Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Henri Kiviaho

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pori67s, 19.04.2017 klo 10.52.

 1. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Henri Kiviaho. Ässien ensikauden kakkosmaalivahti.
  Kärsinyt loukkaantumisista, mutta Korpisalo kertoi, että Kiviaholla on paikat kunnossa ja potentiaalia on.
  Lähes kaksimetrinen ja peittävä maalivahti.
  Tilastot viimekausina ei mitään nannaa, mutta loukkaantumiset pääsyynä.
  Pääsee Jaskan maalivahti valmennukseen ja kyllä oman kylän poika Henristä vielä hyvän liiga veskarin saa. Onhan niitä esim: Raanta, Rinne (joka tosin Lukossa pilasi uransa) ja Andy ;)
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Andy pelaa terveenä ensi kaudella suurimman osan peleistä mutta kyllä siinä tonttia jää vielä Kiviahollekin. Pelien määrä riippuu kovasti siitä miten koppi tarttuu ja toivottavasti tarttuu niin antaisi hyvää kilpailutusta Andylle. Ei ole hänellekään hyvä liikaa mukavoitua ykkösvahdin paikkaan.
   
 3. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Riippuu siitä millaisia näyttöjä Kiviaho antaa harjoituskaudella ja onnistuu liigapeleissä, mutta voivat hyvinkin Bernardin kanssa pelata tasajaolla. Näin meni Ahosen kanssa viime kaudella ennenkuin Ahoselle tuli jotain ongelmia.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Totta tosiaan, tämä on kyllä mielenkiintoinen haku, en itse olisi osannut tätä miestä edes kaivaa vaihtoehdoksi. Kiviahon ura on ollut junnuvuosien jälkeen sanalla sanoen yhtä seilaamista. Pelasi 13-14 kaudella ei-niin-kovin-ihmeellisen kauden, mutta lähti kuitenkin valtameren taakse vaikka näytöt eivät tuon kummallisemmat olleet. Pelasi siellä niinikään ei-niin-kovin-ihmeellisen kauden, jonka jälkeen tuli maitojunalla takaisin. Kotimaassa pelasi taas sellaisen.. noh, ei-niin-kovin-ihmeellisen kauden, ja lähti taas yrittämään P-Amerikkaan. Mutta nyt sitten menneellä kaudella ei pelannut käytännössä ollenkaan loukkaantumisen takia. On huomattava, että myös vuosien 2013-2016 aikana Kiviahon pelimäärät ovat olleet kohtuullisen vähäisiä..

  Kyllähän tässä potentiaalia voi nähdä aika vaatimattomista ja kysymyksiä herättävistä tilastoista huolimatta, mutta varmasti se 1+1 mallin sopimus on ihan oikea ratkaisu. Kiviahon täytyisi nyt selvästikin saada jotenkin "rauhoitettua" oma tilanteensa, koska niin sekavia viime vuodet ovat olleet ettei ihmekään, että urakehitys junnaa paikallaan. Tässä on nyt paikka ottaa, etenkin täysin pipariksi menneen viime kauden jälkeen, vähän kuin kokonaan uusi lähtö uralle. Sitä hän eittämättä Ässiin tulee hakemaankin.. on tosiaan mielenkiintoista nähdä, miten pelikuorma jakautaa. Oletetaan siis, että mies on nyt täysin kunnossa pelaamaan. Tällöin epäilisin, että pelikuorma menisi aikailla niin, että Kiviaho pelaa karkeasti 1/3 runkosarjasta (siis ainakin tuon verran)

  Tilanne on nyt varmasti siitä erilainen kuin ennen, että pelatessaan aiemmin KalPassa ja Ipassa ne eivät olleet tuolloin joukkueina siinä kunnossa, että olisivat tukeneet nuoren veskarin pelaamista. Joka siis osaltaan selittää myös kaverin tilastoja. Eli nyt hän liittyy tasokkaimpaan joukkueeseen, jossa on koskaan pelannut. Eli sikäli lähtötilanne on ehkä parempi kuin koskaan ennen.. mielenkiinnolla odotamme mitä tuleman pitää
   
 5. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Jos vaan säilyy ehjänä ja saa kiinni pelituntumasta, niin on jouluun mennessä Ässien ykkösmaalivahti.
   
 6. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tilastot ei kovin kummoiset mutta eikös Kiviaho pelannut Ipassa toissa keväänä ihan kohtuullisesti. Vai pettääkö muisti...
   
 7. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kiviaho on itselleni todella mielenkiintoinen hankinta! Jos loukkaantumiset on nyt jääneet taa ja palaset alkavat loksahdella paikoilleen treenissä ja pelissä, voi tässä olla seuraava maalivahti joka nousee Ässissä suuruuteen, kenties vaikka ison veden taa.

  Voisin kuvitella että Ässien pelityyliin kuuluu tulevallakin kaudella uhrautuva puolustaminen. Tämän kun yhdistää siihen että maalin suulla seisoo lähes parimetrinen, hyvin peittävä maalivahdin roikale, niin voisi kuvitella että laukaukset pysähtyvät johonkin melko suurella prosentilla, ennen kuin ehtivät verkkoon asti.

  Lähtökohtaisesti siis pahuksen kiinnostava haku kakkoseksi, eikä varmaan ole kalliskaan. Se pointti täytyy aina muistaa kun Ässäosioon kirjoittaa :) Maalivahtiosasto on siis kunnossa. Ei muuta ku kiakkoo jäähä!
   
 8. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mielenkiintoinen haku molariosastolle. Jotenkin voisi veikata hänestä seuraavaa ykköskassaria. Pelannee ensi kaudella kuitenkin paljon enemmän, kuin yleisesti luullaan, näin se vaan useasti menee. Tervetuloa Poriin!
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 10. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Hienoa, että kaveri tunnistaa omat heikkoutensa (tai sanotaanko mieluummin kehitettävät osa-alueensa), kun sanoo suoraan että on aiemmin sortunut ylipelaamiseen. Rosendahl on kuitenkin hyvässä maineessa, joten siitä on hyvä lähteä työskentelemään kun kehityskohteet ovat selkeät..

  Täytyy itseni myöntää näin maallikkona maalivahtipelin suhteen, etten ole edes varma, mitä tuolla ylipelaamisella ihan konkreettisesti nyt tarkoitetaan. Ymmärrän sen lähinnä niin, että ylipelatessaan maalivahti pelaa itsensä liian helposti tilanteista ulos tehdessään torjuntaliikkeitä.. eli tavallaan ei ole riittävän nopeasti valmiina seuraavaan torjuntaan, koska edellinen menee "yli"
   
 11. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Hämmästyttävästi yhdennäköisyyttä 1997 Porissa pelanneen Tommy Kiviahon kanssa. Ovatkohan jotain sukua toisilleen?
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Erittäin hyvä peli Kiviaholta tänään ja rankuissa oli suorastaan Muuri. Oisko ensi lauantaina myös paikka laittaa maaliin jos Andy hoitaa perjantain?
   
 13. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Aika vahva työnäyte Kiviaholta. On varmaan sellainen kahden valmentajan unelma pelaaja... :p
   
 14. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hienoa, että on onnistunut. Andylle tulee sopivaa haastetta tästä ja padalla on aika kova parivaljakko taistelemassa paikasta tolppien välissä.
   
 15. Nigi Jäsen

  Huikea peli tänään. Peltolan piikkiin molemmat Tapparan maalit.

  Matun kanssa joukkueen parhaat tänään.
   
 16. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ai, siis niinku oman ja vastustajan valmentajan?
   
 17. Tuamas Jäsen

  Kiviaho on kauden loppuun mennessä ykkönen.

  Potentiaali selvästi yli Bernardin ja alkukauden perusteella suoritusvarmuutta hieman yllättäen löytyy.

  Rankkareissa poikkeuksellisen agressiivinen, ei Tapparan jannuilla ollut palaakaan.
   
 18. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ja onneksi tuomarin piikkiin yksi liian hätäinen vihellys, joka käytännössä pelasti Ässät.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ei ku Kiven ja Ahon :p
   
 20. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä. Rankkarit olivat maalivahtien taisto ja Kiviahon hyväksi se kääntyi, kun Hrachovina haki yliaggressiivista ratkaisua, josta Matu pääsi ohi. Noilla Tapparan yrityksillä saisivat olla vielä huomennakin yrittämässä maalia, ei edes lähellä käynyt.
   
 21. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Itsekin jäin miettimään, että onko rankkarien torjuminen jotain Kiviahon erikoisalaa (en ainakaan muista sellaista taustatietoa lukeneeni että olisi), koska niin vakuuttava niissä oli..
   
 22. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Iso osa siinä oli Kiviahon hallitun agressiivinen tyyli, useampi Tapparan ratkaisu olisi hieman aremmalle veskarille uponnut.
   
 23. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kiviaho on iso, mutta hyvin liikkuva ja peittävä mv. Eikä niitä rankkareita nyt muutenkaan niin helppoa ole väsyneenä ja lumiselta jäältä sisään yrittää kikkailla.

  Niinkos itteki tiärät.
   
 24. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kovassa tikissä. Andyn ykkösveskarin paikka ei ole kiveen hakattu.

  Mailapeli on molemmilla maalivahdeilla heikkoa.
   
 25. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Sulka hattuun niille, (Korppi&Takko?) jotka tämän kultakimpaleen nappasivat jostain ECHL:n unohduksista. Varmasti Matushkinin verran edullisempi hankinta kuin Ahonen.
  Kyllä Kiviaho on vakuuttanut niin totaalisesti, että ykkösen viittaa lähtisin pian sovittelemaan. Eipähän tarvitse ainakaan ylipeluuttaa kumpaakaan jos pysyvät terveinä.