Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Tänään vähän rikkinäisellä kokoonpanolla liikenteeseen, mikä on Rekosen tilanne? entä Keskitalo?
Bazevics tippunut kans näköjään pois ja Kuntsi pelaa tänään pakin tontilla.

Hermeksen oma kasvatti Haimakainen luistelee tänään nelokentässä. Paavilainen nostettu ykköseen ja Espo kakkosessa, saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan.
Onkohan vain liiton sivuilla virhe koskien Bazevicsia? Ja Keskitalo Tepsin mukana eilen CHL Pelissä ja tänään stunttaa myös siellä!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nojoo aika vajaalla mennään. Jaa a, Hermeksen sivuilla merkattu kyllä mukaan. Ottelupöytäkirjassakaan ei oo Bazen nimee eli on ilmeisesti edustuskelvoton pelaaja vaikka olisikin mukana?

Mielenkiintosta nähä saako Hellsten , Haimakainen kaksikko peliaikaa ja miten ne sen käyttää. Toittovasti peluuttais kaikkia kenttiä, ei tarvi kylmiä ukkoja sitte viimisessä erässä laittaa kentälle.
 

Hanssonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Kärpät, ja Jokerit
Onkohan vain liiton sivuilla virhe koskien Bazevicsia? Ja Keskitalo Tepsin mukana eilen CHL Pelissä ja tänään stunttaa myös siellä!
Onko Miro tulossa takaisin vai jääkö Tepsiin joksikin aikaa? en ole mitään uutista nähnyt tuon suhteen. Aluksi oli merkattu Bazevics kokoonpanoon mutta hetken päästä otettu pois.
 
Right now I'm scoring goals and I'm the king of the world. And a couple weeks ago I was almost in the toilet. So maybe you just forget to flush me.

- Alexander Ovechkin

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nostetaanpa vähän ylös. Eli eilinen TuTo peli kaatu sitte loppuen lopuksi jäähyilyyn. Erityis maininta Godlalle joka piti huippu otteilla välillä Hermestä mukana jäähyjen aikana ja otti pari läpäriäki Hasekki maisilla otteilla. En tiiä miten turuus tuo kovuus ja tappeleminen hoidetaan, mutta kyllä siellä tunnutaan kovasti itkevän Franssilan "kiekottoman" ajelemisesta ja Bazen tappelun loppuun viemisestäku kaveri halus vaan haastella, tiputtaa mailan ja luikkia karkuun. Vielä joutuu Lehkosen haastattelua ootella, jäi se näkemättä. :p


Joku siellä tällä hetkellä hiertää Hermeksen pelaajia, suurin osa jäähyistäkin on korkeaa mailaa tai huitomista. Ja ongelmana on se että näitä tulee lähes aina kolmannessa erässä pari, eli sillonku ottelut käytännössä ratkeaa tai selkäranka katkeaa. Missä on kapteeniston rauhottavat puheet ja teot, tällä hetkellä ei ole sellaista rauhallista miestä josta tietää että varmasti saa sen ensimmäisen syötön perille eikä rupee PANIKOIMAAN jos ollaan pari maalia jäljessä. Ikonen kuskaa kiekkoa mutta liian usein alkanu käymään niin että jää oman sinisen ja punasen välillä träppiin ja menettää tai joutuu palata takas... Lehto (tais olla Mestiksen pehmein pelaaja, joku viisas mies kerto.) näyttää nykyään pelaavan pelkästään Ikoselle tai lyö omalta puolelta rännin kautta pihalle, MIKS?!? Onko tosiaan näin että valmentaja sanonut että pelaaja x kuskaa ja pelaaja y syöttää pelkästään sille, jos ei syötä vaan pelaaja y yrittää nostaa niin valmentaja laittaa konttaan kotia, vai onko näin että pelitapa on syönyt kaikki mehut miehistä ja ei jaksa yrittää. Vai onko se vaan tää musta vuoden aika mikä vaikuttaa... Sentteri alemmas ja peli sitä kautta liikkeelle, tätä ite ainaki yrittäisin...


Pieniä Pöintsejä Pelistä

Godla: Olipa mies eri vireessä vaikka 4 taakse menikin. 3 maalia käytännössä pakkien piikkiin ja 1 sitte meni varmaan liian löysän vedon piikkiin… Kaikkensa anto eikä voi oikeestaan ollaku tyytyväinen.

Appelgren: Tämä peli oli aika väsyny tältä herralta, normaalisti taistelee, raastaa ja voittaa noita kaksinkamppailuja mutta nyt näytti jotenki väsyneeltä tekeminen.

Rajala: Pientä valonpilkahdusta, ehkä se vielä lopettas kiukuttelun/hermoilemisen ja rupeis pelaamaan joukkueen pisteistä eikä omista. Ehkä joulun jälkee tulis sen verra valosaa et Villeeki hymyilyttäs? (Vielä löytyy luottoo että se alkas taas paukuttaan alkukauden peliä)

Franssila: Viihdyttävä pelaaja, kovia pommeja ja rohkeaa pelaamista. Välillä yli hyökkää mutta eipä se haittaa jos Godla pidetään maalissa.

Kivilahti: Oli pirtein mies Hermes paidassa, ainaki kentällä.

Kuntsi: Miehestä ei voikku tykätä, vetää pakkia ja sentteriä sekasin ja molemmat paikat vielä hoituu. Sentterinä omasta mielestä Koskista parempi, ja pelas hyvin siellä 2 kentässäki sen yhen pelin.

AV : Toimi erittäin hyvin, tosin osa oli TuTon paskuutta ja Godlan hyvyyttä.

YV: Prosentuaalisesti hyvä. Mutta olihan tuo viiminen aika kuraa...

5vs5: Ei lähe niin ei lähe. Omiin ei päästetä kovin helpolla, kiitos maalivahdin, mutta tuo hyökkäysten rakentelu perustuu lähes pelkästään nopeisiin suunnan vaihdoksiin ja sen on vastustajat oppinu hyvin pelaamaan pois. Kiekkoa ei saada pelattua oikeella rytmillä päätyyn ja pääty kiekot hävitään. Kiekon kuljetuksesta vastaa lähes aina samat miehet ja nekin on aika hyvällä prosentilla ajettu laitaan ja otettu tila ja kiekko pois.

Hyökkäykseen lähdöt: Välillä jopa huvittavaa miten eri tahdissa voi hyökkääjät ja puolustajat olla. Toki uskon että Karhula on haluais nopeeta suunnanvaihto peliä, mutta tällä hetkellä se ei onnistu koska pakit on lähes aina pakotettu rauhottaan (joka on hyvä asia) kiekko maalin takana ennen hyökkäykseen lähtöä ja tässä vaiheessa hyökkääjät on jo karannu kauas keskialueelle eikä ymmärrä ottaa uudestaan tätä lähtöä. Hyvä esimerkki oli tuo 6vs5 tilanteen kiekon ylöstuonti, miehet oli pidettyinä eikä Ikonen laittanu siihen siniseen viisikkoon kiekkoa vaan halus rauhassa rakentaa. Tätähän ei meidän hyökkääjät oikeen meinannu tajuta… Jos Karhula ei tätä saa kevääseen mennessä ratkaistua, on sen vaikee tätä korkeemmalla tasolla valmentaa ja toivon että jatkoa ei mies tule saamaan.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Jyp akatemia vastassa ja ketjuja vähän sekoiteltu vaihteeks. Nättinen siirretty 1 kentän sentteriks Rooban ja Kivilahden väliin, Koskinen lainojen keskellä kolmosessa, Huttu Juntheikki Rajala kakkosessa ja nelosta miehittää Paavilainen Kuntsi Karvinen. Isosti odotettu Franssila palaa takas kokoonpanoon, näin toivottavasti saadaan viivaan ja kiekon avaus\ylös tuontiin varmempaa otettaku viime peleissä. Täys potti pitäs saada mukaan että pysytään viivan paremmalla puolella, muuten on kyllä pettymys tämä reissu. Godla maalille ja menoks. Tää kaveri kyllä yksinki hoitaa pisteitä meille, harmiku pitäs vaan maalejaki tehä täyteen pottiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy