Haukkalaude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jyväskylän reissun jälkeen palattiinkin jo tutuksi tulleeseen peli-ilmeeseen. Toivottavasti peliotteet jatkuvat samanlaisina kuin Oulussa yleensä ja sieltä Haukat onnistuisi sen yhden voiton ottamaan edes. Näköjään pelataan NHL-tyylin kaksi peliä Oulussa ja sitten olisi kaksi Järvenpäässä mikäli on tarpeen. Toivottavasti Haukat saa jalkeille taistelevan kokoonpanon.

Heleniuksen tuleva pesti vaikuttaa hyvälle. Valmennukseen tiedossa vaihtelua, joka ei haittaa allekirjoittanutta yhtään. Nuo uudet junnujen ikärajat mietityttää. Voi olla monen alasarjajoukkueen vaikeampaa saada pelaajia. Toivottavasti olen asian suhteen väärässä.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Nuo uudet junnujen ikärajat mietityttää. Voi olla monen alasarjajoukkueen vaikeampaa saada pelaajia. Toivottavasti olen asian suhteen väärässä.
Se kai siinä juuri Jääkiekkoliitolla on päämääränäkin, että junioripelaajat pysyisivät näin pidempään junioriorganisaatioissa, eivätkä lähtisi ennen juniori-iän loppumista miesten sarjoihin pelaamaan.

Tokihan tuo juniorisarjojen muutos niin ikäluokkien kuin sarjajen nimienkin puolesta mainostettiin johtuvan kansainvälisen käytännön Suomeen tuomisen sekä yhteinäistämisen vuoksi, mutta itse henk.koht. epäilen päällimmäisen syyn olevan juurikin tuo mitä ylle kirjailin.
 
Life is just a place where we spend time between games.

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Onnittelut Haukoille ottelusarjan voitosta ja sarjapaikan varmistamisesta. Voitolla yöhön!
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Onnittelut Haukoille sarjassa säilymisestä. Nyt vain odotellaan että kuka valmentaa Haukkaparvea ensi kaudella.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Suosikkijoukkue
Haukat
Olipa kyllä tunteikas päätös kaudelle. Kauden ehjimpiä ja parhaita pelejä Haukoilta ja vielä juuri tähän paikkaan. Kerrankin puolustettiin vastustaja aika aseettomaksi, ei ole liikaa tällä kaudella nähty. Kaiken kruununa pelin jälkeen ilmoitus Harri Alakotilan uran päättymisestä. Kaiken järjen mukaan numero 12 jäädytetään ja Alakotilan paita nousee hallin kattoon (tai Järvenpään hallin tapauksessa seinälle, jos nyt ollaan tarkkoja).

Haukoilla alkaa olla aika hyvä rekordi näistä ottelusarjoista, joskin Muikin kanssa jouduttiin toissa kaudella oikeasti aika kuseen. Tämäkin olisi ihan yhtä hyvin voinut kääntyä toisinpäin, lukemat 3-1 eivät kerro ottelusarjasta kaikkea. Kakkos- ja kolmospelit kääntyivät Haukoille, molemmissa noustiin takaa lopulta ohi. Nelospeli oli sitten ehjin suoritus pitkään aikaan, ja vikan kahden minuutin puolustustaistelu todella uhrautuvaa. Kirsikkana kakun päälle Alakotila otti aloitusvoiton 15 sekuntia ennen loppua ja Öystilä vei kiekon kulmaan ja vain suojasi sitä siellä. Joukkueen kokeneimmat pelaajat tekivät siinä kokeneen pelaajan ratkaisuja.

Olisi kuitenkin kiva nähdä joskus ihan oikeitakin pleijareita Järvenpäässä - saa nähdä, josko uuden valmentajan myötä edellytykset olisivat vähän paremmat kuin aiemmin. Kysymysmerkkejä ensi kauden suhteen on paljon. Valmentajan lisäksi asiaan vaikuttavat ainakin: uuden U22-junnusarjan vaikutukset pelaajien saatavuuteen, Uudenmaan muut joukkueet (nouseeko Wolf, pääseekö Espoo Mestikseen?), houkutteleeko uusi valmentaja uusia pelaajia...

Tämä kausihan oli Haukkojen Suomi-sarja-rupeaman huonoin, joskin ehkä edes vähän nousujohteinen, kun kuitenkin säilyttiin viimeistä edellisestä sarjasijoituksesta huolimatta. Mäkinen oli melkein ainoa onnistuja, Avén hetkittäin. Kukaan pelaaja ei hirveästi mennyt eteenpäin, mutta ehkä Shuma Kinebuchin voisi tässä yhteydessä nostaa esiin: hänen hasardinsa ovat vähentyneet ja pelistä tullut jotenkin kypsempää. Toinen loppukauden suuri parantaja oli Teo Schukov. Kyllähän tuo pakisto silti huutaa vähän vauhdikkaampia ja varmempia tekijöitä. Tällä hyökkäyksellä pitäisi kyllä pärjätä paremmin, mutta kaipa tässä vain kääntyy katseet valmennukseen ja pelisysteemiin.

Tästä on hyvä jatkaa kuitenkin, ja toivottavasti ensi kaudella vihdoinkin nähtäisiin myös jotain muuta kuin tätä hirveää rimpuilua.
 

Cölimaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Underdogs
Johannekselta hyvää purkua kaudesta. Onnistujista tämän kauden osalta haluan nostaa ainakin myös Peter Jurvelinin. Alkukaudesta oli yks harvoista energisistä pelaajista joka suoritti illasta toiseen kiitettävästi. Loppukaudesta siirto puolustajaksi (kenen idea?), ja eka ajatus vähintäänkin mitävittua-tasoa. Varmaa, simppeliä ja fiksua pelaamista puolustajan paikalta. Juuri sitä mitä oli tilattukin. Lopulta pelasikin ihan isoja minuutteja puolustuksessa.

Yksi asia mikä ihmetyttää jälkikäteen, miksi Juuso Miettunen on ollut tämän kauden koirankopissa? Mielestäni aina kun päässyt pelaamaan on ollut parhaimmistoa ja pienikokoiseksi pelaajaksi pelaa aika isomunaisesti. Tarjolla ollut jämäminuutteja ja seiskapakin roolia.
 
Allways Humble

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kysymysmerkkejä ensi kauden suhteen on paljon. Valmentajan lisäksi asiaan vaikuttavat ainakin: uuden U22-junnusarjan vaikutukset pelaajien saatavuuteen,
U22-joukkue ei tule vaikuttamaan pelaajien saatavuuteen. Käytännössä U22-joukkue on vanha A-junnujen Suomisarjan joukkue.
Eli pelaajat jotka ei taidoiltaan tai iän puolesta voi pelata A-nuorten Mestistä, eli eivät myöskään taidoiltaan mahtuisi miesten Suomisarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy