Hienoimmat suoritukset NHL:ssä kaudella 2021–2022

  • 81 161
  • 281

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Hieno taklaus! Wakey-wakey!

Vieläkin vituttaa Armian taklaaminen, mutta annetaan pisteet silloin kun osuu ja uppoaa!
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun Kakkoa ja Hughesia ei tarvitse enää vertailla, niin voi Jackia vähän kehua. Olihan tämä jatkoaikamaali aika karkkia. Hidastuksesta näkee, kuinka pää pysyy harhautellessa pystyssä ja katse kenttätapahtumissa. Silloin tuo pelaaminenkin näyttää juuri noin helpolta.
Erityismaininta Patrick Kanelle. Polkee niin vimmatusti omiin vain hengaillakseen oman maaliin kulmalla ja puolustaen ei ketään. Esimerkillistä "alibipuolustamista".
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori

Crank

Jäsen
Voi olla ettei tässä ole mitään poikkeavaa huoltajan työssä, mutta mielenkiintoista silti nähdä hienoa suorittamista myös kaukalon ulkopuolella

Linkki Instagram-videoon, pitäisi näkyä ilman kirjautumisia vaikka tuossa login lukeekin

 
Avautunut vasta nyt Norriksen voittamisen jälkeen, kuinka kova jannu tuo Fox on. Tuntuu usein pelaavan jääkiekkoa jotenkin yhden taajuuden korkeammalla kuin muut, niin helponnäköistä tuntuu kaikki olevan. Tämä vielä korostuu miehen puolustuspelissä, kun näyttää monesti pitävän vähän kuin puolivaloin muita pilkkanaan. Pelinlukutaito kuin Lidströmillä, ihan huikea pelaaja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös