HIFK erotti Francisin ja Coolenin

  • 197 942
  • 667

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Toivottavasti seikkailut ulkomaalaisten kanssa on nyt ohi.Viime kaudella natsasi mutta yleisesti ottaen riski on liina suuri.Viime vuosilta Hifkin ovat tavalla tai toisella pettäneet Eaves, King ja Francis.Shedden osui suhteellisen hyvin kohdalleen mutta jatkossa toivon kotimaisia vaihtoehtoja.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
jpp kirjoitti:
Ei muuta kuin Kulta-Curre kehiin, ottakaa Virmanen kakkoseksi ;)

Curre-Curre kaksikko vaan kehiin, molemmilla rautaista kokemusta ammennettuna 1995 MM-finaalista. Toinen tuntee myös helsinkiläisen kiekkoilun kuin omat taskunsa, ja toisen Latvia-kontakteilla saataisiin Cipruss kolmossentteriksi.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää meidän fanijengi vaan ihana

1. Ensin Pena on kusipää kun palkkaa valmentajan yhdeksi vuodeksi (mallia Shedden), koska silloin ei ole jatkuvuutta. Sitten hän on kusipää kun hän palkkaa valmentajan kahdeksi vuodeksi, koska hän jää kaveriin kiinni taloudellisesti.

2. Toisekseen Pena on kusipää joka palkkaa täysin kirjoittamattoman kortin mallia Shedden, eikä mitään meriittejä omaavaa valmentajaa. Sitten Pena on kusipää kun hän palkkaa NHL-meriittejä omaavan valmentajan.

3. Kolmanneksi Pena on kusipää kun ei osaa palkata kuin kotimaisia pelaajia rosteriin jotenkin. Ulkomaanavujen suhteen on joka kausi mennyt päin persettä. Onneksi pidettiin sentään Schnabel lähes kaikkien fanien pyynnöstä täällä JA:ssa. Sitten Pena on kusipää kun on koonnut joukkueen onnistuneiden ulkomaanavujen avulla. Kusipäisyys näkyy parhaiten tapauksessa Laakkonen joka oli taas kotimainen floppisignaus ja jota olisi pitänyt heivata helvettiin jo alkusyksystä.

4. Neljänneksi Pena on kusipää kun menee sainaamaan Kiben, koska kaikki fanit niin haluaa. Kai nyt Penan pitäisi tietää, että Kibe tulee floppaamaan vain sen takia, että hän on fanien toivoma pelaaja.

5. Viidenneksi Pena on kaikkien kusipäiden äiti, koska hän odottaa ainakin 2 viikkoa liian kauan, ennenkuin hän erottaa Bobin (jotka kaikki fanit ovat väittäneet päihittävän Sheddenin mennentullen). Kusipäisyyden huippu on siinä, että hän varmasti on erottanut Bobin väärällä tavalla....:o)

6. Kusipäisyyden huippu onkin siinä, että itse asiassa Pena ei ole tehnyt mitään, vaan kaiken tämän sählingin syyllinen on tietysti Kife ja Frankki. Todistusaineistoa siihen on enemmän kun tarvitaan CSI:ssa.

7. Pahinta kusipäisyyttä on tietysti se, että Pena ei ole ollenkaan miettinyt kuka valmentaa joukkuetta tämän jälkeen. Hän onkin käyttänyt viime viikot HIFK.n viinien lanseeramiseen, ja pitänyt Bobin hommissa jotta voisivat maistella niitä yhdessä.

8. Ainoa tapa millä Pena olisi voinut toimia, olisi kutsumalla kaikki JA:ssa kirjoittavat fanit "sotamiesneuvostoon" joka olisi kokoontunut kerran viikossa pohtimaan syntynyttä tilannetta, ja jakaamaan Penalle vähän fiksumpia vaihtoehtoja kun mitä hän itse pystyy keksimään.

9. Nyt jatkamme sitten ilman valmentajaa loppukauden

10. Onneksi on tänään HIFK.n pikkujoulut jossa on yllätysohjelmaa, eikä mitään Bobin ja Tomin "mennään näillä"-tarinoita.

Vittu me ollaan taas hävitty tää kausi. Varsinaiset pelit on jo pelattu alkusyksyllä, ja keväällä ei enään ratkaista mitään.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
laredo kirjoitti:
Ihan vaan pohdiskelen että jos ja kun tässä mennään puimaan asiaa eri oikeusasteisiin niin mitkä ovat ne faktat (puheitten lisäksi) heittää Bobin väitetystä alkoholiongelmasta. Etenkin mitkä ovat ne faktat heittää kehiin Bobin alkoholin käytöstä joka on selvästi haitannut työntekoa. Aika heikoilla näyttää olevan todistusaineisto. Vaakakupissa viiksivallun väite tietoisista huhunlevityksistä. Voipi olla vaarallista touhua, veikkaan että kalliiksi tulee.


Samaa pohdin minäkin.

Potkut oli varmasti pakko antaa -ei siitä kahta sanaa! -, mutta tämä dokauskortin lyöminen pöytään voi olla aikas riskialtis tempaus.

Ainakaan tällaisen tavallisen jääkiekon kuluttajan korviin ei ole mitään raskauttavaa tältä osin kuulunut (ja toisaalta samainen seura on näyttänyt harvinaislaatuista pitkämielisyyttä pelaajalleen, jolla kiistatta on ongelmia Kuningas A:n kanssa).

Ja ellei niitä faktoja ole, tullaan helposti tilanteeseen, missä Francisin asianajaja alkaa hakea korvauksia siitä, että nämä huhut vievät ammattivalmentajalta mahdollisuuden harjoittaa ammattiaan.
 

hifk#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Samoilla linjoilla kun nimerkki.Aurinkotuuli. Mutta ihan hyvä että, tämä toinen mursuviiksi lähti vetämään. Jos ensi kaudeksi päästään siitä toisesta. Siis Penasta.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kumartelu saa loppua

McJugi kirjoitti:
Toivottavasti ei pahasti poltettu taas siltoja atlantin taakse tällä toiminnalla mutta näkemän pitää. Niin se, mihin Francis lähtee, että ketä tulee tilalle?

Onkohan McJugi tosissaan tuon "siltojen polttelun" suhteen ? Jos on, niin kirjoittaja McJ ei elä realtiteettien maailmassa. Mitäs siltoja ja kuka on polteltu vuosien mittaan. Tännehän on otettu vuosien saatossa kaikenlaisia turisteja, sen kummemmin erittelemättä, kunhan kotimaa on sijainnut Atlantin takana. Jos siltojen polttelusta puhutaan niin muistetaanpa vaikka nimet King ja Madden. Mielestäni Suomi on jo sen tason kiekkomaa, ettei meidän tarvitse olla rähmällämme mihinkään suuntaan, vaan seurojen on pistettävä tänne tuleville kaikenmaalaisille sen verran kovat kriteerit, ettei meille tulisi mainetta pelaajien/valmentajien kaatopaikkana. Kanadalaisuus ei takaa laatua. Nytkin voitaisi valmentajaa hakea vaihteen vuoksi toisesta ilmansuunnasta, vaikkapa Jursinovin tyyppinen itähemmo...eiköhän tulisi vauhtia treeneihin/matseihin.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viltsu kirjoitti:
Pentti voisi ihan itse mennä kokeilemaan, miltä tuntuu koutsata tuollaista pelaajistoa: onko potentiaalia haastaa liigan kärki? Ei ole.
Kaukana ei varmaankaan ole se päivä kun Pena on koutsaamassa...
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
BigRedBob kirjoitti:
Seurajohto olisi voinut olla kommentoimatta niitä alkoholiongelma-juoruja.

Jeps, tässä osuit naulankantaan. Työnantajan ei kuulu kommentoida työntekijöiden mahdollisia henkilökohtaisia ongelmia, vaikka niistä olisikin välittömiä tai vaikka välillisäkin haittavaikutuksia työhön. Ylipäätään työntekijän asemaa työyhteisössä ei ole minusta sopivaa julkisesti ruotia. Asiat pitäsi selvittää organisation sisällä, tehdä tarvittavat päätökset organisation sisällä ja vasta sitten tiedottaa mihin ratkaisuun on tultu.

Yksi ongelma HIFK:lla muiden joukossa on se, että on liian monta päätä jotka puhuvat seuran asioista. Moberg puhuu, Matikainen puhuu ja sen jälkeen Heino kommentoi. Ei näin. Pelijako pitäisi olla selvä kuka on se joka puhuu HIFK:n äänellä ja muut voivat sitten pitää mielipiteensä itsellänsä. Muistelmissa sitten ehtii tilittämään omaa kantaansa.

Paska juttu Franciselle ja Coolenille, mutta jotakin piti tehdä ja yleensähän se kurssin oikaisu aloitetaan antamalla valmentajille monoa. Onko sitten valmentajilla ollut työkalut parempaan tulokseen on toinen asia, jonka ratkaisemiseksi seuran gladiaattoreiden pitää mennä peilin eteen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän IFK:n sillat lopullisesti paloi Atlantin taakse kun Pena kyykytti koko Chicago Blackhawks organisaatiota hankkimalla tänne Yorick Treillen. Tämä loistoveto suisti koko organisaation NHL:n kellarikerrokseen missä se on vieläkin.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
juu-u

Kyllähän tässä nousee liuta kysymyksiä esiin. Onko IFK jo scoutannut uuden valmentajan ja jos ei ole niin miksi ei? Se on jo kyvyttömyyttä, että heitetään pihalle, mutta ei ole toimivaa ratkaisua valmiina. En kuitenkaan pidä Sakkea ihan sen tasoisena kaverina, joka pystyisi ykkösenä toimimaan koko loppukauden. Voin toki olla väärässäkin, ei vaan sovi "brändiin".

Onko sitten taas alkoholi -touhu totta, on eräs oleellisimpia kysymyksiä Francisin kohdalla. Tuoksuiko vanha viina treeneissä vai tuikituttu varttuneen lihan houkutin, Mennen?:)

Odotettavissa on kuitenkin lähiaikoina tempaus, jossa esitellään uusi liuta valmentajia.

Siis kyllähän jokaisen toimivan seuran pitää osata kartoittaa jo etukäteen markkinat ja sieltä sitten valita osuvin vaihtoehto ja vasta sen jälkeen potkia edellinen pihalle.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Beagle Boy kirjoitti:
Yksi ongelma HIFK:lla muiden joukossa on se, että on liian monta päätä jotka puhuvat seuran asioista. Moberg puhuu, Matikainen puhuu ja sen jälkeen Heino kommentoi. Ei näin. Pelijako pitäisi olla selvä kuka on se joka puhuu HIFK:n äänellä ja muut voivat sitten pitää mielipiteensä itsellänsä. Muistelmissa sitten ehtii tilittämään omaa kantaansa.

Tästä olen itse valittanut useasti, viimeksi case-Karalahti aikana...

Johannes puhui aikaisemmin asiaa.

Nyt on sankarin viittaa tarjolla. HIFKillä on hyvä materiaali. Monet yrittävät väittää muuta, mutta muutamaa vapaa matkustajaa lukuunottamatta HIFKillä on Pirjetä/Hauhtosta vaille valmis joukkue, joka pystyy taistelemaan mestaruudesta.

Nyt tarvitaan vain taikuri joka opettaa edes jonkinlaisen pelisysteemin (jonka kaikki ymmärtävät) pelaajille.

Pena mokasi senttereiden kanssa, mutta muuten on joukkue hyvin kasattu. (Jos Seppänen olisi pelannut tasollaan ja loukkaantumisilta olisi vältytty ei olisi Niskastakaan näkynyt kokoonpanoissa.)

Nyt vain oikea valmentaja kaksikko kehiin ja vielä on mahdollisuudet vaikka mihin. Vihje: Ei seuraavia: Eloranta, Tamminen, jne. (jatketaan listaa myöhemmin)
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kyynikko kirjoitti:
Harvinaisen hyvää tekstiä Sihvoselta!

http://www.urheilulehti.fi/

Sihvonen kirjoittaa: Ei tietenkään. Vain fanien raju vastalause voisi heiluttaa Matikaisen pallia. Mutta HIFK:n fanit ovat kuin jokin sokea uskonlahko, joka ei näe eikä kuule mitään. Matikainen on voittanut tasan yhden pronssin toimitusjohtajana ja se tuntuu riittävän faneille. Fanithan palvovat Matikaista.

Tämä väite perustunee jatkoaikaan? Vai tietääkö Sihvonen enemmän?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Major Julli kirjoitti:
Sihvonen kirjoittaa: Ei tietenkään. Vain fanien raju vastalause voisi heiluttaa Matikaisen pallia. Mutta HIFK:n fanit ovat kuin jokin sokea uskonlahko, joka ei näe eikä kuule mitään. Matikainen on voittanut tasan yhden pronssin toimitusjohtajana ja se tuntuu riittävän faneille. Fanithan palvovat Matikaista.

Tämä väite perustunee jatkoaikaan? Vai tietääkö Sihvonen enemmän?

Onhan Sihvonen myöntänyt käyvänsä täällä JA;lla. Eiköhän kirjoitukset täällä ole suuntaa antavia, joskaan ei totuuksia.
 

julle-jr

Jäsen
Kyynikko kirjoitti:
Harvinaisen hyvää tekstiä Sihvoselta!

http://www.urheilulehti.fi/
Ai mielestäsi on hyvää tekstiä, jos väittää, että vastustajajoukkueen fanit menevät katsomaan IFK:ta sen takia, että IFK on joku klovni-joukkue. Pitäisiköhän järjestää Jatkoaikaan äänestys jossa selvitettäisiin onko asia noin. Toisaalta vituttaa noi Sihvosen jutut niin paljon, että en kyllä pysty suhtautumaan niihin kovinkaan objektiivisesti. "Tietyllä tapaa matikainen on median kannalta loistava hahmo" Millä saakelin tietyllä tapaa? Onko se muka mahdotonta sanoa, että Matikainen on median takia loistava hahmo sen ja sen takia? Kuka tahansa voi väittää että mikä tahansa on jotain tietyllä tapaa.. Ja se nyt on tietenkin selvää, että tärkeintä on olla Jokereita edellä kaikessa. Jos Sihvosella on esittää joku päättelyketju, joka kertoo absoluuttisena totuutena sen, miksi näin ei saisi olla, niin voisi mielestäni kirjoittaa sen johonkin lehteensä. Ai, niin tämä ketju koski valmentajien erotusta, pyydän anteeksi.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
julle-jr.

Sinulla on täysi oikeus olla eri mieltä. Minun mielestäni Sihvonen osui naulan kantaan!
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Kyynikko kirjoitti:
Minun mielestäni Sihvonen osui naulan kantaan!
Aivan, Sihvonen tietää mistä puhuu. Ei varmasti ole mitenkään sattuma, että Matikaisen aikana valmentajia on lähteny enemmän kuin laki sallii. Perinteet ja Matikainen ei sovi kyllä yhtään yhteen. Saa nähdä kuka HIFK:ta jatkossa valmentajaa. Tuolla kovan luokan projektivalmentajalla Sihvonen tarkoittaa varmasti Juhani Tammista. Haluaisin kuulla Matikaisen mietteitä tänään pikkujouluissa siitä minkä näköinen/tapainen valmentaja seuraaksi on tulossa ja millä tavoitteilla jatketaan.
 

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyynikko kirjoitti:
julle-jr.

Sinulla on täysi oikeus olla eri mieltä. Minun mielestäni Sihvonen osui naulan kantaan!

Komppaus. Oli oikein hyvä ja asiapitoinen teksti Sihvoselta.

Niin ja aiheeseen. Eiköhän tätä osattu odottaa, mutta hyvä näin. Paska vaan jos tulee iso kasa likapyykkiä taas, mutta ei sekään varmaan ketään kyllä yllätä.
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sen verran naapuriin täytyy huudella, että ilmeisesti Sihvonen on kyllä siinä oikeassa, että Pena tämän asian jo alkuaan masaili. Että enpä tiedä onko nyt erottamispäätöksen tultua kiitosten aika Matikaiselle.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Kyynikko kirjoitti:
julle-jr.

Sinulla on täysi oikeus olla eri mieltä. Minun mielestäni Sihvonen osui naulan kantaan!


Täysin samaa mieltä. Tosin olisi voinut skoutata faniporukan tarkemmin, kaikki eivät palvo Penaa. Sihvosen ennusteet menivät IFK:n kohdalta täysin nappiin. Kerrankin...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Minua on hieman ihmetyttänyt, että eikö HIFK:ssa työntekijän rekrytoinnin yhteydessä tarvitse käydä lääkärintarkastuksessa tai toimittaa ajan tasalla olevaa lääkärintodistusta. Etenkin kun kyse on työstä, jossa pitää jonkun verran liikkua, ainakin nyt luistella.

Nyt Pentti puhuu, että selkävaivojen vakavuus tuli yllätyksenä. Olisi kai noista saanut spesialistin lausunnon aika helposti, jos olisi halunnut.

Ilmeisesti Bobia pidettiin niin kovana miehenä, että hän pystyisi valmentamaan vaikka selkä paskana.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mad Dog kirjoitti:
Ja ellei niitä faktoja ole, tullaan helposti tilanteeseen, missä Francisin asianajaja alkaa hakea korvauksia siitä, että nämä huhut vievät ammattivalmentajalta mahdollisuuden harjoittaa ammattiaan.

Eikös nämä kaikki ameriikasta tulleet valmentajat kuulu paikalliseen valmentajienyhdistykseen, jolla on varmaan asiansa osaavaat lakimiehet takanaan. Kannattaa Penan ainakin tarkistaa oman seuransa lakimiehen taidot jo tässä vaiheessa, jos kuitenkin alkaa kuulumaan jotain vaatimuksia valtameren takaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Vakio kirjoitti:
Minua on hieman ihmetyttänyt, että eikö HIFK:ssa työntekijän rekrytoinnin yhteydessä tarvitse käydä lääkärintarkastuksessa tai toimittaa ajan tasalla olevaa lääkärintodistusta. Etenkin kun kyse on työstä, jossa pitää jonkun verran liikkua, ainakin nyt luistella.

Nyt Pentti puhuu, että selkävaivojen vakavuus tuli yllätyksenä. Olisi kai noista saanut spesialistin lausunnon aika helposti, jos olisi halunnut.

Ilmeisesti Bobia pidettiin niin kovana miehenä, että hän pystyisi valmentamaan vaikka selkä paskana.

Niin, ihmeellistä oli se että myös Zurich oli Francisin perässä, mutta olivat luopuneet aikeistaan kun saivat tietoonsa Bobin selkävaivat. Herää kysymys, eikä Pena tiennyt niistä vai ajatteliko että "paskat niistä, pakko saada ainakin paperilla parempi valmentaja kuin Shedden"?? Amatöörimäistä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös