asti Mikko Laineen tsemppiä on kiittäminen tasoituksesta.Ensin spurtti kiekon kanssa vastustajilta karkuun,suojaus,veto ja halliin elämää.

Toinen erä tarjosi HIFK:lta jo parempaa kiekkoa sekä jälleen hienon Kerhon yv-maalin.Nätti Miettisen alulle panema yhdistelmä,jossa Jan Pardavy menee pakista kiekon kanssa heittäen ohi ja jatkoi syötön maalin eteen Aallolle,joka latasi suoraan syötöstä ohi Laaksoharjun.Illan yllättäjä Laine suti kuittauksen kolme minuuttia myöhemmin (maali kuulutettiin ensin Järviselle).Kaksi maalia selkeästi puolustuvassa kentässä ei ole hassumpi saavutus Suomi-sarjasta tulleelle pelaajalle.Katsomossa joku epäili Hagman seniorin olleen takapiruna Laineen siirtymisessä HIFK:hon.Kovin kauaksi ei heittänyt,kun kerran itse illan sankari kertoi Nelosen urheilussa A.Lähteenmäen roolin tapaukseen.

Kolmannessa pistettiinkin sitten isompaa vaihdetta silmään yleisön hyvällä tuella ja mentiin väkisin ohi vastustajasta.Voittomaalin tekijä saattoi olla samalla ottelun helpottuinen pelaaja,sillä tätä maalia oli odotettu muuallakin,kuin Itä-Helsingin Noutajissa,joille epäilemättä osa kunniasta kuuluu.Lopullisen ratkaisun tehneen Carlo Grünnin asenteesta kertoo kaiken oleellisen viimeiseen asti hätäilemätön ratkaisu neljännessä maalissa.Ja:

Viestin lähetti JHag
Ruutu jakeli usean pommin, joista mykistävin tuli kolmannen erän alussa HPK:n maalin takana. Huh. En nähnyt, kuka oli kohde, mutta ihan filmaamattakin lensi kuin rukkanen.

Annan itsekin pinnat Kerholle aktiiviselle ja hyökkäävälle (muutamalla hyvällä taklauksella lisättynä) pelaamiselle ja siinähän Kerho edelleen on kova sana huolimatta muutaman viime kauden runkopelaajan puuttumisesta.Esimerkkinä käyköön se,että hyökkäyssiniviivalla oli monta kertaa Kerhon saadessa kiekon yksi mies päivystämässä ja kärkkymässä pystysyöttöjä.Meikäläisten pakit saivat aika ajoin vilkuilla aiheesta olkansa yli.Yhden läpiajonkin he tästä saivat ja pari muuta oli - HIFK:n kannatlta - liian lähellä varsinkin ensimmäisessä erässä. Toisena vaihtoehtona kiekko pelattiin parilla poikittaisella syötöllä vauhdissa olleelle laiturille ja tämä ajoi kiekon kanssa sisään alueelle.Ei HPK kriisissä ole mutta jotain uupuu.Tämä oli ensimmäinen kunnolla näkemäni HPK:n peli,joten en oikein osaa sanoa,mikä asia heillä mättää eniten.

Niin,ja kutsutaanko Laaksoharjua nimellä Tinke vai Tinde? Yksi Tindehän jo löytyy ennestään punapaidoista…
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Re: Re: Joitain huomioita

Viestin lähetti bystander

Ja sit sä heräsit?
No ei. Minun mielestä etenkin kolmannen erän draivilla saatetaan jopa panna kampoihin torstaina Käppärälle. Tasakentällisin Kerho vaikutti aika vastaantulijalta, pirteästä yrityksestä ja hyvästä taklauspelistään huolimatta.

En ole ihan varma missä pelissä olit, mutta 1.erässä _IFK_ oli se joukkue, joka ei saanut tasakentällisin mitään aikaan. Olen toki samaa mieltä, että 3.erä oli Kerholta perseestä, mutta se oli enemmän Kerhon perseestäoloa kuin IFK:n loistokkuutta.

Viestin lähetti bystander

Puurula oli maalissa hyvä, ilman häntä numerot olisivat saattaneet olla rumemmatkin. Ihmetellä tosin täytyy miehen kylmäpäisyyttä, tänään kun ruuhkaa saatiin vastustajan maalille ihan kiitettävästi.

Ja näit varmaan miehen sakkemaisen ulostulon...hieman kylmäsi. Olin huonossa kulmassa, mutta 4-2-maalista näytti siltä, että Puurula olisi voinut oikea-aikaisella vastaantulolla sen estää.

Viestin lähetti bystander

Kiitokset vielä vierasjoukkueelle pirtsakasta vierasesityksestä. Joukkue osoitti, ettei vieraissa suinkaan ole pakko peruutella ja sump-sump sumputtaa. Lisäksi Kerhon fyysinen peli oli paikka paikoin kaunista katseltavaa, etenkin Eskelisen Tumppi tuntui hakevan - ja löytävän - komeita vastapalloniittejä.

Kukakohan se oli, joka lennätti Grünniä aika näyttävästi ilmojen halki, oisko ollut toisessa erässä...näkikö kukaan?

Viestin lähetti bystander

Kaikkiaan ihan ehjä matsi. Etenkin kolmas erä oli hyvää kiekkoa. Torstaina Kärpät kumoon.

Veikkaus....hmm...2-11. Jep.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Flonaldo
Pärssisen taklaus oli ryntäys. Vauhtia puolesta kentästä, hetki liukua ja sitten loppuun asti potkuja hirmupommia varten. Itse taklausta en toisesta päädystä nähnyt, mutta nämä vauhdinotot kylläkin. Sääli että Sicak loukkaantui. Pelikieltojahan ei tietenkään tule, eikä pitäisikään tulla - jäähyn arvoinen temppu aivan takuuvarmasti, ehkä isonkin.

Minä näin B-katsomosta kyseisen tilanteen näin: Pärä polkee puolesta kentästä ehtiäkseen puolustukseen. Sen jälkeen liukua ja taklaus. Tietysti voi olla, että olen (taas) katsonut peliä punasävytteisten lasien läpi, mutta näin sen näin.

Kuvittelin myös, että Sicakilta olisi vain mennyt "ilmat pihalle", mutta jos/kun hän on saanut aivotärähdyksen ko. tilanteessa, toivon, että hän pystyy pelaamaan mahdollisimman pian.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti seeyou@jäähalli


Minä näin B-katsomosta kyseisen tilanteen näin: Pärä polkee puolesta kentästä ehtiäkseen puolustukseen. Sen jälkeen liukua ja taklaus. Tietysti voi olla, että olen (taas) katsonut peliä punasävytteisten lasien läpi, mutta näin sen näin.

Kuvittelin myös, että Sicakilta olisi vain mennyt "ilmat pihalle", mutta jos/kun hän on saanut aivotärähdyksen ko. tilanteessa, toivon, että hän pystyy pelaamaan mahdollisimman pian.

Näin E-katsomosta tilanteen samalla tavalla. Puhdas, mutta kova ja raju taklaus. Minäkin luulin Sicakilta ilmojen karanneen, sillä hän kömpi kumarassa vaihtoaitioon eikä päähän mielestäni tullut iskua. Vähän tuli sellainen fiilis että tuomari olisi antanut jäähyn jos taklaaja olisi ollut vaikkapa Ruutu tai Vopat teletappi-Pärssisen sijaan. Lisää tuollaisia taklauksia!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kurinpitoelimen arvovalta vaakalaudalla?

Niin, näyttää siis siltä, että HPK:n puolustuksen tähtimies Vladimir Sicak on saatettu sairaslomalle tuottamalla hänelle aivotärähdys.

Mitä tekee liigan kurinpitoelin? Asian tässä valossa sanoisin, että nyt mitataan se, onko kurinpitoelimellä pokkaa antaa ns. suurseuralle penalttia loukkaantumisen aiheuttamisesta?

Jääkäämme odottamaan.


Itse pelistä sen verran, että Kerho taisi pelata ihan suht mallikkaasti melkein koko pelin. Pari pientä notkahdusta ja parhaimmat voiton mahdollisuudet menivät sivu suun.
Ainakin Joksi Jaakkola oli sillä mielellä, että mihinkään paniikkiin ei ole aihetta ja torstaina sitten Rinkulalta saadaan tarvittavia pinnoja.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

jesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK/EDMONTON OILERS/HSV/WANK
Viestin lähetti Cooley
Pärssiselle kolme ottelua tapaus Mäkiahon linjan mukaisesti. Siinä se. Toivottavasti. Saa nyt nähdä, kuinka Mobergin linja pitää. Kovasti mies sitä ainakin vakuutteli.

Sehän oli aivan puhdas taklaus, eiköhän Hannu H olisi antanut siitä jäähyn jos se tosiaan olisi ollut ryntäys,
sen verran ahkerasti Henriksson niitä jäähyjä jakelee.
Ja niistäkin jäähyistä on puolet ihan hatusta temmattuja.
Kuten David Printz:n taklaus---> ei jäähyä, olisi ollut oikea tuomio.

Vai pitäisikö mielestäsi myös Printzin saada joku 3 ottelua?

On se ihme, että joka pelin jälkeen joku löytää jonkun rankaisemisen arvoisen asian. Pitäiskö keskittyä itse peliin enemmänkin?
Täälläkin tuntuu välillä siltä että lukisi lehdistön kirjoituksia, useat vaativat pitkiä pelikieltoja ja tappelujen karsimista.
Kohta tässä liigassa ei ole enään mitään katsottavaa, silloin pakkaan laukkuni ja suuntaan kohti Saksaa, jossa saa vielä toistaiseksi pelata kovaa,
eikä media/fanit ole vuodattamassa itkujaan kokoaikaa.
"V.ttu mä alan olla prosessissa"
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Pärän taklaus

Ai, että tuosta pitäisi antaa rangaistusta??? Sitäpaitsi Sikachan luisteli hieman Pärän edellä, joten varmasti oli lähes puolen kentän vauhti, tosin molemmilla. Vai oliko Sikac niin tyhmä, että odotti laidassa, näki että Pärä on punaviivalla....odotteli....odotteli...ja sitten TAKLAUS!!! Ja se joka näki, että kyseessä oli kyynärpäätaklaus, voisi hankkia itselleen vahvemmat lasit tai tutustua ihmisen anatomiaan hieman paremmin.

Dougie...yleensä toinen kun on hyvä, niin toinen näyttää huonolta, ja HIFK oli kolmannessa erässä loistava. Kerhon pakeilla oli jo pelonsekaisia tunteita omassa kulmassa kun AJA!!!-huudot raikuivat. Yhtälailla Eeron ekanerän kynäilyt saivat HIFK:n näyttämään pujottelukepeiltä. (tuli muuten just tv:sta). Ja ekassa erässä Puurula otti pari nättiä, toisessa erässä jo muutaman hemmetin hienonkin, joten luvut olisivat voineet karatakin.

st103...aivotärähdyksen voi saada myös puhtaastakin taklauksesta. Paha kommentoida jos ei ole nähnyt.

ilmeisesti peli on ottanut pahasti kerho-fanien luonnonpäälle, kun ei vilpittömiä voiton onnitteluja tule (en ihan kaikkia rivejä ole lukenut ja Flonaldo ainakin tunnusti, että HIFK ansaitsi pinnat), vaan nyt ollaan jo toivomassa kärppien voittoa jne jne. Omasta mielestäni peli oli harvinaisen viihdyttävää jääkiekkoa, kummallakin omat hyvät ja huonot hetkensä. Ottelu olisi voinut periaatteessa päätty ihan kumpaan suntaan vaan. JOs kerho olisi käyttänyt alussa tilaisuutensa, olisi HIFK:lla ollut enemmänkin kurottavaa, kun taas toisessa ja kolmannessa Puurulla torjui hienosti. Jos siellä olisi ollut esim. Reipperi, HIFK olisi voittanut 12-2 ;)


VASTUSTAJA HASSUTTELI hoopeekoo
;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Pärän taklaus

Viestin lähetti Korak


ilmeisesti peli on ottanut pahasti kerho-fanien luonnonpäälle, kun ei vilpittömiä voiton onnitteluja tule (en ihan kaikkia rivejä ole lukenut ja Flonaldo ainakin tunnusti, että HIFK ansaitsi pinnat), vaan nyt ollaan jo toivomassa kärppien voittoa jne jne.
;)

Niinpä. 3. erässä HIFK vei ja oli ensimmäistä kertaa loistava tällä kaudella. Mm. Zetan ja Pärän kieputukset olivat asiaa. Tietenkin tämä johtui...HPK:n huonoudesta? Häviäminenkin on taitolaji, joskushan vastustaja voi olla parempi...ja ai niin, torstaina HPK häviää 2-6...tai milloin se nyt seuraavan kerran pelaakaan? Sehän on olennainen osa HIFK-HPK -matsin spekulaatiota.

PS.
Somervuoren Eerolta hyvät kommentit aamutv:ssä. Eka erän hallinta olisi pitänyt hyödyntää, sen jälkeen HIFK meni menojaan.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Pärän taklaus

Viestin lähetti Korak
ilmeisesti peli on ottanut pahasti kerho-fanien luonnonpäälle, kun ei vilpittömiä voiton onnitteluja tule
Taitaa pikemminkin Santala-case yhä ottaa luonnon päälle, ei niinkään tappio. Eilen taidettiin sentään pelata jääkiekkoa eikä niskankatkaisukyykkää, joten suunta Kerholla on vahvasti ylös päin. Printz taklasi kunnolla toisen kerran tällä kaudella ja slobokin sai hanat auki.

Sicakin loukkaantuminen on paha menetys, mutta silti torstaina saavat kotimaiset pienvillieläimet kummallakin paikkakunnalla kyytiä.

Maalivahtien torjuntalukemat kolmannessa erässä pistivät silmään. Laaksoharju 3, Puurula 19. Oliko HPK todella niin aneeminen kuin lukemista voisi päätellä?
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Re: Pärän taklaus

Viestin lähetti Pitkä
Taitaa pikemminkin Santala-case yhä ottaa luonnon päälle, ei niinkään tappio. Eilen taidettiin sentään pelata jääkiekkoa eikä niskankatkaisukyykkää, joten suunta Kerholla on vahvasti ylös päin. Printz taklasi kunnolla toisen kerran tällä kaudella ja slobokin sai hanat auki.

Sicakin loukkaantuminen on paha menetys, mutta silti torstaina saavat kotimaiset pienvillieläimet kummallakin paikkakunnalla kyytiä.

Maalivahtien torjuntalukemat kolmannessa erässä pistivät silmään. Laaksoharju 3, Puurula 19. Oliko HPK todella niin aneeminen kuin lukemista voisi päätellä?

sekä toinen erä Laaksoharju 5, Puurula 12. Kyllä Puurulan takia numerot olivat "siedettävät". Alku oli kerhon, mutta sitten tuli HIFK, ja kolmas erä todella oli loistavaa peliä HIFK:lta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös