Viestin lähetti tumba17
Hallin nakit olivat kalliita, mutta hyviä. En tosin ymmärrä miten se maku saatiin aikaan, kun nakit vain lilluivat peltisäiliöissä, kuumassa vedessä. Himassakin tuli yritettyä moisia tehdä, mutta ei maku ollut koskaan sama. Mutsi tosin silloin väitti tuon hallin filliksen tuovan makulisän, ei keittotaito.
Jäähallin nakit ovat aina vastaamisen arvoinen asia. Ne eivät nimittäin lilluneet kuumassa vedessä, vaan ne ovat höyrynakkeja. Keittoastiassa, nakkien alla on kiehuvaa/kuumaa vettä ja nakit huilaavat rei'itetyssä verkossa veden päällä. Näin nakit eivät halkeile kiehuessaan vedessä ja höyry kuumentaa ne. Taidetta se tekeminen silti on, eikä himassa koskaan pysty tekemään samanlaisia. Halpoja ne muuten eivät ole nykyäänkään, mutta aina ostamisen arvoisia.