Hienoimmat suoritukset 2019–2020

  • 69 421
  • 193

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Forsbergin ilmaveivi oli näistä NHL:ssä suoritetuista kyllä hienoin. Täydellä vauhdilla ja lavan kärjellä väännetty.
 

Vanden Plas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
Vaan aika hyvin alkaa olemaan sekä pakit että maalivahdit näissä jo mukana. Tuossakin Smith koetti lyödä räpylällä kiekkoa pois lavasta.

Pakkien viikatteella katkaisemista yrityksistä on jo useampikin esimerkki tältä kaudelta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Saimaannorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä


Vähän siinä rajoilla kuuluuko tähän ketjuun, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Vanhan säbämiehen silmää miellyttää aina tällaiset nöyrät pikku veivit.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Vähän siinä rajoilla kuuluuko tähän ketjuun, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Vanhan säbämiehen silmää miellyttää aina tällaiset nöyrät pikku veivit.

Tuota ensimmäistä maalia ei hyväksyttäis missään. En tiijä missä tuo on tehty / onko hyväksytty, mutta oikeissa peleissä tollasia ei hyväksytä. Kaiken näköiset "ilmaveivit" rankkareissa on kielletty, samoin kuin spin o-ramat, ja kaikki kiekon taaksepäin viennit. Tuossa tuli noista jo kaksi. Vaikka ne salibandyssä on sallittua, niin lätkässä ei, eli tuossa ei ollut mitään hienoa. Tuplasti ryssitty rankkari yhessä yrityksessä.
 

Saimaannorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tuota ensimmäistä maalia ei hyväksyttäis missään. En tiijä missä tuo on tehty / onko hyväksytty, mutta oikeissa peleissä tollasia ei hyväksytä. Kaiken näköiset "ilmaveivit" rankkareissa on kielletty, samoin kuin spin o-ramat, ja kaikki kiekon taaksepäin viennit. Tuossa tuli noista jo kaksi.
Oho, sieltä tuli nyt sen verran syvällistä sääntötietoutta, etten tuollaisesta ollut kuullutkaan! Selitätkö vielä paitsion minulle, kun meillä ei salibandyssä ole niitäkään?

Ja kysehän siis oli NHL-ottelun väliaikashowsta, jossa junnut vetelivät. Tämäkin olisi selvinnyt ihan twiitin lukemalla videon yläpuolelta.

eli tuossa ei ollut mitään hienoa.
Minusta vanhana säbämiehenä (joko mainitsin tämän?) oli hieno, siksi jaoin.

Mutta joo, ei ehkä kuulunut video tähän ketjuun, joten pahoittelen sen jakamista. Oli vain minusta (vanhana säbämiehenä) hieno. Olen vielä uusi palstalla, joten vähän harjoittelua vielä tämä postaaminen. Pyydän armoa ja kärsivällisyyttä.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
All Stars -otteluissakin ammutaan rankkareita cowboy-hatut ynnä muut päässä, vaikka se on kiellettyä. Joukkueiden lienee syytä palkata ammattiapua pelaajille, jotka eivät tunne sääntöjä. Ja nuorille ne olisi hyvä opettaa jo uran alussa, että ei sattuisi tälläisiä kömmähdyksiä varttuneempana isommassa valokeilassa. Vähän kyllä ihmetyttää miksei vastapuolen joukkueesta kukaan noutanut tuota kaveria veivailemasta?

Uskomattoman hienot muuvit nuorelta kiekkoilijalta, tämän ketjun kamaa aivan ehdottomasti.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nuo ei-lainkaan-hienot veivit olisi pitänyt jäädä näkemättä kokonaan, sillä kaveri ei ikänsä puolesta saisi pelata oikeassa NHL-ottelussa! Betmanin pitää kiireesti ottaa kantaa asiaan, jotta tällaiset erätauko-ohjelmat voidaan muuttaa vastaamaan NHL:n sääntöjä.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Nostellaan ketjua tuolla parin yön takaisella Toronton maalilla Dallasia vastaan. Neljä hienoa suoritusta kuuden sekunnin sisällä ja kiekko toimitetaan muutamalla kosketuksella vastustajan verkkoon. Onhan nuo passit silkkaa seksiä, varsinkin kaksi viimeistä. Avaussyöttö, rystylätty ja vielä tuo Marnerin kääntö.



Tässä vielä tilanne tarkemmin purettuna Sportsnetiltä.

 

nksh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers


Raanta näyttää miten torjutaan, vaikka ollaan rähmällään jään pinnassa.



Oli kyllä huikea torjunta, ja ensimmäisestä tilanteesta jäistä nousu oli kanssa jotain ihan epärealistisen nopeaa omille silmille.

Skorpionikuninkaasta tuli heti mieleen parin vuoden takainen juttu missä Raanta perheineen joutui muuttamaan evakkoon vuokra-asunnostaan juuri skorppionien takia. Vuosi sitten näköjään kalkkarokäärme kiusannut. Hauska ja hauska yhteensattuma, mutta jos jotain käärmetorjuntaa olis seuraavaksi tuloillaan?

Aavikolla voi sattua kaikenlaista – skorpionit häätivät NHL-vahti Antti Raannan perheen evakkoon
 

Luoto

Jäsen
Filip Forsberg onnistui vihdoinkin ilmaveivissä. Vieläkään ei tämän tempun tekijää hakattu.

Linkki Forsbergin maaliin NHL.com-sivulle
Samantapaisella tylsällä tökkimistekniikalla nostaa kiekon lapaan kuin Granlund ja nähdäkseni myös Svechnikov. Predators-junnun video alkaa niin että kiekko on jo pystyssä, harmi ettei näy sitä, kuinka hän nostaa sen pystyyn.
Höglanderin tekniikka kääntää kiekko lapaan on ylivoimaisen hieno ja hallittu Svechnikoviin ja Granlundiin verrattuna. Arvidsson yritti samanlaista viime, vai oliko se toissa kaudella, mutta ei saanut maalia kun m0lari oli hereillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös