Hattrick

  • 1 261 343
  • 10 211
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Timi
Pari kertaa olen Hattrickissä yrittänyt, kunnes joukkue on mennyt niin retuperälle, että siitä ei ole missään vaiheessa noustu. Oikeastaan tämän ketjun perustella ajattelin, että kokeillaan vielä kerran.

Mitä vinkkejä teillä kokeneemmilla olisi tällaiselle aloittelijalle, joka on saanut jo kaksi joukkuetta tuhottua? Ilmeisesti ei kannata aloittaa sillä, että yrittää hakea sitä tähteä markkinoilta vaan ehkä pikemminkin sitten treenata omaa porukkaa ja rakentaa stadionia?

Entäs mitenkä Hattrick on Suomen osalta viimeisen vuoden aikana kehittynyt? Käytättekö te jonkunlaisia apuohjelmia vai pelaako suurin osa kuitenkin täysin ilmaispohjalta?

Olisin kanssa erittäin kiitollinen erinäisistä Hattrick-forum linkeistä. Tällä kertaa olisi mukava jos joukkue menestyisi edes jotenkin...

Hiljaa hyvää tulee. Alku kannattaa ottaa rauhallisesti ilman yltiöpäisiä pelaajahankintoja. Alussa tehtäviä muutoksia/hankintoja: Ukoille staminatreeni kunnes staminat ainakin kaikilla kk-miehillä excellent. Stadikan laajennus jonnekin 15K paikkeille apuohjelmien suhteiden mukaisesti, uusi passable valmentaja poor leadershipillä, valitsemallesi pelipaikalle kaikki treenipaikat täyteen mahdollisimman nuoria (ja hyviä pelaajia). Alussa esim. 18v passablet ovat sopivia. Treenausintensiteetin muutos -> 100%. Oman budejtin mukaan sitten hankitaan sopiva määrä apuvalmentajia ja hierojia...Jatkakaa muut listaa minulta unohtuneilla asioilla.

Ja se "Hattrick-ammattilaisten" käyttämä apuohjelma on tietysti HAM (http://www.lokesoftware.dk/ham/index.htm). Onhan noita aika monta apuohjelmaa tullut testattua ja tuo on tullut havaittua parhaaksi. Mielellään tuosta sen 7.5€ maksaa, kun päivitykset napsahtelevat ajallaan ja uusia ominaisuuksiakin tulee aina silloin tällöin.

Ehdottomasti paras lukemani Hattrick-opas on muuten Hottrickin Platypus guide (http://www.hottrick.org/Sections+index-req-viewarticle-artid-1-page-1.html). Se valottaa monia asioita, kuten Hattrickin markkinataloutta, pintaa syvemmältä.
 
Viimeksi muokattu:

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Miklu the Hurricane
valitsemallesi pelipaikalle kaikki treenipaikat täyteen mahdollisimman nuoria (ja hyviä pelaajia).

Tulee taas varmaan tyhmää kysymystä, mut tää kohta meni vähän ohi?! Eli kun harjoittelu kohdassa on vaan valittavana harjoittelutaso ja harjoitustyyppi niin mistä treenipaikoista puhut? Muistutukseksi, että olen todella aloittanut vasta pelaamisen eli koittakaa kestää näitä kysymyksiä!
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HOOPEEKOO
Tulee taas varmaan tyhmää kysymystä, mut tää kohta meni vähän ohi?! Eli kun harjoittelu kohdassa on vaan valittavana harjoittelutaso ja harjoitustyyppi niin mistä treenipaikoista puhut?

Kyse on treenattavien pelaajien hankkimisesta treenattaville pelipaikoille. Jos treenaat esim. puolustusta, pystyt kahdessa viikottaisessa pelissä peluuttamaan enimmillään kymmentä pakkia. Muut kuin ko. pelipaikalla pelaavathan eivät treeniä saa. Näinpä ollen olisi hyvä hankkia mahdollisimman hyviä ja nuoria pelaajia saamaan harjoitusta. Nuoret siis kehittyvät nopeammin ja heitä treenatessa tienaaminen on nopeampaa.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kausi 24

No niin, nyt on kausi 24 pyörähtänyt käyntiin. Miten muilla Jatkoaikalaisilla kausi on lähtenyt liikenteeseen?

Omalla joukkueella (Korson Arsenal) sarjakausi 6.divarissa on alkanut loistavasti, 4 ottelua, 4 voittoa - eikä vielä yhtään maalia omiin. Tosin vastassa on ollut lohkon heikoimpia joukkueita, mutta silti aloitus on ollut ihan hyvä, toista kautta vasta peliä pelataan.

Alkukauden perusteella ei ole muita tavoitteita kuin nousu vitoseen, saa nähdä kuinka käy.

Cupissa sen sijaan noutaja tuli heti ensimmäisellä kierroksella, vaikka vastassa olikin vain 6.divari joukkue.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mukavasti on kausi lähtenyt täälläkin käyntiin. Neljä ottelua takana, voittoja yhtä paljon maalisuhteella 21-1.
Junnunosto lähti tänään 1,3 miljoonan hintaan, Janne Westermarck (46267828). Sattui melkoinen joulu tänne suuntaan Jannen muodossa...
Tuolla rahalla on paikattu joukkueen puolustusosastoa uudella veskarilla ja kahdella erinomaisella nuorella topparilla.
Tavoitteena on vitoseen nousta suoraan ja koittaa tällä kertaa siellä pysyäkin. Totuushan tuolla kuitenkin on se, että vitosessa räpiköiminen on taloudellisesti huonompi vaihtoehto kuin kutosessa hyvin pärjääminen. Itse räpiköin kaksi kautta vitosessa ja nyt kutosessa kotipeleissä käy >25 000 katsojaa kun vitosen häntäpään peleissä 10-15000.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Oma sarjatilanne näyttää tällä hetkellä tältä:

Series: III.16 (2300)

1. AC Ojoinen 4 13 - 4 12
2. FC HillStreet Unit 4 12 - 8 8
3. Hanko Kings 4 13 - 8 7
4. PS Migos 4 8 - 7 7
5. Ylistön Yrjöt 4 12 - 9 6
6. Inter J:stad 4 10 - 12 4
7. FC Bennäs 4 6 - 16 1
8. Inter Jstad 4 3 - 13 0

Kausi on lähtenyt melko tyydyttävästi liikenteeseen. Kausi alkoi ikävällä kotitappiolla FC Hillstreet Unitedille, jonka jälkeen oli vielä vuorossa tappio PS Migosille. Alkuhaparoinnin jälkeen on Yrjöjen sarakkeeseen kertnytkin pelkkiä voittoja, niin liigassa kuin cupissakin. Erityisen ilahduttava oli tuurivoitto FC Bennäsistä. Kerrankin näin päin loukkaantumiset :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kausi IV.58:ssa alkoi ikävästi tappiolla, mutta sen jälkeen olenkin voittanut muut pelit päästämättä maaliakaan. Nyt synkkiä pilviä taivaalle toi kuitenkin ykkösmaalivahtini loukkaantuminen viideksi viikoksi. Ei hyvä....
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Ensimmäinen täysi kausi 7-divisioonassa on alkanut kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, cupista tuli lähtö ensimmäisellä kierroksella. Menestys on tullut lähinnä täysin ylimitoitetulla maalivahtihankinnalla kyseiseen divisioonaan :)
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Crystal Parkin kausi on lähtenyt heikohkosti käyntiin IV.41:ssä:
1. FC Vespa 4 17 - 3 12
2. Torivuoren Pullistus 4 8 - 3 10
3. pps 4 10 - 7 7
4. Crystal Park 4 6 - 6 6
5. FC Epo 4 7 - 9 4
6. FC RAQ 4 6 - 10 4
7. FC Kynarios 4 7 - 10 3
8. Unitas United 4 4 - 17 0

Kaks vierastappiota FC Vespalle ja Torivuoren Pullistukselle ja kausi tuntuu olevan vähitellen paketissa karanneen ykköspaikan takia. Vespa tuntuu vievän miten haluaa tätä lohkoa, joten itse keskityn cuppiin ja kakkossijan eteen tappelemiseksi. Toki sitä ykkössijaakin kytätään jos Vespa päättää hävitä yhdenkin pelin. Kauden lopussa tarkoituksena rökittää Vespa ja ToPu kotonani vähintään saman verran kuin ne voittivat minut...

Ostakaas minulta muuten 17v hyvä maalintekijä Antto Kortesmaa (46762146), tällä hetkellä hintaa 55k ja dl on huomenna klo 20.35 Suomen aikaa.
 
Viimeksi muokattu:

Akseli

Jäsen
FC Tamminiitun kausi on ollut vaisuin todennäköisesti ikinä.
Neljä peliä, yksi voitto. Cupista tiputtiin tilastotappiolla kutosdivarilaiselle ja lauantaina näyttäisi tulevan helpostikin nekkuun taas. Jotenkin on nyt vaikeaa...
Superjunnu napsahti kuitenkin mieltä helpottamaan. Aatami Johansson lähti Romaniaan 2,6 miljoonan hintaan. Kyllä helpottikin, saatiin hankittua parannusta keskikentälle.
Todella vaikeata siis, tuo omanlaistaan mielenkiintoa yrittää nousta täältä suosta. Itsesääliin vaipuminenkin on yksi mahdollisuus...
 

Afan

Jäsen
IV.60

1. Afan FC 4 19 - 1 12
2. Stars From Bennäs 4 11 - 3 7
3. FC Saimaa 4 8 - 8 6
4. FC Karstula 4 7 - 11 6
5. Leija's Allstars 4 3 - 2 5
6. H-Shooters 4 5 - 5 5
7. Tups 4 4 - 12 4
8. Fc Bluespool 4 1 - 16 0

Viime kauden loppu meni kehnosti ja sijoitus tutussa ja turvallisessa IV.60:ssä oli tuttu ja turvallinen kolmas, mutta nyt näyttäisi olevan eväitä nousuun asti. Lauantaina vastassa sarjakakkonen Bennäs kotikentällä. Kolme pistettä kotiin ja näyttää suht' mukavalta...
 

Kako-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NasKi, Aston Villa
Naukkarinen

Kako-86:n kausi on lähtenyt käyntiin odotetun huonosti. Joukkueen panostus on täysin maalivahtitreenissä ja sen tuotot on jossain tulevaisuudessa. Joukkueen ylpeys Johnny Naukkarinen pelasi tänään kolmannen maaottelunsa U-20 joukkueessa ja tarkoitus on jatkaa treeniä hamaan tulevaisuuteen asti kuten olen mj-valmentajalle luvannut tehdä. Totesin ettei rahkeeni riitä pelissä menestymiseen ja ajattelin treenata Suomelle maalivahtia joukkueen menestyksestä välittämättä ja näin ollen mentäisiin eteenpäin... Onko muilla jatkoaikalaisilla treenissä Suomen mj-pelaajia tai tulevia sellaisia?
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Oma kausi on alkanut jopa odotettua paremmin. Ensimmäistä kertaa mahdollisuuksia nousta vitoseen. Tällä hetkellä 4 peliä 12 pistettä, perään hengittää samoissa pisteissä viime kaudella vitosesta tippunut joukkue, jonka kohtaan tänään kotipelissä. Myös viime kauden sarjakakkonen kaatui aiemmin jopa 7-1 lukemin, kyseistä joukkuetta en viime kaudella pystynyt voittamaan. Jos vielä tänään tulee voitto niin näyttää jopa liian hyvältä.

Voittoon on kuitenkin vähintäänkin 50% mahdollisuudet, sillä oma keskikenttäni on vahvempi kuin vastustajan ja avauskokoonpanon ka-kunto on jo lähes kelvollinen. Alkukaudesta se pyöri siellä välttävässä ellei alemmassakin tasossa. Puolustuksessa ja hyökkäyksessä ollaan aika tasoissa, joten jännittävä matsi tiedossa. Saas nähä miten äijän käy.

edit. Voittohan siitä matsista tuli ja vielä "selvin" lukemin 4-1. Peli oli tasaista, mutta onneksi hyökkäys toimi tavallista paremmin. Nyt näyttää pelottavan hyvältä: 3 pisteen erolla sarjakärjessä ja kovimmat haastajat kaadettu tällä kaudella 7-1 ja 4-1, tosin vieraspelit on vielä edessä näitä joukkueita vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onkos moni jatkoaikalainen vielä mukana Hattrickin Suomen cupissa? Tänä iltana olis jälleen cup-otteluiden aika ja itse olen jo 8:nnelle kierrokselle selviämällä tehnyt oman cup-ennätykseni. Nyt vastassa on ennakkoon ajatellen paljon kovempi joukkue, kun nelosdivarin keskikastin porukkani joutuu yrittämään kolmosessa lohkoaan johtavan joukkueen kaatamista. Surullista on se, että vastustajan parhaan pelaaja TSI on jo yksinään enemmän kuin kaikkien pelaajieni yhteensä. :D
 
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä ole Yrjöt enää mukana cupissa, vaan koki yllätystappion pari kierrosta sitten Manutedille. Onneksi sarjassa on mennyt varsin mukavasti. Sarjasijoitus on viiden tappiottoman ottelun putken ansiosta noussut jo kolmanneksi. Piikkipaikkakaan ei ole kuin yhden vaivaisen pisteen päässä.

III.16:

1. AC Ojoinen 7 16 - 8 14
2. PS Migos 7 17 - 10 14
3. Ylistön Yrjöt 7 22 - 13 13
4. FC HillStreet Unite7 19 - 12 12
5. Hanko Kings 7 16 - 15 11
6. Inter J:stad 7 16 - 21 8
7. FC Bennäs 7 11 - 25 4
8. Inter Jstad 7 6 - 19 1

Valitettavasti kahdessa edellisessä ottelussa sairastuvan ovi on käynyt turhan tiheään. Loukkaantumiset uhkaavat vaarantaa Yrjöjen mahdollisuudet taistossa II-divariin noususta.

Aikamoisiksi saavutuksiksi tällä kaudella on laskettava voitto Suomen Cupin voittajasta ja ex-Veikkausliigan kakkosesta Hanko Kingsistä 5-0 sekä 1-2 vierasvoitto AC Ojoisesta, jonka manageri Sahkis tunnetaan #hattrick.fi kanavan yhtenä perustajajäsenistä.
 
Viimeksi muokattu:

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Legenda FC

Kerrotaanpa omatkin kuulumiseni tällä saralla. Eli ensimmäinen täysi kausi menossa seiskassa Legenda FC:n peräsimessä ja sarjatilanne näyttää seuraavalta ensimmäisen pelatun kierroksen jälkeen.

1. RätSky 7 30 - 11 16
2. Legenda FC 7 27 - 10 16
3. Sählärit_69 7 24 - 14 12
4. FC SARVELA 7 19 - 12 12
5. Admiral Acid´s Gard 7 24 - 16 11
6. Hotlers 7 10 - 19 9
7. laatumaalit 7 12 - 27 6
8. FC Mamphy 7 4 - 41 0


Koukkuunhan tähän on jäänyt ja pelit tulee jopa seurattua livenä. Tavoitteena nousu kutoseen ens kaudeks.
Cuppiin en päässyt mukaan, mut ens kaudella sit!
Ottaisko joku vitosen jengi harkkamatsin ens viikoks?
Kutosen jengejä on kaatunut harkkamatseissa b-miehistöllä ja olis kiva koittaa jotain vitosen jengiä vastaan. Haasteita kehiin!
Legenda FC (553043)
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse näin kauden puolivälin krouvissa olen IV 7. sarjassa sijalla neljä. Toisaalta kaikki neljä kärkijengiä ovat kolmen pisteen sisällä ja kaikki pelasivat viime kierroksella kaiken lisäksi tasapelejä keskenään, eli aika tiukkaa on. Nousu on kuitenkin tavoitteena, mutta tiukkaa tulee olemaan, sillä lisäkseni kaksi muutakin jengiä vetää säännöllisesti yli 48 tähteä.

Cupista putosin jo viidennellä kierroksella.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Viestin lähetti mirasane
Onkos moni jatkoaikalainen vielä mukana Hattrickin Suomen cupissa? Tänä iltana olis jälleen cup-otteluiden aika ja itse olen jo 8:nnelle kierrokselle selviämällä tehnyt oman cup-ennätykseni.

Joo, mukana ollaan cupissa vielä eilisen jälkeenkin. Otettiin eilen varman päälle 5-0 luovutusvoitto :) Cup-taivalta jatketaan sitten sarjan kustannuksella. Tällä hetkellä sarjasijoitus on IV.41:ssä tipahtanut jo viidenneksi. Mutta eiköhän taas kauden loppua kohti oteta oma paikka kolmen joukosta, kun cup-vastuskin alkaa olla jo vähän eri kaliiperiä (II-div. 2.). Ensi kaudella sitten lähdetään hakemaan nousua kolmosdivariin uuden maalivahtihankinnan myötä. Maalivahtiin tullaan panostamaan kerralla kunnolla, tällä hetkellä tilillä lojuu ~4.2M, johon pitäisi saada vielä lähes toinen mokoma lisää :)

Keskikenttätreenikin alkaa tuottaa pikkuhiljaa kunnon pelimiehiä. Tällä hetkellä treenissä on myös potentiaalisesti tuleva U20-mies.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Hehkutetaan nyt oikein kunnolla kerrankin, kun on millä hehkuttaa!

Edellisen tilannekatsauksen jälkeen Yrjöt on pelannut vierastasapelin Hanko Kingsiä vastaan sekä viime lauantaina Yrjöt otti satumaisen 6-0 voiton AC Ojoisesta ja nousi III.16:n kärkipaikalle:

1. Ylistön Yrjöt 9 30 - 15 17
2. AC Ojoinen 9 22 - 14 17
3. PS Migos 9 21 - 15 17
4. FC HillStreet Unite 9 21 - 18 15
5. Hanko Kings 9 20 - 18 15
6. Inter J:stad 9 20 - 24 11
7. FC Bennäs 9 20 - 28 7
8. Inter Jstad 9 7 - 29 1

Seuraavat kolme peliä ovat lohkon peräpään pitäjiä eli Intereitä ja Bennäsiä vastaan. Näistä peleistä pitäisi pystyä ottamaan täysi pistepotti.

Kahteen viimeiseen kierrokseen pitänee valmistautua nitropurkin kera. Ensin kotiottelu PS Migosia vastaan ja viimeisellä kierroksella vierasmatsi FC Hillstreet Unitedia vastaan. Jos kaikki menee putkeen, taistelee Yrjöt aivan tosissaan II-divariin noususta!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Aika jäätävää on ollut tuo Miklun menestys kolmosessa. Vaikea uskoa, että vielä toissa kaudella pelasimme samassa nelosen lohkossa suhteellisen tasapäisiä otteluita. Toivottavasti tuo toimisi omille tumpeloilleni esimerkkinä ja itsekin pääsisin nousuputkeen jossain vaiheessa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Itse olen melkoinen aloittelija Hattrickissa, vasta muutama kuukausi takana. Aloitus seiskadivarista ja sijoitus lohkossa tällä hetkellä kolmantena. Noususaumat ovat heti ensimmäisellä kaudella hyvät.

Pelit ovat meneet viime aikoina niin hyvin, että pelin helppous jopa epäilyttää. Tosin b-miehistöllä pelatut harjoitusmatsit häviän aina junnumolarin pelatessa puolen tähden tasolla. Ärsyttävää on joukkueiden vaihtuminen lohkossa. Kaatuvatko vanhat sitten konkurssiin?

Haastaa saa vapaasti (553290).
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti Skeletor
Itse olen melkoinen aloittelija Hattrickissa, vasta muutama kuukausi takana. Aloitus seiskadivarista ja sijoitus lohkossa tällä hetkellä kolmantena. Noususaumat ovat heti ensimmäisellä kaudella hyvät.

Pelit ovat meneet viime aikoina niin hyvin, että pelin helppous jopa epäilyttää. Tosin b-miehistöllä pelatut harjoitusmatsit häviän aina junnumolarin pelatessa puolen tähden tasolla. Ärsyttävää on joukkueiden vaihtuminen lohkossa. Kaatuvatko vanhat sitten konkurssiin?

Haastaa saa vapaasti (553290).

Konkurssia yleisempi on varmaan se, että mielenkiinto peliin loppuu ja ei vaan loggaudu sisään enää peliin. En muista minkä ajan sisällä sisään pitäisi loggautua, että joukkue säilyy, mutta kovin useita kuukausia se aika ei kuitenkaan ollut.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Stadikan laajennus

Olen laajentamassa stadioniani. Kertokaahan kokeneemmat ja viisaammat et minkälaisia paikkoja kannattais rakentaa?! VIP-paikathan ovat lähes seitsemän kertaa kalliimpia rakentaa kuin seisomapaikat, mut saako niistä vastaavasti vielä kovemman tuoton? Entä tulevatko kalliimmat paikat aina pelissä täyteen vai ovatko seisomapaikat varmemmin täynnä?!
Nousen ens kaudeks kutoseen ja siellä varmaan peleissä riittää reilustikkin yli 10.000 katsojaa/ottelu kun on hyvä vastustaja. Itse olen laskeskellut sellaista variaatiota, jossa tuleva kapasiteetti stadikalla olis 11.100. Onko riittävä?
Kiitokset jo etukäteen?
Kiinnostaa myös tietää minkälaisia katsojamääriä on vitosen kärkipeleissä?!
 

Colin Hunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Stadikan laajennus

Viestin lähetti HOOPEEKOO
Olen laajentamassa stadioniani....

Kokeileppa tätä
Kun itse pelasin seiskassa, niin loppukaudesta pelien mennessä hyvin yleisöä oli täysi tupa(15020).
Paljonhan tuo riippuu siit' miten pärjää ja onko keli ihan kamala.

Tässä on vielä toinen areenalaskuri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös