Hattrick

  • 1 253 895
  • 10 190

Esteban8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga-Jokerit Pavel Datsyuk, #65, ManU, Bianconeri
avatar kirjoitti:
No omat ovat tällä hetkellä, kehno, välttävä ja heikko ja kun pelasin 3-5-2:lla ja molemmat laiturit olivat tukemassa keskustaa niin heidän kestävyytensä olivat heikko ja välttävä. Että ihan hiukan on parannettavaa :)

Muutama viikko kestävyyttä, sillein että saat kestävyydet keskikenttäpelaajien osalta suurinpiirtein sinne hyvään-erinomaiseen, niin dominoit tuota sarjaa suvereenisesti. Sitten hyökkäykseen kaveri(t), jotka iskee paikoista tarvittavat häkit ja nokka kohti seiskaa.

Oma kausi lähtenyt mukavasti rullaamaan, tänään 5-2 kotivoitto rennolla. Omaa joukkuettani vaivaa vain erittäin paskat kunnot, joukkueesta löytyy tällä hetkellä 2 hyvän kunnon omaavaa, sekä kaksi kelvollista. Kehnoa ja kurjaa löytyy 6-7, ja nämä ovat säännöllisesti pelaavia.

Cupissa taitaa ensi kierroksella tulla noutaja, sen verran kova jengi kyseessä, ja omat kunnot niin alhaalla, että taitaa cup taival tyssätä viidennelle kierrokselle. Joukkue henki on maanpäällisessä, mutta se ei taida riittää, kun vastustaja iskee keskikentälle pari jätkää tasoa myyttinen-utopinen. Onhan joka pelissä random mahis, mutta kortilla on minun mahdollisuudet. Toki viime kaudella yllätin samaisessa vaiheessa kolmos divarilaisen, noutaja tuli sitten mestiksestä.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Takkiin tuli 1-0. Kyllä pistää vituttamaan. Vastustajani on yleensä pelannut 3-5-2 taktiikalla ja oletin, että niin on tänäänkin, no he lähtivätkin 4-4-2 taktiikalla, itse pelaan 5-4-1 taktiikalla, mutta tänään käytin vastahyökkäyksiä. Meni aivan hukkaan ja tuo taktiikka, sillä olisin saanut keskikentän haltuuni muutenkin. Nyt vastahyökkäyksistä huolimatta vastustaja hallitsi vain 55 prosenttisesti. Nyt on tullut 1 voitto, 1 tasuri ja 2 tappiota putkeen. Ensi viikolla on pakkovoiton paikka.
 

NaiCou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka kautta on pelattu vasta muutamia kierroksia niin peli tuntuu jo menetetyltä. Loukkaantumisia on aivan älyttömästi ja tällä hetkellä joukkueella on jopa yksi terve keskikenttämies. Talous kuralla ja tulevaisuus näyttää jälleen todella synkältä. Täytyy vain myydä muutamia miehiä ja vahvistaa järkevästi, toivon mukaan onnistun siinä.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
NaiCou kirjoitti:
Vaikka kautta on pelattu vasta muutamia kierroksia niin peli tuntuu jo menetetyltä. Loukkaantumisia on aivan älyttömästi ja tällä hetkellä joukkueella on jopa yksi terve keskikenttämies. Talous kuralla ja tulevaisuus näyttää jälleen todella synkältä. Täytyy vain myydä muutamia miehiä ja vahvistaa järkevästi, toivon mukaan onnistun siinä.

Itse yhdyn suruusi loukkaantumisien saralla. Viime viikolla loukkaantui paras keskikenttämies, tällä viikolla paras hyökkääjä. Lisäksi 18-vuotias laituri-treenattava on poissa vielä 5 viikkoa joten kyllä pistää vituttamaan. Rahaa oli vielä tänään 500.000 mutta ostin 450.000 mahtavan hyökkääjän joten rahat menivät sinne. Mutta talous on muuten erittäin hyvässä kuosissa. Plussaa tulee mukavasti.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
FC Tilhi hirveessä nousukiidossa. Neljää peliä, neljä voitto, 19 tehtyä maalia ja 0 päästettyä. Pelaajien itseluottamus täysin liioiteltu. Sarjan maalintekijätilastossa kolme kärkisijaa joukkueen hallussa.

Taitaa olla liiga yksi kasidivisioonan heikoimmista, mutta ei anneta sen haitata.
 

Zuuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noista loukkaantumisista en voi muuta kuin ihmetellä. Tietääkö kukaan täällä kuinka suuri merkitys on fysioterapeuteilla tuohon loukkaantumisen mahdollisuuteen? Joukkueeni on joutunut noista loukkaantumisista kärsimään nyt enemmän kuin koskaan aiemmin joukkueen historiassa. Viime viikon sarjaottelussa (88727890) minulta loukkaantui kahdeksasta fysiosta huolimatta kolme pelaajaa. Kaksi reenissä olevaa puolustajaa (mahtava+5,erinomainen+3) sekä joukkueen ainut maalivahti. Tällä viikolla sitten loukkaantui paras kk-mieheni joka on myös kapteenini. Tällä kertaa onneksi vain viikoksi. Voitto tuli silti helposti ja nousuhaaveet ovat vielä olemassa alkukauden kahdesta tilastotappiosta huolimatta.
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
!#!¤#!¤#&#¤"#=%/(&)"#Q(!

Hyvältä näyttänyt 0-1 johto kääntyi 2-1 tappioksi kun joukkueen tärkein mies, oma kasvatti ja nykyään miltei utopinen pelinrakentaja kiskaisi itsensä suihkuun jo 24. minuutilla.

Kolme kautta sitten äijän saldo 11 kilpaottelusta oli kuusi keltaista ja yksi suora punainen, elikä pelikieltoa kertyi sillon kolmen matsin verran. Sen jälkeen Olkanen pysyi suunnilleen aisoissa, mutta nyt tuli taas helvetin pahaan paikkaan tappio ja pelikielto vielä päälle. Älkää prkl pitäkö raivohulluja joukkueissanne, ainakaan liian tärkeässä roolissa...
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Sukellus jatkuu vaan. Turpaan tuli 8-0 sarjajohtajalta. Mitenkä sitä voisikaan pärjätä joukkuetta vastaan, jonka top-11 pelaajaa on TSI yli 30000? Itsellä vastaava luku on n.4000. Monenkin eilisen vastustajan pelaajan palkka on jo yksistään paljon enemmän kuin minun koko joukkueen yhteinen palkkasumma. Ei ole reilua ei. Miten nuo joukkueet taloudellisesti voi pärjätä? Eilisessäkään pelissä ei ollut kuin rapiat 30000 päätä katsomossa. Ihmettelen vaan.

Taitaa olla kutosdivari aivan liian kovatasoinen Kiljuhanhille. Nyt olisi muuten myynnissä treenattava hyökkääjä, jolla maalinteko on nyt mahtava. Ikää 18 v, joten eikun ostoksille.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kai se nyt pitää hehkuttaa kun vielä voi.

Elikäs neljän pelin jälkeen sarjan kärkipaikalla neljällä voitolla. Tosin toisena olevaan eroa on vain parempi maaliero. Hemmetti, ensiviikon pelistä tulee jännä. Vaikka vastus on sijalla viisi, näyttää tiimi paperilla joukkuettani paremmalta. Ennen omistin selkeästi sarjan parhaan keskikentän. Ilmeisesti muut ovat ostaneet vahvistuksia, koska oma kk ei ainakaan ole heikentynyt.

Eilisestä vielä sen verran, että pakki ja laitamies loukkaantu. Pakki 3+ ja laituri1+.

Ensi viikko tulee kuitenkin vasta ensiviikolla. Onneksi.
 

Pelintekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilen 1-4 voitto kevyesti. Itseäni ketuttaa kyllä kun tuota pitää kestävyyttä pari viikkoa nyt treenata, juuri kun oli hyvä laituritreeni meneillään. Mun pelaajien kestävyydestä kertoo jotain jo se että 2-3 avauskokoonpanon miehellä on huonompi kestävyys kun valmentajallani.
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
WCH Kamppi (1059891) jatkaa tukevasti matkaansa kohti kutosdivaria ottamaan turpaan huolella, edelleenkin ilman ainuttakaan sarjapelihäviötä tai edes tasuria koko historiassaan. Eilen kaatui ns. päävastustaja kotona lukemin 4-1. Neljän pelatun matsin jälkeen lohkoa johdetaan 12 pisteellä ja maalisuhteella 19-5.

Pieni tilastoihme lienee se, että johtoa on kertynyt tässä vaiheessa jo viisi pistettä toisena majailevaan. Sarjassa pelaa kaksi pakkitreenaria, joiden kanssa ovat tupanneet pelaamaan nyhjäystasureita.

Nyt olisi tarkoitus alkaa tekemään tarvittavia muutoksia joukkueeseen ensi kautta ajatellen. Keskikenttään tuli kauden alussa tehtyä ehkä tarpeettomia tilapäisiä yli-investointeja, joten turhista äijistä eroon nyt vielä kun niistä saa hintaakin. Tilalle sitten sellaisia joilla tekee ensikaudellakin jotain. Aion myös myydä ensiviikonloppuna ensimmäisen treenattavani, häikäisevän laiturin. Laitan tännekin sitten ilmoituksen jos joku on ilman laituria ja haluaa auttaa miestä mäessä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Turpaan tuli sarjajohtajalta 3-1. Luovuin suosiolla keskikentän taistelusta ja lähdin painostamaan vastustajaani. Ensimmäisellä jaksolla kolme maalia omiin ja matsi oli oikeastaan jo siinä taputeltu. Painostamalla vastustajaa ei hurjasti maalipaikkoja saa ja taitaa olla niin että yksi ainoa maalipaikka oli minun joukkueelleni raportoitu ja sekin oli rangaistuspotku. Vastustajalla raportoitiin kolme tai neljä eli kovalla prosentilla on maaleja tehty. Ei auta itku markkinoilla. Pakko vaan vetää tämä kausi läpi ja kehittää näitä nykyisiä pelaajia. Ehkäpä löytyy valuuttaa sitten ensi kaudella vahvistaa joukkueen keskikenttäpelaajia.
 

Kyle

Jäsen
Meikäläisen valmentajalla on tippunut maalivahti taito arvosanaan "olematon". En ole aikaisemmin vastaavaa arvosanaa nähnyt Hattrickssa, onko muilla ollut?

EDIT: Näköjään 35 vuotias keskikenttäpelaajakin on yhtä lahjakas maalivahti.
 

Janda

Jäsen
Gerodz kirjoitti:
Meikäläisen valmentajalla on tippunut maalivahti taito arvosanaan "olematon". En ole aikaisemmin vastaavaa arvosanaa nähnyt Hattrickssa, onko muilla ollut?
Olematon taitotaso tuli takaisin käyttöön tällä viikolla. Itsellä on useita pelaajia, joiden joku taito muuttui tuhoisasta olemattomaan. Mitään käytännön merkitystä peliin tuolla uudistuksella en kuitenkaan näe.
 

Calder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, K-Vantaa, Buffalo, HämPy
Täydellinen junnunosto!

Tulipas nostettua ihan kelpo juniori:

Juho Sairanen (131115016)
17-vuotias, kelvollinen kunto, terve
Hän on kiistelty henkilö, joka on seesteinen ja epärehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on hyvä johtaja.

Kansallisuus: Suomi
Total Skill Index (TSI): 2 490
Palkka: 860 €/viikko
Omistaja: HämPy
Varoitukset: 0
Loukkaantumiset: Terve


Kestävyys: heikko Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus: erinomainen Syöttäminen: kelvollinen
Laituri: kehno Puolustus: välttävä
Maalinteko: kehno Erikoistilanteet: kurja

Hieman harmittaa että just lopetin oman pelinrakennustreenin, eli varmaan pakko pistää myyntiin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jiihaa, voitto tuli taas eilisellä liigakierroksella ja pidin kärkipaikkani edelleen. Tavoitteeni noususta 8/9 divariin näyttää toistaiseksi hyvältä. Tehtyjä maaleja 17 ja päästettyjä 4. Ei voisi paremmin mennä.
 

uusiolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal, Tuto Hammers-95
Junalauta, tasuriin taas

Katkerammaks vetää ku kattoo miten oma poika jyrää divaria alempana. Poitsulla neljän kierroksen jälkeen maaliero 20-0. Maalipörssiä johtaa sen kaveri 9:llä maalilla, kun seuraavalla on 3.... ja 3:ssa maalissakin on sen kaveri.... Perkele, muna pesee pian kanan. Omas maaliseppo on tehny 2......


edit... ai niin. Poitsun id on 97538
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
uusiolli kirjoitti:
Katkerammaks vetää ku kattoo miten oma poika jyrää divaria alempana. Poitsulla neljän kierroksen jälkeen maaliero 20-0. Maalipörssiä johtaa sen kaveri 9:llä maalilla, kun seuraavalla on 3.... ja 3:ssa maalissakin on sen kaveri.... Perkele, muna pesee pian kanan. Omas maaliseppo on tehny 2......


edit... ai niin. Poitsun id on 97538

Jannulla on sit välttävä valmentaja. Edessä lupaava tulevaisuus?
 

Bo'er

Jäsen
Katkera tappio

Kauden ensimmäinen tappio tuli sitten Lauantaina selvin numeroin 0-6 vieraskentällä. Mitään spekuloitavaa joukkueiden paremmuudesta ei kyllä jäänyt. Kaverilla on huomattavasti parempi joukkue ja se kyllä näkyy lopputuloksessa. Näin jälkikäteen voin vain todeta, että taktiikka meni ihan päin mäntyä. Kaiken kurjuuden lisäksi vielä kaksi tärkeää miestä kahdeksi viikoksi lasarettiin.

Lopputuloksen seurauksena itseluottamus putosi mahtavasta -> kurjaan sekä kannattajien mielialat haltioituneista -> ärtyneiksi, siis molemmat putosivat neljä pykälää. Onko tässä mitään järkeä, kolme voittoa tarvitaan(2-1, 3-0, 5-0), että noihin tasoihin pääsee, mutta yhdellä vierastappiolla(0-6) kyllä sitten päästään ihan pohjalukemiin.

Oli tuossa jo aiemmin juttua kannattajien mielialan vaikutuksesta katsojalukuihin. Nyt kun kannattajat ovat ärtyneitä, niin eipä taida paljon porukkaa seuraavaan matsiin tulla, koska tyytyväisenäkin niitä tuli vain n. 15* fanit?? Tässä kuin talousongelmien kanssa taistellaan, niin olisi ollut todella tärkeää saada tupa suht täyteen Lauantain kotimatsissa. He*&%tti että risoo toi tappio ja sen seuraamukset...
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Bo'er kirjoitti:
Lopputuloksen seurauksena itseluottamus putosi mahtavasta -> kurjaan sekä kannattajien mielialat haltioituneista -> ärtyneiksi, siis molemmat putosivat neljä pykälää. Onko tässä mitään järkeä, kolme voittoa tarvitaan(2-1, 3-0, 5-0), että noihin tasoihin pääsee, mutta yhdellä vierastappiolla(0-6) kyllä sitten päästään ihan pohjalukemiin.

Oma kokemukseni vastaavista mielialojen heittelyistä on ollut se, että yksi voitto ja nousee takaisin miltei sinne missä oltiin aiemmin.
 

Bo'er

Jäsen
avatar kirjoitti:
Oma kokemukseni vastaavista mielialojen heittelyistä on ollut se, että yksi voitto ja nousee takaisin miltei sinne missä oltiin aiemmin.

Eipä paljon lohduta jos noin käy, tässä mennään ihan väärässä syklissä. Tulen melkoisella varmuudella voittamaan seuraavan matsin ja sitten onkin taas vieraspeli edessä, josta ei fyrkka kerry. Sitten taas paha vastustaja juuri ennen kotimatsia ja taas mielialat pohjilla? Olisiko muuten noi pudotukset olleet noin isoja jos olisin hävinnyt vain 1-0, tuskinpa?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
pelaajakaupoista..

No niin, koitti aika jolloin ajattelin laittaa jonkun "treeniryhmäni" jäsenistä lihoiksi. Pitkä on ollut tie kouluttaa parin tonnin jämämiehistä ok pelureita, mutta ekan kauden konkurssiuhka ym. saneli pitkälti säännöt toiminnalle.

Tällaisen pelaajan koitin myydä, laitoin pohjahinnaksi kovan(?) koska ilmaiseksi en halua luopua. Taisi 750.000€ olla liikaa??

Luca Barbiroli (74489265)
21-vuotias, kehno kunto, terve
Hän on kiistelty henkilö, joka on tulisieluinen ja suoraselkäinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on kelvollinen johtaja.

Kansallisuus: Argentina
Total Skill Index (TSI): 2 710
Palkka: 1 464 €/viikko Sisältää 20% Bonuksen
Omistaja: Johanneksen Dynamo
Varoitukset: 0
Loukkaantumiset: Terve


Kestävyys: hyvä Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus: mahtava Syöttäminen: hyvä
Laituri: heikko Puolustus: kurja
Maalinteko: kurja Erikoistilanteet: välttävä

Muutama vastaava on ringissä ja viime kaudella kun talous oikeni, sain hommattua muutaman heikommalla aputaidolla, mutta jo nyt mahtavaa pari vuotta nuorempaa kaveria. Mutta ei paljon lämmitä, jos esim. Lucasta saa vaan parisataatuhatta.. Noh, huomenna vaan kentälle harkkapeliin ja keräämään treeniä loistavaksi. Turha enää ennen seuraavaa tasoa koittaa myydä. Katellaan loppukaudesta uusiksi.

Positiivista on se, että kauden avausvoitto tuli vihdoin, vieraissa 1-5 (88715912). Nyt ukot alkaa olla kauttaaltaan kondiksessa, punaista ristiä tosin tuntuu tulevan viikosta toiseen, mutta kunnot on ok. Taktisella puolella olen oppinut jotain (kiitos repe_joke, emest ym.) ja usko noususta kutoseen elää yhä!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Calder kirjoitti:
Tulipas nostettua ihan kelpo juniori:

Juho Sairanen (131115016)
...
Hieman harmittaa että just lopetin oman pelinrakennustreenin, eli varmaan pakko pistää myyntiin.

No, mikäs maksaa, kun Sairasen poika ei ilmesty myyntilistoille? Täällä saattaisi olla uusi koti Juho-pojalle, jos hinta ei aivan pilviin nouse (krooninen rahapulakin hiukan vaivaa).
 

Calder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, K-Vantaa, Buffalo, HämPy
Black Adder kirjoitti:
No, mikäs maksaa, kun Sairasen poika ei ilmesty myyntilistoille? Täällä saattaisi olla uusi koti Juho-pojalle, jos hinta ei aivan pilviin nouse (krooninen rahapulakin hiukan vaivaa).

Piti odottaa otollista myyntiajankohtaa, jotta kysyntä olisi mahdollisimman suuri, öisin voi olla vähän hiljaisempaa kuin tähän aikaan päivästä. Nyt löytyy jamppa siirtolistalta, ja hintaakin vaivaset 200k :)
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tarttui kyseinen pelaaja haaviin. Sanokaapa mitä mieltä olette hankinnasta, oliko mitään järkeä. Hintaa oli 200 000€.

Laurentiu Bodea (82674629)
22-vuotias, heikko kunto, terve
Hän on sympaattinen kaveri, joka on tasapainoinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on kehno johtaja.

Kansallisuus: România
Total Skill Index (TSI): 1 460
Palkka: 984 €/viikko Sisältää 20% Bonuksen
Omistaja: AC Pähkinäniemi
Varoitukset: 0
Loukkaantumiset: Terve


Kestävyys: hyvä Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus: kelvollinen Syöttäminen: heikko
Laituri: erinomainen Puolustus: kehno
Maalinteko: kehno Erikoistilanteet: kurja

Maaleja uralla: 8
Hattutemppuja uralla: 0
Maalit sarjapeleissä tällä kaudella: 0
Maalit cupissa tällä kaudella: 0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös