Hattrick

  • 1 263 479
  • 10 221

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Osaako joku sanoa vaikuttaako pelaajan kuntoon mitenkään se, että pelaako hän viikon aikana yhden vai kaksi peliä?
 

Bo'er

Jäsen
avatar kirjoitti:
... 3-4-3:lla....... Sarjassa pärjääminenkin kun kuitenkin olisi tärkeää ja en usko, että kahdella innerillä sarjasijoitus olisi kovin kummoinen.

Eihän 3-4-3 taktiikalla pelattaessa välttämättä kahdella innerillä tarvitse pelata. Itsekin treenaan maalintekoa ja pelaan samalla asetelmalla, mutta kolmella innerillä. Toinen laita on auki, mutta jos omistaa kohtalaisen laiturin arvon omaavan hyökkääjän ja laittaa sen laitaan tukevaksi, niin sillä pystyy aika hyvin paikaamaan menetettyä laitahyökkäysarvoa.

Meikäläisellä viimeinen kauden puolikas on ollut pelkkää riemukulkua. Kuusi viime matsia voitettu(cupistakin ensimmäistä kertaa jatkoon) ja nousin kauden päätteeksi seiskaan. Tavoitteena täksi kaudeksi on asetettu sija kolme, koska joukkue ei ole vielä valmis kuutoseen. Voitettujen otteluiden sarja on katkolla viimeistään seuraavalla cupin kierroksella, kun vastaan esettuu viitosesta jengi, joka on ennakkoon täysin ylivoimainen. Vertaus on otettu ekan kierroksen peleistä:

Oma joukkue - tuleva vastustaja:
Tähdet: 33 - 60
Hyökkäys: Kehno(erit. korkea) - hyvä
Puolustus: Välttävä - Erinomainen
Keskikenttä: Heikko(korkea) - välttävä(erit. matala)

Itse pelasin edellisen cup-matsin 4-4-2 kolmella innerillä ja kaikista mahdollisista suunnista tuin keskustaa, jolloin sain ennakkoon heikomman keskikentän haltuun ja sitä kautta voiton. Nyt onkin sitten vitsit vähissä, ajattelinkin lähteä ehkä hieman omituisella 5-2-3 ja vastahyökkäystaktiikalla, syystä että:
- Haluan saada max. treenin hyökkääjille.
- Keskikentän hallintaa en saa millään keinolla haltuun, joten turha edes yrittää siitä kilpailla.
- Toivon, että itsellekin joskus kävisi tuuri tuolla vastahyökkäystaktiikalla(kaksi kertaa ennakkoon huonompi joukkue on mut voittanut, vaikka kaikki arvot ovat vastustajalla olleet huonompia).

Itse pohdin tuota treenin menetystä, mutta tulin siihen tulokseen, ettei sitä vaaraa ole. Siis jos pelaan kolmella keskuspuolustajalla. Vaikka muuten toi ryhmitelmä onkin hieman outo, eikä kuulu niiden standardimuodostelmien joukkoon. Any comments, onko peli jo menetetty ennen avauspotkua? Onko jollain parempia argumentteja/taktiikkaa heittää?
 

Setämies

Jäsen
Kausi jatkui siitä mihin se viimeksi jäi. Eli paras 18v pakkitreenattava nappasi +4 -loukkaantumisen.

Päätin jättäytyä kokonaan junioriakatemian ulkopuolelle, samoin lopetin panostamisen juniorijoukkueeseen muutenkin - lauantaisia TSI 0 -nostoja lukuunnottamatta. Tuntuu, että enempi sitä rahaa tarvitsee uran alkuvaiheessa (ensimmäinen täysi kausi) muihin hankintoihin, eikä juniorijoukkueiden hyöty ole tässä vaiheessa liene vielä täysin selvä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kausi alkoi jopa hieman yllättävästi vierasvoitolla. Yllättävän voitosta tekee muutamien avainpelaajien huonot kunnot, ja se että vastustaja oli kokonaisuutena parempi (tasaisempi).
Match ID: 118187300.

Taktiikkana matsiin oli lähteä hakemaan tasuria. Tämä pyrittiin varmistamaan keskikentän pienellä hallinnalla + puolustuksen sijoittelulla. Näiden toimien takia hyökkäys jäi onnettamaksi, joten maaleja en juurikaan odotellut, sillä vastustajan puolustus oli kova.
Lopputulos kuitenkin 1-2 minulle, joten ei voi kun kiitellä hyvää tuuria maalien suhteen.

Tästä on hyvä ponnistaa kohti ensi viikon haasteita.
 
Joukkueeni historian 4. kausi avattu ja samalla ensimmäinen matsi kutosdivarissa ikinä pelattu. Tuloksena kelvollinen 1-0 -kotivoitto. Putoamisen välttäminen edellyttää voittoja näistä etukäteen suht tasavahvoista joukkueista, joita lohkossani on ehkä kaksi. Tiukkaa siis tulee säilymisen kanssa tekemään, mutta sen eteen on jätkät talvitreeneissä tehneet töitä. Eräskin jo jäähdyttelevä entinen hyökkääjätähti on ottanut osaa valmennushommiin ja piiskannut nuorempiaan koviin suorituksiin treeneissä. Cupissa tuli yllättäen noutaja heti ensimmäisellä kiekalla, joten kaikki tarmo on suunnattu nuorten hyökkääjälupausten kehittämiseen ja sarjapeleihin.

Akatemia on vasta aluillaan (yllättäen), ja sieltä voidaan tulevaisuuden tukipilareita odotella vasta kausien päästä. Tänään junnuilla ensimmäinen matsi ja melkoista kokoonpanolottoa on tiedossa.

Ja vielä yksi kysymys liittyen tuohon junnutoimintaan. Siinä kun voi ottaa yhden puhelun viikossa per scoutti, niin vaihtuuko siinä viikko ihan kalenterin mukaan vai treenipäivityksen yhteydessä vai miten? Ja vaikka laitoin akatemiaa käynnistäessä, että luovun kokonaan vanhasta systeemistä, niin tuolla se entinen junnulottomahdollisuus pyörii yhden napin takana. Sitä siis EI kannata ilmeisesti painaa mikäli haluaa scouteilta jotain suosituksia?
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
Huhhuh, PICcasin cup-pelini, jolloin joukkuehenkeni nousi hyvään. Kauden avausmatsin liigassa taas MOTSasin ja joukkuehenki on nyt raivoisa:

hyvä
rauhallinen
maltillinen
ärtynyt
raivoisa

Kevyttä heiluntaa. Onko näitä vaikutuksia voimistettu vai miten tuo noin suuresti muuttuu...? Pelle on joukkueessa, mutta valmentajan johtajuus on kurja.

Pelaaja-valmentaja -putkessa olisi nyt kaksi pelaajaa, joista toisella on kokemus hyvä ja johtajuus kelvollinen (38v) ja toisella kokemus kelvollinen ja johtajuus hyvä (32v).

Kannattaako tuosta vanhasta ukosta edes tehdä valkkua tähän hätään, vai odotella että nuorempi jannu nostaa kokemuksensa hyväksi, jolloin saisi hyvä-hyvä-valkun.

Molemmat ovat kyllä aika "tulisieluisia", ja epämukavia, jos noi valmentajilla vaikuttaa?
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Rodion kirjoitti:
Huhhuh, PICcasin cup-pelini, jolloin joukkuehenkeni nousi hyvään. Kauden avausmatsin liigassa taas MOTSasin ja joukkuehenki on nyt raivoisa:

hyvä
rauhallinen
maltillinen
ärtynyt
raivoisa

HT-Suomi:

"Motsaus" nostaa keskikenttäsi arvosanaa pelin ajaksi noin 1-2 tasoa. Haittapuolena on se, että joukkuehenkesi laskee 50% ottelua edeltäneestä tilasta.

Piccaamalla joukkueesi keskikenttä on pelin aikana hieman (noin tason/kaksi) huonompi kuin normaalipelissä. Vastaavasti piccaaminen nostaa joukkuehenkeäsi ottelun jälkeen tason/kaksi.


Eli ihan normaalisti joukkuehengellesi kävi. PICcauksen jälkeen joukkuehenki oli hyvä, varmasti melko alhaisella tasolla, koska tipahti aina raivoisaan asti MOTSatun ottelun jälkeen.
 

Nshr

Jäsen
Lauantain liiga-avauksessa joukkueen ykköspakki näki punaista, mutta koskeeko tuo pelikielto huomista cup-ottelua? Itsellä on sellainen muistikuva, että pelikiellot koskevat cup- ja liigapelejä. Onko näin?

Ura kutosessa alkoi 3-0-tappiolla. Nopeasti vilkaistuna oma peli ei todellakaan loksahtanut raiteilleen: 0 maalipaikkaa koko pelissä.
 

InTheYear2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
SS#31 kirjoitti:
Lauantain liiga-avauksessa joukkueen ykköspakki näki punaista, mutta koskeeko tuo pelikielto huomista cup-ottelua? Itsellä on sellainen muistikuva, että pelikiellot koskevat cup- ja liigapelejä. Onko näin?

Muistat oikein eli kyllä ne pelikiellot koskevat cup- ja liigapelejä.
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kausi alkoi potkaisemalla vitosesta pudonneelta vastustajalta palli alta, ja antamalla tilaisuuden lähteä hakemaan vauhtia sarjataulukon hänniltä. Vihulta lasarettiin lähti näet pitkäksi aikaa kaksi parasta pelaajaa, ykkösinneri ja ykköspakki, kummatkin sellaisia TSI +30000 veijareita hyvässä kunnossa ollessaan. Tilannetta ei yhtään päävastustajan kannalta helpota se, että kummatkin ovat jo aika vanhoja pelimiehiä, ja kuntoutuminen kestää kauan.

Oma temperamenttinen / täysin arvaamaton kärkeni otti tietty rapatessaan punaisen matsissa. Kauden saldo on komea: kaksi ottelua, kaksi hattutemppua ja kolme keltaista, joista kaksi samassa matsissa. Tästä valkku tykkää.

Myös toinen kauden päävastustajista otti yllättävän tappion, joten tilanne antaa hetken hengähdystauon cuppia ajatellen johon siirretään lisää voimavaroja.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Oliskos mitään kysyntää junnuakatemia liigalle?

Olin muutaman päivän poissa netistä ja kun palasin kaikilla tutuilla oli jo jengit täynä olevissa liigoissa, joten nyt tarttisi uutta liigaa perustaa.

Ilmoitelkaa tähän ketjuun jos olisi lähtijöitä, niin voin sitten aloittaa oikean kokoisen liigan. Jos vaikka tämä päivä ja huominen olisi aikaa ilmoittautua. Eli siis pistän keskiviikkona sen kokoisen liigan pystyyn kun on tarvetta ja pistän sitten liigan ID:n tähän ketjuun, jotta tietäisitte sitten ilmoittautua.

Toivottavasti mahdollisimman moni lähtisi mukaan ja ensimmäinen ilmoittautunut on minun joukkueeni eli Aitolahden Sudet. Liigoja voi perustaa neljästä joukkueesta aina kuuteen toista asti. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtisi mukaan...
 

STim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, JYP
Yhdelle olisi paikka auki junnusarjassa Junior meeting (9292). Pelit tietääkseni torstaisin. Toivottavasti joku liittyis että saatais pelit käyntiin.
 

abc

Jäsen
Mulla ois tällainen kysymys. Ykköskärkipelaaja poissa, kakkos- ja kolmoskärki ens peliin. Hyökkään laidoilta, joten laitan toisen tukemaan laitaa. Ois myöskin yksi "varalaituri", jolle voisin sovittaa hyökkääjän paikkaa laitaa tukevana.

Kakkoskärki (normaalina/laitaa tukevana):
22-vuotias, välttävä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on välttävä johtaja

Syöttäminen: heikko
Laituri: heikko
Maalinteko: mahtava


Kolmoskärki (normaalina/poissa kokoonpanosta):
22-vuotias, erinomainen kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on välttävä johtaja [Voimakas]

Maalinteko: hyvä


Laituri, ehkä tulevassa ottelussa hyökkääjä (laitaa tukevana/poissa kokoonpanosta):
21-vuotias, välttävä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on kelvollinen johtaja [Pääpeli]

Syöttäminen: kelvollinen
Laituri: mahtava
Maalinteko: kelvollinen


Eli jos laitan tämän laiturin kokoonpanoon, "kakkoskärki" siirtyy normaaliksi kärkipelaajaksi ja "kolmoskärki" kokonaan pois kokoonpanosta. Jos taas sitten laiturin jätän pois kokoonpanosta, "kakkoskärki" on laitaa tukevana ja "kolmoskärki" normaalna kärkipelaajan.

Eli kumpaa kannattatte?
Kakkoskärki - Kolmoskärki
Kakkoskärki - Laituri

Toivon, että saitte edes jotain selkoa viestistä.
 

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
abc kirjoitti:
Mulla ois tällainen kysymys. Ykköskärkipelaaja poissa, kakkos- ja kolmoskärki ens peliin. Hyökkään laidoilta, joten laitan toisen tukemaan laitaa. Ois myöskin yksi "varalaituri", jolle voisin sovittaa hyökkääjän paikkaa laitaa tukevana.

Kakkoskärki (normaalina/laitaa tukevana):
22-vuotias, välttävä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on välttävä johtaja

Syöttäminen: heikko
Laituri: heikko
Maalinteko: mahtava


Kolmoskärki (normaalina/poissa kokoonpanosta):
22-vuotias, erinomainen kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on välttävä johtaja [Voimakas]

Maalinteko: hyvä


Laituri, ehkä tulevassa ottelussa hyökkääjä (laitaa tukevana/poissa kokoonpanosta):
21-vuotias, välttävä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on kelvollinen johtaja [Pääpeli]

Syöttäminen: kelvollinen
Laituri: mahtava
Maalinteko: kelvollinen


Eli jos laitan tämän laiturin kokoonpanoon, "kakkoskärki" siirtyy normaaliksi kärkipelaajaksi ja "kolmoskärki" kokonaan pois kokoonpanosta. Jos taas sitten laiturin jätän pois kokoonpanosta, "kakkoskärki" on laitaa tukevana ja "kolmoskärki" normaalna kärkipelaajan.

Eli kumpaa kannattatte?
Kakkoskärki - Kolmoskärki
Kakkoskärki - Laituri

Toivon, että saitte edes jotain selkoa viestistä.

Noista vaihtoehdoista ehdottomasti kakkoskärki - laituri

Ylipäänsä olen sitä mieltä, että kakkoskärjen peluuttaminen laitaa tukevana on hänen kykyjensä hukkausta. Laitaa tukevaksi siis mahtava laituri, kelvollisella maalinteolla ainakin tähän peliin.

Jatkon kannalta miettisin peluuttaisinko mahtavaa maalintekijää heikolla laituritaidolla ollenkaan laitaa tukevana, vai hommaisinko hänen tilalleen jokun toisen nohevan hyökin paremmalla laituritaidolla. Jos maalitekoa treenaat, niin hyvä projekti voisi olla, että ostaisit hyvän maalintekijän hyvällä laituritaidolla. Hankkiminen ei olisi kovin kallista ja hetkessä kaveri olisi oiva kakkoshyökki laitaa tukevan roolissaan.

E: Ups, en huomannut laiturilla olevan välttävää kuntoa. Kiperä kysymys, kun kolmoshyökillä kerta on erinomainen kunto. Parhaana vaihtoehtona tässä näkisin kakkos- ja kolmoshyökin laittamisen kentälle ilman laitaa tukevia käskyjä. Mutta ilmeisesti haluat pitää kiinni hyökkää laidoilta komennosta?
 

abc

Jäsen
Saamies kirjoitti:
Jatkon kannalta miettisin peluuttaisinko mahtavaa maalintekijää heikolla laituritaidolla ollenkaan laitaa tukevana, vai hommaisinko hänen tilalleen jokun toisen nohevan hyökin paremmalla laituritaidolla. Jos maalitekoa treenaat, niin hyvä projekti voisi olla, että ostaisit hyvän maalintekijän hyvällä laituritaidolla. Hankkiminen ei olisi kovin kallista ja hetkessä kaveri olisi oiva kakkoshyökki laitaa tukevan roolissaan.
Tässä ottelussa pelaan ennalta hieman vahvempaa vastustajaa vastaan, jolla kuitenkin toinen laitapakki puuttuu, eikä toinenkaan laitapakki mikään mestari ole kuten eivät myöskään laiturit. Tästä syystä päädyin hyökkäämään laidoilta.

Saamies kirjoitti:
E: Ups, en huomannut laiturilla olevan välttävää kuntoa. Kiperä kysymys, kun kolmoshyökillä kerta on erinomainen kunto. Parhaana vaihtoehtona tässä näkisin kakkos- ja kolmoshyökin laittamisen kentälle ilman laitaa tukevia käskyjä. Mutta ilmeisesti haluat pitää kiinni hyökkää laidoilta komennosta?
Kuntoa nyt treenaan tämä pari-kolme viikkoa ja treenipäivityksessä pitäisi laiturilla nousta kunto ainakin kelvolliseen..
 

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
abc kirjoitti:
Tässä ottelussa pelaan ennalta hieman vahvempaa vastustajaa vastaan, jolla kuitenkin toinen laitapakki puuttuu, eikä toinenkaan laitapakki mikään mestari ole kuten eivät myöskään laiturit. Tästä syystä päädyin hyökkäämään laidoilta.
Jotain tälläista ajattelinkin olevan taustalla. Ehdottomasti sitten vain laitoja pitkin maalintekoon. Nuo sinun vaihtoehtosi laitaa tukevaksi vain ei ole kovin hyviä. Kunnosta huolimatta laittaisin sen laiturin laitaa tukevaksi, niin saat ton mahtavan maalintekijän kirmaamaan normiasetuksilla. Melkeen välttävänäkin tuo laituri toimii paremmin laitaa tukevana kuin tuo sinun mahtava maalintekijä heikolla laituritaidolla.

Ja mitä laiturin kuntoon tulee, niin eiköhän se nosta kuntoaan ku saa hieman peliaikaa. Ei välttis tarvi tuota yleiskuntotreeniä sitä 2-3 viikkoa noustakseen kelvolliseksi.

Ei muuta kuin hyvää onnea peliin ja laidoilta verkot tötterölle!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Saamies kirjoitti:
Ei muuta kuin hyvää onnea peliin ja laidoilta verkot tötterölle!

Samaa toivottelen minäkin ja peesaan Saa(tai ei saa)miestä.

Omasta matsista muutama sananen. Joka osa-alueella tulee pataan enemmän tai vähemmän. Siksipä höökiä tulee vasemmalta laidalta mallia pakki ja laituri nousevana. Taktiikkana lähdetään kyttäämään vastaiskuja. Tuolta vuotavalta laidalta yritän sitten napata muutamat maalipaikat ja toivottavasti maalitkin. Voitto on tiukassa, mutta mahdollinen.
 

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt vähän ihmetyttää... Aloitin junioriakatemian heti, kun se oli mahdollista. Palkkasin kolme kykyjenetsijää, heti alkuun yhden ja parin päivän päästä kaksi lisää. Aluksi noilla kahdella jälkikäteen palkatulla luki tiedoissaan, ettei heille voi vielä soittaa vaan pitää odottaa viikko. Tämä on vielä ihan normaalia.

Mutta nyt kun palkkaamisesta on kulunut jonkin aikaa, on heidän tietoihinsa ilmestynyt teksti, jossa sanotaan minun soittaneen heille ihan äskettäin. Tätä en todellakaan ole tehnyt. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon eiliseltä seuraava tilanne. Kävin aamulla ennen töihin lähtöä HT:ssa tarkastamassa joukkueen tilanteen, en soittanut scouteille. Illalla kotiin tultuani kirjauduin jälleen HT:iin ja mitä yhden scouttini tiedoissa lukeekaan: "Kykyjenetsijä XXX sai sinulta puhelun 10 minuuttia sitten." Siis mitä vittua! Kuka noille mun äijille oikein soittelee? Tapahtuuko tätä muillekin vai kuseeko joku nyt jatkuvalla syötöllä meikäläistä suoraan silmään?

Ja mainittakoon vielä, että edellä kuvattuja tilanteita on tapahtunut joka päivä. Nytkin olen muka soittanut yhdelle scouteistani 49 minuuttia sitten. Hattrickiin tosin kirjauduin sisään noin puoli tuntia sitten.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Claudius kirjoitti:
Mutta nyt kun palkkaamisesta on kulunut jonkin aikaa, on heidän tietoihinsa ilmestynyt teksti, jossa sanotaan minun soittaneen heille ihan äskettäin. Tätä en todellakaan ole tehnyt. CLIP...CLIP Kuka noille mun äijille oikein soittelee? Tapahtuuko tätä muillekin vai kuseeko joku nyt jatkuvalla syötöllä meikäläistä suoraan silmään.

HEP! Täällä on ihan samat oireet. En käsitä. Onko joku ötökkä jossain järjestelmässä, vai mikä on?
 

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
Claudius kirjoitti:
Nyt vähän ihmetyttää... Aloitin junioriakatemian heti, kun se oli mahdollista. Palkkasin kolme kykyjenetsijää, heti alkuun yhden ja parin päivän päästä kaksi lisää. Aluksi noilla kahdella jälkikäteen palkatulla luki tiedoissaan, ettei heille voi vielä soittaa vaan pitää odottaa viikko. Tämä on vielä ihan normaalia.

Mutta nyt kun palkkaamisesta on kulunut jonkin aikaa, on heidän tietoihinsa ilmestynyt teksti, jossa sanotaan minun soittaneen heille ihan äskettäin. Tätä en todellakaan ole tehnyt. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon eiliseltä seuraava tilanne. Kävin aamulla ennen töihin lähtöä HT:ssa tarkastamassa joukkueen tilanteen, en soittanut scouteille. Illalla kotiin tultuani kirjauduin jälleen HT:iin ja mitä yhden scouttini tiedoissa lukeekaan: "Kykyjenetsijä XXX sai sinulta puhelun 10 minuuttia sitten." Siis mitä vittua! Kuka noille mun äijille oikein soittelee? Tapahtuuko tätä muillekin vai kuseeko joku nyt jatkuvalla syötöllä meikäläistä suoraan silmään?

Ja mainittakoon vielä, että edellä kuvattuja tilanteita on tapahtunut joka päivä. Nytkin olen muka soittanut yhdelle scouteistani 49 minuuttia sitten. Hattrickiin tosin kirjauduin sisään noin puoli tuntia sitten.

Kuulemma bugi, joka on tiedotettu ja huomattu. Voi olla että tämän viikon kohdalla noiden scouttien kohdalla homma kusee, mut ens viikolla sit toivottavasti asiaan.
 

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Asia selvä. Kiitokset tiedosta! Ei ole hirveämmin tullut seurailtua noita järjestelmän tiedonantoja, vaikka se kieltämättä hyödyllistä olisikin...
 

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
Ite kanssa ekaa kertaa kolmannelle kierrokselle. Kolmas kerta ku cupia tuli pelattua. Kolmannelle kiekalle mentiin luvuin 4-2. Eka sarjapelikin voitettiin puhtaasti 6-0. Myös eka junnupeli päättyi puhtain luvuin 5-0. Eli hyvin pyyhkii, mutta pyyhkiköön.

Realismin nimissä on pakko todeta, että sarjan ainoa voitto ennen päätöskierrosta taisi tulla lauantaina. Sen verran kova on oma kutosdivari, että paluu seiskaan taitaa olla kauden jälkeen tosiasia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös