Hattrick

  • 1 260 966
  • 10 210

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nousu minulla on siis jo varma kutoseen, mutta nyt pelaan vain siitä, että olenko eka vai toka ja ekasta kait saisi paremmat nousubonukset, näin olen käsittänyt. Jännittää kieltämättä, koska jos voittaisin, olisi sarjan voitto miltei jo varma.

Täälläkin kutosen lohkovoitto on käytännössä varma.

Nyt taistellaan vain siitä, että jo alkukaudesta mahdottomalta vaikuttanut suora nousu saavutetaan. Tilanne on sikäli kutkuttava, että suoran nousun rajaa ollaan maalisuhteessa kuusi maalia jäljessä. Kaikki jäljellä olevat ottelut on voitettava.

Jos tänään illan matsissa tulee voitto, karsintaraja on jo ylitetty. Yksikin pistemenetys taas pakottaa karsimaan vitoseen ja piccaamaan loput ottelut karsintojen motsia varten. Lähden kuitenkin pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää, ja voittamaan lohkon viimeiset ottelut ilman piccejä.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
FC Virtulla on edessä kauden ratkaiseva matsi 8. divarissa. Voitto tai tasapeli riittäisivät nousuun, häviöllä kausi on paketissa.

Täällä lähes sama tilanne. Kärkiottelu edessä: voitto ja nousuun (7.divari) riittäisi viikon päästä voitto kotikentällä sarjajumbosta. Tasapelillä kaikki olisi edelleen omissa käsissä, tappio ja sitten pitäisi toivoa pistemenetyksiä Dynamolle. Taitaa muuten olla "muutamalla" muullakin joukkueella tänään tärkeä ilta, Hattrickin sivusto sen verran pahasti pätkii. En muista, että lähes 70.000 kirjautunutta olisi ollut vähään aikaan lauantaina linjoilla. Toivottavasti ei vaan järjestelmä kaadu, sen verran jännittävä ilta edessä.
 

N^Miksu

Jäsen
En muista, että lähes 70.000 kirjautunutta olisi ollut vähään aikaan lauantaina linjoilla. Toivottavasti ei vaan järjestelmä kaadu, sen verran jännittävä ilta edessä.

Juu, mutta onneksi ainakin vielä peli on toiminut varsin jouhevasti.

Itsellä on mielenkiintoinen matsi siltäkin kantilta, että vastassa on sarjan ylivoimaisesti paras hyökkäys ja ylivoimaisesti paras puolustus. Itselle on langennut puolustavan tiimin rooli pakkitreenauksen kautta. Ensimmäisestä kohtaamisesta onnistuin raapimaan 1-0 voiton, mutta tänään en usko yhden maalin riittävän. Ehkä tänään jotain uutta.
 
Sama pelailu jatkuu ties kuinka monetta ottelua putkeen. Vielä on pieni putoamispeikko, mutta se ratkaistaan vasta kauden viimeisessä pelissä ja nämä ennakkoon ylivoimaiset vastustajat pelaillaan vaan pois alta. Ellei sitten käy yhtä hyvä joulu kuin alkukauden peleissä, missä onnistuin raapimaan voittoja etukäteen ylivoimaisilta vastustajilta. Sarjatasona siis kutonen ja näyttää vielä ainakin tällä hetkellä siltä, että sama taso on ensi kaudellakin.

Joskus elokuussa otetaan HT:ssa käyttöön sitten myös vaihdot. Ensin uudistus ajetaan läpi junnuissa ja vähän myöhemmin myös kaikissa. Ajatuksia tästä? Mielestäni ihan mielenkiintoinen uudistus toimiessaan.
 

Mace

Jäsen
Joskus elokuussa otetaan HT:ssa käyttöön sitten myös vaihdot. Ensin uudistus ajetaan läpi junnuissa ja vähän myöhemmin myös kaikissa. Ajatuksia tästä? Mielestäni ihan mielenkiintoinen uudistus toimiessaan.

Olen jo pidemmän aikaa toivonut vaihtoja, joten jos se toteutetaan hyvin, olen varmasti tyytyväinen uudistukseen. Toisaalta kolikolla on se kääntöpuolensa, jolloin huono toteutus voi antaa turhaan tilaa erilaisille kikkailuille, jotka vesittävät vaihtoidean toimivuutta. Katsellaan...
 

N^Miksu

Jäsen
FC Virtulla on edessä kauden ratkaiseva matsi 8. divarissa. Voitto tai tasapeli riittäisivät nousuun, häviöllä kausi on paketissa.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne tappiollinen 1-2. Tämä siitä huolimatta, että pallonhallinta oli 74%. Noh ei muuta kuin peukut pystyyn sen suhteen, että arpaonni on toisella puoliajalla parempi. Käsittämättömästi vastustajat saivat ensimmäisellä puoliajalla 4 paikkaa, joista tosiaan kaksi maalia. Yksi paikka vastahyökkäyksellä, yksi kulmapotkusta ja lisäksi kaksi pelitilannepaikkaa. Kun tilastojen mukaan 26% pallonhallinnalla saa puoliajan aikana n. 0.5 paikkaa, niin huonoa mäihäähän tässä on mukana ollut.

edit: Lisättäköön vielä, että tuplasin ensimmäisellä puoliajalla kauden aikana päästettyjen maalien määrän.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Omalla joukkueella puolestaan käsittämätön tasonnosto, tai sitten vastustaja on kyllä unohtanut katsoa kokoonpanot. Ilmeisesti on, kun ei edes vaihtomiehiä ole. 0-1 johdetaan vasta (ensimmäisen puoliajan pallonhallinta: 66%). Eiköhän tästä hoideta homma kotiin ja taistella vielä tiukasti kasidivaripaikasta eli säilymisestä. :D
 

N^Miksu

Jäsen
Jiihuu, lopulta 4-2 voitto vieraissa ja eroa nyt sarjakakkoseen 5 pistettä. Seuraavasta pelistä vielä voitto, niin seiska odottaa. Miten muuten karsinnat, ilmeisesti kasista seiskaan ei aina nouse suoraan, vaan joissain tapauksissa joutuu ensin karsintoihin? Miten karsintoihin joutuminen määräytyy?

edit: Ilmeisesti kasista nousee aina suoraan seiskaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Kasista nousee suoraan seiskaan joten karsintoja ei tarvi pelätä.

Oma pelini päättyi surkeaan 1-1 tasuriin ja samalla putosin suorannousijan paikalta karsijanpaikalle, no kaksi ottelua on vielä aikaa nousta takaisin suoran nousijan paikalle ja seuraavan ottelun voitolla varmistan lohkovoiton sillä tällä hetkellä eroa kakkoseen on 3 pistettä ja maaliero on mulla +9 maalia parempi kuin kakkosena olevalla jonka kanssa pelasin tasan eilisellä kierroksella.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jes! 2-3 vierasvoitolla sarjakärkeen! Ennen eilistä kierrosta tilanne oli seuraava:
1. 24 pistettä
2. AC Pähkinäniemi 23 pistettä
3. 23 pistettä
4. 22 pistettä

Itselleni asettui vastaan sarjavitonen vieraissa, ensimmäisen puoliajan jälkeen olin tappiolla, mutta toisen puoliajan alkuun 51. ja 52. minuutilla maalit ja kolme pistettä. Toisessa erittäin tärkeässä pelissä kohtasivat sarjakärki ja sarjanelonen; ottelu päättyi 3-3 tasalukemiin. Ja vielä, kun kolmantena ollut joukkue meni häviämään kotonaan sarjassa kuudentena olevalle jengille 0-1 lukemin, oli ilta täydellinen AC Pähkinäniemelle!

Nyt tilanne näyttää tältä:
1. AC Pähkinäniemi 26 pistettä (+20)
2. 25 pistettä (+18)
3. 23 pistettä (+14)
4. 23 pistettä (+9)

Itselläni asettuu ensi viikolla kotikentällä vastaan sarjajumbo, josta kaiken järjen mukaan nappaan murskavoiton. Ja koska maaliero näyttää jo nyt nini hyvältä, niin voitto tuosta ottelusta varmistaisi käytännössä nousun kutoseen!

Sarja VII.200 (68919)

Kova on ollut sarja, mutta kyllähän tämä tuleva nousuu tulee olemaan ansaittu. Alltidin mukaan jengini on rankattu sijalle 43/8192 seiskan porukoista.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Se olisi kauden tärkeimmät pelit edessä. Tänään vastus vieraissa kuntopuntarissa sarjan kovinta joukkuetta vastaan joka käytännössä tarvitsisi voiton jos haluaisi vielä toivoa nousua ja senkin jälkeen sen tilanne on vielä tukala.

No en tiedä, mikä minun kuntopuntarini sitten oli, mutta 1-6 tuli vierasvoitto eilen tuosta tämän hetken kovimmasta jengistä. Ja sarjaykköspaikka kahdella pisteellä ja pelit jumboa vieraissa ja sarjakakkosta vastaan kotona, jolle olen hävinnyt kauden ainoan kerran, mutta nyt olen melko luottavainen, koska kyseisen tiimin pelit eivät ole niin hyvin kulkeneet kuin olisi pitänyt.

Sarjavoitto on käytännössä nyt hyvin lähellä. Tasuri kotona sarjakakkosesta sen käytännössä jo varmistaisi, mutta toki voittoja lähdetään hakemaan, enkä usko, että tekee edes tiukkaa. Nyt ehkä vain toivoisi, että oman tiimin jätkä voittaisi maalikuninkuuden, siitä käydään vielä kova kamppailu joskin onneksi oman tiimin jätkiä on tarjolla eniten piikkipaikalle.

VII.949 (69668)
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Löytyisikö vastustajaa illan harkkamatsiin?

Fc Banaanipotku (259754)

Vastustaja löytyi. Kiitos Tilhen.
 
Viimeksi muokattu:

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
Ystisotteluun tarvisin tänä iltana haasteen. Lähden mökkeilemään kauas sivistyksen ja internetin ulottumattomiin. Sitä ennen pitäis sopia ystis, jotta kaverit saisi treeniä myös ensi viikon tiistaina.

Laitathan haasten tulemaan tämän illan tai yön aikana, niin kerkeän tarttumaan haasteeseen ennen mökille lähtöä. Tattis!

Murmeli (1517592)

E: 6.divarilainen jolla paluu seiskaan kauden jälkeen

E: Se oli nopeaa! Eli haaste saapui ja haasteeseen tartuin.
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Helvetin idiootti minäkin kun menin sitten pelaamaan kv-harkkapeliä ja tiimi tulee vasta huomen aamulla takaisin himaan. Sitä ennen en voi haastaa enkä joutua haastetuksi, no kyllähän sitä maanantaina jo ollaan takaisin jussin vietosta, mutta aina se aiheuttaa harmaita hiuksia kun voisi nyt jo sopia pelit. Perkele.
 

Jarzki

Jäsen
Kunhan ihmiset ovat Juhannuksesta selvinneet, niin Sarvivuori Superstars (787109) etsii harkkavastustajaa.

Juuri alkanut tämän 6.divari-kauden lohkovoiton jo mahdollisesti ratkaiseva matsi, joten mielenkiintoinen ilta tulossa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Hehe... Sarjapaikan varmisus on jälleen askeleen paremmassa suunnassa. Johdan 2-0 56 minuutin jälkeen PIC:llä. Mutta käy se näinkin. Vastassa sarjan keskikastin tiimi, itse siis sijalla kuusi. Kiva olisi ottaa voitto. :)
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Seiskadivarin ykköspaikka varmistui tänään voitolla sarjakakkosest lukemin 4-0. Nyt enää jännätään ensi viikolla, että kuka voittaa maalikuninkuuden. Kymppitonnin bonus siitä on aina plussaa vaikkei maailman tärkein asia olekaan. Ensi kausi ja tuleva kylmä kyyti kutosessa on sen ajan murhe. Onneksi on siinä vaiheessa tililla reilut puoli miljoonaa, millä voi vähän yrittää paikata tiimiä jos näyttää siltä, että joku osa-alue pahasti kusisi. Veikkaan, että täsmähankinta puolustukseen tulee olemaan melko todennäköinen juttu.

Niin ja nostin junnarin myyntiin. Käykääpä huutamassa. Ei ole miestä nimellä pilattu :D

Voitto Arvo (165825391)
18-vuotias, kelvollinen kunto, terve
Hän on sympaattinen kaveri, joka on tasapainoinen ja täysin arvaamaton.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on välttävä johtaja.

Kansallisuus: Suomi
Total Skill Index (TSI): 1 300
Palkka: 820 €/viikko
Omistaja: Muu maailma
Varoitukset: 0
Loukkaantumiset: Terve


Kestävyys: välttävä Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus: kurja Syöttäminen: välttävä
Laituri: kehno Puolustus: erinomainen
Maalinteko: heikko Erikoistilanteet: kurja
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
AC Galaxin (252763) nousuhaaveet kutoseen nousi pystyyn harmittavalla tavalla. Kaikki oli ennen tämänpäiväisestä peliä omissa käsissä; 2 pisteen etumatka seuraavana olevaan, ja kaksi ottelua ennalta heikompaa vastustajaa jäljellä. Tämän illan ottelussa kuitenkin jysähti. Ennalta selkeästi heikompi vastustaja suorastaan nöyryytti joukkuettani, numerot 1-4 omassa kotiottelussani. Voi vittu. Noh, tällä kaudella ei varsinaisesti ollutkaan tavoitteena nousta, kun kutosessa ei suurempia menestysmahdollisuuksia olisi kuitenkaan juurikaan ollut.

Ensi kaudella sitten, perkeles!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Jebujebu ja 3-0 kotivoitto. Nyt kun on yksi ottelu jäljellä, niin sijaan seitsemän on eroa kuusi pistettä. Eli sis säilyminen kutosessa on varma, JES! Tämä oli tavoite ja se saatiin. Viimeinen ottelu tällä kaudella on sijalla 7. majailevaa varmaa tippujaa vastaan (kiähkiäh). En kuitenkaan viitsi olla niin nynny, että annan 5-0 voiton luovutuksella. Ihan normaalisti lähdetään voittamaan viimeistäkin ottelua...

Melko mielenkiintoista statistiikkaa: viimeisessä seitsemässä ottelussa on minulta loukkaantunut vähintäään yksi ukko. Mukana siis liigaottelut, sekä ystikset. Muilla vastaavia putkia?
 

abc

Jäsen
Mielenkiintoista taivalta. Jälleen tippuminen takaisin seiskaan. Mikä siinä on, kun seiskassa olen aivan ylivoimainen ja taas kutosessa on aina siinä ja siinä, pysyykö sarjassa. Onko tasoero tosiaan näin suuri?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös