HIFK - Ässät La 23.11.02, miten jatkuu petojen kotiputki?

  • 8 596
  • 80

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Varmasti tulossa astetta kiinnostavampi peli, kuin viime matsi Ipaa vastaan. Vaikka Ässillä on nyt peräti KAHDEKSAN voitottoman pelin putki, on patapaidoilla tapana syttyä Nordiksella.

Nyt Ape ja Sakke, pitäkää se Stathos nyt tällä kertaa jatkamassa maalilla. Älkää edes kysykö asiaa Davelta. Ketjutkin voitte pitää samalla mallilla, Ilvestä vastaan ainakin onnistui näillä. Pelistä odotan IFK:n voittoa, en nyt ehkä aivan yhtä selvämaalista kuin tänään, mutta voitto kuitenkin. Veikkaan 4-2. IFK:n maalit iskevät Pärssinen, Ruutu, Kuhta ja Zidlicky. Ässistä en ala arvailemaan.

Itse olen menossa katsomaan, entäs muut Jatkislaiset? Tuleeko yli 6000 katsojaa?
 

Jindebyne

Jäsen
Todennäköisesti tulee vähämaalinen matsi. Veikkaan 2-1 HIFK:lle. Simi ja Pärä tekee maalit. Mitään muuta erikoista ei sitten tapahdukkaan, yllätys yllätys.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime vuosina Ässät ei ole Nordiksella juhlinut, ja vaikeata tullee olemaan myös nyt. Toki kaikki on aina mahdollista. Viimeisin keskinäinen tasapeli on pelattu Helsingissä maaliskuussa 2000 ja viimeksi Ässät on voittanut HIFK:n vieraissa helmikuussa 1997. Viimeisen kymmenen vuoden aikana HIFK on voittanut runkosarjassa Ässät kotonaan 15 kertaa, Ässät on kyennyt voittoon neljästi ja kerran on pelattu tasan.

HIFK-Ässät- otteluiden runkosarjahistoriaa:

2001-2002
HIFK-Ässät 7-3
HIFK-Ässät 2-1

2000-2001
HIFK-Ässät 6-3
HIFK-Ässät 5-4

1999-2000
HIFK-Ässät 7-4
HIFK-Ässät 2-2

1998-1999
HIFK-Ässät 5-0
HIFK-Ässät 8-0

1997-1998
HIFK-Ässät 7-2
HIFK-Ässät 8-2

1996-1997
HIFK-Ässät 7-3
HIFK-Ässät 1-2

1995-1996
HIFK-Ässät 2-1
HIFK-Ässät 5-4 ja.

1994-1995
HIFK-Ässät 1-3
HIFK-Ässät 2-4

1993-1994
HIFK-Ässät 1-5
HIFK-Ässät 5-2

1992-1993
HIFK-Ässät 4-3
HIFK-Ässät 4-3
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Patarouva
Viime vuosina Ässät ei ole Nordiksella juhlinut
Hups, anteeksi munaukseni. Ehkä se oli joku toinen joukkue ;) On kyllä teilläkin mahdollisuudet voittaa, nykypäivän IFK:sta on vaikea ottaa selvää.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauantaina on se peli jota olen odottanut jo jonkun aikaa kun näyttää että en sitä playoff kiekkoa tule näkemään sitten tälläkään kaudella. En ole ikinä nähnyt Ässien voittavan Nordiksella. Lauantai iltana pelin päälle on vielä pikkujoulut joten ilta on kruunattu kävi pelissä miten tahansa. Sanoisin että prosentit ovat 75-25 luokkaa.

Tulosveikkaus 2-3 toivotaan toivotaan.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Hienoa päästä Nordikselle aistimaan hallin niin paljon kehuttu tunnelma.

Jälleen voisi kliseisesti todeta, että Ässät on jälleen pakkovoiton edessä. Pisteitä ei kuitenkaan tule, mikäli taistelua ei saada päälle heti ensisekunneista. Toivon ja odotan näkeväni taistelua, ainakin Ässiltä.

Porista tullaan koko perheen voimin kannustamaan Ässiä ja ihmettelemään Helsingin suuruutta ja ihmeellisyyttä. Pelko jäytää kuitenkin mielessä, ymmärretäänkö me mitään...

Edit: tulosta en edes lähde veikkaamaan, eipä tuolla niin väliä, kunhan peli on hyvä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,sympatiat Porin Ässille
Kai se pitäis hallille vääntäytyä, kun noita irtolippuja on tullu nippu ostettua. Toivottavasti ottelussa pääteemana on jääkiekon pelaaminen eikä kalsareihin puhaltelu, niin kuin HIFK:llä on tällä kaudella ollut, joten toivottavasti on kukka-asetukset otettu pois kaukalon laidoilta, että näemme rymistelevän HIFK:in ja laitojen heiluvan.Tulosveikkaus HIFK 4 ÄSSÄT 2 ja Korpisalo ottaa käytöskympin suunsoitosta:).
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Kuka terottaisi Simin skrinnarin terät enne matsia?
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Hyvin nukutun yön jälkeen, odotan jo lauantaista peliä. HIFK:n on syytä olla alusta asti hereillä, sillä Ässät ei ole samassa kuosissa kuin Ilves, vaikka Ipan viimeinen voitto on nimen omaan näistä porilaisista. No kyseessähän on kahden punaisen kohtaaminen, siihen yhdistettynä lauantai-ilta, joten saa nähdä meneekö tunnelma aivan hillittömäksi.

Ketkäs porilaisista kirjoittajista on eksymässä tänne Stadiin?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Annuli
Hienoa päästä Nordikselle aistimaan hallin niin paljon kehuttu tunnelma

No ei siellä pitkään aikaan ole pahemmin tunnelmaa ollut. Lähinnä kännyköiden eri soittoäänien bongailua.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Viestin lähetti Sledge Hammer!
No ei siellä pitkään aikaan ole pahemmin tunnelmaa ollut. Lähinnä kännyköiden eri soittoäänien bongailua.

Onhan tuokin eri tunnelmaa kuin meillä Porissa.

Erityisen innolla odotan Sorokinsin peliä, sillä radion perusteella hän saattaa olla melkein "märkä uni" eli kiekollinen pakki. Saa nähdä, mikä totuus on ja jos se on todella tuolla jossain ulkona.

Ja Korak: me tosiaan jälleen eksymme Helsinkiin...
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Mielenkiintoista nähdä miten Hifki lähtee peliin.Tiettyä taktista kypsyyttä osoitti Ilveksen pitäminen nollilla.Odotettiin vain vastustajan hiipumista ottamatta turhia riskejä.Sehän riittää nykyään Ilvestä vastaan.

Ässiä vastaan tuo taktiikka voi olla vaarallinen.Voikin olla että Hifki tulee tähän peliin hirveällä vauhdilla koittaen ratkaista heti alussa.Siinäkin on omat riskinsä mutta varmaan sitä yritetään.

Tosiasia on etteivät Hifkin otteet nykyisellään riitä pleijaripaikkaan.Jonkinlainen taktiikka ja järjestelmä peliin on saatava.Pari jatkoaikavoittoa antavat turhan ruusuisen kuvan tilanteesta.

Hifkin oma peli on helposti eliminoitavissa kuten Tepsu näytti.Tätä varmaan Ässätkin yrittää.
 

cc_rider23

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ässät, San Francisco Giants
Kyl kyl, seeseeärrä tulee paikoille karjumaan. Ja vaikka suosikkijoukkueen kohdalla lukee HIFK ja Ässät niin kyllä HIFKIä kannatetaan täysin sydämin.
Ässät lukee siinä vaan sen takia, ettei pääsis tosiasiat unohtumaan, nimittäin se, että CCr on syntyjään Porin poikii.
Toivotaan, että nähtäisiin oikeata jääkiekkoa, sitä mitä HIFK ja Ässät parhaimmillaan osaa! Eli, ei mitään grappalla höystettyä "älä viitti töniä, se sattuu" puppelispöppelis Alpo kiekkoa.
Ja hei, kunnon suosionosoitukset Sonkajärven isolle pojalle!! On sitä vanhaa IFK henkeä näköjään vielä HIFKin paidassa!

Ps. Kaikki porilaiset sitte vaan Hadankaan parille ohrapirtelölle. En tarjoa, mutta sieltä saa Karhua hanasta!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt olisi pitkästä aikaa tarkoitus vääntää itsensä hallille. Edellisestä matsista onkin jo ehtinyt vierähtää tovi, se 6-5 Kärppämatsi on viimeisin, jonka olen nähnyt. Lippua ei tosin vielä ole, joten siinä mielessä on riski, että lorvikatarri ottaa yliotteen. Tämä matsi on toki suurella todennäköisyydellä jo myyty loppuun, joten täytyy ottaa pari 500 €:n seteliä mukaan, että voi ostaa ryssätrokarilta pimeän tiketin...

Toivottavasti Stathos pelaa maalissa, että pääsisi senkin näkemään livenä.

Jospa kerrankin saisi yllättyä positiivisesti ja näkisi jopa hyvän matsin.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen lauantaipeli herraties miten pitkään aikaan. Ja eipä siinä mitään. Aion aloittaa valmistautumisen jo siinä puolen päivän aikaan, ja koska katsomoon ei saa viedä kaljaa, vetää meitsi sitten tiukkaa limumukista. Että kannattaako niuhottaa, jos tulos on entistä kännisempi Snakster. Nähdään siellä.

Pelistä jotain. En usko kovinkaan tasokkaasen matsiin. Kunhan pelaavat pelin pois kuljeksimasta. Pinnat jäävät stadiin maalein 4-1. Lauantai-iltana kerron kaikille, että kyseessä oli IFK:n paras peli aikoihin. Punaisten lasien läpi katsominen ei ole mitään siihen verrattuna, jos katsoo pelin punaisten, sirrillään olevien, silmien läpi.
 

korppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NuJy
Kyllä juttu on niin, että vaikka kuinka vankka ässä-kannattaja olisi niin uskohan täs alkaa mennä. Pelejä hävitään niukasti maalilla jatkuvasti, vaikka saumat olisi 2 pisteeseen. No, positiivista on kuitenkin se, että peli kulkee aina jollainlailla, ei olla totaalisia heittopusseja ikinä. Ja jos pelissä tulee heikko hetki niin Lankku pitää pystyssä.
Lauantai-illan pelistä toivon ja odotan tiukkaa vääntöä. Ässien puolustus on nyt todella haavoittuvainen mutta toivottavasti äijät kestää.
Ja veikkaus:
'Punainen Pantteriko?' ounasteli sitä Korpin jo klassista kymppiä: Okei, kymppi tulee, mutta päästyään ajassa 59.46 Boxista, yksin läpi ja hassuttaen vielä Stathosin valelaukauksella:0-1
Näin Korppi rokottaa kasvattiseuraansa ja Lankulle ensimmäinen nolla peli!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No helvata. Toivottavasti pojat ovat taas piilottaneet Apen grappapullon, Che Guevara -julisteen ja taksisetelit. Silloin Alpo on hyvin hyvin vihainen aitiossa ja saattaa jopa ottaa askeleen, parikin. Myös suunliikkeistä on raportoitu, itse en usko, ennenkuin näen videokuvaa aiheesta. Harrilla on puolestaan nyt vähän ikävää, kun suosikkipakki Nicce ei pääse pelaamaan. Nyyh. Iso ja ikävä Mikko Kurvinen tuli pilaamaan koko homman. Eli Harrille rauhoittavia (se ei kyllä enää tarvitsisi lisää sellaisia) ja Sakelta piilokorot lyttyyn, niin homma voi toimia. Silloin ollaan HIFKin aitiossa ihan sekaisin. Ja pelaajat pääsevät puolihuolimattomasti tekemään vanhoja kunnon koiruuksia, kun tämä klovniarmeija kinaa keskenään.

Tältä pohjalta uskoisin seuraavaa:

-jommankumman maalivahdin päälle ajetaan törkeästi
-jompikumpi häviää selvästi, en usko tasaisiin numeroihin ollenkaan
-matsin jälkeen JHag ja moni muu on Hadankassa

Ainakin yksi näistä on varma nakki. Tiesittekö muuten, että kasvissyöjille tehdään tofunakkeja? Voi herraisä! Onko niillä niin kova kaipuu lihan perään?

No, lihan perään kaipaa itse kukin sekä kaukalossa, minne halutaan isoja ja ilkeitä pelaajia, kuin myös kaupungin yössä.

Halataan ja näytetään porilaisille, mitä on flowerpower!
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Matsi ja lippu

Jepjep. Muuta tavoitetta, kuin voitto ei matsissa voi olla. Toivottavasti tuomari on hereillä ja ottaa turhat kahvat molemmin puolin ja sallii fyysisen pelaamisen.

Taklauksia varmaankin nähdään, koska IFK on ruvennut taklaamaan hanakammin. Toivottavasti nähdään myös maalijuhlaa.

Niin ja minulla on yksi ylimääräinen lippu kyseiseen otteluun. Sain stockmannin pöytälätkästä ottelussa Joonas Vihkoa vastaan. Paikka on katsomossa F7 rivi 10 paikka 119. Ilmaiseksi saa ovelta. Helpoiten minut tavoittaa #hifk @qnet tai sitten privaan viestiä. Nopein voittaa.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Onko ketjuista ja goaliesta vielä mitään hajua...? Ei kai vaan maalilla, tuota niin??? Huomenna onnex tulee taas varma voitto. Ja paljon taklauksia. Eix se oo meidän tavaramerkki...???

Se on ainakin selvää että Vompatille huomenna tehot 2+1. Ja sit pikku skaba jonku ässien skidin kaa. Sekä selkävoitto. Toiveajatteluako? Only Alpo knows!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Matsi ja lippu

Viestin lähetti wabbit

Niin ja minulla on yksi ylimääräinen lippu kyseiseen otteluun. Sain stockmannin pöytälätkästä ottelussa Joonas Vihkoa vastaan. Paikka on katsomossa F7 rivi 10 paikka 119. Ilmaiseksi saa ovelta. Helpoiten minut tavoittaa #hifk @qnet tai sitten privaan viestiä. Nopein voittaa.

Jatkan wabbitin linjoilla. Minulla on ilmainen lippu F7 rivi 10 paikka 120(!). Jos ketään kiinnostaa. Lipun saadakseni tein kovasti töitä omaa idoliani vastaan. Pärssinen voitti ottelun 3-1. Mulle vois varmaan laittaa yv:tä, jos ketään kiinnostaa.

Itse pelistä toivon tulevan hyvän. Vihko ja Ruutu yksissä mielin lupailivat lisää niittejä, saas nähdä nyt. Rudy lupasi ajaa B3:n (missä itse istun) edessä jonkun levyksi. Odotan innolla. On se prkl jos Dave ei jatka maalissa. Mies yleensä omilla esityksillään antaa nähtävää lipun hinnan edestä. Toivon, että Pärä tekee vihdoin maalin, pääsisin huutamaan: "ihanaa Pärssinen ihanaa". Jos Dave maalissa, ottelu 4-2 HIFK:lle. Maalit tekee (en yleensä veikkaa) Päräx2 (toivottavasti innostui puheistani..) sekä Vihko ja Ruutu. Toivotaan parasta, pelätään hieman huonompaa..
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti JHag
Tiesittekö muuten, että kasvissyöjille tehdään tofunakkeja? Voi herraisä! Onko niillä niin kova kaipuu lihan perään?
Tiesin, ja erittäin fyysisellä tavalla. Laitoin nuotiolla eräälle läheiselle naisihmiselle tarkoitetun tofumakkaran suuhun, ja mukavasti lensi oksennus tapahtuneen jälkeen. Jokainen lihansyöjä, joka on kyseistä huipputuotetta maistanut, tietänee mitä tarkoitan.
 

Nelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
David aloittaa.. ja lopettaa huomenna...

.. siis vaan maalissa:)
Ketjut samat ku eilen(TO)!

Yx uus jutska on tiedossa: Herra Suohonen jakaa nimmareita pukukopissa voitetun matsin jälkeen, ja tämä EI TODELLAKAAN ole mikään huhhuu..

Hetki...(käy kusella..)

Noniin, I´m back...

Elääx Tommi vielä, siis se Honzan jengin fani, jos niin moi..:))))

..pääsette TOSI pitkälle tänä vuonna, oikeesti!!!! ONNEX OLKOON, ja haastakaa kunnolla ne (pasilan?) POJAT.

ps.eka kertaa elämässä(-71) HIFK:n pelityyli vituttaa..
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Matsiin!

Joo, ollaan tulossa täältä Etelä-Satakunnasta vielä etelemmäs matsiin naapurin IFK-fanin kans! Toivottavasti Hadankassa matsin jälkeen olis muitakin Ässä-faneja, oli viime vuonna meinaan melko orpo olo..
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Matsiin!

Viestin lähetti Domi28
Toivottavasti Hadankassa matsin jälkeen olis muitakin Ässä-faneja, oli viime vuonna meinaan melko orpo olo..

On siellä muitakin ja jos ei näy, rohkeasti ääntä kohti vaan ja messiin oluselle. Siellä meitä on useampia. eikä kukaan pure.

Huominen matsi on, taas vaihteeksi, tärkeä. Silmäilin juuri alkukauden tilastoja, joista käy totuus hyvin ilmi. Molemmilla: varsinaisella peliajalla 3 (kolme) voittoa. Jep, IFKlla kolme jatkoaikavoittoa, Ässillä yksi. Että sellanen kärkiottelu tulossa.

Jaksa enää kirjoittaa vanhoista teeseistä. Pannaan lyhyt versio: maalineduspelaaminen, fyysisyys, suoraviivaisuus, 60 minuuttia. Siinä. Lycka till vaan. Tää pitää hoitaa nyt. Luotto omiin ei lopu, se on varppi ja saleteissön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös