Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermeksen ottelut Mestiksessä 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 13.09.2015 klo 21.21.

 1. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  16.10 klo:18.30 se sitten alkaa, vastassa on RoKi
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En haluisi olla pilkunviilaaja, mutta peli lienee jo kuukautta aiemmin eli 16.9.2015
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Jääny tämä osio vähä varjoon niin nostetaanpa ylös ettei kaikki viestit pelkästään yhden osion alle mene.

  Rekonen kärppiin ja kakkosen keskelle Huttu, laidoille vanha ketju eli Kivilahti ja Westermarck. 4 kentässä Jere espo, Kivinen sekä keskellä Koskinen. Muuten kentät samat ku aiemmissa peleissä. Näinköhän Hellsten pitemmällä saikulla vai mikäköhän on? Pakkiparit pysyny samana.
  Ja ISOIN muutos joukkueeseen on MV osastolla kun saadaan God(la) maaliin. Saas nähä onko kirjoitus asu oikea vai joutuuko sulut poistamaan mutta luotto on kova vaikka ei varmaan vielä parissa ekassa matsissa ihan parhaimmillaan olis.

  Eli tänään on se päivä jolloin olis hyvät mahollisuudet kääntää tämä laiva lopullisesti uuteen suuntaan.Tänään nähdään onko nyt viimein opittu voittamaan, tuleeko rumasti takkiin vai hävitäänkö niukasti. Voittoa pitää oottaa edellisten pelien perusteella, kunhan ei tuu mustia hetkiä ottelun loppuvaiheilla. Maalivahti peli suurennuslasin alla, miten God(la) pärjää maalinsuulla ja millä tavalla vaikuttaa puolustus peliin jos vaikuttaa.
   
 4. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes-Keupa HT 3-4VL

  Todella vaikea ensimmäinen ottelu Godlalle mutta mielestäni suoriutui aivan mallikkaasti ottelusta. Kaksi ensimmäistä maalia pomppi maaliin ties mistä ja näin ei jättänyt Godlalle mitään mahdollisuutta. Rankkareissa otti pari erittäin tyylikästä koppia mutta ikävä kyllä se ei riittänyt.

  Westermarck oli pelipäällä ja iski kaksi maalia. Hermeksen paidasta en nyt löydä tästä pelistä alisuorittajia niinkään. Jotain vain tarvitaan että saadaan nämä tiukat pelit käännettyä voitoiksi.

  Iso hatunnosto myös Keupan maalivahti Pitkäselle joka erityisesti kolmannessa erässä kyllä seisoi päällään ja piti joukkuetta pystyssä.

  Pisteputki on nyt 4 ottelun mittainen ja toivottavasti jatkuu perjantaina kun vastassa Peliitat!
   
 5. Lätkä Jäsen

  Suotta Kokkolassa hatun päällä hypitte. Divari vaatii Herpalta jälleen totuttelua, mutta kyllä se kone siitä hiljalleen käynnistyy. Suurin toive on, ettei divarisumun vuoksi mopo karkaa käsistä... siis , ettei Herpa lähde ostosretkille. Sitten ollaan jälleen suossa. Parasta olisi, että annetaan nykyjoukkueen pelata. Kyllä se johtolanka vielä löytyy ja voittoja alkaa tulla. Ainoastaan hullu laittaa tähän puuhasarjaan kaikki paukkunsa! Vähemmälläkin pärjää ja yhtä lailla ne vajaat tuhat astelevat halliin sitä seuraamaan.
   
 6. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  No juu että sellanen peli. Keupan Pitkänen pesi Godlan satanolla, heh tätä Godlaa on kehuaretosteltu kuinka on kova kaappaus hermekseen, noh eipä tää kovin kummonen näytä olevan aivan tavallinen kuolevainen. eipä mulla muuta.. Peli muuten oli aika viihdyttävää vääntöä, muutamia jäähyjä jäi puhaltamatta tuomari kaksikolta näin punaistenlasien läpi katsottuna mutta sellaistahan se, välillä sattuu ja tapahtuu. Eipä muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä....

  ps. Piste kuitenkin jäi kokkolaan että sikäli huonomminkin olisi voinut mennä. :)
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  No kuitenkin Godlan ansiosta pysyttiin pelissä mukana siinä lopussa. Rankkareilla pari torjuntaa josta yksi oli todellinen haamukoppi. Tämän jälkeen minulla on kovempi luotta Godlaan kuin minulla oli ennen peliä. Kyllä tämä tästä!

  Harmittaa ettei saatu paikoista sisään, uskon kuitenkin että kohta se apina tippuu selästä. Tulispa jo perjantai että pääsis takaisin hallille.
   
 8. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:


  Mikäs maali meni maalivahdin piikkiin? Mun mielestä aivan erinomainen suoritus ekaksi peliksi. (y)
   
 9. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Jaa noh ei varsinaisesti. mutta kaverin molari oli vaan parempi se siitä.. ja toisekseen mikä ensimmäinen peli toi muka oli on tiettävästi pelannu aikaisemminkin että sikäli.. heh oli pakko :) ;) Anteeksi.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tähän sama. Otettavissa oli kaikki muut paitsi eka jos siinä oli ohjuri välissä mutta ei voi moken piikkiin täysin laittaa. Rajalalla ei tunnu menevän sisään sama minkälainen paikka, toittovasti sais pari helpottavaa maalia nyt alle ni ehkä se lähtis.

  Ps tämän kauden eka peli. ;)
   
 11. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:


  Katsoin pelin maalivahdin takaa pleksiin nojaten.. 0-1siniviiva veto, maskimiehen jalasta maaaliin. 2-0 tyypikkinen hyvän maskipelaamisen maali 3-0 roiskaisu maalia kohti, olisi mennyt 20 m ohi mutta Hermes maila osui kiekkoon ja siitä moken luistimiin ja edelleen Keupan mailaan. Saattaa olla että näin väärin tai mitä sattuu :)
   
 12. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tuli siinä ainakin viihdettä rahoille jonkun verran. Jos näin värilasien läpi katsoo, harmittaa kun Keupa sai pari halvalla. Toinen aikamoisella munkilla kiekon muutettua suuntaa pariinkin kertaan, ja kolmas myöskin enemmän tai vähemmän ilmaiseksi todella huolimattoman Hermeksen pakin pelaamisen ansiosta. Tulihan siellä kyllä 3-3 tasoituskin puolestaan Keupan pelaajan virheestä. Eniten harmitti Rajalan puolesta, ei mistään sisään ja paikkoja oli vaikka viiteen maaliin. Yksi loistava ranneveto olisi ollut häkki, mutta maalivahti otti aivan jäätävän kopin räpsällä.

  Tuomaritoiminta jätti aavistuksen toivomisen varaa, muutama aikamoinen Keupan sikailu jäi tuomitsematta ja vasta kolmannessa sikailussa viimein raitapaidat heräsi, ja siitä 2+10. Jos nyt vielä vähän jatkaa tätä kitisemistä niin kertaalleen jäi mielestäni päivänselvä rankkari saamatta, kun läpiajossa ollut Hermeksen pelaaja kaadettiin mutta siitä vain kakkonen. No, loppujen lopuksi on myönnettävä että ihan itsehän Hermes sössi 2 pinnaa Keupalle, riippumatta tuomareista. Tappio kuitenkin aina hatuttaa sen verran, että tuomareita pitää aina vähän muistaa jälkipyykissä :p

  Olihan eilisessä paljon positiivistakin. Pisteitä alkaa pikku hiljaa tulemaan, ja nyt kun muistelen edellistä mestisaikaa, niin eipä taidettu silloin koskaan hakea voittoa Mikkelistä? Kotipeleissä Jukurit kylläkin kaatui moneenkin otteeseen. Ja eiliselle vastustajalle hävittiin ensikohtaamisella 7-0, nyt olisi muutamat virheet poisjääneenä tullut jo 3 pinnaa heiltäkin. Kyllä tämä tästä vielä hyväksi kääntyy kunhan porukka pääsee hitsautumaan yhteen! Ostoslinjalle ei minun mielestä kannata lähteä, korkeintaan 1-2 miestä tuohon kannattaa enää hankkia ja nekin jos tulee pidempiaikaisia loukkaantumisia.
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Joo nytku kahto koosteen niin eipä noista voi mokee syyttää. Vähän oli hidas kiekko se mikä Kivilahden kautta meni, mutta kyllä siinä muut enemmän syyllisiä tais olla.

  Ja tosiaan tuolla "tähän sama" lauseella edellisessä viestissä tarkotin että samaa mieltä Godlan otteista. Ehkä jonain muuna päivänä olis ainaki sen toisen maalin pelastanu. :)

  Ja onkohan seuroilta menny oikeudet laittaa muuta materiaalia kuin maalit noihin maali koosteisiin? Ennen ainaki kaikki rangaistuslaukaukset näky mut enään oli vaan voitto maali...

  Lainaus:
  Paljon positiivista sekä kentällä että ulkopuolella! Lämmitti mieltä kuulla miten koko halli oli mukana luomassa tunnetta. Toivottovasti perjantaina vähintään sama tunnelma ja jos kentällä vielä saatais paikoista paremmalla prosentilla sisään. Ei voikku tykätä joukkueen tämän hetken työmäärästä ja tahdosta, kaikki painaa sata lasissa pois lukien Rajala josta paistaa välillä lievää turhautumista ku mistään ei mee sisään..:D Rajalan ketsuppi pullonku vielä saajaan avattua ni johan alkaa näillä paikoilla tapahtumaan.
   
 14. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Tämä ei oikein aukea itselle! Hermes tehnyt 17 maalia, Rajala ollut mukana 8:ssa! Se on lähes 50% maaleista. Joo, ei uppoa omat vedot, mutta kuinka paljo tekee duunia alaspäin, lähes 75% tilanteista kun lähtee haastaan 1-1, 1-2 tuo kiekon alueelle. Ei kaikkia lasketa maaleista, ja ainakin omasta mielestä Nättisen Ikosen ja Westermarckin kanssa ylivoimasesti aktiivisin Jumalapaita alkukauden peleissä! Jos Rajala olis tehny 5-6 maalia niin sehän olis selvässä pörssikärjessä koko sarjassa. Nyt pitää muistaa että Rajala oli ennen Hermekseen tuloa "liian huono mestiksen 1-2 ketjuun!" Tällähetkellä on aivan varmasti kokonaisuudessa joukkueen tärkeimpiä ellei tärkein pelaaja. Kyllä ne maalit tulee.

  Godlan olisi pitännyt ottaa 3:s kiinni. Muuten pelas ihan kelpo pelin. Parani kokoajan ja huomenna on uusi peli ja varmasti helpompi tulla pelin kun tietää mitä on tulossa.

  Ikosen liike, on aivan varmasti jopa liigatasolle loistavaa. Liigassa tosin ei varmasti pääsis noin tuomaan kiekkoa, joten siinä varmaan syy miksi KooKoo ei sopimusta tarjonnut. Puolustavana pakkina löytyy kyllä paljon parempia vaihtoehtoja liigaan. Mutta tykkään kun kaveri on rohkea ja helvetin hyvä liikkuun. Luistelu on niin helpon näköistä, vertasi sitä kenen tahansa luisteluun Hermeksessä.
   
 15. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Oli lievästi väärin muotoiltu lause, myönnän ja vedän sanat takas. Lähinnä tarkoitin maalintekopaikan jälkeisiä tilanteita kun on kauempana kiekollisesta vastustajasta jolloin jää monesti harmittelemaan ku ei mene ja silloin aika usein on se viiminen pelaaja omissa. Ei ollu tarkotus väittää että Rajala olis huonolla asenteella tai laiskasti koko ajan, vaan välillä näitten omien tilanteittensa jälkeen, vaikka tosta kirjotuksesta kyllä sen kuvan saa. Omasta mielestä omassa päässä pelaa uhrautuvampaa peliä kuin viime kaudella (heittäytymiset ymn.) Ja tuon kiekonsuojaus/kuljetus taidon riittävyyden pysty huomaamaan jo ekassa Sport ottelussa.
   
 16. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Tätä olen myös paljon ihmetellyt! Onko kellään tietoa? Kepeillä kuulemma näyttää liikkuvan matseissa ja muutamia nimmareita nähty kirjoittavan, mutta vamman laadusta olisi mukava kuulla.. Ihmeellistä touhua seuran puolesta, kun näin hermesfanina ei tiedoteta loukkaantumisesta.. Hellsten olisi erinomainen lisä neloseen, Asennetta ja työntekoa!
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Joo viime pelissä oli katsomossa kepeillä ja nilkkaa tais varoa. Oliko toissa pelissä kun otti blokissa osumaa nilkkaan niin olisko siinä jotain tullu? Vai muistanko pelaajan vääri.
   
 18. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Hermes - Hokki 6 -4
  Huh huh olipa vääntö, oltiin kyllä välillä aikalailla kyydissä mutta silti kolme pinnaa jäi kokkolaan, Kuusela 40 torjuntaa koko joukkueen työvoitto.... :)
   
 19. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Uskomaton taistelu Hermekseltä ja ERITYISESTI Kuuselalta ja Kivilahden kentältä. Oli voiton takuu miehiä unohtamatta muita miehiä! Pelillisestihän oltiin jäljessä, mutta maalit lasketaan.

  En tiiä johtuko pelaajien väsymisestä vai alkoko vastustaja pelaamaan, mutta ensimmäisen erän jälkeen alko Hermeksellä vauhti hiipumaan ja pieniä virheitä tulemaa. Onneks saatiin kairattua tarpeeks maaleja peittämään nämä henkilökohtasten virheitten takia tulleet maalit. Ja nyt on ainaki mv kaksikko joka tarjoaa mahdollisuuden voittoon. Innolla odotetaan minkälaisen taistelun 1mv paikasta tää kaksikko vielä synnyttää!

  Ja tuo Huovinen olis mukava saada loppu kaudeks. Näytti siltä että voi alkaa tapahtumaan jos kaveri sais totutella kentän peliin, mutta taitaa olla vaan käymässä eikä mahdollisuutta loppu kaudeks?

  Ed. Ja onhan tuo YV tappavaa! :P
   
 20. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Ehkäpä sieltä joku voisi tulla Spårtin harjoituksiin kertomaan miten ylivoima laitetaan kuntoon?

  Mitään uutisia Rajalan sairasloman pituudesta?
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Tänään vastassa olis LeKi. Kristian Järvinen maalissa, Puistola 1 parissa mutta yhtä miestä vajaalla lempääläiset tulossa, Kangasniemi ja Meskanen kovista nimistä loukkaantuneena.

  Hermeksellä Godlan vuoro olla maalissa ja Kuusela availee luukkua. Sportin a junnut poistunu ku Jääskeläinen ja Kuntsi otti paikat. Vieläkö ykkönen tekee maaleja, ja saas nähä olisko Korhosen peli parantunut viime näkemästä, vai tuleeko vieläki liian kiire joka paikassa. Eiköhän tästä voitto kairata ilman älyttömiä vastustajalle tarjoilua.

  Ed. Ei pitäs kirjotella nopeesti luettujen juttujen perusteella. Eli Kangasniemi ja meskanen on mukana, ei loukkaantuneena.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2015 klo 18.13
 22. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Se oli sellanen peli, LeKi kaatu niukasti 2-1. Ei ollut mikään viihdyttävin peli mutta pääasia että voitto tuli ja hienoa että joukkue pystyy vähän heikommallakin esityksellä voittamaan. Godla oli taas hyvä maalissa vaikka aika paljon ripareita eteensä sylkikin, onneks pakit oli hereillä ja siivos irtokiekot pois.

  Jääskeläiseltä mielestäni pirteä esitys tänään ja tuolle Huoviselle pitäis kyllä saada soppari jollain ilmeellä sorvattua, sen verran kova vahvistus on.

  Nyt ei auta kun oottaa tuota lauantaita ja TuTo-ottelua, toivottavasti saadaan kasvatettua hienoa pisteputkea 9:ään otteluun!
   
 23. Reppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Olipas tahkea peli. Hermes puolusti hyvin, eikä LeKi oikein paikoille päässyt. Godla toki tasainen ja rauhallinen maalissa paria räpellystä lukuun ottamatta. Hermeksen puolustus oli mielestäni kuitenkin sitäkin tasaisempi tänään.
  Hyökkäyspeli taas...molemmilla joukkueilla aika mitäänsanomatonta. Paljon räpellystä, kaatumista, sähläämistä ja (sanoinko jo riittävän monta kertaa?) puolustuksellista peliä.

  Onneksi pisteet kotiin, omanlaisensa taisteluvoitto!
   
 24. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Hermes tänään, Hermes idag:

  Rajala - Juntheikki - Kivilahti
  Paavilainen - Huttu - Westermarck
  Huovinen - Nättinen - Appelgren
  Koskinen - Arkimo - Jääskeläinen

  Kivinen

  Lehto - Ikonen
  Väkelä - Rantala
  Franssila - Bazevics

  On kyllä hyvännäköstä, ja tuolla jos ei saada maaleja aikaseksi niin on se helvetti! Ykkösnyrkki on kova, todella kova. Mielenkiintoista nähdä Rajalan vaikutus Kivilahteen. Kivilahti on pelannut todella hyvin nyt kun Rajala ollut pois.

  Kakkosen peli ei paljoa ykkösestä jää, ei ehkä ihan yhtä suoraviivainen ketju, mutta voi tehdä kovia pyörityksiä.

  Kolmosen peli on varmaa vastahyökkäystä ja tarkkaa omaapäätä.

  Nelonen tulee tekemään tänään yhden maalin. Se on ihan varma!

  Maalissa siis Kuusela!

  Pakeista ei sanottavaa, uskon että nyt on hyvät parit ja kaikkiin voi luottaa.
   
 25. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Rajala ja Westermarck ovat kovia kavereita Mestikseen. Toivottavasti näkyy kentällä liigasta saatu kokemus ja itseluottamus! Eikä sovi unohtaa perusvarmaa Väkelääkään.