Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Haukat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Torkkeli, 13.03.2019 klo 10.13.

 1. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  No niin... kausi on Järvenpäässä saatu pakettiin ja vähimmäistavoite eli sarjapaikka saatiin uusittua, joten nyt on taas aika alkaa kääntää katseet kohti ensi kautta.

  Toiveissa olisi saada kiinnitettyä mahdollisimman laaja runko sopimuspelaajia jo keväällä, jotta joukkue olisi valmiina, kun kiekko tippuu jäähän ensi syksynä!

  Nyt pitää mielestäni tavoite olla korkeammalla kuin karsintojen välttämisessä. Tästä se lähtee!
   
 2. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Kausi 2019-2020 polkaistiin Haukkojen osalta ensimmäisellä ja jopa ennalta arvatulla sopimuksella. Sami "Helge" Helenius jatkaa päävalmentajan pestissään myös tulevalla kaudella.

  Mielestäni ihan hyvä, että Sami jatkaa. Vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja sitoutuneelta joukkueeseen. Josko ensi kaudeksi saataisiin vielä enemmän työkaluja, joilla operoida, niin olisi kiva nähdä mihin haukkalaumalla rahkeet riittää.

  Jatketaan lisää tuonnempana...
   
  Mikke73 tykkää tästä.
 3. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Haukat järjestää vanhan kunnon try-out tapahtuman, joka on avoin kaikille. Pakko varmaan mennä hallille katsomaan, kuinka monta pelaajaa uskaltautuu lähteä kokeilemaan omia taitojaan try-outin kautta.

  Haukat järjestää pelaajakartoituksen Suomi-sarjaan
   
 4. Lainaus:
  Onkohan täällä ollut minkä verran uusia pelaajia näytillä? Tänäänhän Haukat pelaa Islannin maajoukkuetta vastaan ottelun järvenpäässä, joten voisi olettaa, että Haukkojen kokoonpanossa olisi näitä tryout-pelaajia.
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Joitakin uusia pelaajia kokoonpanossa on, mutta ovat kaikki KJT Haukoissa tai nuorissa viime kaudella pelanneita. Paitsi Ramil Jokinen ja Toni Wallenius jotka ovat tietty molemmat vanhoja tuttuja.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Sen verran on lähiseudun pikkulinnut visertäneet että sopimuspelaajia ensi kaudelle olisi jo pikku parvi kasassa mikä tarkoittaa jotakuinkin reilua kentällistä pelimiehiä.
   
 7. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Kuulostaa erittäin lupaavalta jos viime kausiin vertaa. Näin sitä pitää toimia ja neuvotella jatkoja mahdollisimman paljon että saisi juhannukseen mennessä joukkueen rungon kasaan.
   
 8. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Joukkueen rakentaminen onkin alkanut hyvin ja odotetusti jatkosopimusten tekemisellä. Toiveena olisi jos kolmannelle Suomi-sarjakaudelle saataisiin houkuteltua muutama kovempi vahvistus. Edellisilla kausilla ovat uudet pelaajat olleet lähinnä katsomattomia kortteja tälle sarjatasolle. Realiteetit huomioon ottaen tämä voi olla haastavaa, mutta toivoahan aina voi.

  Pelillisesti toivoisin, että Helenius saisi puolustuspelaamisen hyvään kuntoon, koska en usko menestyksen kaatuvan edelleenkään maalivahtipeliin. Selkeää ja vahvaa puolustuspeliä tukisi pidemmät hyökkäykset. Viime kaudella Haukat jäi liiaksi omanpään puolustustaisteluihin, kun taas vastaavasti omat hyökkäykset olivat nopeita pistoja ja ehkä turhankin hätäisiä. Onko kenelläkään tietoa tai huhua jatkaako Santtu Viitaluoma valmennuksessa vai onko muita nimiä ilmoilla?

  Pelaajista sen verran, että jos Arttu Kuisminilla riittää kiinnostusta panostaa kunnolla koko kausi Suomi-sarjakiekkoon, niin kelpaisi ehdottomasti mukaan viime kauden lopun otteilla. Lisäksi Harri Alakotila one more year. Totta kai myös paikallisille/lähi-alueen nuorille potentiaalisille pelaajille paikkoja on avoimena.
   
 9. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Pelaajiin liittyen pari toivettani on nyt ainakin jo toteutunut, kun sekä Törnqvist että Leipijärvi tekivät jatkosopimukset. Erityisesti Leipijärven sopimus lämmittää mieltä, ja veikkaan Leevin olevan ensi kaudella Haukkojen paras pistemies.
   
 10. katsoja123 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Kyllähän pahin ongelma viime kaudella oli huono viimeistely maalinteossa
   
 11. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Ei ihan näinkään. Etenkin alkukaudesta omissa kyllä soi aivan luvattoman paljon ja avauspeli tökki, ja kun pari maalia oli imaistu omiin, peli oli menetetty. Siinä mielessä kaipaisin meille ennen muuta lisää Suomi-sarja-tason pakkeja ja vähän parempaa henkistä kestävyyttä. Kyllä maalintekokin on ollut ongelma, mutta ei silti mielestäni niin iso kuin tuo oma pää. Toki Tihveräinen liittyi mukaan vasta kesken kauden ja JP:llä oli hetkittäin muuten vaan vähän vaikeaa.

  Olen sinänsä ilahtunut siitä, että näitä jatkosopimuksia on pudoteltu kehiin näinkin hyvissä ajoin. Kaikki pelaajat ovat sellaisia, joiden jatkamisesta voi olla vilpittömän iloinen. Etenkin Leipijärven energistä peliä on ollut todella kiva katsoa. Toivottavasti terävyys maalinteossa kehittyy, muut osa-alueet pelissä ovatkin aika hienosti hanskassa. Ensi kaudesta on tällä kohtaa jopa varovaisen toiveikas olo, mutta katsotaan nyt.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Schukovin jatkosopimuksesta olen vähän kahden vaiheilla, koska on ainakin minulle jäänyt mieleen hasardilistan kakkosena heti Kinebuchin jälkeen. Kelpaa minullekin ehkä peruspakkina joka ei edes yritä pelata kiekolla, mutta tosiaan parannettavaa riittää.

  Seuraavana jatkosopimuksena olisi mukavaa nähdä vaikkapa Slessarevski, myös Samu Mäkinen kelpaisi jotta maalivahtitilanne olisi heti kunnossa.

  Mieleen tulee myös pari nimeä joiden jatkosopimusta en halua nähdä, mutta ollaan kilttejä eikä kerrota keitä he ovat :)
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Sen verran on faxia pukannut HTT:n Jäken hallin sivutoimistosta, että Kuismnin sopimus on työn alla muttei vielä satavarma.

  Myös viime kaudella syrjähypyn etelämmäksi tehnyt hyökkääjä saattaa palata kotiin.
   
 14. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdogs
  Teboilin tietotoimisto huhuillee että Samu Mäkinen olisi Haukkojen maalivahti myös ensi kaudella.
   
  Mikke73 tykkää tästä.
 15. nuarikukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Washington Capitals
  Hienoa että jo ennen kesää on saatu lyötyä runkoa kasaan. Julkaistuja 4 hyökkääjää + 4 puolustajaa + maalivahti. Yllätyksiä ei juurikaan mutta tärkeitä palasia tulevaa kautta ajatellen. Kaksi kautta nyt harjoiteltu suomi-sarjaa ja kolmannella jysähtää? Varovaisen optimistinen fiilis tulevasta.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  HTT:n faksi raksuttaa, että luvassa kohtapuoleen lisää sopimuksia kuulemma nuoremman polven osastolta. Haukoilla siis paremmin munat pesässä kuin viime kaudella :)
   
 17. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdogs
  Lainaus:
  Toisesta ketjusta poimittuna. Poika kotiin? Nuori, hyvin liikkuva puolustaja. Voisi olla potentiaalinen läpimurtopelaaja. Maistuisi ainakin allekirjoittaneelle, sillä ei tuo pakkikalusto ainakaan vielä herätä mitään herranpelkoa.

  Pari vuotta sitten Haukkojen junnuissa pelannut härkämäinen Samu Poutanen voisi myös olla potentiaalinen pelaaja Haukkoihin jos ura ei vielä urkene Mestiskaukaloissa.
   
 18. Lainaus:
  K-Vantaassa on vielä pelipaikasta taistelemassa Niko Lottanen, kuka pelasi samaan aikaan Turusen ja Poutasen kanssa KJT Haukkojen junnuissa.
  Kuka tahansa näistä olisi hyviä hakuja Haukoille, ja varmasti vahvistaisivat joukkuetta ja toisivat lisää kilpailua pelipaikoille.

  Jännä nähdä mitä Turusen kohdalla tapahtuu, painaako kotikylän joukkue vaakakupissa enemmän kuin esim. Kiekko-Espoo tai Hunters joilla ehkä parempi mahdollisuus menestyä joukkueena?? Tämä siis puhtaasti omaa pohdintaa eikä perustu mihinkään huhuun..
  Poutanen ja Lottanen vielä K-Vantaan mukana, niin heistä ei vielä kannata sen enempää arvuutella tässä vaiheessa.
   
 19. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdogs
  Jes! Loistavaa että Haukat ovat tulleet kausikorteissa alas järkevämpiin hintoihin. Nuo viime (ja edellis)kauden Liigahintaiset kausarit olivat lähinnä vittuilua, jos vaikka vertaa muihin paikallisiin seuroihin (JKS/Raiders 50€, JÄPS 50€) jotka pelaavat about samalla sarjatasolla. Hyvä näin.

  Torilla sopimuspelaajista Leipijärvi. Vanhoista tutuista paikalla myös Mäkinen, joten tämä enteilee ihan hyvää. A-junioreista Perttu, Virta ja Rask joista näkisin mielelläni kaikki Edarissa ensi kaudella.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Eihän tässä meinaa saada lomailtua kunnolla, kun HTT:n faxi (HIFK:n toimiston entinen) raksuttaa kuumia uutisia koko ajan. Ihan lähipäivinä vahvistettanee taas uusi soppari, joka on varmasti fanien mieleen. Ikkunalle lennähti myös vakoilijapuluni (joka on naamioitunut haukaksi). Sen jalassa oli viestilappunen kuin kirjekyyhkyllä konsanaan, jossa oli hyvin epäselvällä käsialalla kirjoitettu viesti, josta ei meinannut saada selvää. Lisäksi epäilen viestin olevan salakieltä, joten iltalukemiseksi otetaan opus "Kuinka puran koodatun viestin" ja palataan aiheeseen.