Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Näitähän tuli yöllä:

Teuvo laittaa ihan kiva Aholle:
Tämä oli kyllä todella hieno syöttö, eikä vain sen näyttävän pyörähdyksen takia vaan miten Teräväinen näkee Ahon olevan vapaana ja saa syötön menemään suoraan lapaan. Käsittämätöntä. Aho nousi tämän pelin pisteiden myötä pistepörssin sijalle 22.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tämä oli kyllä todella hieno syöttö, eikä vain sen näyttävän pyörähdyksen takia vaan miten Teräväinen näkee Ahon olevan vapaana ja saa syötön menemään suoraan lapaan. Käsittämätöntä.
Tämähän oli kuin suoraan jostain EA Sportsin NHL-sarjan pelistä! Hieno oli. En tosin ole pelannut vuosikausiin mutta ainakin ennen vanhaan tehtiin juuri tuollaisia maaleja.
 

Stirner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Che Guevara
Oli muuten melko identtinen liikerata Svechnikovilla ennen byyria, mitä Mikkellä Venäjää vastaan. Sieltähän mies on vaikutteet ottanut, mutta nyt näytti tosi samalta.

Aho-Teräväinen kaksikko tehtailee kauniita maaleja joka kierroksella, mutta oli kyllä Teuvon syöttö aivan älytön tällä kertaa. Ahonkin tuuletuksista huomaa, että "et oo vittu tosissas kaveri" tai jotain vastaavaa huutelee.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Laitetaan myös Auston Matthewsin maali tänne viime yöltä. Buffalo koittaa Nylanderin aloitteesta uutta muodostelmaa, jossa on yksi puolustaja ja kaksi maalivahtia. Tilanne ei hämmennä Matthewsia.

 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL

Eichel vei uudenvuoden kunniaksi Shattenkirkin syömään ja tarjoili kahvit Vasilevskille. Yksinkertaista, kaunista ja tehokasta.
Uskomattoman komea maali kyllä...Eichel pelannut itsensä kyllä keskusteluun NHL:n parhaimmasta pelaajasta. Melkoinen paketti..
 
"Nyt se Ponto pois kentältä!"

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Torstain kierroksella Rinteen suorituksen varjoon jäi tämä Adrian Kempen maali:


Näitä suoraan aloituksesta tehtyjä maaleja on aina hienoa katsella, tulee mieleen se Marion tuollainen maali aina. Mariota ennenkin aina aika ajoin jotkut taisivat tehdä sellaisia osumia mutta niistä on vähänpuoleisesti videomateriaalia tarjolla, ja muutoinkin nykypäivänä nämä ovat jopa harvinaisempaa herkkua kuin nuo ilmaveivimaalit (tai pelkästään yritykset kummankin osalta).
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Sidney Crosbylta nähtiin heti paluuottelussaan jälleen huikea taidonnäyte.

Evgeni Malkinin esityö aiemmin ottelussa ei kalpene tuon rinnalla yhtään:

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy