Hattrick: Nahkakuula Cup

  • 21 151
  • 413

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Kyllä kyllä, muistakaa siis ihmiset laittaa cup-säännöt peliin!

Sitten, pistinpäs Nahkiksen tilastosivut kuntoon. Menkää ihmeessä kattomaan, miten joukkueenne tilastoissa pärjäsi.

FF Dream Team lähtee hyvin mielin Torivuoren Pullistusta vastaan peliin. Ottelusta on tulossa todella tiukka. Torivuorella on turnauksen parhaita tähtimääriä, Dream tulee hiukan perässä. Voittoa tässä mennään tottakai hakemaan!
 

Akseli

Jäsen
FC Tamminiittu hoiteli Lapijoen Toverit kohtuullisen niukalla erolla 1-0.
Joten, miten välieräparit muodostetaan. Yhtäkkiä ei osunut silmään tuolta sivuilta. Haastetta kehiin.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Joo, Torivuoren pullistuskin meni välieriin voittamalla FF Dream Teamin 3-2. Ensimmäisellä puoliajalla Torivuori johti jo 3-0, mutta dream team nousi maalin päähän vielä.

On muuten perseestä ku joukkue vaihtaa aina tuossa 3 maalin johdossa taktiikkaa ja alkaa puolustelemaan ja vihu nousee melkeen aina. Ja ku ite ei pysty ees vaikuttaan tuohon mitenkää.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Viestin lähetti emest
Joo, Torivuoren pullistuskin meni välieriin voittamalla FF Dream Teamin 3-2. Ensimmäisellä puoliajalla Torivuori johti jo 3-0, mutta dream team nousi maalin päähän vielä.

On muuten perseestä ku joukkue vaihtaa aina tuossa 3 maalin johdossa taktiikkaa ja alkaa puolustelemaan ja vihu nousee melkeen aina. Ja ku ite ei pysty ees vaikuttaan tuohon mitenkää.
Mulla menee nykyään toisin päin, bastustaja tekee aina alussa maalit, ja sitten vasta toisella puoliajalla tulee maaleja.

Tuo sun ongelmasi saattaa johtua huonosta staminasta. Mulla on tuo puoli sen verran hyvin hanskassa, että olen kerran painostanut ekalla puoliajalla n. 65%, ja toisella peräti 90%

Harmittaa, että en päässyt tätä pitemmälle. Noh, ensi kaudella voitetaan koko paska ;)
 

Akseli

Jäsen
Taisi olla sivulla 9 tuo pelijärjestys. en sen kummemmin alkanut sitä miettimään. Mulle sopii arvonta ihan hyvin.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
F1 - FC Tamminiittu - Lapijoen Toverit 1-0
F2 - Torivuoren Pullistus - FF Dream Team 3-2
F3 - FC Braku - FC Floppaajat 1-3
F4 - FC Leijonat - XXX United 2-1

Kuutioarvonnalla suoritin arvonnan. Otteluparit (kotijoukkue ensimmäisenä):

FC Tamminiittu - Torivuoren Pullistus
FC Floppaajat - FC Leijonat

EDIT: FC Floppaajat - FC Leijonat olivat jo sopineet pelin, ja siinä oli kotijoukkue eri kuin vieras.
 
Viimeksi muokattu:

Akseli

Jäsen
FC Tamminiittu - Torivuoren Pullistus 4-3
FC Floppaajat - FC Leijonat 1-0

joten Finaalissa
FC Tamminiittu - FC Floppaajat

Voisitko Satellite vaikka arpoa kotijoukkueen vai meneekö se jonkun logiikan mukaan.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Arvoin (heitin levykettä :D) FC Tamminiitun kotijoukkueeksi finaaliin. Onnea molemmille finaaliin - itse olin kokenut jo kertaalleen finaalin, ja siellä oli mukava pelata :)
 

Akseli

Jäsen
No niin, ottelu on nyt sitten saatu sovittua joten Nahkakuulaleague tulee saamaan tämän kauden osalta päätöksen. Tervetuloa kaikki seuraamaan ottelua Ojakkalan Sorakuopan reunamille.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Finaalista tuli sitten tiukka ja runsasmaalinen. Loppujen lopuksi FC Tamminiittu otti 4-3 voiton. FC Floppaajat johti jo aivan alussa 3-0, mutta Tamminiittu otti huikean kirin ja vei voiton. Onnea siis Tamminiitulle.
 

Akseli

Jäsen
Kiitoksia onnitteluista. Onneksi en ehtinyt peliä livenä seuraamaan, koska masennus olisi iskenyt ja olisin koneen jo sammuttanut ennenkuin olisin ehtinyt maaleja mättämään. Valtavalla tuurilla on viimeiset kolme peliä joukkueeni voittanut, vahinko että kaudella vastaavan tiukat pelit menivät vastustajalle :(
Kiitos tiukasta vastuksesta FC Floppaajille.
Perinteisesti Nahkiksen voittaja ei seuraavassa nahkiksessa pärjää joten onnea vain jo etukäteen seuraavan nahkiksen voittajalle :)

Ja erityiskiitokset turnauksen järjestäjille ja sponsorille!
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Jännittävä uusi kausi on taas alkamassa. Nahkakuulan menestyneissä joukkueissa on ilmeisesti tapahtunut paljon pelaaja-vaihdoksia ja sarjatasojen muutoksia. Muutaman viikon päästä on taas alettava miettimään minkämuotoinen Nahkakuula cup tällä kaudella pelataan. Ehdotuksia otetaan vastaan, kaikkia ei toteuteta. :)
 

Akseli

Jäsen
Joukkueeni mielestä nykyinen järjestelmä on hyvä. Kaikille tulee muutama peli.
Jotenkin pitäisi vain saada nuo ilmoittautuneet muistamaan ottelunsa :)
 
Suosikkijoukkue
JYP
Juu, myöhästyneet onnittelut Akselille Nahkiksen voitosta! ...ja tervetuloa mestareitten parhaaseen A-ryhmään ;)

Ylistön Yrjöille ainakin kelpaa tuo nykyinen sarjajärjestelmä. Siihen pitää vain varautua, että Nahkikseen osallistuvia joukkueita pelaa vielä varsinaisessa HT-cupissa jossain 7-8 kierroksen paikkeilla.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tietääkö kukaan miten voi olla mahdollista että allekirjoittaneen FC Banaanipotku ei ole mukana Suomen Cupissa?
 

Akseli

Jäsen
Cupiin pääsee mukaan vain kutosen parhaat joukkueet.
Valitettavasti joukkueesi on ollut kutosen lohkon viimeinen, joten ensi kaudella sitten :)
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Nahkakuulaa odotellessa voin ainakin BWG:n kannalta todeta, että viimekautinen systeemi oli ihan hyvä. Alkusarja antoi lukuisia otteluita, joten miksi sitä muuttamaan, kun kerta homma toimii. Itse toivon, että sarja ei muutenkaan paisuisi kovin isoksi, sillä viime kautinen Nahkis oli hyvä.

Mitenkäs muiden kaudet ovat alkaneet? BWG putosi karsinnan jälkeen valitettavasti kutoseen, mutta tähtäimessä on pikainen paluu. Tosin lohko voisi olla helpompikin, sillä yhtään bottijoukkuetta ei samassa lohkossa ole.

Cup alkoi mukavasti. Uusimaa United kaatui 9-0, mutta ei kait sitä mitään muuta voisi odottaa, kun vastassa oli.. botti..
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mukana ollaan, oli sarjamuoto mikä tahansa. Tällainen liigamuotoinen peli oli aika hauska, koska kaikki sai pelata jonkin verran nahkis-pelejä, eikä kellekään tullut noutaja vielä ekan kierroksen jälkeen. Itseäni jäi vaan jurppimaan tuo jatkopaikan karkaaminen vikan kierroksen tumpeloinnin takia. Revanssihenkeä siis riittää.

Nahkiksesta voisi tulla mun kauden pelastaja, sillä tuo tämän ketjun pelaajien mieihittämä IV.58 -lohko näyttää niin kovalta, ettei sieltä kovin ruusuisia sijoituksia uskalla odottaa. Ihan kuin ei jo Ylistön Yrjöissä ja Puksun Pesä-Veikoissa olisi ollut tarpeeksi vastusta, mutta kun meidän lohkon pari nousijaakin vaikuttaa astetta kovemmilta kuin viime kaudella, joten helppoja matseja ei ole luvassa. Hiukan pelottaa, mutta se lisää vaan jännitystä. :)

Jos 16 viikon kuluttua voin tulla tänne ketjuun sanomaan, että Etu-Töölön Kanuuna on säilyttänyt sarjapaikkansa ilman karsintoja, olen tyytyväinen.
 

Luca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Mukana jälleen. Kannatan tuota liigamuotoista aloitusta, aivan kuten edelliselläkin kaudella pelattiin. Oma joukkueeni kun ei kehnoista reserveistä johtuen tule tänäkään vuonna juhlimaan tässä kilpailussa, niin olisi mukava saada edes muutama ottelu Nahkiksessa.

Omassa IV.58:ssa tilanne on siis entistäkin tiukempi ja tavoitteena on päästä edes karsimaan sarjasta putoamista vastaan. Jo suoran putoamisen välttäminen vaatii joukkueen pelaamista kykyjensä ylärajoilla tai muiden joukkueiden konttaamista. Nooh, altavastaajana on hyvä lähteä kauteen. Täytyy toivoa että treeniohjelma tuottaa tulosta ja junnuista tulisi edes jokunen pelimies. =)
 
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä ensi kaudella jokainen matsi IV.58:ssa on todella tärkeä Yhtään ottelua ei ole ennalta pelattu eli yksikin ulosajo tai loukkaantuminen saattaa kääntää pelin. Ennalta tuossa lohkossa on ainakin omien arvoideni mukaan kaksi hieman muita parempaa joukkuetta (FC Tuulipuku ja Fagerö United), johtuen lähinnä siitä, että ovat pelanneet Hattrickiä kauemmin kuin muut. Eivät ne todellakaan silti ylitsepääsemättömiä ole. Odotettavissa onkin siis runsaasti ristiinpelaamista ja todennäköisesti kauden huipentuminen aivan viimeisille kierroksille.
Ylistön Yrjöjen tavoite on IV.58:ssa sijoittua kolmen joukkoon, mutta aivan yhtä mahdollista on, että edessä on tämän kauden tavoin putoamiskarsinnat. Niin pienestä oli viime kaudellakin lopulta kiinni, että karsinnat olisi vältetty. Toisaalta eivät nuo vitosesta nousevat jengit nyt niin kovia ole etteikö niille edes jotenkin pärjäisi.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Mukava kuulla että nykyinen systeemi on kaikkien mieleen tai ainakaan poikkeavaa mielipidettä ei esiintynyt. Katsellaan nyt miten Suomen cup etenee ja putoamiset kannattaa tänne ilmoitella niin osaa tuon Nahkiksen aloituksenkin ajoittaa sopivaan saumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös