Hienoimmat suoritukset NHL:ssä kaudella 2021–2022

  • 81 163
  • 281

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Hidastuksesta näkee hyvin, että sehän on Hathaway, joka pelaa kiekkoa oman joukkueen syöttöketjussa, joten tältä pohjalta kyseessä on McDavidin suorittama karvausyritys tai tyylipuhdas yhteentörmäys, jonka Hathaway torppaa komeasti takaisin. Ei mikään McDavidiin kohdistunut keskialueen ajopommi. Laadukas urheilusuorite Hathawaylta kuitenkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Ralph

Jäsen
Mistä lähtien Jack Johnsonista on voinut ruveta käyttämään sanaa "kohtuu hyvä"? Eikä ole tainnut tuo Ryan Murraykaan olla ihan niin vakuuttava...
Ainakin tällä kaudella Avalanchessa hyvä puolustava kolmosparin pakki.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Syötön lisäksi hienoa tuossa oli pitkä yhden jalan liuku. Varmaan vaitoluistelussakin olisi saanut pisteen tai pari.
Nostaisin Toffolin suorituksen jopa korkeammalle, vaikka toki Gaudreau osoitti oivaa pelinlukua syötöllään. Mutta siis jokainen, joka joskus edes puolitosissaan on pelaillut, ymmärtänee, ettei tuo Toffolin tasapainoilu ja pelivälineen hallinta ihan hihasta lähde, ja ne jotka eivät ymmärrä, voivat käydä kokeilemassa.
 

Luoto

Jäsen
Minusta tuo näyttää epäonnistuneelta ronkulta, joka menee vahingossa molarin längistä. Harhautuksen jälkeen Barkov pidentää oteväliä, joka jää kuitenkin lyhyeksi, eikä nostoon tule tarkkaan vetoon tarvittavaa tuntumaa ja voimaa. Yleensä Barkov nostelee nuo yläkulmiin.

E: Ihan pientä viilausta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös