HIFK-Ässät To 13.1.2005

  • 20 229
  • 124

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Nordenskiöldinkadun jäähallissa iskevät torstaina yhteen HIFK (59p) ja Ässät (51p). Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamisest ovat menneet rl-kisoihin asti, joissa Ässät on molemmilla kerroilla ollut tehokkaampi. Helsingissä Pasi Tuominen teki maalin, HIFK:lta epäonnistuivat Brett Harkins ja Jarkko Ruutu, Ässiltä maalia ei saanut Marko Kivenmäki. Porissa Ässien ratkaisijaksi nousi NHL-apu Jason Williams, joka veivasi kiekon vastustamattomasti reppuun, kun taas tuossa ottelussa muutenkin suhteellisen vaisusti esiintynyt Kimmo Kuhta epäonnistui omassa yrityksessään. Näin siis alkukauden pisteet keskinäisistä otteluista ovat 4-2 Ässille.

Kotijoukkue HIFK katkaisi viiden ottelun tappioputken tiistai-iltana Espoon Bluesia vastaan, maalein 1-0. Ottelun ratkaisijoiksi nousivat maalintekijä Toni Häppölä, sekä Nashvillestä saapunut tsekkivahti, nollapelin pelannut Tomas Vokoun, jolle kertyi reilut 30 torjuntaa. Edellisissä kahdessa pelissään HIFK joutui toteamaan TPS:n ja Kärpät liian koviksi, tosin piste irtosi molemmisista. Näitä edeltävät kolme ottelua olivat pisteettömiä, kun Lukko ja HPK hakivat täydet pistepotit Helsingistä, ja Tampereen vierailulta ei irronnut pisteitä, vaan Tappara piti HIFK:n kurissa. Näitä tappiopelejä edelsikin sitten hieno, 8 voiton putki, joista 7 viimeistä tuli puhtaasti. Petopaitojen pahin ongelma on viime aikoina ollut maalinteko, viimeiseen kuuteen peliin HIFK on tehnyt vain yhden tai kaksi maalia ottelua kohden. Joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä on Kimmo Kuhta, 18 maalillaan. Viime aikoina Kuhta ei ole kuitenkaan maaleilla juhlinut. Viiteen viimeiseen peliin Kuhta ei ole tehnyt maaliakaan, ja 7 viimeiseen peliin ei ole syntynyt pelitilannemaalia, Lukkoa vastaan mies upotti rangaistuslaukauksen verkkoon. Viimeisin pelitilannemaali löytyy joulukuun 1. päivältä, JYPiä vastaan. Pitkältä sairaslomalta palaileva Timo Pärssinen parantaa varmasti, kun saa lisää pelituntumaa. Tärkeitä lenkkejä HIFK:lle ovat tässä pelissä myös puolustuksen kovimmat nimet, Marek Zidlicky, Jere Karalahti ja Toni Söderholm.

Vierailulle saapuva Porin Ässät on hävinnyt kaksi viimeisintä peliään suhteellisen selvin numeroin, ensin Jokereille kotonaan 1-4, ja sen jälkeen Hämeenlinnan Rinkelinmäeltä tuli kuonoon 5-2. Molemmissa peleissä numerot hieman valehtelevat, nimittäin käytännössä kummassakin pelissä Ässät oli hyvin pelissä mukana, ja taisteli hienosti, mutta potku ei riittänyt pisteisiin. Viime viikolla patapaitojen pistesaalis jäi Lappeenrannasta haettuihin kolmeen pisteeseen, erikoista kyllä, huonoin peliesitys oli ainoa, joka tuotti pisteitä. Alkukaudesta hienossa vireessä ollut porilaisjoukkue on hieman hiipunut, mikä oli kyllä ennustettavissa. 18 viimeisestä pelistä Ässät on voittanut vain viidesti, mutta mistään suuresta romahduksesta on turha puhua, vastus on ollut monessa pelissä aivan liigan kärkitasoa. Ässille tärkeitä miehiä ovat tällä kaudella olleet maalitykki Pasi Tuominen, energinen Teemu Virkkunen, NHL-apu Jason Williams, taitava, joskin ailahteleva Marko Kivenmäki sekä puolustuksessa tehokkaasti lakaissut Marko Toivonen, joka kuuluu karusta miinussaldostaan huolimatta kauden suurimpiin yllättäjiin. Maalissa pääosin pelannut Scott Langkow ei ole ollut huono, mutta aivan parasta loistoa otteissa ei ole ollut viimeaikoina. Tuomas Nissinen on pelannut kaksi viimeistä ottelua, ja esiintyi molemmissa edukseen, torjuntoja kertyi huimat määrät. Langkow'n pelaaminen ei ole varmaa vielä tässä pelissä, joten saattaa olla, että kuopiolaissyntyinen Nissinen luistelee tolppien väliin myös Helsingissä. Ässien väriläiskä Pasi Nielikäinen sen sijaan on sivussa tästä ottelusta. Myös nuori lahjakkuus Jesse Joensuu on pois kokoonpanosta.


Seuraa heitä:
Tomas Vokoun, HIFK
- Nashville Predatorsin tsekkivahti on Sm-liigaan todella kova nimi. Mikäli mies venyy aivan parhaimpaansa, HIFK:n menestysmahdollisuudet nousevat entisestään. Maalivahtipeliinsä petopaidat eivät kaadu.

Timo Pärssinen, HIFK
- Pitkältä sairaslomalta palaileva tehomies on suuressa roolissa HIFK:n hyökkäyspeliä ajatellen. Miten alkaa Pärssinen-Harkins-Kuhta -ketju toimia, kun Pärssinen pääsee täyteen pelivireeseen?

Jason Williams, Ässät
- Detroitista saapunut työsulkupelaaja on osoittautunut hienoksi löydöksi. Viime viikolla Lappeenrannassa J-Will täräytti kolme maalia, ja neljättäkin tarjottiin, mutta rl ei uponnut. Muodostaa vaarallisen ketjun yhdessä Virkkusen ja Tuomisen kanssa.

Marko Toivonen, Ässät
- Varmaa puolustuspeliä pelaava Toivonen on ollut Ässien yllättäjä. Vaikea kierrettävä, ja hyvä pelote ylivoimassa viivamiehenä, laukaus lähtee lujaa, mutta epätarkasti.


Taisteluparit:
Kimmo Kuhta <<<vs>>> Pasi Tuominen
Brett Harkins <<<vs>>> Jason Williams
Tomas Vokoun <<<vs>>> Tuomas Nissinen / Scott Langkow


Tilastot:

Joukkueiden parhaat pistemiehet:
Pasi Tuominen, Ässät 35. 20+11=31
Kimmo Kuhta, HIFK 35. 18+9=27
Teemu Virkkunen, Ässät 38. 14+13=27
Jason Williams, Ässät 25. 13+14=27
Marek Zidlicky, HIFK 31. 3+15=18
Brett Harkins, HIFK 32. 3+15=18


Joukkueiden parhaat maalintekijät:
Pasi Tuominen, Ässät 35. 20 maalia
Kimmo Kuhta, HIFK 35. 18 maalia
Teemu Virkkunen, Ässät 38. 14 maalia
Jason Williams, Ässät 25. 13 maalia
Arttu Luttinen, HIFK 35. 8 maalia
Lasse Pirjetä, HIFK 27. 7 maalia


Ottelusta sivussa:
HIFK: Pasi Saarinen, Jarkko Ruutu, Mikko Turunen (?)
Ässät: Aki Uusikartano, Jesse Joensuu, Pasi Nielikäinen, Scott Langkow (?)


Torstai-iltana kello 18:30 putoaa kiekko jäähän Helsingin jäähallissa, sitä odotellessa.



edit: Ruutu pelikiellossa
 
Viimeksi muokattu:

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Todella upea ketjunavaus Mahtiankka! Kiitos.

Itse peli päättyy 2-2 ( kyllä, saamme jo 2 maalia tehtyä! ), Vihko, uskokaa tai älkää tekee toisen maalimme!! Rangaistuslaukaukset vie Ässät kuten viimeksikin Nordiksella.

Vokounille 43 torjuntaa. Jäähyjä noin 100 min.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Mahtiankka
Jarkko Ruutu tuo aina lisäväriä otteluihin, ja useimmiten juuri Ruudun teot herättävät eniten keskustelua pelin jälkeen, käykö näin myös tässä pelissä, se jää nähtäväksi.


Rudy on muistaakseni pelikiellossa torstaina, sai 2 ottelua kymppitilien täyttymisestä.

Odotettavissa IFK:n maalijuhlaa, vähintään 7 kiekkoa Nissisen selän taakse.

edit: korjattu Blackien huomaama virhe....
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Kempes
Odotettavissa IFK:n maalijuhlaa, vähintään 7 maalia Nissisen selän taakse.

Voin lyödä vaikka vetoa, että Nissisen selän takana on ainoastaan yksi maali.

No niin, nyt vastassa on se heikompi joukkue kahdesta helsinkiläisestä. Mikäli Ässien peli on samalla tasolla kun viime perjantaina tulevia Suomen mestareita Jokereita vastaan niin pisteet matkaa Poriin. Mutta mutta: Pata ei hirveesti tasaisuudella häikäise, joten odotan sen vuoksi tiukkaa taistoa, joka kääntyy Ässille 3-4.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Re: Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Blackie
Mutta mutta: Pata ei hirveesti tasaisuudella häikäise, joten odotan sen vuoksi tiukkaa taistoa, joka kääntyy Ässille 3-4.

Tuloksesta en tiedä, enkä edes arvioi, mutta Blackie on oikeassa. Tasaisuus ei ole ollut ydinosaamistamme tällä kaudella. Kunnon meiningillä silti tällä kaudella HIFK on kaatunut viimeistään rankkareissa, ja sanottakoon, että jos isot ja pahat Helsingin kissat pelaavat kuten tiistaina, meillä on saumat voittoon jo 60 minuutissa.

Jos Lankun loukkaantumisessa on positiivisia puolia, niin Nissinen on ainakin saanut tilaisuuden pelata miesten lailla. Eikä mielestäni ole heikko ollutkaan.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Kempes
Rudy on muistaakseni pelikiellossa torstaina, sai 2 ottelua kymppitilien täyttymisestä.

Odotettavissa IFK:n maalijuhlaa, vähintään 7 kiekkoa Nissisen selän taakse.

edit: korjattu Blackien huomaama virhe....

Ollaanpas sitä Kempes nyt niin itsevarmoja kuin aina näitä pikkuseuroja vastaan. Lyödään vetoa että alle 7 maalia. Kossua ?

Itse ottelusta paremmin sitten huomenna.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Tiukka peli

Ässä-matsit on siitä kivoja tapahtumia, että niissä sattuu ja tapahtuu aina, vaikka IFK ja/tai Ässät olisivatkin huonossa vedossa.

IFK vie 3-2.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Itselleni peli osuu suoraan syntymäpäiville, joten mikä olisikaan parempi tapa sitä viettää, kuin katsellessa IFK-voittoa sopivasti maistissa. Siksi aivan erityisesti toivoisin, että IFK:n pelissä olisi enemmän puhtia kuin eilen Bluesia vastaan. Näiden kahden keskinäiset matsit ovat perinteisesti olleet melko korkeatasoisia, ja odotettavissa on huomennakin varmasti kovaa peliä. Uskon kotivoittoon, Vokounista ei ainakaan jää kiinni.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti c.s
Mikä Nielikäisellä on kun ei ole kokoonpanossa?


Nivuset paukkuvat.

En odota tästä pelistä tuloksellisesti juuri mitään. Hyvässä lykyssä siipirikkoinen Ässälauma saa säälipisteen, huonolla tuurilla tulee Kempeksen ennustamat lukemat.

Pääasia pelissä olisi, että nähtäisiin vanhan kunnon ryminälätkää, mutta sen osaston suurista nimistä Ruutu ja Nielikäinen ovat molemmat sivussa. Silti kokoonpanoista löytyy ryminää sekä ryminäpotentiaalia, joten eiköhän jotain pientä silti kentällä näy.

Pakolliset veikkaukset: 6-1 tai 3-2ja.
 

Carlos

Jäsen
HIFK-ÄSÄÄ -pelit ovat tunnetusti hyvää viihdettä, tosin ei tällä kertaa sillä punapaitainen joukkue unohtaa henkisen olemuksensa kotiin, sekä etsii edelleen viimeistelytaitoa.

Lopputulos lienee taas tyyliin 1-2, rankkareilla tai ilman. Jos Hifk:n reppanat saavat 3 maalia tai yli, juhlistan tapausta kirjoittamalla ehkä kauden ensimmäisen positiivis-vivahteisen HIFK-kirjoituksen Jatkoaikaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Blackie
Mutta mutta: Pata ei hirveesti tasaisuudella häikäise, joten odotan sen vuoksi tiukkaa taistoa, joka kääntyy Ässille 3-4.

Aivan hullu tulosveikkaus. Vokoun on IFK:lla maalissa, Ässät ei neljää tee ja taas ihan sama kuka Ässillä on maalissa, niin IFK ei kolmea saa millään ilveellä tehtyä. Kaksi tehtyä maalia olisi sellainen maksimi.

Porthen ja H.Laine edustavat Salamoita torstaina, joten ehkä muidenkin kuin minun toivomaa Hesus Lainetta ei siis kentällä nähdä. Olisi piristänyt kummasti. Petrell kuitenkin ilmeisesti pelaa torstaina. Mihin kenttään Lennu, kun Rudi palaa? siinä on muuten aika hankalahko kysymys. Lennun pitäisi mahtua käsiltään kahteen ensimmäiseen kenttään, mutta IFK:lla on kolme aika vaihtumatonta kenttää: Harkinsin, Pirjetän ja Hirson. Joten ehkäpä edessä on sitten se, mitä olen odottanut. Mahdollinen ketjujen hienoinen sekoittaminen.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Re: Re: Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Wiltord
Lennun pitäisi mahtua käsiltään kahteen ensimmäiseen kenttään, mutta IFK:lla on kolme aika vaihtumatonta kenttää: Harkinsin, Pirjetän ja Hirson. Joten ehkäpä edessä on sitten se, mitä olen odottanut. Mahdollinen ketjujen hienoinen sekoittaminen.

Ainakin tuota Hirson kenttää saattaisi olla jo hiljalleen aika ruveta muokkaamaan. Sen verran huimia ovat tehot olleet: Järvinen paukutellut 20:ssä matsissa tehot 0+0 ja Vihko mättänyt 2 maalia päälle. Molemmat voisi tunkea huoletta vilttiin välillä. Lennu ja H. Laine vaan kylmästi tilalle. Toki huonompi ja pienempi Lainekin pitäisi pistää kiertoon. Siis Mikko.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin sellainen fiilis, että huomenna voidaan nähdä se kaikkien vihaama nolla-nolla -nyhväys. Kaikki ennusmerkit tuollaiseen tulokseen on mielestäni olemassa. Vompateilla ym. pussieläimillä maalinteko tökkii pahasti, samoi Ässillä. Ja mikäli maalivahdit ovat niin hyviä kuin mitä ovat viime peleissä olleet, niin eihän Nordiksella nähdä perkele yhtään maalia (varsinaisella peliajalla)!
0-1 rl.
Ai niin, kuka siellä nyt viihdyttää, kun Jarkko "kukaan ei taklaa meidän tähtipelaajaa vastaamatta teoistaan" Ruutukaan ei pelaa?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti Wiltord
Lennun pitäisi mahtua käsiltään kahteen ensimmäiseen kenttään, mutta IFK:lla on kolme aika vaihtumatonta kenttää: Harkinsin, Pirjetän ja Hirson. Joten ehkäpä edessä on sitten se, mitä olen odottanut. Mahdollinen ketjujen hienoinen sekoittaminen.

No miksei Lennua voi pistää kakkoseen nyt kun Jakke tosiaan on poissa? Jakeksi Jaken paikalle. Ei tosin saman tason pelaaja, mutta parempi vaihtoehto kuin Mikko Laine.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Re: HIFK-Ässät To 13.1.2005

Viestin lähetti lintu
No miksei Lennua voi pistää kakkoseen nyt kun Jakke tosiaan on poissa? Jakeksi Jaken paikalle. Ei tosin saman tason pelaaja, mutta parempi vaihtoehto kuin Mikko Laine.

Kerroin viestissä aikaisemmin, että mihin Lennu sitten kun Rudi palaa. Eli mitä todennäköisemmin Petrell pelaa nyt tuossa kakkosessa, mutta kysyinkin juuri sitä, että mitä sen jälkeen kun tuskin toimivaa kakkoskentällistä hajoitetaan. Mutta joku kenttä täytyy hajoittaa.

Itse ottelusta sen verran, että ei ole mitään hätää jos IFK saa saman verran maalintekopaikkoja kuin Bluesia vastaan. Puoletkin siitä riittää kunhan sitten tehdään vaikka joka kolmannesta avopaikasta maali. Tällöin kolisee Ässä-maalissa noin neljästi ja Vokounille on sula mahdottomuus tehdä neljää maalia.

Mielenkiintoista nähdä, että joko nyt saataisiin tehtyä edes se kolme kaappia, jota ei olla saatu kuuteen matsiin. Nyt on taas tällainen pakkovoitto-peli, mutta joukkue sai varmasti vähän itseluottamusta voitosta ja kunnon asenteella, nörällä peruspelillä ja ennen kaikkea välttävällä viimeistelylläkin tästä pelistä kolme pinnaa on plakkarissa. Toivotaan, että IFK on iskussa huomenna.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jahans, taidetaankin sitten mennä tismalleen samalla kokoonpanolla kuin Bluesia vastaan. Mikäs siinä, Vopat - Häppölä - Fagerstedt toimi mukavasti, nyt vain pitäisi antaa näillä yv- aikaakin.

92 Vokoun /31 Lundell

27 Pärssinen 33 Harkins 9 Kuhta
48 Pikkarainen 10 Karalahti

29 Luttinen 11 Pirjetä 28 M.Laine
26 Söderholm 3 Zidlicky

19 Järvinen 4 Hirschovits 12 Vihko
8 Varakas 21 Kultanen

38 Vopat 13 Häppölä 18 Fagerstedt
37 Holma 2 Laakso

Edit. Ja kas, Viiksi-Ringbom pitää jöötä, pitkästä aikaa stadissa.
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
30 Tuomas Nissinen, Maalivahti AK
40 Marko Tåg, Maalivahti


1. kenttä
6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja AK
10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja AK

22 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä AK
29 Jason Williams, Keskushyökkääjä AK
19 Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
23 Olegs Sorokins, Vasen puolustaja
55 Pauli Levokari, Oikea puolustaja
21 Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä
7 Greg Classen, Keskushyökkääjä
8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja
14 Mika Rontti, Oikea puolustaja
37 Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
11 Mika Niemi, Keskushyökkääjä
17 Jari Korpisalo, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
77 Aki Heino, Oikea puolustaja

38 Petteri Tasku, Vasen laitahyökkääjä
41 Juha-Pekka Ketola, Keskushyökkääjä
9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä


Pää- ja linjatuomarit

Reijo Ringbom, Päätuomari, RAUMA
Seppo Lindroos, Linjatuomari
Ilkka Salminen, Linjatuomari
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Miksi Ässien puolustaja on nykyään Olegs Sorokins, eikä Oleg Sorokin kuten alunperin. Tarina kertoo seuraavaa:

Porilaiset menivät junaa vastaan, jolla Sorokin saapui Poriin. Ensimmäinen porilainen kysyi: "oleeks Sorokins", johon Sorokin erehtyi vastaamaan: "Jees".

Teillä on oma juna mukana (Tåg penkkivahtina), kun Porissa ei ole metroa.

HIFK:sta en keksinyt mitään sanottavaa, kun rosteri on sama kuin Bluesia vastaan.
 

JanJ

Jäsen
Olegs on sen verran pissisten makuun, että Helsingin vierailuilla hän käyttää oman maansa mukaista kirjoitusasua. Kun ensimmäinen pyörähdys kentällä on tehty, on stadin katsomo pelkkää sihisevää ässää.

Eihän Töölössä ole metroa, ja Töölössä on stadin kuulemma ainoa jäähalli ja joku legendaarinen entinen ruotsinkielinen seura, jonka paikalla pelaa suomenkielinen HIFK, joka ei joidenkin mukaan ole lyhenne mistään, joten voisin todeta että ei HIFK-faneillakaan ole metroa. Se on Jokerifanien kansoittaman itä-Helsingin yksinoikeus. (Itä-Helsingiksi tosin katson kaiken Ruoholahdesta alkaen)

Marko Tåg saisi siirtyessään HKL:n sponsoriksi satavarmasti. Tosin vaihtaessaan nimensä vielä Marko Tunnelbanaksi hän saisi SM-liigalta erikoisluvan pelata oranssissa asussa HIFKin joukkueessa.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Johannes
Miksi Ässien puolustaja on nykyään Olegs Sorokins, eikä Oleg Sorokin kuten alunperin. Tarina kertoo seuraavaa:

Muuttui neuvostoliittolaisesta latvialaiseksi kuten mm. arturs irbet ja kumppanit?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti JanJ
.

..ja joku legendaarinen entinen ruotsinkielinen seura, jonka paikalla pelaa suomenkielinen HIFK, joka ei joidenkin mukaan ole lyhenne mistään...

Jatketaanko aiheesta? Jatkaoaika.com ei ole vieläkään korjannut virhettään ;-)
Niin, HIFK:n toimitusjohatja on Pentti Matikainen, eikö?

Tästä huolimatta Lennu ja Korppi ottaa yhteen. Hyvä, viihdettä kehiin! Viis tuloksesta.
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Onks Ruutu sen takia pois kun kymppitilit täyttyi jo toistamiseen? Joku uusi sääntö vai?

Päätin tossa tepsi pelin jälkeen, että nyt tulee neljän ottelun voitto putki. Kolme pistettä kaikista peleistä. Tänään tulee se toinen voitto.

Voukoun näyttää kaikille että se on tullut pelaamaan suomeen tosissaan ja pelaa tänään jo toisen nollapelinsä. Ja ennen kauden loppua on jo haastanut Tim Thomasin nollapeli skabassa, mutta loppujen lopuksi Jokeri vahti voittaa 2-3 nollapelillä(yht 12kpl).

Joten HIFK voittaa 2-0.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi olla

kovia odotuksia tästä pelistä. Reippaat 4 h otteluun ja ketju on ekalla sivulla tätä kirjoittaessani. Ei yhtään järkevää provoa. Nielikäinen ja Jakke katsomopuolella. Löysä Bluespeli alla ja, sama kokoonpano kuin silloin.

Mistä helvetistä saadaan tunnelmaa tähän otteluun. Ara voisi nyt sytyttää joukkueen tilaamalla joukkueelta nyrkkitappelun ekaan erään ja helvetisti torikokouksia ja tökkimistä. Plingeling Ringbom (ei ole kotona) on vielä dumari joka ei helposti provosoidu, joten voi olla aika tylsä nysväämisottelu.

Toivotaan, että Pataporukkakin luopui jo pistetoivosta bussimatkalla, ja pelaa takkiauki-periaatteella, niin saadaan edes maalijuhlat toiseen päähän. Nissinen byyrissä pitäisi olla ohitettavakin, mutta kai sekin målari napaa palkintokaapin tyhjäksi pelaten loisto-ottelun.

Motivoitukaa kansalaiset: "tänään on peli" prkl

Ottelu loppuu lukemiin 4-1.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harmittaa, että Ruutu pelkää Ässien karjuja ja hankki siksi taktisen kympin TPS-pelissä. No, yksi kädetön mies pois HIFK:n kokoonpanosta, ei muuta. Lankun jälkeen liigan toiseksi paras Thomas Vokoun voi osoittautua sittekin vaikeammaksi ohitettavaksi kun edellisessä viestissäni tässä ketjussa totesin. Uusi veikkaus: 2-3.

Saas nähdä nähdäänkö kentällä joitakin HIFK-faneja lainatakseni väriä, kun Jere tekee hyppytaklauksen kädet ylhäällä Kivenmäen päähän vai nähdäänkö Ässien sikailuja tyyliin kevyt poikittainen selkään maalin edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös