Hermeksen ottelut Mestiksessä 2015–2016

  • 25 864
  • 54
Suosikkijoukkue
Hermes
Melko näyttävän 8-3 voiton Hermes otti Tutosta. Kaikin puolin hyvää suorittamista kotijoukkueelta toisen erän mustaa hetkeä lukuun ottamatta jolloin ei meinannut Hermeksen miehet pysyä edes katseella kaverin perässä mutta onneksi Kuusela otti tarvittavat torjunnat pitäen joukkueen pelissä mukana. Kaikin puolin oli kyllä vauhdikas ja fyysinen peli joka kyllä tuntua kotiyleisöön uppoavan. Kotijoukkue erityisesti tarjoili kyllä vierailijoille tukun sellaisia taklauksia että varmasti tuntuu vieläkin. Ylivoimalle onneksi on saatu nyt hieman sitä suoraviivaisuutta ratkaisuihin joka tällä kertaa kyllä näkyi myös tulostaululla. Rajala ei ilmeisesti ollutkaan 100% pelikuntoinen kun näytti jättävän pelin kesken jo ensimmäisen erän aikana. Melkoiseen liitoon on Hermes päässyt alkukauden vaikeuksien jälkeen ja hyvä näin!
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Hermes-Sapko 1 - 3
Nojuu tulos kertoo tietty jotain, mutta harmittaa silti. Tuomarointi ihan syvältä Vikman Levänen kaksikko aivan kuutamolla, noh vähän oli aneemista pelaaminen mutta kyllä tuomari kaksikko edesauttoi vieras joukkuetta, noh ei aina voi voittaa ei edes joka kerta..... Heh ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, nyt huilataan hieman ja sitte taas pistejahtiin.
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Juu sanotaanko näin että parempi voitti tänään, ei tuollaisella pelillä voi voittoa vaatia mitä Hermes tänään esitti.. Olisikohan ollut eilinen täyskuu vai mikä lie sekottanu poikien päät mutta todella aneemista oli liike eikä ajatukset kyllä pelannu yhtään yhteen. Tuomareista sen verran että tilanne josta tuli YV josta sitten Sapko teki 2-0 oli aivan naurettava vihellys, toivottavasti saavat asiasta palautetta valvojalta. Mutta niinku jo totesin, parempi voitti!
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Tänään olis Kajaanissa vastassa sarjakärki Hokki. Miro Keskitalon ensimmäinen ottelu ja pelaa 3parissa Franssilankaa, mielenkiintosta nähä minkälainen mies kyseessä. Ilmeisesti omiin päin pelaava, koska Franssilan viereen istutettiin. Toivottavasti ei nähdä samanlaista puolustus taistelua molemmilta joukkueiltaku nähtiin viime Sapko pelissä.

Huttu - Juntheikki - Kivilahti
Ikonen - Lehto
Jääskeläinen - Koskinen - Paavilainen
Bazevics - Väkelä
Appelgren - Nättinen - Huovinen
Keskitalo - Franssila
Hellsten - Kuntsi - Kivinen
Rantala

Kuusela (AM)
Godla
 
Ensimmäinen erä oli Hermekseltä vahva ja kotijoukkue olikin siinä niskan päällä hienokseltaan, osin toki runsaan ylivoima-ajan vuoksi. Hermes karvasi rohkeasti ja sai katkottua hyvin Jukureiden avauspelaamista, eikä vierailijalle kovin montaa kunnollista tilannetta auennut.

Toisessa erässä roolit sitten vaihtuivat lähes täysin ja Hermes oli ajoittain aivan hätää kärsimässä, kun Jukurit onnistui paineistamaan ylhäältä pakkeja. Takaiskutkin tuntuivat hieman lamauttavan Hermestä ja varsinkin erän loppuun tullut kolmas maali vaikutti olevan lopullinen isku, sillä kolmannessa erässä ei kovin valtaisaa kiriä enää syntynyt.

Toki siihenkin vaikutti Jukureiden jämäkkä puolustuspeli, jonka vuoksi Hermes ei yksinkertaisesti juurikaan ykkössektorille kahden viimeisen erän aikana päässyt. Jukureiden keskialueen pelaaminen oli myös vahvaa, mikä vaikeutti Hermeksen hyökkäämistä.

Kolmannessa erässä Hermekselle tarjottiin ylivoimallakin vielä mahdollisuutta tulla mukaan peliin, mutta taisi Jukurit saada alivoimalla paremmat tilanteet aikaan kuin Hermes ylivoimalla.

Kokonaisuutta katsoen Hermeksenkään ei kannata laittaa päätä pensaaseen, vaikka tappio tulikin. Joukkue pelasi hyvin ja silläkin oli omat paikkansa tehdä lisäosumia, mutta loppupeleissä rutinoituneempi Jukurit oli paikoissaan tylympi, puolusti tiiviimmin ja sen vuoksi oli tuon verran parempi.

Pelaajista on pakko nostaa esiin maalivahti Godla, joka pelasi erinomaisesti. Otti toisen ja kolmannen erän aikana 3-4 paraatipelastusta maalillaan ja ansaitusti taidettiin palkita Hermeksen parhaana pelaajana(?)
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
1 erä oli hyvä ja 2 erää löysää. GOD(la) mode päällä muttei yksin riitä. Pakit ei osaa avata, hyökkääjät ei hae paikkoja eikä kenelläkään riittäny jalka\fyysisyys kiekon nostamiseen hallitusti ylös. Tähän vaikutti osaltaan Jukurien keskialueen pelaaminen joka ei antanu paljo mahollisuuksia Hermekselle viimisiin 2 erään sekä omien pelaajien ajoitukset.

plussat
- Godla- uskomattomia torjuntoja, ei jääny tästä miehestä kiinni!
- Kivilahti- maali mutta menee liian helposti laitaan jossa fyysisyys ei riitä isoja pakkeja vastaan
- Rekonen- taisteleva ja taitava
- Kivinen- taistelun ilmentymä ja sai pari niittiäki perille. :p

Miinukset
- Huovinen- Joku mättää, kaikki kikat epäonnistuu eikä 1vs1 tilanteet enää hoidu...
- Keskitalo
- Jääskeläinen
- Rantala
- Yvn viivapeli
- Hyökkäykseen lähdöt
- 1vs1 tilanteet hyökkäyspäässä hävittiin lähes kaikki

Vois jatkaa muttei nyt jaksa.

Ps. Ja niinku ylhäällä todettiin, selvästikki pakisto on suht kädetön\jalaton ilman Ikosta koska kaikissa peleissä joissa on karvattu syvältä, omista pois lähtemisessä on ollu isoja ongelmia. Tähänku löytys ratkaisu niin hyvää tulee.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
- Godla- uskomattomia torjuntoja, ei jääny tästä miehestä kiinni!

Godla piti numerot siedettävinä Hermekselle ja sitä kautta pelin elossa. Torjunnat ei ole "ihan suoraan oppikirjasta", mutta väliäkö sillä jos kiekot pysähtyy. Kova veskari, kuinkahan kauan Kokkolassa pysyy... Tuomareilla oli kyllä pilli herkässä molemmille. Siisti peli ja silti tuollainen määrä jäähyjä. Turhan tarkkaan vedettiin. Jukureilla alkaa kulkea jo vähän siihen malliin kuin tuolta joukkueelta odotetaan. Paljon on vielä parannettavaa, mutta onhan tuo jo helkkarin paljon parempaa kuin kuukausi takaperin. Mako Kauppisen kuntoon pääseminen ja pelin löytyminen lämmittää erityisesti. Kapteenin panos joukkueelle tulee olemaan vielä todella iso.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Jukureilla tosiaan alkaa Juna pikkuhiljaa kulkemaan alun tökkimisen jälkeen.. Hellsten oli tänää JHT:n mukana ja pelasi kyllä loukkaantumisen jälkeen äärettömän hyvin. Heti ensimmäiseen vaihtoon AIK:n mies pystyyn keskialueella ja vielä lopussa Tomety katolleen maalin takana ja yleisö syttyi..! Kovaa työntekoa ja rakensi paikkoja kenttäkavereille, oli ilo nähdä mies tosi toimissa pitkästä aikaa! Toivottavasti pian mestiksessä takaisin, sitä työmoraalia tarvitaan Takas hermekseen..
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Ketjuja muuteltu tulevaan otteluun, Kuusela alottaa ja Väkelä pois, eli 5 pakkia mukana. Ehkä sportin mukana?


Kuntsi - Juntheikki - Kivilahti
Appelgren - Rekonen - Huovinen
Huttu - Nättinen - Kivinen
Jääskeläinen - Koskinen - Paavilainen

Pakkiparit samat. Tuo toinen pikkumiesten kenttä palautettu ja Huttu tiputettu Kivisen ja Nättisen kenttään, taitaa Nättinen ja Huttu olla näitä jolta Karhula on jääny odottelekaan enemmän, eikä oo kyllä ainut joka oottaa enemmän. Mielenkiintoset kentät kyllä, katotaan mitä saa aikaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei oo Väksä Sportin mukana. Olisiko jotain pientä vaivaa, "flunssaa" niin kuin täällä on tapana sanoa...
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Huttu tiputettu Kivisen ja Nättisen kenttään, taitaa Nättinen ja Huttu olla näitä jolta Karhula on jääny odottelekaan enemmän, eikä oo kyllä ainut joka oottaa enemmän. Mielenkiintoset kentät kyllä, katotaan mitä saa aikaan.

Huttu Hermeksen kultakypärä ja tehotilasto joukkueen parhaimipia. Kuinka isoja tekoja mieheltä sitten odotetaan? Omasta mielestä yks parhaimpia pelaajia.
Ei ehkä niin räiskyvä kikkailija kuin vaikka Huovinen tai Kivilahti, mutta hyvin on ruutunsa hoitanut.

Nyt on jaettu kentät tasaisemmin ja pitää toivoa, että muutokset tuottaa 3 pistettä tänään Jyväskylästä.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Sellainen peli eilen. Harmittaa kun avauserän momentumia ei oikeen saatu hyödynnettyä. Jukurien pelaajat kävi ajoittain yllättävän lämpöisenä ja 2-0:lla olisi voitu päästä jo niin paljon ihon alle, että ehkäpä koko pistepotti olisi päästy viemään. Tasoitus tuli sillä perinteisellä tavalla; pitkän painostusjakson aikana Jukurit ei saa varsinaisista tekopaikoista sisään, mutta lopulta ihan hirvittävällä munkilla 1-1. Oikeastaan vain yhden "normaalin" maalin Jukurit teki, mutta ei muuta sitä faktaa että voitto oli kuitenkin ansaittu. Hermeksellä oli jotenkin lepsua pelaamista monella ylivoimalla, joita tuli tuolla tiukalla tuomarilinjalla sen verran, että peli olisi niillä pitänyt pystyä ratkaisemaan.

Jyväskylässä näkyy tätä kirjoittaessa menevän hieman paremmin, toivottavasti saadaan toistamiseen pinnat kotimatkalle mukaan.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Yhteistyöjoukkueet tänään lauantaina:

Sport:
Rajala

Sport A:
Tikka
Westermarck

Hermes
Rekonen

Sportin A menee Hermeksen edelle siis. Nyt tuli omalla kohdallani kuppi täyteen. Sporttilaiset vittuun Hermeksestä, kiitos.
 

Interested

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Yhteistyöjoukkueet tänään lauantaina:

Sport:
Rajala

Sport A:
Tikka
Westermarck

Hermes
Rekonen

Sportin A menee Hermeksen edelle siis. Nyt tuli omalla kohdallani kuppi täyteen. Sporttilaiset vittuun Hermeksestä, kiitos.
Onhan niistä toki hyötyäkin ollut mutta jos tässä järjestyksessä tosiaan menee niin kovin on ihme homma...mutta Sportin farmihan me ollaan oltu siitä asti kun tämä "yhteistyö" homma lukkoon lyötiin....sekottaa vaan ihan saatanasti tota hommaa kun ei tiiä kuka tulee ja kuka menee.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Yhteistyöjoukkueet tänään lauantaina:

Sport:
Rajala

Sport A:
Tikka
Westermarck

Hermes
Rekonen

Sportin A menee Hermeksen edelle siis. Nyt tuli omalla kohdallani kuppi täyteen. Sporttilaiset vittuun Hermeksestä, kiitos.

Jos Hermes ei halunnut heitä tähän peliin kun on Jääskeläinen ja Huovinen nyt rosterissa, niin olisko heidän pitänny kotona kattoa leffaa? Valoja päälle näihin kommentteihin! Hermes näin halusi.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Jos Hermes ei halunnut heitä tähän peliin kun on Jääskeläinen ja Huovinen nyt rosterissa, niin olisko heidän pitänny kotona kattoa leffaa? Valoja päälle näihin kommentteihin! Hermes näin halusi.

Niinkö? Ei kait siinä jos Kivinen menee Westermarckin edelle. Näyttää kumminkin siltä että oli haluttu Sportin A:lle kilpailukykyinen tai täysi ryhmä IFK:ta vastaan.

Rekonenkin pelaajana ihan ok, mutta ei saanut mitään aikaan Huovisen ja Appelgrenin kanssa. Ottaa kumminkin muutaman pelin että pystyvät pelaamaan edes samaa peliä. Eiköhän taas eri miehiä Vaasasta vaikeassa Jokipojat-pelissä viikon päästä. Ei näitä pelejä vaan voiteta liigan jämämiehillä, onhan jo vuosikaudet nähty tämä Mestiksessä koska "95% suoritus on..." jne.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaasassa pelataan tänä viikonloppuna A-nuorten turnaus, jossa Sport pelaa kolme ottelua sarjan kovimpia joukkueita vastaan. Uskon, että ovat pelkästään tästä syystä tällä hetkellä A-nuorissa ja todennäköisesti pääsevät pelaamaan Hermeksessä taas ensi viikolla, jos siellä on tarvetta.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Itse kuulin tosiaan näin että Hermes ei halunnut koska on omiakin pelaajia, ja ilmeisesti tuolla turnauksella on ollut vähän kuitenkin myös tekemistä. Westermarck on parempi kun Kivinen, sitä tuskin kukaan kiistää! Kivinen kuitenkin pelaa Hermeksen sopimuspelaajana, Westermarck Sportin. Joten tottakai marssijärjestys pitää olla se että omat ensin. Antaahan se signaalin myös joukkueelle, Helsten on jo ylimääräisenä, hänkin menee Kivisen edelle mielestäni!

Ymmärrän kun vati menee nurin osalla kannattajista, mutta näin tämä "kilpaurheilu" vaan nykyään on. Perseestä... Kilpailu on ainostaan siinä kuka tekee parhaan yhteistyösopimuksen. Sehän tämä suomen toiseksi korkein sarja on. Yhteistyösopimusliiga.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Joten tottakai marssijärjestys pitää olla se että omat ensin. Antaahan se signaalin myös joukkueelle, Helsten on jo ylimääräisenä, hänkin menee Kivisen edelle mielestäni!.

Naulan kantaan, kilpaurheilusta kyse! Tässä myös samaa mieltä, että Hellsten menee Kivisen ohi heittämällä ja myös kuntsin minkä tähden ihmettelen että mies oli kalajoella viikonlopun eikä hermeksen kokoonpanossa.. huhu kertoo, että omasta tahdosta kun ollut loukkaantuneena ja äärimmäisen hyvän viikonlopun pelasikin toisen pelin nähneenä ja toisen kuulleena.. ettei vaan poika olisi samoilla linjoilla kun entinen tutkapari Arkimo, kun peliaikaa ei tule ni kyllä jossain joku arvostaa ja sitä tulee.. toivotaan kuitenkin että loukkaantumisesta palautumiseen reissu oli koska hermes kyllä tarvitsee Hellstenin kaltaista työteliästä pelaajaa
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Huttu Hermeksen kultakypärä ja tehotilasto joukkueen parhaimipia. Kuinka isoja tekoja mieheltä sitten odotetaan? Omasta mielestä yks parhaimpia pelaajia.
Eli se riittää että nostaa ihtensä noiden tilastojen kärkeen ja lopettaa pelaamisen? Tällä hetkellä on vaan niin että 1nyrkistä kaikkien pitää onnistua että pelejä voitetaan, Huttu on ollut 1kentän huonoin niin hyökkäysku puolustuspäässäki viimiset 3 ottelua pois lukien Jyp-akat ottelua koska sitä en nähny.

Vaikka Kivinen parantanu huomattavasti omaa peliä, sais se Hellsten tulla kyllä korvaamaan. En usko että Hellsten mihinkään on lähdössä, kummiski vähä eri tilanne kuin Arkimolla. Arkimolle taidettiin tarjota sopimusta jonka takia lähti, vaikka onhan seki mahdollista että vielä joku sen nappaa.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Nonii ny sit Huovinen pakkaa tavaransa ja suuntasi takaisin Poriin... Nyt ois tarkistuksen paikka kuka pelaa missäkin...
Jokipojat on niitä joilta kotina on muistettava se 3 pojoa...
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kenttiä taas sekoteltu ja miehiä saatu takasi, toivotaan että tuottaa tulosta. Tuossa Westermarck Kivilahti akselilla on ainaki YVllä nähty paljon hyvää, ja taas Rajala tuo Hutun ja Juntheikin rinnalle fyysisyyttä jonka uupuminen on joissain peleissä näkyny aika selkeesti. Toivotaan että uusvanhat miehet löytäs heti pelin punasen langan eikä kiukuttele tiputuksen takia. Tärkee viikonloppu kyseessä kun BäktoBäk peleihin tuotu lisäpisteitä rohmuttavaks ja vastassa kummiski viimekevään finaali vastustaja ja itse Leuka.
 

Hanssonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Kärpät, ja Jokerit
Tänään vähän rikkinäisellä kokoonpanolla liikenteeseen, mikä on Rekosen tilanne? entä Keskitalo?
Bazevics tippunut kans näköjään pois ja Kuntsi pelaa tänään pakin tontilla.

Hermeksen oma kasvatti Haimakainen luistelee tänään nelokentässä. Paavilainen nostettu ykköseen ja Espo kakkosessa, saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan.

Näillä mennään:

Paavilainen-Huttu-Kivilahti
Rajala-Juntheikki-Espo
Appelgren-Nättinen-Jääskeläinen
Hellsten- -Haimakainen

Ikonen-Lehto
Salo-Väkelä
Kuntsi-Franssila

Godla
Kuusela
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös