Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

HIFK Gimmat

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 26.04.2018 klo 14.20.

 1. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Hienoa, ja tervetuloa naisten liigaan! Itsehän olen seurannut naisten jääkiekkoa jo pitkään johtuen tuossa sivulla mainitusta ykkösjoukkueesta. Kun tuossa joku 15-20 vuotta sitten väännettiin siitä, kuinka Kärpät vei Aaro Kivilinna -palkinnon jonkun toisen joukkueen nenän edestä naisten joukkueen mitalla, niin totesin vain, että onhan se seuran oma häpeä, jos ei panosta sarjaan. Kärpät, Ilves ja Blues on perinteisesti dominoineet naisten liigaa, mutta katsotaan miten siinä kävisi, jos/kun HIFK nousee sinne myös :)
   
  SOF1969 ja Morten Halsted tykkäävät tästä.
 2. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  IFK johtaa Rovaniemellä 4-2, ja peliaikaa 1min 20sek. Nousu on TODELLA LÄHELLÄ!!!
   
  tommy36, MJ64 & -BR- tykkäävät tästä.
 3. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Onneksi olkoon Stadin Gimmat !!!
  Upea suoritus!
   
  Walkin, BOL, Morten Halsted ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Parikymmentä vuotta olen ihmetellyt, miksei IFK:lla ole naisjoukkuetta kun kuitenkin Kärpillä, Ilveksellä ja K-Espoolla sellainen on. Hetken aikaa ollut nyt IFK:llakin joukkue, ja heti ekana vuonna nousu ylimmälle sarjatasolle. Hienoa! Nyt on asiat kuten niiden tulee olla. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
   
  Vpiiroi, Euro71 & tommy36 tykkäävät tästä.
 5. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Aivan loistavaa, onnea gimmoille!
   
  tommy36 tykkää tästä.
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Hyvä Gimmat! Upea nousu, tätä kelpaa juhlia.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Liian ylivoimaista... Olisivat nyt odottaneet perjantain matsiin nousun varmistamista, että olisi päässyt näkemään sen paikan päältä. Ei, mutta hyvä näin - ei turhaa siimaa muille.

  Oli muutenkin HIFK-naisille hyvä päivä, sillä lähes samoilla minuuteilla päättyi handiksen derby HIFK:n voittoon ja sen myötä runkosarjan voitto varmistui kolme kierrosta ennen loppua.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Eiköhän mennä isolla ryhmällä perjantaina Sherwoodiin (Keravalle) kannustamaan Gimmoja ja vähän juhlimaan nousua.
   
  tommy36 ja Moto tykkäävät tästä.
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Mennään toki ensin torille ja antaa asioista päättävien lomailla tai mitä ikinä, mutta mitä tämä siis tarkoittaa käytännässä meille muille.

  Mitä tapahtuu kesän aikana tai ensi syksynä vai onko normaalia IFK-tyyliä, että kukaan ei tiedä mistään mitään eikä ainakaan olla valmiina.
   
  Snakster tykkää tästä.
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Toisessa ketjussa kaivattiin "virallista" uutista, muutakin kuin twitterissä. Aika pian sitä tultiin sitten kertomaan, hyvää settiä nousu-uutisen kyljessä (linkki vie HIFK:n kotisivujen uutispalstalle):

  Stadin Gimmat nousee Naisten Liigaan kaudelle 2019-2020 - HIFK

  Erityisesti @pernaveikko :

  Naisten Liiga käynnistyy syksyllä ja Niemi kertoo, että tulevan kauden joukkueessa tullaan näkemään tuttuja naisia.
  – Joukkueen runko tulee rakentumaan nykyisistä pelaajista. Olemme käyneet keskusteluja myös uusien pelaajien kanssa ja joitakin vahvistuksia on myös tulossa.
  – Meillä on rakenteilla myös akatemiajoukkue Mestikseen. On hienoa, ettei meidän tarvitse luopua kenestäkään, vaan pelaajat voivat hakea vauhtia sieltä jos ei vielä Liigassa riitä, Niemi päättää.


  Tuo kuulostaa lupaavalta eikä tässä vaiheessa enempää kai vielä tarvitse tietää.
   
  Lemieaux tykkää tästä.
 11. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Tämä akatemiajoukkue Mestikseen on kyllä todella hyvä uutinen! Tuossa on tekemisen meininkiä, jatkuvuutta, ajattelua useammalla levelillä. Hienoa, että ollaan menty kerralla all-in eikä vain vähän haistelemaan ja testailemaan.
   
  WPK ja RedIsMyColor tykkäävät tästä.
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Tänään Gimmat Keravalla klo 18.50 KJT Haukkojen vieraana. Tämän lähempänä Stadia ei Gimmoja tällä kaudella enää nähdä. Matsi alkaa klo 18.50 ja flabat 10€ aikuisilta 3€ lapsilta ym. ale-ryhmiltä.
   
 13. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Tuo Saara Niemi tuntuu tosi hyvältä ja osaavalta tyypiltä. Vetää myös IFK tyttöjen kiekkokoulua tuon ohessa sunnuntaisin.
   
  tant gredulin, McBean, MJ64 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Blues kampesi itsensä jälleen finaaleihin voittamalla välierissä KalPan. Hallitseva mestari Kärpät painii Ilveksen kanssa vielä välierissä, tilanne on 2-1 Ilvekselle. Mutta siis joka tapauksessa, tämän kolmikon dominoinnille ei ole odotettavissa muutosta vielä tämän kauden osalta, kävi Ilveksen ja Kärppien väännössä sitten miten tahansa.
   
 15. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Euro71 tykkää tästä.
 16. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  kamrat, Aces High, tant gredulin ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. RedNumber9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti ensi kaudella muuten nähdään joku Gimmojen matsi ihan Nordiksella. Mieluusti jonain kimppapakettina miesten matsin kanssa. Mikähän on Naisten Liigan yleisöennätys? Olisi hienoa, jos pistettäisiin uusiksi!
   
  Lemieaux, RedIsMyColor & McBean tykkäävät tästä.
 18. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo tää olisi hieno juttu. Vaikka joku la päivä jossa kaksi matsia putkeen.
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämän voisi varmaankin järjestää niin, että lipun hinta ei sitten nousisi mahdottomasti sillä varjolla kuinka on kaksi peliä. Toisaalta entä ne mitä kiinnostaa vain se naisten peli, kun sehän siinä tietenkin olisi ensimmäisenä.
   
 20. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoinen asia on nyt myös se, että gimmat voisivat halutessaan saada oman Brewerin, sillä jenkeissä on naiskiekkoilussa lakonuhkan ja toisen sarjan lopettamisen myötä kovia pelaajia työttöminä - mm. RÄty taitaa olla vielä ilman pelipaikkaa. Ja niistä kustannuksista, niin naisten NHL:ssä on jengien palkkakatto 100 000 dollaria, eli siitä voi päätellä, että sopivalla HIFK:n subventoinnilla / hallutulla tappionottamisella pari "maailman parasta" kanadalaista / jenkkiä jengiin olisi niin halutessa ihan mahdollista hankkia.
   
 21. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Mikä tässä on niin siistiä? Meikä ei oo vielä tajunnu. Pitääkö IFK:n upottaa poliittisen korrektiuden takia massia muijakiekkoon? Vai siis miksi? Esim tää Reds projekti tietokonepelipuolella on paljon rahallisesti järkevämpi. Kai tässä naisten kohdalla lähinnä upotetaan imagoon rahaa, vai seuraako joku naisten kiekkoa?
   
 22. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kai siinä on muutamakin asia.

  1. mediat ovat linjanneet, että yhä suurempi osa pitää olla naistenurheilua, jolloin myös naisten jääkiekon näkyvyys kasvaa, ja on hyvä että oma logo on siellä esillä,

  2. sijoitettu pääoma on pienempi kuin vitosketjun jyrään laitettu, eli mediahuomio / panos -suhde on varmaan aika hyvä, ja joka tapauksessa veikkaisin, että parempi kuin just Redsillä, josta ei edes pelaajaskidit tiedä mitään, kun kaikki on vaan kuulemani mukaan Pelicansin osarahoittaman Encen perässä,

  3. trendikäs imago,

  4. ja kun se on kondiksessa, HIFK:n äijien lätkään uuden (ja ilmeisesti taloudellisesti onnistuneen) soft-strategian mukaisesti perheille ja naisille on helpompi myydä lippuja ja

  5. tulevaisuuteen varautuminen, kun tulee oikeaan aikaan mukaan: mistä sitä tietää, etteikö jollain kohtuullisen lyhyhyellä aikajänteellä siitäkin urheilumuodosta voisi tulla kannattavaa toimintaa (vrt. esim. hiihto/ampumahiihto, jossa staranaiset tienaavat samat tai enemmän kuin miehet + moni muukin yksilöurheilun laji, taitaa esim. tällä hetkellä eniten tienaava ja huomiota saanut naisurheilija olla näiden kahden vanhoilla meriiteillä ratsastava, kilpailemattoman keihäsdinosauruksen jälkeen olla meidän Annemari Korte).

  Kyllä mun mielestä se kymppitonni kannattaa noilla spekseillä maksaa. Ja muutamalle sponssille sanoa, että heittäkää kamat noille gimmoillekin.
   
  tommy36, MJ64 & Sonic Empire tykkäävät tästä.
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Siistiä on se, ettei Jokereilla ja Tapparallakin ole naisten joukkuetta. Siistiä on myös se että kiitos huikean naisten kotikisojen huomioarvo naiskiekolla on noussut.

  Ja kyllä, ainakin minä ja tiedän muutaman muunkin.
   
  tommy36 ja MJ64 tykkäävät tästä.
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Mikähän siinä on, että tämäkin pitää kyseenalaistaa. Minä en esimerkiksi kyseenalaista ampumahiihtoa, miekkailua, dartsia, kelkkailua, taekwondoa, kuviokelluntaa, kouluratsastusta yms., vaikka en itse ko. lajeja seuraa. Enkä todella osaa nimetä ainuttakaan ihmistä, joka näitä joko harrastaisi tai seuraisi. Mutta saattaa se silti jotakuta kiinnostaa, eikä se varmastikaan ole minulta pois.
   
  tommy36, HJL & MJ64 tykkäävät tästä.
 25. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Niin, "mediat ovat linjanneet". Tämä tässä hiukan ihmetyttääkin. Oikeaa kiinnostusta ei ole, sitä yritetään tehdä väkisin.

  Lainaus:
  Niin, tämä ehkä ainoa asia: todella pienillä rahoilla päästään näkymään seurana. Taidat vaan olla Redsien ja esportsin suhteen aika kujalla. Peliskenen näkyvyys on aivan tolkutonta. Kuulemasi mukaan? Videopelien markkina on jo nyt isompi, kuin Hollywoodin. Esports on joidenkin analyysien mukaan jo nyt suurempi kuin NHL, NBA yms.

  Lainaus:
  Jep. Jos homma olisi mediasta kiinni, ei tuutissa pyörisi muuta kuin sateenkaariporukat, ilmastohössötys, neekerit ja tietysti naiset. Näistä väännetään väkisinkin trendejä, vaikka ketään ei kiinnostaisikaan.

  Lainaus:
  Missä tämä strategia on julkaistu? Kiekko menettää kokoajan katsojia, joten tietysti ihan hienoa, jos lähdetään hakemaan lajille "trendikästä imagoa". Mikäli tietosi pitää paikkansa on mielestäni hassua, että naisten kiekolla sitä haetaan miesten kiekolle. Kaksi täysin eri lajia.

  Lainaus:
  En seuraa kyseisiä lajeja, joten tähän en voi ottaa kantaa.

  Lainaus:
  Joku tuolla väläytteli jo 100 k€:n pelaajahankintoja, mutta kymppitonni onkin sitten ihan eri juttu.

  @Morten Halsted oliko huikeat kisat? Pakkaselle jäi vaikka väkisin yritettiin toitottaa menestykseksi. Pari erää tuli katsottua tuota sekoilua, mutta mieluummin seuraan vaikka B-junnujen kiekkoa, sen verran tökerön näköistä on naisten kiekko.

  @Ishmael Ei se minulta pois ole, ihmettelen vain. Onko väärin kyseenalaistaa?

  Käsi sydämellä; kuka jaksaisi vaivautua hallille katsomaan keskiviikkoiltana naisten pääsarjaottelua ja maksaa siitä? Jep.