Hienoimmat suoritukset NHL:ssä kaudella 2021–2022

  • 81 159
  • 281

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Onko tietoo kysyttiinkö pelin jälkeen, että oliko ihan suunniteltu juttu vai vaan epätarkan syötön loistava hyödyntäminen?
Ei ole tietoa, veikkaan että koitti laidan kautta päätyyn ja perään mutta tipahtikin nätisti hollille. Gretzkyn sanoin elä mene sinne minne kiekko menee vaan sinne minne se tulee, samaa voisi sanoa Ducksien puolustajille....
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä ovela. Lindholm kyllä katsoo koko ajan sinne ikään kuin tietäisi mitä tekee. Varmaan kuitenkin vain nopeaa reagointia, kun tuollainen ristipisto pomppaakin tarkoitettua keskemmäs pakin taakse.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Minäkin pistin aamulla merkille, että Canucks pelaa kaikkien aikojen tyylikkäimmissä asuissaan. Demkokin on melkein kuin ilmetty Kirk McLean noissa varusteissaan.

Tuli mukavat flashbackit kevään 1994 finaaleihin.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Jo wanha, mutta rollercoaster-Montembeault ilmoittautui viisi päivää sitten Husson kaveriksi vuoden whaddaseiv-kisaan.

 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA


Tähän pitäisi oikeasti laittaa koko Rangers-pelin toinen erä, jossa Devils pisti linkouksen päälle, painoi viisi hyväksyttyä ja yhden videonysväyksen takia hylätyn maalin. Mutta poimitaan tähän ketjuun tämä Seversonin oivalluksesta syntynyt 4-2-osuma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös