HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 480 332
  • 7 163

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Olen. Miksi Nybondas ei vastaa kyllä kysymykseen kirjallisen sopimuksen olemassaolosta?

Tuohon kysymykseen osannee vastata ainoastaan Nybondas, mutta tuosta vappuaaton yhteydenpidosta ei voida mielestäni päätellä, että kyseessä olisi vain suullinen sopimus, koska tuo on ihan normaalia toimintaa kyseisessä tilanteessa. Kysymykseni työsopimuksista/työsuhteista oli hieman väärin muotoiltu, koska olen käsittänyt sinun olevan juristi ammatiltasi ja se näkyy kirjoittamassasi tekstissä sekä näkökulmissasi. Itse olen operoinut näiden asioiden parissa henkilöstöhallinnon osalta ja siksi tuo Nybarin kuvailema toiminta ei herättänyt minussa minkäänlaista hämmennystä sopimuksen suhteen. Mutta eiköhän tämäkin asia jossain kohdin selkene.

IFK:ssa Virtanen ei tule pelaamaan, mikä on tapahtuneiden asioiden jälkeen todella hyvä asia. En halua organisaatioon sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole sitoutuneita siinä toimimaan.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täällä väännetään vaikka mistä. Kukaan osapuolista ei ole kiistänyt etteikö Jonnella ja Hifk:lla olisi ollut sopimusta. Kenelle tämä epäselvää? Käsi ylös selitän lisää jos tarvii.
Jonne teki tämän jälkeen yksipuolisen sopimuksen purun. Tälläinen yksipuolinen purku ei ole pätevä. Tässä on se kaiken ongelma. Sen jälkeen hän on toiminut niinkuin olisi sopimukseton. Jonnen virhe. Piste.
Tämän jälkeen molemmat joukkueet on vähän hölmöilleet, mutta vain vähän.
Periaattemisella tasolla tämä on iso juttu, mutta käytännössä pikkuasia. Marginaali pelaaja, jonka palkka on aika pieni. Korvaussumma tullee olemaan 10-20k€. Tämä asia saa kauheat mittasuhteet. Tässä kumminkin piilee Hifk:n suuremman ongelman ydin.

Vaikkei Mr. Virtanen ruudinkeksijä (selvittäkääpä, miksei hänellä ole ajokorttia) olekaan, hän ymmärsi ettei tähän kelkkaan kannata lähteä. Raato valmentaa ja Nybondas hankkii väkeä. Muilla joukkue(pl.ässät) kasassa ja näiltä puuttuu 2 kärkiketjua. Kyllähän tässä haisee isompi ongelma taustalla. Ja minusta se on oikeasti suuri harmi. Varsinkin Hifk:n fanien osalta. Heille soisi paremman tilanteen. Vaikka pelkästään sen itseironian vuoksi mitä he täällä tuovat esille. jaksamisia.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tällä viittasit minuun, kannattaa lueskella hommat vielä uusiksi. Stadin Valojen kanssa katsoimme tätä asiaa eri vinkkelistä, mulla ei edes käynyt mielessä, että JYP voisi olla halukas kyseenalaistamaan heidän ja Virtasen sopimuksen pätevyyden.

Sopimuksen voi muuten purkaa myös tekstiviestillä tai vaikka savumerkeillä, jos asiasta ei ole mitään muotomääräystä.

En vain ymmärrä sen vinkkelin loogisuutta, mistä asiaa katsoit. Vaikka JYP ei olekaan (välttämättä) menetellyt väärin ei se tarkoita etteikö sopimus voisi olla pätemätön.

Nojoo, tuo tekstarijuttu pitänee paikkansa. Oletan kuitenkin että purkamiseen pitää olla perusteet ja ne perusteet pitänee ilmoittaa myös toiselle osapuolelle, vai kuinka?
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen aika saatanan kyllästynyt siihen, että meillä on nimekäs nippu, joka ei saa juuri mitään aikaan kentällä ja joku on jatkuvasti loukkaantunut. Mennyt kausi oli erinomainen esimerkki tästä.
En voisi olla enempää samaa mieltä. Lähes joka kausi HIFK alisuorittaa materiaaliinsa nähden. Syitä tietysti on monia, joskus se on valmentaja, joskus jotain muuta. Yhtä kaikki, mitalipeleissä ei olla kovinkaan monesti vuosikymmenessä.

Mitä pitäisi tehdä toisin? En osaa yhtään sanoa. En minä osaa ennustaa ketkä pelaajat floppaavat tulevalla kaudella. Viime kaudesta Arttu Luttinen oli minulle iso pettymys. Muistan hänet ajalta kun HIFK ei menestynyt. Mies oli kuitenkin edellisellä kaudella paiskonut kovia tehoja Bluesissa, jopa pleijareissa, niissä peleissä joissa kovatkin HIFK-pelurit niin usein sulavat. Siitä huolimatta ko. pelaaja oli viime kaudella sysipaska, mielestäni. Olisiko Nybarin pitänyt tietää tämä?

Keskustelu Raimo Summasesta on saamassa hauskoja piirteitä. Viime jouluna laitettiin rahaa keräykseen että saataisiin Raimo sisään(tai Soppa ulos, mutta Ramiahan siinä kaivattiin). Nyt Raimo on joidenkin mielestä kirosana koska hänen takiaan ei saada hyviä pelaajia meille. Kummin se nyt on? Onko Rami hyvä vai huono?

Mitäs tästä Jonne Virtasesta? Voiko joku pelaaja noin vain agentin sivusta solmia sopimuksia mihin sattuu? Ensin neuvotellaan agentin kanssa, ja välillä taas pelaaja pistää seurajohdolle tekstaria aikeistaan. Kuullostaa aika amatöörimäiseltä. Tuollaisesta palvelustako pelaajat maksavat agenteille prosentit satojen tuhansien arvoisista sopimuksista? Toivon sekä HIFK:n että JYP:n kannalta että tämä mies ei pelaa ensi kaudella missään. Jos hänellä jostain syystä on sopimus molempiin seuroihin, on molempia vedätetty yhtä lailla. Mistä Nybari tai Tyni voi tietää mitä pelaajat vapaa-aikanaan puuhailevat ja kenen kanssa?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mitäs tästä Jonne Virtasesta? Voiko joku pelaaja noin vain agentin sivusta solmia sopimuksia mihin sattuu? Ensin neuvotellaan agentin kanssa, ja välillä taas pelaaja pistää seurajohdolle tekstaria aikeistaan. Kuullostaa aika amatöörimäiseltä. Tuollaisesta palvelustako pelaajat maksavat agenteille prosentit satojen tuhansien arvoisista sopimuksista?
Tähän korjaus. Jonne Virtanen ei laittanut Nybondakselle tekstiviestiä ettei ole HIFK:n palvelukseen tulossa. Sen teki Jonnen agentti.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Periaattemisella tasolla tämä on iso juttu, mutta käytännössä pikkuasia. Marginaali pelaaja, jonka palkka on aika pieni. Korvaussumma tullee olemaan 10-20k€. Tämä asia saa kauheat mittasuhteet. Tässä kumminkin piilee Hifk:n suuremman ongelman ydin.

Varmasti tässä on IFK:lla ongelma. IFK:llahan oli viime kesänäkin ongelma, ja kuvittelen, että jos sitä ei olisi taustalla, tämäkin asia olisi sovittu hiljaisesti kabineteissa - olkoon sitten oikein tai väärin. Matikaisen lähdön yhteydessä puhuttiin kuitenkin näytöistä vahingon osalta, ja nyt näyttöä voisi ollakin - Virtaselle tehtiin tilaa luopumalla Liivikistä.

Samalla haetaan mielestäni toimintapoja koko liigalle. Ennakkokeissiä siitä, voiko näin tehdä ja/tai antaa asian mennä olankohautuksella. Syksyllä puhuttiin läpinäkyvyyden hakemisesta kirjoitettujen ja kirjoittamattomien sääntöjen suhteen. Nyt sitä ehkä haetaan sopimuskäytännöistä?
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Todennäköistähän on, vaikka asiasta vain toisen osapuolen näkemys onkin kuultu, että jonkinlainen korvausvelvoite Virtaselle tästä syntyy. Tietysti kukaan meistä ei ole tainnut nähdä HIFK:n ja Virtasen sopimusta ja siinä mahdollisesti olevia purkupykäliä. Mutta jos nyt oletetaan, että sopimus on ja siinä ei ole sellaista purkupykälää, jolla Virtanen sopimuksesta irti pääsisi, niin toki IFK on oikeutettu vahingonkorvauksiin. Se ei sen sijaan ole oikeutettu pakottamaan virtasta yhtään mihinkään ja tuskinpa on oikeutettu estämään hänen työskentelyäänkään. Korvaukset neuvottelukuluista sen sijaan ovat todennäköinen seuraamus.

Puhtaasti arvaukseen ja osapuolien toimintaan perustuen arvelen myös, että Virtanen on hyvissä ajoissa alkanut pyrkiä jo aikoja sitten tehdyn IFK-sopimuksensa purkamiseen. IFK on heittäytynyt hankalaksi, kieltäytynyt purusta tai vaatinut mottipäistä korvausta ja viimeiseen asti yrittänyt suostutella Virtasta. IFK on mm. lähettänyt utj:nsä ja päävalmentajansa puhumaan Virtasta ja tämän puolisoa ympäri aivan viime hetkillä. Tässä ei ole kuitenkaan onnistuttu. Virtanen on myös todennäköisesti jo aikoja sitten kertonut tilanteestaan ja halustaan jatkaa JYP:ssä JYPille. JYP:kin on todennäköisesti yrittänyt neuvotella IFK:n kanssa mutta ilman tulosta. Pattitilanteessa JYP on sitten tehnyt sopimuksen Virtasen kanssa ja tuonut asian mediaan painostaen tätä kautta IFK:ta. Arvaukseni on, että Virtasen ja JYP:in sopimuksessa on myös kohta, että JYP hoitaa Virtasen puolesta tilanteen IFK:n kanssa. Virtasta taas on hyvinkin mahdollisesti ehdottomasti kielletty koskemasta kyniin tai muihin vaarallisiin esineisiin, ettei epähuomiossa kirjoita nimeään alle mihinkään tai tökkää itseään kynällä silmään ja sokeudu.

Nyt sitten pelataan muutama kierros mediapeliä puolin ja toisin, kunnes joko päästään sopimukseen tai lihotetaan juristien kukkaroita selvittämällä asia oikeudessa. IFK:sta on kiinni, haluaako se paremmat korvaukset neuvottelemalla vai haluaako se leikkiä martyyria ja isojen, pahojen heinäkenkien päähänpotkimaa pientä kisu reppanaa ja ottaa pienet korvaukset oikeudesta.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
En vain ymmärrä sen vinkkelin loogisuutta, mistä asiaa katsoit. Vaikka JYP ei olekaan (välttämättä) menetellyt väärin ei se tarkoita etteikö sopimus voisi olla pätemätön.

Nojoo, tuo tekstarijuttu pitänee paikkansa. Oletan kuitenkin että purkamiseen pitää olla perusteet ja ne perusteet pitänee ilmoittaa myös toiselle osapuolelle, vai kuinka?

Minun vinkkelini loogisuus on se, että tarkastelin asiaa vain HIFK:n näkökulmasta. HIFK:lla ei liene mitään käytännön keinoja saattaa tuota sopimuksen mahdollista pätemättömyysperustetta voimaan, koska HIFK ei ole siinä sopimuksessa osallisena.

JYPin ja Virtasen sopimus on siis olemassa, mutta sitä rasittaa pätemättömyysperuste, jolle käsittääkseni vain JYP voi tehdä jotain.

Menestysikö Stadin Valojen ajattelema vahvistuskanne, en tiedä. Sellaisia tuskin usein on ollut työsopimuksiin liittyen, työntekeminen on kuitenkin perusoikeus ja pelissä on lähinnä periaatteelliset intressit.

Totta kai purkuun tulee olla hyväksyttävät perusteet ja ne pitää viimeistään tuomioistuinkäsittelussä tuoda julki.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on myös ihmetelty sitä "miksi yhdelle ja samalle joukkuueelle AINA käy niin, että sopimuksenalaisia työntekijöitä lähtee pois". Yhdellä ja samalla joukkueella tarkoitetaan tietysti IFK:ta. Tällä tietenkin viitataan Matikaisen ohareihin ja ehkä jotkut jopa Kingiin. Kyllä HIFK:n pitää voida luottaa siihen, että myös sopimuksen toinen osapuoli pitää siitä kiinni. Vai onko se vain muiden seurojen oikeus?

Se on tietysti ihan aiheellinen kysymys, miksi IFK on alunperinkään päätynyt tekemään sopimuksia moisten paskahousujen kanssa.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sitten pelataan muutama kierros mediapeliä puolin ja toisin, kunnes joko päästään sopimukseen tai lihotetaan juristien kukkaroita selvittämällä asia oikeudessa. IFK:sta on kiinni, haluaako se paremmat korvaukset neuvottelemalla vai haluaako se leikkiä martyyria ja isojen, pahojen heinäkenkien päähänpotkimaa pientä kisu reppanaa ja ottaa pienet korvaukset oikeudesta.

Voi herranjestas mitä analysointia. Neuvottelutulos ei ole yksin IFK:sta kiinni. Varmaa on, ettei vaimon ja anopin tossun tossun alla olevaa Twitter-Jonnea nähdä Nordiksella kuin vieraspaidassa, joten IFK-sopimus pitää purkaa. 100% varmaa on myös se, ettei IFK mene ehdon tahdoin oikeuteen. Tähän pyrittiin myös Matikaisenkin kanssa, mutta jos sopimusrikkomuksen tehnyt osapuoli ei suostu asiallista korvausta sovinnolla maksamaan, ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin hakea oikeutta tuomioistuimen kautta.

Jos joku on niin saatanan tyhmä, ettei pidä omista oikeuksistaan kiinni, niin sille ei voi mitään, mutten ymmärrä miten kukaan täysjärkinen voi IFK:ta syyttää siitä, että haluavat pitää kiinni omista oikeuksistaan.

Sitä paitsi se tuntuu monelta unohtuvan, että IFK tekee palveluksen kaikille liigajengeille, jos eivät katso sopimusrikkomusta läpi sormien.

Virtasen ja agentin toiminta tähän asti viittaa siihen, että ovat olleet väärässä jonossa, kun älliä jaettiin, ja luultavasti asian sopiminen neuvottelupöydässä ei tule onnistumaan. Jos olisivat hoitaneet asian miehekkäästi, olisi sopimuksen purusta sovittu kaikessa hilaisuudessa viimeistään vappuna, mutta luultavasti Jonne on vetänyt tuttuun tyyliinsä sen verran häppää, että nousuhumalaisen itsevarmuus yhdistettynä rajalliseen älylliseen kapasiteettiin on johtanut siihen tilanteeseen, missä nyt ollaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sitä paitsi se tuntuu monelta unohtuvan, että IFK tekee palveluksen kaikille liigajengeille, jos eivät katso sopimusrikkomusta läpi sormien.
Ai kuten katsoivat aikanaan erään entisen JYP-kapteenin osalta vaikka olikin yhteisesti jokaisen liigajoukkueen toimitusjohtajien kesken sovittu ettei kyseistä pelaajaa kukaan liigassa palkkaa niin kauan kuin hänen vanha sopimuksensa on voimassa? ;)
 

julle-jr

Jäsen
Keskustelu Raimo Summasesta on saamassa hauskoja piirteitä. Viime jouluna laitettiin rahaa keräykseen että saataisiin Raimo sisään(tai Soppa ulos, mutta Ramiahan siinä kaivattiin). Nyt Raimo on joidenkin mielestä kirosana koska hänen takiaan ei saada hyviä pelaajia meille. Kummin se nyt on? Onko Rami hyvä vai huono?
Ei kai kenellekään voi tulla yllätyksenä, että Rami on henkilö, joka jakaa mielipiteitä hyvin voimakkaasti. Varmasti on aina ollut niin, että moni IFK-fani on ollut valmis maksamaan siitä että Summanen tulee sisään. Varmaan moni on myös aina ollut valmis maksamaan siitä, että Rami pysyy poissa IFK:sta. Kysymykseen onko Rami hyvä vai huono, löytyy vastauksia laidasta laitaan. Miten et ole tätä aiemmin huomannut?
 

TO41

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jonnegate liittyy luonnollisesti HIFK:n joukkueen rakennukseen, mutta tosiasiassa Jonne ei tule pelaamaan peliäkään joukkueessamme. Haluan kuulla tulevaisuudessa casen lopputuloksen ja perustelut, mutta tämä käsillä oleva toistietoisten spekulointi tiedonrippeillä on jo karannut käsistä. Henkilöstösihteerit sekä vaimonsa ja anoppinsa nuhteessa pitävät menköön vaikka JyPin palstoille jatkamaan.

Täällä voidaan sitten jatkaa ensi kauden joukkueen rakentamista. Tällä hetkellä kiinnostaa esimerkiksi kautensa päättäneen Puustisen liikkeet.
Ja jos ei aiheeseen liittyvää tarinaa tai huhuja ole tarjolla, niin ainakaan ei tarvitse lukea toistakymmentä sivua tätä toistelua.
 

444

Jäsen
Voiskohan joku (modet?) tehdä tästä hiljalleen oman ketjunsa? Jostain tossukasta on nyt jauhettu noin 70 sivua paskaa, vaikka kaveri ei olisi Lun perinkään ollut mikään osa ensi kauden joukkueen rakentamista. Tai no, onhan poppariosastollakin toki tärkeä rooli joukkueessa; kysykää vaikka Anssi Salmelalta '11 mm-kisoista.

Joten palataanko kohta asiaan ja jätetään jonnet yms. johonkin muuhun ketjuun? Täällä voisi keskustella jotain fiksuakin, kuten esim. siitä ensi kauden joukkueen rakentamisesta.
 

Carlos

Jäsen
Asiaan liittyen, Lukolla vaikuttaa myös olevan ongelma valmennusosastolla. Joukkueessa on vielä ammottavia aukkoja varsinkin hyökkäyksessä eilisen julkistuksen jäljiltä. Psyko valmentaja?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiaan liittyen, Lukolla vaikuttaa myös olevan ongelma valmennusosastolla. Joukkueessa on vielä ammottavia aukkoja varsinkin hyökkäyksessä eilisen julkistuksen jäljiltä. Psyko valmentaja?

Eihän siellä taida olla enää kuin ykkös-kakkossentterit ja yksi laituri haussa. Ilmeisesti Kurtis McLean palaa hoitamaan tuota ykkösen roolia, olisi muuten kelvannut tännekkin.

Mitenköhän Tomppa on päästänyt tuollaisen fisun kuin Nummelin ohitse? 40v, paljon loukkaantumisia, ei mahtunut enää viime kaudella kokoonpanoon, toihan täyttää kaikki IFK-pelaajan kriteerit. Muutenkin Raumalaiset haastaa aika kovasti meitä tuolla ikämies osastolla.
 

segis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
J.V

Miksi ei keskitytä ensi kauden joukkueeseen? Aika paljon palstatilaa e.m. herra ohimarsseineen tuntuu saavan!

Antaa herrojen viedä asia loppuun "pienessä kabinetissa"!
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Miksi ei keskitytä ensi kauden joukkueeseen? Aika paljon palstatilaa e.m. herra ohimarsseineen tuntuu saavan!

Antaa herrojen viedä asia loppuun "pienessä kabinetissa"!

Aika moni HIFK fani vain on tästä Jonnegatesta vain tuolla JYPin palstallakin meuhkaamassa ;)

Mutta itse en siitä enää kirjoita, vaan kysyn, onko minulla väärä käsitys ja jok sopimus mennyt ohi, mutta eikö Hagman ole ensi kaudelle todennäköinen HIFKin mies?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täällä on myös ihmetelty sitä "miksi yhdelle ja samalle joukkuueelle AINA käy niin, että sopimuksenalaisia työntekijöitä lähtee pois". Yhdellä ja samalla joukkueella tarkoitetaan tietysti IFK:ta. Tällä tietenkin viitataan Matikaisen ohareihin ja ehkä jotkut jopa Kingiin. Kyllä HIFK:n pitää voida luottaa siihen, että myös sopimuksen toinen osapuoli pitää siitä kiinni. Vai onko se vain muiden seurojen oikeus?

Tähän voisi sanoa, että niin makaa kuin petaa. HIFK on toiminut näin pohjoisesta katsoen hyvinkin harmaalla alueella pelaajien rekrytoinnissa. Kun tuollaista peliä pelaa, niin lentää paska varmasti välillä omaankin tuulettimeen.

Sopimuksia tulisi kunniottaa. Toivon teidän saavan kunnon korvauksen Virtasesta.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän korjaus. Jonne Virtanen ei laittanut Nybondakselle tekstiviestiä ettei ole HIFK:n palvelukseen tulossa. Sen teki Jonnen agentti.

Näkemättä ko. tekstaria on vähän tyhmää lähteä kommentoimaan, mutta ainut tieto ko. tekstarista on se, mitä Nybondas on asiasta sanonut, ja sehän meni jotakuinkin näin: "agentti ilmoitti, että Virtasen perhe ei muuta Helsinkiin".

Toi on aika tulkinnanvarainen, eikä tuossa muodossa ole mikään pätevä purkuilmoitus (jos purkuperusteita nyt muutenkaan oli). Minusta tuon voi tulkita myös niin, että agentti vain kertoi aiempiin keskusteluihin liittyen, että Jonnen perhe ei muuta Helsinkiin. Sehän voi myös tarkoittaa sitä, että älkääs hommatko rivaria, Jonne tulee yksin, joten keskustayksiö tilaukseen. Tai sitten älkää hommatko kämppää ollenkaan, Jonne kulkee duuniinsa Nordikselle jyväskylästä asti. Jos se viesti oli tuossa sanamuodossa, kuten Nybari sanoi, niin eihän siinä puhuta työsuhteesta suoraan mitään.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Mikäs on muuten Niemisjanin sopimustilanne? Office selkeästi etsii kuumeisesti backuppia Raannalle, sillä en saa Eliteprospectsin Niemisen sivua auki. Kaikki muut kyllä toimivat.

Olisi mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto, jos Raanta ei pelaa ensi kaudella IFK:ssa.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Mikäs on muuten Niemisjanin sopimustilanne? Office selkeästi etsii kuumeisesti backuppia Raannalle, sillä en saa Eliteprospectsin Niemisen sivua auki. Kaikki muut kyllä toimivat.

Olisi mielestäni ihan varteenotettava vaihtoehto, jos Raanta ei pelaa ensi kaudella IFK:ssa.

Turha jossitella, Raanta tulee lähtemään NHL:ään. IFK:n pelaajahankinnat alkavat olla yleinen vitsi jo mediassakin. mm. Iltalehden Videotuomareissa: Videotuomarit Raannasta: On se käsittämätön jätkä!

Vakavammin aiheen ottaen myös A. Raannan pelaaja-agentti Patrik Aronsson vahvisti Ilta-Sanomille maalivahdin lähdön NHL:ään. Sankarivahti Raanta lähtee NHL:ään
 

JPL

Jäsen
No kerro nyt meille tietämättömille, mitkä ovat nämä kymmenen KHL-seuraa, joista AR oikein saa valita. Onko näistä myös luvattu ykköstorjujan paikka? Samat speksit haluaisin näistä NHL-joukkueista. Eli myös tiedon siitä, onko ykköstorjujan paikka saletti, sopimus yhdensuuntainen ja palkkakin ns. mottipäinen?
Entä haluaako AR pelata Venäjällä ylipäätään?

Ei minulla ole hajuakaan joukkueiden nimistä. Eikä myöskään mikään seura sopimukseen kirjaa ykköstorjujan paikkaa (tai hyvin harvoin näin). Mutta Raanta ja agentti katsovat seuran, missä on mahdollisuus vallata ykköstorjujan paikka ja kyllähän se suunta on NHL. 1v 2-suuntainen soppari isolla allekirjoitusbonarilla tai 2 vuotinen vielä isommilla bonuksilla.

Ei Raannalla kannata jäädä Sm-Liigaan. Riski missata tilaisuus on yksinkertaisesti liian suuri.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös