Hifk 2002-2003

  • 1 303 540
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Kempes
Johannes on tainnut saada auringonpistoksen, mene äkkiä varjoon. Kuhta sentterinä, hehheh!:D

Kimmo Kuhdan pelikäsitys ja taidot eivät riitä sentteriksi. Kibe ei osaa myöskään aloittaa. Eiköhän Kimmo Kuhdan paikka ole nelosketjussa tai Ahmoissa. Sentteripörssissä Häppölä ja Hirso ovat reilusti Kibeä edellä ainakin mun barometrissä.

Heh-hee Kempes, sulla Kuhta on tietysti nelosketjussa rouhijana.;)

Häppölää minä en pysty näkemään ykkös-tai kakkosketjussa, ainakaan vielä ensi kaudella. Hirso on vähän ?. Jos kehitys jatkuu, niin mikä ettei kakkosketjun sentteriksi Vihkon ja Vopatin väliin.
 

Musta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pärssinen on TuTon mies!

Jess!!! Pärä pelaa sittenkin Turussa.
Nimittäin rullalätkää TuTossa, eli paita vaihtuu, mutta toveriaate säilyy.

Tämä vaan tällaisena välihuomautuksena Auran rannoilta, jossa ei olla pätkääkään katkeria oman kylän pojan menetyksestä.
Sitä paitsi TuTollakin menee niin heikosti, että tuskin yksi teletappi mitään auttaa.

Poistun häiriköimästä takaisin jokilaivalle.
 

bull

Jäsen
On sit omat junnut treenannut kovaa, ainakin pääteltynä ku Grünn, Viitaluoma ja Vihko pelaavat kaikki rullalätkän All-Star pelissä. Ja muuten sieltä pelistä valitaan joukkue Saksan MM-kisoihin... :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK 2002-03

Jos nyt vielä kerran käydään koko jengi läpi. Tällä kertaa mistä ketjuista luulisi pelaajien löytyvän ensi kaudella:

Draper (1-2)
Riksman (1-2), jos jää meille.

Toivotaan tasapuolista peluutusta maalivahdeille.

Zidlicky (1), Kantor (1-2), Saarinen (2), Lehtonen (2-3), Levokari (3), Kurvinen (2-3) + Kolehmainen, Ilkka, Lamberg, HPikkarainen

Vahvistusta tarvitaan. Yksi hyväkätinen pakki puuttuu ja Jerelle on aina paikka.

Simicek (1), Pärssinen (1), Kuhta (1-2), Vihko (1-3), Vopat (1-4, pystyy kaikkeen tarvittaessa), Hirschovits (2-3), Pikkarainen (2-4), Salmelainen (2-3), Grunn (2-3), Häppölä (3-4), Viitaluoma (3-4), Salminen (3-4) + Järvinen, Loppi, Holma, Luttinen, Qvist

Saa näistäkin ketjut kasattua. Jos tavoitellaan todellista menestystä, pitäisi hankkia ainakin yksi huippuhyökkääjä lisää.

edit. Se että pelaajat pystyisivät täyttämään nämä roolit esim. Kuhta, onkin toinen juttu ja eri kirjoituksen arvoinen.
 
Viimeksi muokattu:

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
K. Kuhta

Kuhta keskelle? Ei kai nyt sentään, kaveri on selkeästi maaleja tekevä laituri joka tarvitsee vierelleen hyvän syöttökoneen. Prosentit olivat ennen viime kautta hyviä mutta sitten homma meni kiville ja se siitä.

Puolustavaan ketjuunko? Kuhta ei osaa/halua puolustaa kunnolla, eli ei käyttöä puolustavammassakaan ketjussa.

Fysiikkaketjuunko? Ei missään nimessä, Kuhta ja fyysisyys ei sovi samaan lauseeseen.

Kuhdan paikka joukkueessa on selkeästi hyökkäävässä ketjussa laidalla. Kavereinaan työtätekevä, taklaava laituri ja taitava sentteri joka luo Kuhdalle paikkoja. Viime kauden esitysten perusteella ainakin Vihko, Pikkarainen ja Vopat ajavat miehen ohitse, ja Pärssisen nyt kepittää Kuhdan kirkkaasti. Herrat Vihko, Pikkarainen ja Vopat menisivät kaikki myös nk. duunariosastoonkin, mutta Vihkoa ei kannattaisi peluuttaa duunarina. Menee hyvät kyvyt hukkaan.

Kuhta on siis laiturirankingissani vasta sijalla 5-6, Kuhdan edelle kiilannee sisäkurvissa edellämainittujen lisäksi myös Salmelainen.

Koska Kuhtaa ei voi peluuttaa puolustavassa eikä fyysisessä roolissa, on hänelle ainoastaan kahden ketjun laituripaikat vapaana. Kuhta ei mahtuisi pelaavaan ihannekokoonpanoon lainkaan muiden, nuorempien, jätkien pelatessa Kuhdan istuskellessa puku päällä katsomossa. Tai sitten mestikseen kehittymään.

Voisi seuran vaihto olla Kuhdalle se kaikkein viisain vaihtoehto.

Kova on pudotus viime kauden kapteenista, mutta näytöt ratkaisevat. Mahdollisuus oli eikä äijä käyttänyt sitä, oma moka.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hyvä M & T

Eipä tarvinnut kirjoittaa Kuhdasta enempää. Matti & Teppo luki ajatukseni ja kirjoitti tekstin puhtaaksi puolestani.

Kuhta sentterinä olikin aika leikkimielinen ehdotus, kun en pelipaikkaa hänelle pysty keksimään vieläkään.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: K. Kuhta

Viestin lähetti matti&teppo
Koska Kuhtaa ei voi peluuttaa puolustavassa eikä fyysisessä roolissa, on hänelle ainoastaan kahden ketjun laituripaikat vapaana. Kuhta ei mahtuisi pelaavaan ihannekokoonpanoon lainkaan muiden, nuorempien, jätkien pelatessa Kuhdan istuskellessa puku päällä katsomossa. Tai sitten mestikseen kehittymään.

Voisi seuran vaihto olla Kuhdalle se kaikkein viisain vaihtoehto.

Kova on pudotus viime kauden kapteenista, mutta näytöt ratkaisevat. Mahdollisuus oli eikä äijä käyttänyt sitä, oma moka.

Mikähän on ukon paikka / rooli ensi kaudella. Puhumattakaan, että olisi edelleen C rinnassa!? Tosiasia lienee kuitenkin, että hemppa ihan peliasun pukee päälleen. En ole vielä mistään kirjoituksesta / ketjuehdotuksesta löytänyt Kuhtaa paikassa, jossa se tuntuisi luontevalta.

Jaksaakohan pelaaminen IFK:ssa kiinnostaa riittävästi? Mitähän ne on ukolle suunnitellut? Missä siitä sais eniten irti? (taas joku vastaa, että mehuja blandaamassa:D )
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Svante
Tuo testamentti on se huonompi versio. Todellinen ja paljon parempi (humoristisempi) tehtiin jo jokinen vuosi ennen. Valitettavasti en voi liittää sitä tähän kun se on minulla vain printtinä.
Taidat tärkoittaa tätä? :D
 

helko-vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ajax ja Vänämöisen Pallo
Aivan!!

(Sorry, tsaddi).

Tämähän ei mielestäni ole vittuilua vaan erittäin humoristisesti kirjoitettu. Kuka onkaan niin ihan OK. Kyllä IFK ja Frank tämänkin kestävät.
Jälleen kerran osoitus, että IFK:n ympäri aina tapahtuu ja tämäkin osoitus siitä miksi minä rakastan tätä porukkaa (IFK + fanit).
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Mobergin testamentista

Kuten kamraatit varmasti osoitteesta huomasitte, on koko jutun tekijänä lähes legendan maineeseen ajautunut Kiekkolinja, josta saa "tietoja" IFK:n sisältä soittamalla maksulliseen numeroon. Kuitenkin viimeisen ajan suurin osa "tiedoista" on tullut täältä Jatkiksen keskusteluista :D .

Ai niin, ja siellä tönitään Hilloa ja Donia minkä keretään! :mad:
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Jos pieni tsätti-viesti täältä naapurista sallitaan, niin olipahan hauska teksti. Hihittelin tässä itsekseni duunikoneen ääressä vesi silmistä valuen. Onneksi on oma huone.

Jatkakaa samaan malliin :D .
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Hyvä M & T

Kuhta sentterinä olikin aika leikkimielinen ehdotus, kun en pelipaikkaa hänelle pysty keksimään vieläkään. [/B][/QUOTE]

Meillähän on pulaa yhdestä kiekollisesta puolustajasta. Siirretään Kuhta puolustajaksi. Laitetaan siihen sitten pariksi kova fyysinen peruspuolustaja tai sitten Kortelaiselle ja Sepolle sopimukset ja istuteteen Kuhta "pappaketjun".

No eiköhän me Kuhdalle joku paikka löydetä. Kausi on pitkä ja Kuhta vireen löytäessään on kuitenkin kova maalintekijä. Parhaimmillaan yksi IFK:n kovimmista sellaisista. Tietty pehmeys tosiaan vaivaa. Pasi Nielikäisen kiekkokouluun kesän ajaksi, niin kyllä se siitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Loistava kirjoitus tämä Frankin testamentti. Vain yksi puupääjengi maailmassa kykenee tällaiseen vuoristorataan. Siksi se on minun jengini:D Ei voi mitään.

Kuhdasta: Mies katseli paikkaa muualta jossain vaiheessa, mutta jatkanee. Kuuluu Matíkaisen ns. luottojätkiin. Minä en ole pitkiin aikoihin sijoittanut Kuhtaa minnekään omiin ketjukaavailuihini, koska hän ei mielestäni kerta kaikkiaan mahdu jengiin. Ellei Kibe sitten ole Pärän stuntti...heh. Mäkkärikin oli heittämällä parempi sentteri. Mäkkäri oli itse asiassa HIFKin paras aloittaja viime kaudella. Lyhyt kertaus Kuhdan puutteista: ei osaa puolustaa, ei osaa enää tehdä maaleja, hidas, epäfyysinen. Mitä käyttöä kukaan keksii hänelle?

Kuhdan puolustaminen on sitä, että hän seisoo merimerkkinä omalla siniviivalla kädet levitettynä ja toivoo että joku osuisi häneen. Kukaan ei osu, kaikki osaavat kiertää. Missä muussa jengissä on vielä 2000-luvulla kavereita, jotka ottavat hyökkäyksiä vastaan SEISOVILLA JALOILLA?

Kuhdan maalintekoyritykset rajoittuivat viime kaudella fysiikan Nobelin hankkimisyritykseen. Kibe yritti sinnikkäästi todistaa, että kumilätkä menee veskarin syndin ja jalan läpi maaliin, kun se osuu oikeassa kulmassa ja oikealla nopeudella. Onnea yrityksille jatkossakin. Fysiikan Nobel on todennäköisempi lopputulos kuin maali Kuhdalle.

Lisäksi Kuhta ei taklaa, ei rouhi ja on useimmiten myöhässä. Mitä sille on tapahtunut?

Jeren kuvio pitkistyy ja mutkistuu. On aihetta alkaa epäillä Nashvillen ottavan omansa. Valitettavaa, mutta tilanne on vielä auki.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Maalinvahtijat

Ei taida olla kuitenkaan selvää, että juuson tulevaisuus on
pelaajaluettelossa(punaisissa).Ymmärtääkseni, kaupankäyntiä on hienoisesti viritelty.Älkää viekö ladontaakse ja niskalaukausta suorittako,jos olen väärässä.
Tämän hetken pelimanneista,laittaisin myyntilistalle hesariin kuhdan
ja salmisen.Joukkueessa liikaa samankaltaisia räpistelijöitä.
Perusteluni:kuhdan maalintekotaito on minimissään,calounin rinnalla
onnistumis% luokkaa heikko,kulmaväännöissä heitetään seinille, kuin juntit heinää.Varmasti omaa potentiaalia, jos saisi ympäristön, jossa ei olisi niin suuria painetiloja.Ympäristönvaihdos suotavaa.
Salminen luistelee nopeasti,pyrkii kontakteihin......???????
Omissa junnuissa löytyy paikkansa täyttäviä salmisia.
Puolustajista:tällä hetkellä sm-liigan kotimaiset puolustajat,ovat
tasollisesti huomattavasti heikompia, kuin muutamavuosisitten.
Keskialueen vanhoja taklauksia ilman polvea ei nähdä,tilannenopeus on" junnutasolla" hyvin monella.Kaksinkamppailussa pyritään enemmänkin painimaan kaverit kumoon,johtuen liikenopeudesta ja
fysiikanpuutteesta.Viimekaudella oli muutama kundi joiden suoritusta katseli kaihoisasti.Tapparan kangasalusta ja ilveksen
nikko, joka ikävästi lopetti hyvän uransa kesken.
Heillä perinteinen puolustus pelaaminen oli mielestä liiganparasta
kotimaisista.Anteeksi unohdin tuulolan.
Jere,lydi,kultsi,timonen,linna,marko kiprusofffff,rajamäki,toinoi.
Esimerkkinä siitä, kuinka tilanne näiden herrojen jälkeen on kokenut todellisen kadon.Tämä kaikki vuodatus siksi, että ensikaudella
joukkueen kotimaiset pakit ovat vielä raakileita suurelta osaltaan,
joutuvat kantamaan monessa seurassa leijonan osan.
Tätä kautta pelinavaus ja viisikon liike kärsivät organisoidussa pelissä.
Täällä hehkutetaan fyysisestä pelista useidenjoukueiden taholta,
faktaa on se:liigassa on muutama joukkue jolla on fyysinen ja henkinen yliote muihin ja lopuilla on sairaalloinen tarve nostaa omaa imagoaan toistamalla jo sanottua.Joukkueet, jotka ovat luoneet oman imagonsa kentälle, ovat sitä nyt ja aina.
Espoosta,turusta,raumalta,tampereelta.joukkueista ei saa
pelottavaa fyysisen kiekon ruumiillistumaa,vaan heillä on omat
penan brandynsä.Stadi on aina stadi ja kiekko on aina sen mukaista.

:cool: :cool: :cool:
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Retiisipurkilta taas taattua tavaraa...

Jos ymmärsin kohdan Salmisesta oikein olen samaa mieltä, ulos vaan. Korvaajat löytyy omista, eikä näitä murremiehiä saisi edes palkata muuhun kuin takuuvarmoiksi ratkaisijoiksi tai selkeiksi roolipelaajiksi (Nielikäinen). Olkoon nuo rividuunarit, luistelijat ja pörrääjät omista ja pysykööt ne heinähatut muualla.

JHagille, Kuhtaa on tosiaankin käsittämättömän vaikea sovittaa mihinkään. Periaatteessa mahdollisuuksia on tehdä vaikka 20-30 byyriä kaudessa oikeassa seurassa, mutta mutta. Toiset ajaa ohi ja vauhdilla, eikä sitä Vihkoakaan oikeastaan viitsisi uhrata jarruttelemaan tai rouhijaksi. Oikeastaan Kuhta on Pärssisen ja Vihkon/Pikkaraisen korvaaja, eli penkille vaan tai jonnekin muualle.

Täytyy muistaa että Kortelainenkin ajaa Kuhdan ohi pelipaikoista taistellessa. Siinä kupissa painaa Kortelaisen ura HIFK:ssa niin paljon.

Maali(n)vahdit jätän nyt rauhaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kotimaiset kasvikset

...ovat asiaa:D

Kyllä vaan, Juuson lähtöön kannattaa varautua, mutta asiaa ei ole syytä paisutella. Draperin tulo ei varsinaisesti liity mahdolliseen poistumiseen Ruotsiin. Juusohan on pelannut Allsvenskania siellä ja on ollut pitkään sikäläisten seurojen kiikarissa. Mutta itketään vasta sitten, kun jotain tapahtuu. Jos jotain tapahtuu, saatamme saada korvaajaksi -gulp- Sakkeakin pienemmän kaverin, joka on pelannut ainakin Jokereissa ja Jypissä ellen väärin muista.

But: ice in the helmet. Eli laitetaan silmät helminauhaan.

EDIT: Isaksson voinee valaista, mikä on päivän prossabarometri Juuson lähdölle. Itse olen ymmärtänyt, että se on pudonnut 90:n alle. Mutta vain vähän.
 
Viimeksi muokattu:

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Kausikortti

Tänään tuli kauan odottamani lasku, nimittäin HIFK:n kausikortin. Itse kausikortti on suoraan sanottuna revitty jostain syvältä. Onneton pahvilippunen, ainoa hyvä asia siinä on väri (punainen). Mukana tuli A-junnujen kausikortti ja se on 1000 kertaa hienompi. Jotenkin tuntuu, että tässä on säästetty väärässä asiassa.
Mukana oli kirje, jossa sanotaan näin:HIFK aloittaa kauden 02-03 avajaisilla jäähallilla muutamaa tuntia ennen ensimmäistä kotiottelua. Tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoin kaikille kausikorttilaisille ja ottelulipun lunastaneille. Tilaisuuden aikana esitellään joukkue ja kuulemme valmentajien mietteitä tulevasta kaudesta.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Pumppu?

Viestin lähetti JHag
Jos jotain tapahtuu, saatamme saada korvaajaksi -gulp- Sakkeakin pienemmän kaverin, joka on pelannut ainakin Jokereissa ja Jypissä ellen väärin muista.

Liekö siis kyseessä tämä mies? JYPin taisit muistaa väärin, sen sijaan kokemusta on mm. Norjan ja Ranskan pääsarjoista.

Spekulointi näin kesäisin on lähes yhtä mukavaa kuin matsien seuraaminen talvisin. :p
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Kotimaiset kasvikset

Viestin lähetti JHag

EDIT: Isaksson voinee valaista, mikä on päivän prossabarometri Juuson lähdölle. Itse olen ymmärtänyt, että se on pudonnut 90:n alle. Mutta vain vähän.


Minun barometrissä Juuso poistuu kuvioista minä päivänä hyvänsä.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Rantanen kutsumanimeltään Pumppu ja kooltaan pieni mies pelasi Jokereissa Sulon varjossa ja sen jälkeen HPK:ssa. Ei ollenkaan huono maalivahti, mutta Jokereissa ei paljon pelejä Sulon vuoksi ja kun Make tuli takaisin -97 syksyllä Pumppu lähti kiertämään.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti hull16
Rantanen kutsumanimeltään Pumppu ja kooltaan pieni mies pelasi Jokereissa Sulon varjossa ja sen jälkeen HPK:ssa. Ei ollenkaan huono maalivahti, mutta Jokereissa ei paljon pelejä Sulon vuoksi ja kun Make tuli takaisin -97 syksyllä Pumppu lähti kiertämään.

Ei ole kyllä Rantanen Kerhossa koskaan käynyt. KalPassa kylläkin. Täällä taasen kävi kauden ajan kokeilemassa Kumpulan Ari Jokeri-jätteistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös