Hattrick

  • 1 261 425
  • 10 211

Afan

Jäsen
Div tre, heh hee!

KOLMOSEEN!

Lauantai 8.1.2005 jää historian kirjoihin päivänä, jolloin se tapahtui. Kuuden nelosessa vietetyn kauden jälkeen Afan FC varmisti nousun III divisioonaan!

- Olemme maan 168 parhaan joukkueen joukossa. Uskomaton joukkue, uskomaton kausi! manageri huokailee voiton juhlien keskeltä.

- Tällä materiaalilla tulee kolmosessa turpaan viikko viikon jälkeen, mutta se on sen ajan murhe. Muutoksia tehdään ja haasteisiin yritetään vastata. Niittokone, täältä tullaan!


Series: IV.60 (2360)

1. Afan FC 13 54 - 8 36
2. Stars From Bennäs 13 37 - 16 25
3. H-Shooters 13 20 - 17 23
4. FC Karstula 13 18 - 22 17
5. Leija's Allstars 13 9 - 16 16
6. FC Saimaa 13 15 - 27 13
7. Tups 13 13 - 33 10
8. Fc Bluespool 13 9 - 36 7

Suoraan nousuun tarvitaan korkeintaan 35 pistettä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ensimmäinen varsinainen kausi on päättymässä sarjanousuun kutoseen. Eilinen 10-1 voitto yhdestä sarjan heikoimmista joukkueista nosti toiseksi tasapisteisiin kolmantena olevan kanssa. Viimeinen peli on kolmosta vastaan vieraissa, mutta kyseinen pelaaja on juuri tullut peliin ja tulokset ovat olleet viime aikoina sen mukaisia, joten eiköhän homma hoideta kotiin.

Satsasin hieman enemmän junnujoukkueeseen ja nyt sen ollessa kelvollinen myös sieltä nostettavat junnut ovat ainakin TSI:n mukaan aivan eri luokkaa kuin ennen.

Tiedä sitten millaista pelaajamateriaalia ylemmissä sarjoissa vaadittaisiin, mutta rahaa hankintoihin ei liikaa ole....
 

kusarov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Kookoo
Ensi viikonloppuna selviää vältänkö suoran putoamisen seiskaan. Nyt vain rukoillaan että vakiokokoonpanoni miehistö ehtisi palata sairastuvalta ennen viikonlopun ottelua. Sairastuvalla on paras laiturini ja kaksi aloituskokoonpanon puolustajaa. Ensimmäinen kausi on täten mennyt penkin alle, mutta virheistä on otettu opiksi. Juniorijoukkueeseen olen panostanut täysillä kokoajan, mutta toistaiseksi sieltä ei ole pelimiehiä noussut.

Pystyikös tuon joukkueen nimen muuttamaan kauden vaihteessa?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Toivakan Pallo (560058) on parhaillaan seiska divarissa toisena ja kaksi pistettä kolmannesta edellä. Nyt panostetaan että saan keskikenttään vähän lisävoimaa sillä joudun peluuttaan ykköspuolustajaani keskikentän keskellä kun muita saman tasoisia ei ole. Nouseeko kakkonen suoraan kutoseen vai joutuuko karsimaan?

- Tinke-80
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti Tinke-80
Nouseeko kakkonen suoraan kutoseen vai joutuuko karsimaan?

Kyllä molemmat nousevat suoraan ilman karsintoja.

Kuten ounastelinkin niin 1-4 vierasvoitto ei riittänyt itselläni ensimmäisellä kaudella sarjanousuun, sillä kakkosena ollut joukkue voitti sarjakärjen omassa pelissään. Kuitenkin odottelen jo innolla seuraavan kauden alkua, sillä jos kutosesta ei tule seuraksi kovinkaan vaikeita vastuksia niin Knappen 04:sen pitäisi kuulua oman sarjansa ennakkosuosikkeihin ensi kaudella.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tilanne muuttui sitten kuitenkin edellisen kierroksen jälkeen ja löydänkin joukkueeni nyt lohkon kärkipaikalta. Viimeinen ottelu siis ratkaisee edelleen mutta nyt minulle riittää tasapelikin lohkovoittoon. Vastustajani on myös samalta alueelta, kuin oma tiimi joten kotietukaan ei tuota ottelua ratkaise. Elämme mielinkiintoisia aikoja.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aloitin ensimmäisen kauteni ht:ssä kesken kauden. Enkä ihan huonoista asemistani päässyt kautta jatkamaan, piikkipaikalta. Sitä en loppukaudellakaan luovuttanut kenellekään, vaan voitto ja nousu on varmistunut jo ennen viimeistä ottelua. Ensi kaudella on tarkoitus opetella tätä peliä lisää. FC Luzersin tavoite on säilyä kutosessa. En ole ennen oikein innostunut näistä manageripeleistä lukuunottamatta liigapörssiä ja Smallworldia, mutta hattrick on loistava peli. Suosittelen kaikkia vähänkin kiinnostuneita kokeilemaan.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Hattrickin uudistuksia ensi kaudelle

Copy peistaan tästä netistä poimimani muutokset ensi kaudelle. Jotain pientä säätöä on vissiin aina kausien välissä:

The Hattrick season 24 is ending, and many changes are afoot:

Adjusted fanclub formula
We have also done some changes to how the fanclub grows and shrinks: The most important change is that a number of really weird phenomena for teams in the 8th and 9th divisions (in those leagues that have such) have been addressed. Basically the old system was not designed for leagues as large as several leagues have now become. In addition, we have vastly reduced the impact on fanclub growth/loss that extreme fanclub mood (very low and very high) has. So, the consequences of getting kicked out of the cup will be less devastating than before. In general, these changes will tend to give a slightly higher average fanclub size.

Adjusted spectator formula
We have made some minor adjustments to the spectator formulas. The mood of your fans will matter less than before. Also, the away team's fanclub size will now make a (small) contribution to the total outcome - these hardcore fans will now travel with you on the road. They prefer important matches but do not care much for friendlies. The mood of the away team's fans, however, will matter significantly less than before. In general, these changes will lead to less dramatic fluctuations from one match to another. They will still fluctuate, just not as much as before. Especially the worst outcomes when your fans are very unhappy will be less devastating.

League expansions
Next season, leagues will be expanded according to the list below. It is worth noting that 4 leagues will for the first time in Hattrick's history get a 10th division (although in Sweden that division is, for historic reasons, called IX). The new divisions will be made available shortly before the start of the next season.

From 35,496 to 43,688
España
Nederland
Sverige
Schweiz

From 27,304 to 35,496
België

From 19,112 to 27,304
Portugal
Italia
Suomi

From 10,920 to 19,112
Brasil

From 2,728 to 10,920
(None)

From 680 to 2,728
Slovensko

From 168 to 680
Malta
Philippines
Northern Ireland

Defense adjustment
Next season we will make one of the last few in a long series of adjustments to the balance between midfield, defenders and keepers: the defenders will matter slightly more for the total defense ratings, and the keeper will matter slightly (very slightly) less for the total defense ratings (the upgrading of defenders being bigger than the downgrading of the keeper). The overall effect of this is that defenders become more important in the game engine. This change will take effect starting next season (January 31).

Eli ainakin toi mikä näin alasarjalaiseen kovasti vaikuttaa niin tuo tarkoittaa siis sitä, että uudella kaudella myös seiskasta voi pudota? Eli tulee 8 divisioona? Noh, joka tapauksessa oli tarkoitus pelata siellä kärkipäässä ja kamppailla noususta, mutta aika mielenkiintoista tuo käyttäjien määrän kasvu on, jos jälleen laajennetaan sarjaa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
8-divisioonassa tulee ilmeisimmin pelaamaan aluksi bottijoukkueita, joita vastaan voittaminen ei kovin vaikeata ole. Helpohko aloitus ainakin tiedossa aloittelijalle. Pelin suosio on hurjassa kasvussa...
 

Akseli

Jäsen
FC Tamminiittu onnittelee Afan FC:tä kolmoseen siirtymisestä.
Meilläkin se on vielä teoriassa mahdollista, vaatii tosin ensin viimeisen ottelun voittamista sarjajohtajaa vastaan ja sitten vielä karsintamatsin voittamista... aika paljon vaadittu, mutta kyllä me yritetään.
Mahdollinen viimeisen kierroksen tappio aiheuttaa todennäköisesti kolmanneksi tipahtamisen, mutta eipä sillä sitten enää niin väliä.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti tilliliha

Lauantai (viikko 15)

* Karsintaottelut
* Palkintorahat sarjasijoituksen (ja nousun) mukaan
* Kannattajien jäsenmaksut
* 10% kannattajalisäys nousijoille
* 10% kannattajavähennys tippuneille
* Mitalit jaetaan
* Tulevan kauden lohko selviää

Mistä tuon ens kauden lohkon näkee?
 
Suosikkijoukkue
JYP
Eivät menneet Yrjöjen viimeinen matsi aivan putkeen (FC HillStreet United - Ylistön Yrjöt 6 - 1) ja tuloksena oli tyly kolmas sija, kun mahdollisuudet oli vaikka mihin:

III.16

1. AC Ojoinen 14 36 - 19 27
2. FC HillStreet Unite 14 39 - 28 27
3. Ylistön Yrjöt 14 47 - 29 26
4. PS Migos 14 34 - 26 26
5. Hanko Kings 14 30 - 28 21
6. FC Bennäs 14 29 - 41 14
7. Inter J:stad 14 25 - 42 14
8. Inter Jstad 14 15 - 42 4

Niin lähellä mutta silti niin kaukana. Ei auta muu kuin uutta matoa koukkuun laittaman.

Ensi kaudeksi Interit korvautuvat TheWanking 69´ersilla ja fc Sandsundilla. Wankerit näyttävät todella mielenkiintoiselta joukkueelta, sillä seuran historiasta löytyy kaksi aikasempaakin kautta III.16:ssa varsin hyvällä menestyksellä. 4. ja 5. sija eivät ole huonoja saavutuksia, mutta kaudella 20 kausi päättyi kuitenkin karsintamatsin jälkeen tippumiseen neloseen. Materiaaliltaan Wankerit näyttäisivät olevan III.16:n keskitasoa ensi kaudella.

Toisaalta täytyy taas ihmetellä, miten Sandsund on onnitunut nousemaan suoraan III-divariin. Sen verran heikolta joukkue vaikuttaa. Pisteenkin saaminen muilta joukkueilta voi olla ensi kaudella tiukassa.

Karintamatsit:

Svampe BK - AC Ojoinen

Svampe todnäk hoitelee Ojoisen kotiedun turvin, vaikka Svampe saattaisikin olla pitkällä tähtäimellä heikompi joukkue noista kahdesta.


Hanko Kings - Otto United

Hanko Kings murskaa Oton.


FC Bennäs - FC Tamminiittu

Toivotamme Pentamon tervetulleeksi III.16:een! Lohko kaipaa uutta verta. FC Bennäs on jo pitkään keikkunut bottiutumisen rajoilla ja karsintamatsista heiltä puuttuvat molemmat laiturit ja yksi avauksen kk-mies. Jos ei loggautumista ja kokoonpanon vaihtamista Bennäsin toimesta tule, on Tamminiitulla todella hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Tässä tynkä kaudella ehti tottua jo tuohon Hattrickin rytmiin niin pahasti, että on jotenkin omituista, että tänään ei ole peliä vaan pitää pyöritellä peukaloa ensi viikon harjoitusotteluun asti.

Mitenkäs muuten muilla, muutatteko harjoittelua sarjatauoille? Itse mietin, että treenaisin yleiskuntoa sarjatauolla. Plussana siinä olisi se, että kaikki saisivat treeniä ja uskomukseni mukaan tuo yleiskunto on keskikentällä tärkeää? Onko muilla kokemuksia yleiskuntotreenistä?

Mielenkiintoista tulee olemaan tuon uuden sarjaohjelman odottaminen. Ensi kaudella on todellakin tähtäimessä nousu (sekä tietysti joukkueen rakentaminen kyllin hyväksi kutosen vaatimuksille. Toisaalta kutosenkin lohkoissa tuntuu olevan melkoisesti heittoa. Osassa on suhteellisen helppoja vastustajia, joille voisi pärjätä jo tälläkin joukkueella, osassa on tilanne se, että Knappen saisi kyytiä pahasti.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Outo fiilis täälläkin kun ei peliä ole ohjelmassa vaan kylläpä tuolla muuta seurattavaa kavereitten karsintamatseissa riittää.
Timi: yleiskuntotreeniä eivät saa kaikki, ainoastaan kestävyys- ja erikoistilannetreenit ovat sellaisia jota saavat kaikki. Yleiskuntotreeniä saavat siis vain viikolla pelanneet.
Kaksi viikkoa vedän kestävyyttä. Kunnot lähtevät syöksyyn mutta kyllä ne sieltä ylös taas palaavat ajan myötä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Timi

Mitenkäs muuten muilla, muutatteko harjoittelua sarjatauoille? Itse mietin, että treenaisin yleiskuntoa sarjatauolla. Plussana siinä olisi se, että kaikki saisivat treeniä ja uskomukseni mukaan tuo yleiskunto on keskikentällä tärkeää? Onko muilla kokemuksia yleiskuntotreenistä?


En minä ainakaan muuta harjoittelua vaikka syytä ehkä olisi. Meni sitten syteen tai saveen, niin pelinrakennustreeni jatkuu tauon ja koko ensi kauden ajan.
Yleiskunto on sama kuin formi joten sen treenaaminen ei ole järkevää kuin äärinmäisessä hätätapauksessa. Ja se yleiskunto vaikuttaa kaikkiin pelaajiin samalla tavalla.
Kestävyys sen sijaan on semmoinen jota kannattaa treenata, jos kk-miehillä se on huono. Kestävyyden treenaus taas voi tiputtaa yleiskuntoa.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Timi

Mitenkäs muuten muilla, muutatteko harjoittelua sarjatauoille? Itse mietin, että treenaisin yleiskuntoa sarjatauolla. Plussana siinä olisi se, että kaikki saisivat treeniä ja uskomukseni mukaan tuo yleiskunto on keskikentällä tärkeää? Onko muilla kokemuksia yleiskuntotreenistä?

Älä helvetissä treenaa yleiskuntoa. Siitä ei ole mitään muuta iloa kuin että formit pysyvät kuosissa. Kestävyys sen sijaan on se, jota keskikenttäpelaajat tarvitsevat ehdottomasti. Eli jos keskareilla ei ole kestävyys erinomainen, niin nyt treenaamaan.

Itse treenaan sarjatauolla erikoistilanteita.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti Snakster
Älä helvetissä treenaa yleiskuntoa. Siitä ei ole mitään muuta iloa kuin että formit pysyvät kuosissa. Kestävyys sen sijaan on se, jota keskikenttäpelaajat tarvitsevat ehdottomasti. Eli jos keskareilla ei ole kestävyys erinomainen, niin nyt treenaamaan.

No tulipa taas kirjoitettua tarkemmin ajattelematta eli kestävyyttä tarkoitin. Taitanee olla kestävyystreenit sitten edessä, kun keskikentällä viilettää tällainen kolmikko:

Jani Taivainen, kestävyys välttävä
Higinio Palavecino, kestävyys välttävä
Edijs Sārtzieds, kestävyys heikko

Nämä ovat siis keskikentän "tähteni". Miten kahden viikon kestävyystreeni tulee näkymään? Nouseeko tuo kestävyys siitä ollenkaan? Miten parempi kestävyys näkyy suoraan otteluissa? Olen ymmärtänyt, että keskikenttä ei väsy ainakaan yhtä paljoa toisella puoliajalla.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Timi

Nämä ovat siis keskikentän "tähteni". Miten kahden viikon kestävyystreeni tulee näkymään? Nouseeko tuo kestävyys siitä ollenkaan? Miten parempi kestävyys näkyy suoraan otteluissa? Olen ymmärtänyt, että keskikenttä ei väsy ainakaan yhtä paljoa toisella puoliajalla.

Kestävyystreenissä kestävyys nousee 2/3 pelaajista tason / viikko. Eli hyvällä tuurilla saat keskikentän staroillesi kahdessa viikossa kaksi pykälää paremmat arvosanat. Kestävyyden maksimi on erinomainen, ja pidemmän päälle kaikilla keskareilla olisi hyvä olla kestävyys tuolla tasolla. Muuten tulee pelinrakennusarvosanoissa antaneeksi turhaa tasoitusta muilla. Mutta jos nyt vasta aloitit pelaamisen, niin tähtäin on tulevaisuudessa ja varsinainen treeni siinä mielessä etusijalla. Suosittelisinkin treenaamaan kestävyyttä pari viikkoa nyt ja sitten lisää ensi sarjatauolla.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Snakster
Kestävyyden maksimi on erinomainen, ja pidemmän päälle kaikilla keskareilla olisi hyvä olla kestävyys tuolla tasolla.

Itseasiassa se kestävyyden maksimi on mahtava, mutta erinomainen sen tulisi olla, jos haluaa keskikentän ottaa pelissä haltuun.

Itselläni on juuri menossa karsinta peli vitosessa säilymisen puolesta. Johdan sitä 4-1. Sikäli ironista, että joudun karsimaan, koska voitin kaikki joukkueet kauden aikana. Tosin voitot tuli kotona ja vieraissa ei pystytty venymään, niin tulos sitten olit tämä.
Kuluneella kaudella joukkue meni kivasti eteenpäin. Ekassa pelissä sain 33 tähteä ja viimeisessä kahdessa 39 ja formien ollessa kohdallaan myös parempaan olisi ollut rahkeita.
Toivottavasti ensi kaudesta tulee parempi.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti repe_joke
Itselläni on juuri menossa karsinta peli vitosessa säilymisen puolesta. Johdan sitä 4-1. Sikäli ironista, että joudun karsimaan, koska voitin kaikki joukkueet kauden aikana. Tosin voitot tuli kotona ja vieraissa ei pystytty venymään, niin tulos sitten olit tämä.
Kuluneella kaudella joukkue meni kivasti eteenpäin. Ekassa pelissä sain 33 tähteä ja viimeisessä kahdessa 39 ja formien ollessa kohdallaan myös parempaan olisi ollut rahkeita.
Toivottavasti ensi kaudesta tulee parempi.

Toivottavasti sarjapaikka säilyi! Itselläni tuollaiset tähdet ovat aika kaukana, sillä viimeisessä ottelussa sain parhaan tulokseni, 23 tähdellä. Toisaalta alussahan tässä vasta ollaan. Tuo keskikentän treenaaminen on useiden mukaan se kaikkein kannattavani pitkällä tähtäimellä, mutta jotenkin tuskastuttavan hidasta se on. Kaveri treenaa veskareita ja on päässyt jo myymäänkin niitä kohtuullisen hyvään hintaan. Oma tähtäimeni on tietysti joukkueen rakentaminen, mutta kait tuo rahoihin käsiksi pääseminen on melkoisen tärkeää menestyksen kannalta, joten toivottavasti noista nuorista keskikenttämiehistäni kehittyisi sellaisia pelaajia, joista joku jo muutaman euron pöytään laittaisi.
 

Bandana

Jäsen
Huh huh. Oma karsintapelini meni kyllä aika sensaatiomaiseksi.

Voitin vitosdivarissa lohkoni aika ylivoimaisesti, mutta karsintavastustaja oli etukäteen paperilla aika kova - ja sitä se oli pelissäkin. Maalipaikat menivät aika selvästi ottelua isännöinneelle kotijoukkueelle joka sitten parin maalipaikan jälkeen pääsi johtoon. Puoliajalle mentiin kuitenkin 1-1 tilanteessa kun taiwanilaistähteni tasoitti FC Vaihtopenkin ainoasta maalipaikasta siihen mennessä. Vastustaja kontrolloi peliä selkeästi.

Vartti ennen loppua vastustaja meni sitten 2-1 johtoon ja näytti vahvasti siltä että ura jatkuu vitosdivarissa. Heti perään saivat vielä pilkun jonka mokasivat. Tilanne näytti kuitenkin niin epätoivoiselta että lähdin koneelta pois ja unohdin koko ottelun.

Tultuani sitten takaisin oli ihmetys suuri. Viisi minuuttia ennen loppua olin saanut toisen maalipaikkani koko ottelussa ja siitä 2-2 tasoitus. Ottelu meni jatkoajalle jota oli pelattu vain kolme minuuttia kun nuori norjalaispakkini teki vastustajan kardinaalimokasta voittomaalin.

Neloseen noustiin. Toivottavasti sieltä tulisi nyt vähän parempaa menestystä kuin edellisillä yrityksillä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Onnittelut Sashalle sarjanoususta. Huomasin, että uudet sarjat löytyivät jo Hattrickin sivuilta - onkohan nuo viralliset lohkot jo? Minkäslaisessa lohkoissa muut jatkoaikalaiset tulevat ensi kaudella pelaamaan?

Itse pelaan VII.462 -sarjassa ja nousua pitää tavoitella ihan tosissaan, sillä kutosesta pudonneet joukkueiden pitäisi olla helppo pala. Toisen joukkueen omistaja ei ole kuluneen vuoden aikana logannut edes Hattrickiin ja toisen joukkueen tähtimäärät eivät ole olleet omiani parempia, joten tavoite on jo nyt asetettu: lohkovoittoa on lähdettävä hakemaan.

Tämä kaikki siis perustuu siihen olettamukseen, että nuo lohkot, jotka näkyvät Hattrickin sivuilla, ovat myös ne seuraavan kauden lohkot.
 

Bandana

Jäsen
Viestin lähetti Timi

Tämä kaikki siis perustuu siihen olettamukseen, että nuo lohkot, jotka näkyvät Hattrickin sivuilla, ovat myös ne seuraavan kauden lohkot.

Kyllä, nuo ovat seuraavan kauden lohkot mitkä tuolla näkyvät.

Timille vielä sellainen vinkki että hankippa maalille semmoinen taidoiltaan vähintään kelvollinen/passable kaveri. Paranee puolustuspään arvosanat huomattavasti.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti Sasha
Timille vielä sellainen vinkki että hankippa maalille semmoinen taidoiltaan vähintään kelvollinen/passable kaveri. Paranee puolustuspään arvosanat huomattavasti.

Kaikki vinkit otetaan mielellään täällä vastaan, sillä sen verran tulee vielä virheitä tehtyä. Koko aika oppii uutta tästä pelistä. Muistan vielä tunteen, kun tutustuin Hattrickiin. Ajattelin, että onpas yksinkertainen ja varmasti tylsä peli, mutta kaikkea muuta. Tällä hetkellä kuvailisin peliä lähinnä mielenkiintoiseksi ja addiktoivaksi.

Mitä tuohon veskariin tulee niin nostin tänään itseasiassa junnuista tällaisen veskarin:

Albert Saravuori (53136179)
19-vuotias, kelvollinen kunto, terve
Hän on miellyttävä heppu, joka on tasapainoinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa ja hän on kehno johtaja.

Kansallisuus: Suomi
Total Skill Index (TSI): 2 100
Palkka: 1 612 €/viikko
Omistaja: Knappen 04
Varoitukset: 0

Kestävyys: kurja Maalivahti: kelvollinen
Pelinrakennus: tuhoisa Syöttäminen: tuhoisa
Laituri: tuhoisa Puolustus: tuhoisa
Maalinteko: tuhoisa Erikoistilanteet: tuhoisa

Eli selkeä ykkösveskari minulle. Tällä hetkellä ei muutenkaan ole rahaa ostoihin, sillä laajensin stadionia ja olen -200 000 pakkasen puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös