Hermes 2015–2016

  • 263 956
  • 724

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kivinen on pelikiellossa. Hänellä tuli viime kaudella finaaleissa pelikielto siitä Jormanaisen taklauksesta joten hän kärsii sen tänään pois.

Hermes hakee vielä maalivahtia ja kahta hyökkääjää. Tänään oli Keparissa juttua siitä.

Saakeli että kello käy hitaasti. Tekis mieli mennä hallille nyt jo.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Hermes hakee vielä maalivahtia ja kahta hyökkääjää. Tänään oli Keparissa juttua siitä.
Lohdutava tieto. Eipä tuolla tällä hetkellä särkymis varaa ole. Pakistossa varalla Palm ja Kuntsiki voi ilmeisesti pelata eli ei sielläkään kyllä hirveesti varaa ole varsinkaan jos Väkelä nostetaan Sportiin ja ketään ei tuu tilalle.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Noniin sieltä hienosti Rokilta pataan 4-5 jatkoajalla. Empä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa sen verran oli kyllä onneton esitys kotijoukkueelta. Ensimmäinen erä onnistuttiin pelaamaan omalla tasolla mutta sitten tuli aivan täysi romahdus. Viimeistely ei kyllä Hermeksellä onnistunut sitten alkuunkaan kun vastustajan maalivahdin kaa oltiin nokatusten tuommoinen puolen tusinaa kertaa mutta vain YKSI saatiin maaliin asti. Toisin oli vastapäädyssä Rokin maalivahti Hölsän ollessa kyllä ehdottomasti joukkueensa paras pelaaja. Onko joukkueella mentaalipuolella jotain ongelmia kun tuntuu johtoasemassa pelaaminen olevan niin kovin vaikeaa? Erityisiä epäonnistujia ei tänään kyllä löytynyt (ellei koko joukkueen lepsuilua lasketa) mutta tosin jos 5 maalia tämmöisessä pelissä kolisee omiin niin ehkä voi hienoisesti puolustukselle heikkää risuja. Maalivahti Kuuselaa ei voi maaleista syyttää kyllä juurikaan. Tasaista peliä tästä odottelin mutta onhan tämä karmaiseva pettymys kun miettii että kumminkin vastassa oli ennakkoon selkeästi heikompi vastustaja. Saa koko joukkue painella helvetinmoisen häpeän kera yöunille ja miettiä huomenna vaikka mikä meni mönkään.

MUTTA positiivista oli kuitenkin että yleisöä paikalla kiitettävät 1015 henkeä! Nyt vain tämä peli pois mielistä ja eteenpäin. Viikon päästä olisi vastassa K-Vantaa kotona ja ehkä silloin lähdettäisiin vähän vähemmän takki auki pelailemaan. Välissä toki käydään keuruullakin pelailemassa ja toivottavasti siellä sitten löydettäisi se tarvittava taisteluilme. Nyt on pojilla peiliin katsomisen paikka mutta usko tähän sakkiin on silti kova!
 

Interested

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Onnea Rokille voitosta, tänään nähtiin kaukalossa tasan tarkkaan yksi JOUKKUE....joo tosiaan 1015 henkeä ja tunnelma kun hautajaisissa, eniten meteliä lähti Rokin seitsenhenkisestä faniryhmästä.....joo kauden eka peli mutta VITUTTAA kuitenki tommonen lepsuilu.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Onnea Rokille voitosta. En minä kuitenkaan allekirjoita sitä väitettä että siellä olisi ollut vain yksi joukkue. Helvetinmoista näsäviisastelua tuollaiset kommentit. Tässä pelattin ensimmäinen sarjapeli ja tuskin kukaan selväjärkinen olisi voinut odottaa että me "kävellään Rokin yli". Rokille täysin ansaittu voitto. Hermes parantaa tuosta aivan varmasti kunhan saatiin tämä ensimmäinen peli pelattua alta pois.

Minusta peli oli kaikessa karmeudessaan kiva katsoa. Tunnelma oli varsin huono mutta ehkäpä se paranee tässä kauden mittaan. Tästä on hyvä jatkaa.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Niinku nykyjääkiekko yleensä, peli pelatan puolustuksen kautta. Nyt vaikka pelataan hyökkäävää kiekkoa niin pitäs se oma pää sen verran olla kasassa että kiekko saatais pois ja vauhdilla punasen yli. Nyt kävi niin että hitaat hyökkäykseen lähdöt ja puskettiin tai sitte jäätiin omiin mistä ei päästy pois.

Seisomo katsomoon Loyalsienkaa huutamaan ni saajaan menoa halliin.;)

Kyllähän se Kokkolassa taitaa olla aika lähelle niin että tuolla istumapaikalla ja seisoma pailoilla sais aika hyvin tehdä töitä että saa muut hommaan mukaan ilman läpsyttimiä. Nyt oli tuo loyalsien uus nurkka aika täynnä, mutta eipä siellä tainnu kovin moni "uus" katsoja uskaltaa yhtyä. Toivotaan että Kokkolaki avautuis tälle kannatus kulttuurille ja saatas menoa halliin.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Kyllähän jokainen näki, että Roki oli huono! Todella huono, surullista siinä on se että täysin oikea joukkue voitti. Hermes oli umpisurkea. Oli kauden eka peli ja hakee vielä itseään. Mutta yleisö ei tule kyllä tuollasta katsomaan, jo nyt kuului että onneks Tiikerit aloittaa kohta ja jopa sählyä olivat muutama heppu menossa mielummin katsomaan. Joo, eivät ole faneja mitä tarvitaan. Mutta niiden rahoja kyllä!

Kivilahti kuskaa kiekkoa, mitään ei tapahdu. Kuusela imuroi sen 4-3 kavennusmaalin. 4-4 maalissa heitti kiekon ränniin suoraan Roki pelaajan lapaan, olis tehny mitä muuta tahansa niin tilanne olis ollu ohi. Pelasi ihan ok, mutta ei ottanu niitä millä pelit voitetaan. Puolustus on (koko viisikko) omissa niin kujalla että vaikka Tuukka Rask olis maalissa homma kusis. Ihan turha täällä on porukan tyydytellä että kausi on alussa ja vielä se paranee. Ongelma on ollut ekasta treenimatsista sama, ja se on jopa menny huonommaksi. Nyt tilanne on vaan se, että tällä porukalla voidaan voittaa kuka tahansa jos veskarilla on unelma ilta, mutta luultavasti turpaan tulee useammin. Karhula ei ottanu aikalisää vaikka alapuolellani istuneet n. 8v lapset huomasivat että nyt on hätä. Järkeä ei ole joukkueessa tarpeeksi. Työhevosia ja työmyyriä on kyllä. Fiksuja pelaajia kenellä koppa kestää ei ole muita kun Ikonen ja varauksella Juntheikki. Muilla iski hätä.

Kriitinen teksti, ja tuolla pelillä se sitä pitää ollakkin. Paremmalle jos häviää niin sen voi ja pitää rehdisti myöntää. Tänään Roki oli parempi, mutta se ei kerro sitä kuinka huono roki todellisuudessa oli!

Plussat:

Ikonen
Westermark

Neutraalit:

Rajala

Miinukset:

Kaikki loput.

Erityismaininta menee Hermes Loyalsille. Seura tekee 9v tauon jälkeen paluun mestikseen. Kannustus oli huonompaa kun vastustajan 7:llä kannattajalla. Organisoiko tuota toimintaa kukaan? Onko sillä mitään tavoitetta? Kannustus oli jopa surkuhupaisaa, enemmänkin noloa. Olinko itse siellä? En! Miksi? Koska katson peliä ja en koe olevani sellanen fani joka möykkää pelissä. Olen varmaan sitä tuulipukukansaa. Mutta jos olisin Loyals, häpeäisin toimintaa.

Tästä ei ainakaan huonommaksi voi mennä, nyt tarttis saada kurssi kääntymään. Maaleja tuo porukka osaa tehdä. Mutta kun niitä ei tarttis päästää 4-7:ää per peli.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Peliin pääsin vasta loppuhetkille ja halliin sisälle päästyäni saikin saman tien kääntyä takaisin Rokin pelaajan laitettua rankkarin sisään. Mikä oli aavistuksen kyseenalaisesti saatu maalikoosteen perusteella. Toki oli siinä rike, mutta jos tuo oli rankkari, pitäisi niitä tuomita useampia joka pelissä joten rankkarituomiossa oli pientä roolin ottamista tuomarilta omasta mielestä. Eipä sillä, päällimmäisenä harmittaa toki tapahtumat ihan varsinaisella peliajalla. Ei voi missata 3 maalin johtoa, vielä kun päätöserässä tulee loppuhetkillä uusi mahdollisuus Juntheikin upeasta läpiajomaalista. Ei vieläkään maistu. On maalivahdin hörppyä, sitä kun annetaan Rokille 2 miehen ylivoima sillä että 2 pelaajaa törmää toisiinsa ja peruuttelua.. Montako näitä selvän johdon sössimisiä tarvitaan ennen kuin viimein opitaan?

No, jottei heittäydytä täysin negatiivisiksi, on kuitenkin hyvä muistaa myös ne positiiviset asiat eli pistetili heti auki, ja yleisöäkin oli mukavasti paikalla.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Erityismaininta menee Hermes Loyalsille. Seura tekee 9v tauon jälkeen paluun mestikseen. Kannustus oli huonompaa kun vastustajan 7:llä kannattajalla. Organisoiko tuota toimintaa kukaan? Onko sillä mitään tavoitetta? Kannustus oli jopa surkuhupaisaa, enemmänkin noloa. Olinko itse siellä? En! Miksi? Koska katson peliä ja en koe olevani sellanen fani joka möykkää pelissä. Olen varmaan sitä tuulipukukansaa. Mutta jos olisin Loyals, häpeäisin toimintaa.

Tästä ei ainakaan huonommaksi voi mennä, nyt tarttis saada kurssi kääntymään. Maaleja tuo porukka osaa tehdä. Mutta kun niitä ei tarttis päästää 4-7:ää per peli.

Aika rankkaa tekstiä kaverilta joka ei mitenkään halua osallistua kannattajatoimintaan. Minä en pysty mitenkään arvostamaan tuollaisia kommentteja. Istu sinä vaan jatkossa kädet ristissä siellä hallissa ja moiti sitten netissä miten huono meininki oli.

Itse moittisin enemmän tavallista yleisöä joka ei millään tavalla auttanut Loyalseja tänään. Siitä sinun Devil pitää hävetä.

Edit. Minulla keittää vielä sen verran paljon että jatkan tätä avautumista sinulle Devil. Olet itse nähnyt että Loyalsin porukka voi olla hyvä porukka. Nyt vain sattui käymään niin että iso osa porukasta ei kertakaikkiaan päässyt paikalle. Elämän realiteetit. Toinen syy oli se että paikka oli vaihtunut ja sinne väliin oli ängennyt paljon "tavallisia katsojia" joka tavallaan lannisti tunnelmaa kun jokatoinen siinä katsomossa puhuu Sipilän leikkauksista päälle kun toinen yrittää kannustaa. Mutta oli miten oli, meininki oli huono. Mutta noin huono se ei ollut mitä Devil kirjoittaa. Vituttaa vaan kun puukko heiluu heti yhden pelin jälkeen.

Ja jos Devil trollaa niin minuun se ainakin upposi. (hymiö)
 
Viimeksi muokattu:

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Loyalseista oli eilen about puolet pois normaalijäsenistä. Ei siksi, etteikö heitä kiinnostaisi vaan yksinkertaisesti siksi, koska elämäntilanteet ovat vieneet muille paikkakunnille ja elämäntilanteet muuttuneet muutenkin. Loyals on loppupeleissä kuitenkin sen verran pieni ryhmä vielä, että muutot, elämäntilannemuutokset ja työvuorot vaikuttavat ryhmään paljon. Valitettavasti se näkyi juuri eilen mestisavauksessa.

Palaute kolahtaa ja kovaa, koska itse oon seissyt katsomossa ja kannustanut joukkuetta aina pahimmissa vastoinkäymisissäkin. Aina.

Sitä suuremmalla syyllä tarvitaan just nyt uusia huutajia mukaan porukkaan.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Ehkäpä tuossa nyt oli ihan yleistä vitutuksen purkamista mukana aika reippaalla kädellä. Eipä se Loyals siellä kentällä perseilly. Miten uusien jäsenien värvääminen on toteutettu? Kannattaisiko tänne laittaa oma topic Loyalsille? Jonne voisi joku aktiivinen jäsen vähän laittaa jotain infoa? Toki pelkästään jatkoaika ei riitä, tarvii varmaan muutakin hehkuttaa toimintaa?

Kuten sanoin, minulla henkilökohtasesti ei ole peleissä mielenkiintoa kannustaa tuollalailla kuten faniporukat tekee. Eikä itseasiassa ole edes mahdollisuutta niin tehdä vaikka mielenkiintoa löytyisikin.

Mutta ei sillä, ei tuo joukkue mitään kannattajaryhmää edes ansaitse! Huomenna Keupa vastaan, saa nähdä! Pelko on että pisteitä ei ole yhtään enempää kuin niitä on tänään!
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Itse sanoisin että jäitä hattuun nyt vaan. Ensimmäinen peli jossa poikia jännitti vaan liikaa. Olihan tuossa jotain hyvääkin. Kuusela oli parantanut peliään vaikka se kolmas maali livahti vähän turhan helposti. Hyökkäysketjut toimi ekassa erässä hyvin. Tietääkö joku mihin Hellsten ja Paavilainen jäi? Niiden vaikutus peliin oli selvä, koska homma meni alaspäin sen jälkeen kun niitä ei näkynyt. Voi toki olla että olen väärässä tässä, mutta sellainen kuva jäi ainakin minulle.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Erityismaininta menee Hermes Loyalsille. Seura tekee 9v tauon jälkeen paluun mestikseen. Kannustus oli huonompaa kun vastustajan 7:llä kannattajalla. Organisoiko tuota toimintaa kukaan? Onko sillä mitään tavoitetta? Kannustus oli jopa surkuhupaisaa, enemmänkin noloa

Tännekki kalahtaa aika pahasti. Tuo on ehkä säälitävintä mitä voi tehdä, ainoat hallissa ääntä pitävät fanit haukutaan noloiks. Ja en aivan täysin osta tuota Rokin 7 hengen sakin voittaneenkaa äänessä. Taitaa devilillä nyt joku muukiko Hermes kiikasta, rauhallista sisään uloshengistystä ja vältä stressaavia paikkoja. Ja jos oikeen ahistaa ni onhan niitä lääkäreitäki.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Paavilainen ei pelannut ollenkaan? En tiedä mihin joutu? Olisi omilla haastoilla kyllä tuonnut varmasti vähän lisää aseita.

Hellsten nilkutti kuulemma jossain vaihdossa, eikä pelannut sen jälkeen. En tiedä kun en itse tätä nähnyt, vierustoveri näin kertoi!
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Eipä tässä kyllä ole muuten mitään ongelmaa, joten turhaan @saiman olet huolissasi. Vaikka kivahan se on huomata että joku näin kamalasti välittää. Mutta kyllähän tuosta pelistä ei oikeesti jäännyt yhtään mitään hyvää mieleen. Kamalaa katsottavaa, toisaalta eihän tästä voi kun nousta ylöspäin.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
devil29 Myönnän ettei välttämättä meno ollut parhaillaan, mutta katsojien haukkuminen noloks kannattamisen takia on jo jotain mitä en kyllä ite ymmärrä enkä usko kovin monen muunkaan ymmärtävän. Varsinkaan kun henkilö ite ei millään tavalla osallistu. Palautetta saa ja pitää tulla kaikilta oli mukana tai ei, mutta tuo nolo homma meni jo vähä siittäki yli.

Joo eipä siellä paljoa positiivista ollu pelissä. Jos jotain pitää hakee niin ikonen ja rajala.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Tännekki kalahtaa aika pahasti. Tuo on ehkä säälitävintä mitä voi tehdä, ainoat hallissa ääntä pitävät fanit haukutaan noloiks.
Vai että on Loyals ainut joka hallissa pitää ääntä? Siellä oli viime pelissäkin melkein tuhat henkeä Loyalsin lisäksi enkä kyllä sitä allekirjoita että kaikki tuppisuina siellä istuivat. Toki parannettavaa on roimasti katsomon puolella että saataisiin kunnon tunnelma halliin. Tosin harjoituspeleihin verrattuna tunnelma oli kohtalainen. Nyt vain pitäisi saada muutkin katsojat Loyalsin lisäksi pitämään meteliä niin näillä katsojamäärillä ei täällä ole yhdelläkään vierasjoukkueella mukava pelata.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Vai että on Loyals ainut joka hallissa pitää ääntä?

Nojoo oli aika kärkevästi sanottu. Enemmän meinasin muutakinku taputtamista eikä tarkoitus ollu vähätellä muita katsojia.

Ed. Muunlaista kannattamistako taputtamista en kuullut muualta, mutta plussat niille jotka sitä harrastaa muuallaki. Loyalsienki mukaan vielä mahtuu jos haluja on tämän tyyliseen kannattamiseen. ;)
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Peliin pääsin vasta loppuhetkille ja halliin sisälle päästyäni saikin saman tien kääntyä takaisin Rokin pelaajan laitettua rankkarin sisään. Mikä oli aavistuksen kyseenalaisesti saatu maalikoosteen perusteella. Toki oli siinä rike, mutta jos tuo oli rankkari, pitäisi niitä tuomita useampia joka pelissä joten rankkarituomiossa oli pientä roolin ottamista tuomarilta omasta mielestä.

Katselin tänään ottelutallenteen ja tuossa tilanteessa tuomarilla oli tasan yksi ainoa oikea ratkaisu, ja se oli tuomita rangaistuslaukaus. Ja senhän se tuomitsi, ei ollut roolinottamista vaan sääntöjen mukaan tuomitseminen.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Keskitytään hetkeksi vähän olennaisiin ongelmiin. Mistä puuttuvat pelaajat? Vahvistuksia tarvitaan vielä kaikille alueille, heti ensimmäisenä tulee mieleen maalivahti. Kirjoittelin tässä jokunen viikko sitten joistakin mahdollisista nimistä, mutta vielä ei ole ketään tullut. Tällä hetkellä on vapaana vain Alhqvist, Meriläinen ja Iilahti josta minä tiedän. Osaako joku viisaampi kertoa mistä Hermes voisi saada veskarin?

Pakki pitää myös saada. Mieluiten sellainen iso ja ruma. Jere Pulli olisi ollut yksi, mutta hän meni jo Keupaan. Onko liigasta tarjolla ketään?

Valmentaja Karhula kertoi että kaksi hyökkääjää haetaan vielä. Itse en pidä hyökkäystä niin isona ongelmana. Tietysti pitää olla särkymävaraa mutta uskon että hyökkääjä on helpompi löytää kuin pakki ja veskari. Omissa haaveissa on tietysti joku iso Kanukki mutta en pistä pahaksi mikäli Aatu Hämäläinen, Tomi Mustonen tai Joonas Koskinen siirtyisi Kokkolaan. Kokeneita miehiä tarvitaan aina.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
En sano että tiedän varmaksi, tai että tämä on totuus. Mutta ilmeisesti seura ei hae puolustajaa ollenkaan. Tarkoittaako tämä sitä että Vaasasta on tulossa joku "loppukaudeksi"? Koska allekirjoitan että hyökkääjää nyt ei tarvi niin kipeästi kun puolustajia. Eetu Heikkinen olisi vapaana. Juha-Petteri Purolinna olis sellanen "iso ja ruma" stay at home pakki. Maalivahti nyt on varmasti kovemman työn takana. Ja itse katselisin ulkomaille, mutta sekin on sellasta arpapeliä. Jos ei ole joku kova nimi. Niillä on monella kuitenkin jo sopparit tai palkkapyyntö kohtuuton. Ja Upi on ilmeisesti erittäin tarkka ketä kelpuuttaa joukkueeseen. Ei kuulemma "Ville Peltonen" kelpaa jos on vähänkään epäilystä että ei sovi seuran muottiin. ja sitoudu siihen mitä vaaditaan.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Hyökkäysketjut toimi ekassa erässä hyvin. Tietääkö joku mihin Hellsten ja Paavilainen jäi? Niiden vaikutus peliin oli selvä, koska homma meni alaspäin sen jälkeen kun niitä ei näkynyt. Voi toki olla että olen väärässä tässä, mutta sellainen kuva jäi ainakin minulle.

Samaa mieltä, Hellstenin puuttuminen / vähäinen peliaika (mistä syystä??) näkyi kyllä todella selvästi. Kuitenkin tuo pelillään työmoraalia ja väsyttää pakkeja karvauksellaan ja taklauksilla.. Paavilaiselta hyviä haastoja tarvittaisiin, mutta ei ollut ollenkaan kokoonpanossa? Flunssa? Ja huhut kertoilivat katsomossa, että Hellstenillä jonkunlaista alavartalovammaa? Sen takia peliaika varmaan jäi pienelle, koska muuta syytä en todellakaan nää..
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Katselin tänään ottelutallenteen ja tuossa tilanteessa tuomarilla oli tasan yksi ainoa oikea ratkaisu, ja se oli tuomita rangaistuslaukaus. Ja senhän se tuomitsi, ei ollut roolinottamista vaan sääntöjen mukaan tuomitseminen.

Aivan.. No fanihan tunnetusti tietääkin jokaisen sääntöjen yksityiskohdan, eikä koskaan potuta katkeran tappion jälkeen ;) Omaksi puolustuksekseni totean kuitenkin edelleen, että ei ole vaan tuollaista koskaan tullut vastaan, paitsi joissain änärin tilannekoosteissa.

Sitten tähän puolustajakeskusteluun.. Mitenkähän Palm, mahtaako vielä rahkeet riittää mestis-peleihin..? Ja kun on olemassa yhteistyösopimusta sekä ylös että alas, on Palmia mahdollista lainata välillä Kalajoellekin että saa vähän miesten pelejäkin.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Jere Espo JHT:lta Hermeksen mukana KeuPa pelissä 3 kentässä. Onkohan jollaki jotain tarkempaa tietoo kaverista, KooKoossa viime kaudella mestistä pelannu lähes koko kauden (46ottelua), ei välttämättä pisteitten sylkijä mutta ehkä oman pään miehiä?

Arkimo siirretty 4 kenttään keskelle mikä hyvä siirto, sen verran onnettomalta näytti peli laidassa kulkevan. Hellsten ainaki mukana eli ei varmaan mitään isompaa ollu onneks, tai sitte peluutetaan vajaa kuntoisena. Onkohan Kuntsilla ja Paavilaisella jotain vammaa/sairautta? Luulis että Kuntsi olis ylimääräsenä mukana jos kunnossa, koska voi pelata hyökkääjänä tai puolustajana.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Ullberg: En stor sponsor sade att de inte tänker stöda klubben om jag inte får sparken (linkki Ylen sivuille).

Tämäkö osoitus kristillisestä lähimmäisrakkaudesta? Ei ehkä mikään yllätys, mutta olisi kyseinen yhteistyökumppani voinut toimia fiksumminkin, esim. tarjota pelaajalle mahdollisuutta parantaa tapojaan (toki mahdollista, että näin on toimittu ja Ullberg kieltäytynyt). Toivottavasti Ullberg kuitenkin löytää uuden seuran ja ymmärtää jatkossa valita sanansa tarkemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös