Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Haukeland ja Tirronen – TPS:n veräjänvartijat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana M.O.R.O, 06.09.2018 klo 22.30.

 1. Jay Low Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, SHL
  Voittava maalivahti yleensä jatkaa ja niin uskon olevan tässäkin tapauksessa. Näin Haukelandin pelejä viime vuoden SHL-karsinnoissa ja oli niissä yhtä hyvä ja kylmäpäinen kuin tänään. Ne on sellaisia pelejä, joiden merkitystä pelaajan henkisen kapasiteetin kasvuun ei voi yliarvioida.
   
  Wildhockey, Kendo26, MAKE #89 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
 3. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  MustaHaukka ja RolfG tykkäävät tästä.
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Täytyy muistaa, että jokainen pois siirtyvä lähtee Kaskisen vuoksi. Jokainen sisään tuleva siirtyy Kaskisesta huolimatta.

  Kunpa joku olisi hoksannut Haukelandille kertoa, että tuleva koutsi on Ahokkaan Jussi, joka tämän palstan tietäjien mukaan on jopa Kaskista surkeampi valmentaja.

  Vai kiinnostaisiko sittenkin isompi vastuu pienemmässä seurassa?
   
  septi, T. Blade & charlieglide tykkäävät tästä.
 5. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Miksi moista minulta kysyt?

  TPS:n kotisivun joukkue-osiossa kassareita on kaksi (2). Tirrosella jatkuu sopimus. Itse olisin satsannut Haukelandiin. Muusta en tiedä.
   
 6. T. Blade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Galatasaray
  Haukeland olisi ollut mukava pitää, mutta nyt eivät vain tainneet kummankaan intressit olla jatkon kannalla. TPS nappaa itselleen nuoren Pohjanoksan, joka on ns. järkevä ja lähes pakollinen poisto (oma poika, jota ei haluta kusta muualle) tulevaisuutta silmällä pitäen ja Haukeland saa itselleen varman ykköstorjujan roolin Kouvolasta. Lisäksi uskon, että KooKoo on oikeasti saattanut myös satsata rahallisesti norskiin, sillä sen verran vakuuttava Hauke meillä oli.

  Todellinen kysymys lieneekin siis se, kumpi näistä tämän kauden kassareista olisi kannattanut sitoa ensi kaudeksi ykkösen rooliin: Tirronen vai Haukeland? No, me mennään Tirrosella, joka ei ole huono vaihtoehto. Olisiko Haukeland kuitenkin ollut parempi? Voi toki olla, ettei Haukeland myöskään halunnut jäädä, sillä onhan Kouvolakin kaunis kaupunki...
   
 7. Itäinen pitkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tirronen oli parempi silloin kun sopimus todennäköisesti tehty. Vähän yllätti, että Haukeland suuntaa selvästi alemman keskitason joukkueeseen, mutta toisaalta siellä on tarjolla selkeä kärkirooli. Ehkä hyvä hänelle näin.
   
 8. Kesan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
  Muistaakseni nautti selkeän ykkökassarin roolia jo Timråssa, voi toki olla että muistan väärinkin ja asia olisi helppo tarkastaa. Luultavasti Kookoon suunta ja rooli oli luonnollista Haukelandin luonteelle. Niinkuin T.Blade totesi, kumpi sitten olisi parempi pitää, tiedä sitä. Henkilökohtaisesti pidin kyllä "norjan vahvistuksesta" pelaajana paljon. Tirronen on myös kasvanut luotettavaksi molariksi.
   
  T. Blade tykkää tästä.
 9. Negapetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hauki oli keväällä vakuuttavampi kuin Tirronen. Näitä pudotuspeleissä loistavia ei ole joukkueessa jonoksi asti, siksi hieman ristiriitaiset fiilikset.
   
  snake ja mikkelson tykkäävät tästä.
 10. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Pohjanoksan sopimus taitaa olla aika pitkälti julkinen salaisuus jo pitkältä ajalta. Jos tämä kariutuu niin sitten voidaan pistää mellakkaihmettely pystyyn.

  Tirronen oli syksyllä parempi, ja oli myös valmis sitoutumaan. Haukeland selvästi hakee vain nostetta uralleen Liigasta (missä ei toki ole mitään väärää), mutta nykyisillä tiedoilla täysin odotettu lopputulos tähän maalivahtisettiin.
   
  MustaHaukka tykkää tästä.
 11. Hopeavarjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tämä juuri. Saattoi olla, että nyt kävi huono tuuri valinnan kanssa. Haukelandiin minäkin luottaisin juuri tällä hetkellä enemmän, mutta Tirrosen jatkon aikana valintani olisi osunut häneen. Haukelandilta 1/1 ja Rassella 0/2 onnistumiset pleijareissa. Ja tuo on juuri se, mikä ratkaisee.
   
 12. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Toisaalta, jos vaihtoehtona on Tirronen -21 asti vs Haukeland vuoden sopparilla ja vaatimuksena ykkösmolarin paikka, oliko päätös kuitenkaan niin paska?
   
  MustaHaukka, Suurmestari & Juippi tykkäävät tästä.
 13. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Hauken valinta mielestäni hyvin outo. Luulisi että ottajia olisi kovissakin seuroissa kun on selkeästi näyttänyt osaamisensa. KooKoon paskan puolustuksen kera tulee hikisiä hetkiä vielä ensi kaudella ja mahalasku kauden jälkeen osakkeet alenemassa.
   
 14. Suurmestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tässä tapauksessa on ihan turha ruveta kokoamaan lynkkauspartiota ja huutamaan päitä vadille. Mielelläni olisin Haukelandin pitänyt, mutta aika vaikea joukkueessa on pitää kahta ykkösvahtia. Tulisi myös aika kalliiksi Uskon sekä Tirrosen että Haukelandin haluavan selkeän ykkösmolarin roolin ja molempien kyvyt ja taso riittävät kevyesti siihen rooliin. Molemmat ovat liigan kärkeä. Haukeland oli kyllä pudotuspeleissä kohtuullisen selkeästi Tirrosta parempi ja piti viimeisessä HPK pelissä joukkuetta pystyssä. Minusta tämän kaksikon erot "suorituskyvyssä" ovat aika pienet. Molemmat ovat parhaimmillaan joukkueen kantavia voimia. Veikkaan, että Tirrosesta saadaan ykkösmaalivahti pidemmäksi aikaa, kun eiköhän Haukelandin tavoitteet ole maailmalla. Haukelandin ratkaisu lähteä KooKoon maalinsuulle on kyllä erikoinen ja yllättävä, kun luulisi tosiaan ottajia löytyvän vähän sieltä sun täältä paljon paremmista joukkueista. Jopa maailmalta voisi löytyä ottajia. Jos pidemmän aikavälin asioita ajatellaan, niin Haukelandin kohdalla olisi ollut suurempi riski joutua etsimään vuoden tai kahden päästä uusi ykkösmaalivahti, kuin Tirrosen kohdalla. Viimeisimpien näyttöjen osalta Haukeland on Tirrosta edellä.

  Lisäyksenä vielä, että Tirronen-Pohjanoksa parivaljakko on hyvä siinä mielessä, että Tirronen on jo jossain määrin kokenut ja tasonsa näyttänyt, kun taas Pohjanoksa on nouseva kyky, joka pystyy tuuraamaan ja voi nousta tulevaisuudessa ykkösmaalivahdiksi.
   
 15. Slaigard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Ärripurri
  Veikkaan kyllä, että jatkon jälkeen Tirronen tähyää uran kunnolliseen rahastamiseen. Aivan sama kumpi olisi pidetty, niin seuraavia askeleita on molempien uralla otettava. Molemmilla jätkillä on Kakkoa lukuunottamatta 2018-2019 joukkueen parhaat saumat lyödä isommin läpi.

  Ja TPS:n lähitulevaisuus ei tule maalivahteihin kaatumaan.
   
  Suurmestari tykkää tästä.
 16. Negapetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jossain määrin ristiriitaiset nämä lauseet? Ei Tirronen missään nimessä huono ole ja Pohjanoksa siinä hyvin kasvamassa. Hauki kuitenkin on osoittanut hermojensa pitävän pudotuspeleissä niin täällä kuin länsinaapurissakin ja on tässä asiassa Tirrosta edellä. Se vaan voi olla aika ratkaisevaa kauden tärkeimmillä hetkillä.
   
 17. Suurmestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tarkoitin lähinnä sitä, että pelaamisen taso ja kyvyt ovat minusta aika lähellä toisiaan. Molemmat pelasivat hyvin läpi kauden, mutta pudotuspeleissä Haukeland oli parempi. Tietenkin pudotuspeleissä täytyy myös maalivahdin pelata ne kauden parhaimmat pelinsä ja pääkopan täytyy pitää. Hermojen hallinnan osalta Haukeland näyttäisi olevan edellä, mutta muilta ominaisuuksiltaan ovat minusta aikalailla tasoissa. Ei voi minun mielestäni kuitenkaan sanoa, että Tirronen olisi aivan täydellisesti sulanut. Selvää on, että pudotuspeleissä jokainen helppo tai helpohko maali omaan päähän on liikaa. Viimeisimpien näyttöjen perusteella Haukeland on Tirrosen edellä, mutta voi olla, että Tirronen on taas ensi keväänä vahvempi myös henkisesti. Vaikea sanoa. En usko, että Tepsi tulee maalivahteihin kaatumaan.
   
 18. Negapetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Samaa mieltä, tässä oli positiivinen ongelma, kaksi hyvää vaihtoehtoa.