Hartwall Arena

  • 1 037 472
  • 3 034

Mahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskotko sen olevan valttikortti työpaikan tulevaisuutta ajatellen, että julkisesti haukkuu ja syyllistää työnantajansa ja lupaa julkisesti olla jatkossa tottelematta hänen samanlaista käskyään? Toi toiminta ei yhtään paranna asemaansa töissä verrattuna siihen, että olisi jo ennen ensimmäistä kertaa kieltäytynyt täysin naurettavasta käskystä. Tosin eipä mikään rotan toiminnassa oikein mene normaalin ajatusmaailman ja toimintamallien mukaisesti, joten mistä noista nyt varmasti tietää.

Ei tietenkään ole mikään valttikortti. Mielestäni Amandalla ei tässä tapauksessa ollut muita, kuin huonoja vaihtoehtoja. Jos Amanda olisi alusta alkaen kieltäytynyt kappaletta soittamasta, ei kukaan täällä tietäisi Rotan tämän kertaisista sooloiluista mitään ja esim. Amandan potkut voitaisi tulkita niin täällä kuin lööppien palstoilla johtuneen ainoastaan huonosti hoidetuista töistä DJ:nä. Nyt sekä me, että ne kuuluisat lööppien palstat tietäisimme taustalla olevan myös Rotan sooloilut ja niiden aiheuttaman kitkan Rotan ja Amandan välillä.

Jälkimmäiseen tosin sen verran, että aivan varmasti hehkuttaisin Amandan potkuja, oli potkujen syy mikä tahansa ja oli ne syyt tiedossa tai ei. Ja tässä täysin sama kanta, vaikka koko tämäniltaista episodia ei olisi edes tapahtunut.

Minä taas en todellakaan hehkuta Amandan potkuja jos tiedän potkujen johtuvan Amandan julkisesta kritiikistä Rottaa kohtaan. Tämä siitäkin huolimatta, että darrabiisin soittaminen hallilla Jantusen ollessa kuvissa oli allekirjoittaneen silmissä yksi mauttomimmista asioista, jota olen Jokerien matkassa joutunut todistamaan.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Yllä mainittu olisi lìian hyvää ollakseen totta. Mulle ainakin Jussi ja suurin Jokeri kautta aikojen kelpaisi mainiosti. Uskoisin, että tämä toisi vanhoja faneja takaisin Eteläpäätyyn vaikka sarjana olikin KHL.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos tällä Ilta-sanomien uutisella on vähänkään todellisuuden pohjaa, niin otan sen kiitollisena vastaan. Kunhan vain tuosta Roman Rottenbergistä päästään eroon

Rotasta eroon pääseminen on hyvä ja mainiota on myös se, että tunne taitaa olla molemminpuolinen. Mutta Salonoja. Mies joka epäonnistui Bluesin johtamisessa täydellisesti. On ylimielinen. Syyttää kannattajia siitä, että hän (Salonoja) joutuu kantamaan kaiken. Puuttuu detaljitasoon mielellään, mutta ei osaa tehdä ajoissa isoja päätöksiä. Sanalla sanoen yksi huonoimmista johtajista mitä mikään yritys voi saada. Ja Selänne. Vaikka on Jokeri-ikoni, on onnistunut jo pilaamaan brändiään Valavuoren takia. Ottaisi nyt vaikka Ville Leinosta mallia... Selänne ja Valavuori ovat kuin paita ja perse ja jos Selänne tulee Jokerien omistamiseen, Valavuori hiipii mukana ja pahimmillaan 12 kk ja Valavuori vastaa Jokerien joukkueen kokoamisesta. Siellä hiihtelee sen jälkeen Joe Sakic, Mike Modano, Paul Kariya ja Teemu Selänne kukin vuorollaan viiden ottelun sopimuksella. Seuraavaksi varmaan kohuliikemies Arto Merisalo tulee mukaan koska Jokerien lentäessä ympäri Venäjää, saadaan samalla raamattuja kuljetettua.

Valitan, nyt on mahdollisesti kyseessä Jokerien alasajo ainakin ammattimaisena kiekko-organisaationa. KHL:stä tulevat vuositappiot (arvioni perusteluineen aiemmin 10 miljoonaa kaudessa) ovat sitä luokkaa, että niitä ei maksa kukaan suomalainen koska ei ole mitään ns. agendaa hukata rahojaan pelaamalla KHL:ssä. Ainoa mahdollisuus jatkaa silloin on supistaa voimakkaasti menobudjettia. Hyvin nopeasti uudet omistajat huomaavat, että helpointahan se on ottaa pelaajabudjetista ja jos Salonoja, Selänne + perskärpänen Valavuori Jokereihin tulevat, pelaajabudjetti on nopeasti liigatasoa.

e: typo korjattu
 
Viimeksi muokattu:

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
No sitten palataan Liigaan. Aivan sama mulle kuka sinne tulee, kunhan Rotta lähtee ihan saatanan kauas Helsingistä!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laittakaa ihmeessä tästä parkkihaligatesta myös palautetta, mutta ohjatkaa se oikeaan paikkaan. Parkkihalli ja paikoitusmaksut yms, eivät kuulu Jokereile tai Hartwall Arenalle.

Periaatteessa toki näin, että Jokerit eivät ole suoraan vastuussa parkkihallin toimivuudesta. Asiakkaan näkökulmasta taas kritiikki ja palaute tulee osoittaa osapuoleen, joka on veloittanut asiakasta kyseisestä palvelusta. Kertalipulla kyse on parkkihallia hoitavasta yrityksestä ja kausikortin yhteydessä Jokereista, kun heille siitä on maksettu. Jokereiden tehtävä on pitää huolta omien sidosryhmiensä ja alihankkijoidensa osalta siitä, että Jokereille maksettu palvelu toimii ja he voivat oman tahtonsa mukaan reklamoida eteenpäin parkkihallin operaattoria, kunhan ovat hoitaneet velvollisuutensa heille maksanutta asiakastaan kohtaan. Jos Jokerit ovat saaneet palvelusta maksun tililleen, ovat he siis ensikädessä vastuussa myös siitä palvelusta asiakkaan suuntaan, eikä se ole asiakkaan tehtävä kaivaa tietoja marssijärjestyksestä Jokereiden, sidosryhmien ja alihankkijoiden välillä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olipa hieno peli Areenalla. Tottakai tuo on paskaa, että soitellaan vierasjoukkueen maalibiisejä. Haluan kuitenkin ajatella asiaa siltä kannalta positiivisesti, että mikäs tämän parempi asetelma luoda kunnon vihollissuhdetta SKA:han. Kyllähän tuo sytyttää enemmän kuin vaikkapa OMSK-matsi, ja varmasti sytyttää jatkossakin.

Kovin usein en livenä matseja käy katsomassa, mutta ensi kaudellakin SKA-matsiin menen. Mun mielestä tämän päivän show oli tehty hyvin, ja tämä munaus saa jokerimaalit tuntumaan entistä paremmalta.

Eli sulle esim. Jokerien palatessa SM-Liigaan on ok pistää Hifkin maamaamaa soimaan kun tekevät maalin. No, on se kiekkokulttuuria kai sekin.

Tekisi mieli kysyä miksi nämä stuntit yllättävät: seuran omistaja on Putinin lähipiiriin kuuluva venäläinen oligarkki. Miksi sitä kiinnostaisi Jokerien fanit?
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Soi hallissa eilen Lukonkin maalibiisi(hymiö). Syödään tää paska ja mennään eteenpäin. Vittumainen juttu, mutta ei kenenkään kannata pilata kauden kohokohtaa vetämällä boikottia juuri nyt, kun tosipelit alkavat.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli sulle esim. Jokerien palatessa SM-Liigaan on ok pistää Hifkin maamaamaa soimaan kun tekevät maalin. No, on se kiekkokulttuuria kai sekin.

Joo tottakai, ja tps kun tekee maalin, niin yleisön päälle voisi kaataa vaikka hunajata.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tähän sopii hyvin vanha suomalainen sananlasku: "Pieni Suomi vastaan suuri Venäjänmaa kaikkine rottineen. "
 

jokeri91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, suomalaiset NHL:ssä
Olihan siellä taas tänäänkin. Teppo Numminen istuskeli ruudussa ja jumbolla lukee Reksa Ruotsalainen :)

Tosiaan ruudulla luki ensin Teppo Numminen. Suurin osa yleisöstä varmaan huomasi vasta, kun nimi oli vaihtunut Reksa Ruotsalaiseen eli ihan oikein meni.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Nyt kun tuota verbaalista säilää tässä heilutellaan, niin ottaisin käyttöön naapurikansan edustajan huomioivan, aistitoimintaan suuntautuvan, heteromiehen suosikkielimen mainitsevan lausahduksen: "Haista sinä ryssä pitkä vittu". Tuota pituutta en ole koskaan ymmärtänyt, vaikkakin tuo elimen ympärillä oleva naisihminen on monesti varsin monimuotoinen.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olihan siellä taas tänäänkin. Teppo Numminen istuskeli ruudussa ja jumbolla lukee Reksa Ruotsalainen :)

Ja siinä luki sitä ennen myös Teppo Numminen joka vaihtui hetken kuluttua Reksa Ruotsalaiseen, joka oli myös siellä aitiossa Nummisen lisäksi.

...mielenkiintoista lukea ettei parkkikausarilla ole päässyt halliin, mä olen kyllä aina päässyt omallani ja paikka on löydetty sitten vaikka VIP paikoilta jos ei muualla ole enää ollut tilaa. Ja todellakin pitää valittaa asiasta ja vaatia korvauksia siitä että ostettu tuote ei muka ole ollutkaan käytettävissä.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No sitten palataan Liigaan. Aivan sama mulle kuka sinne tulee, kunhan Rotta lähtee ihan saatanan kauas Helsingistä!

Tuossa olisi jo jotain ideaa, mutta Salonojahan nimenomaan mainitsi että hänen unelmansa on omistaa KHL joukkue. Liigaan S&S kaksikko varmasti pystyisi rakentamaan resursseiltaan suurimman joukkueen mutta mahtaakohan rahkeet riittää oligarkkeja vastaan?
 

Hermanni-10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
Jos tällä Ilta-sanomien uutisella on vähänkään todellisuuden pohjaa, niin otan sen kiitollisena vastaan. Kunhan vain tuosta Roman Rottenbergistä päästään eroon:
" Jokereille ja Hartwall Arenalle etsitään kulisseissa uusia suomalaisomistajia." Selänteelle ja Salonojalle kaavaillaan suurta roolia Jokereissa – Harkimo pimennossa neuvotteluista - KHL - Ilta-Sanomat

Mutta tarkoittiko toi uutinen sitä, että Rotta haluaa vain Harkimon pihalle, ja Selänteen ja Salonojan tilalle, vai että Rotta luopuu Jokereista kokonaan?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Amanda Harkimo sanoi lehdessä, että ainakaan hänen toimestaan ei Pietarin maalilaulua enää Areenalla kuulla... Yleensä venäläiset kyllä näissä keisseissä pitävät päänsä, eivätkä anna periksi ja siksi voi käydä niinkin, että mikäli Pietari vielä tänä vuonna Jokerit kohtaa, niin kuullaan maalilaulua uudestaan... Amandan soittamana tai ilman.

Huomasin muuten eilisestä keskustelusta, että jotkut olivat imo virheellisesti sotkeneet asiaan myös u20-kisoissa kuuluneen venäläisten maalilaulun... Mun ymmärtääkseni asia oli tuolloin ihan eri, joka jengillä oli oma maalilaulunsa ja kaikille se soitettiin, tasapuolisesti.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa olisi jo jotain ideaa, mutta Salonojahan nimenomaan mainitsi että hänen unelmansa on omistaa KHL joukkue. Liigaan S&S kaksikko varmasti pystyisi rakentamaan resursseiltaan suurimman joukkueen mutta mahtaakohan rahkeet riittää oligarkkeja vastaan?

Selänne ja Salonoja olisivat tässä lähinnä kasvot, eli suuret rahat tulisivat toista kautta. Toki varsinkin Salkku laittaisi myös omaa rahaa tuonne kiinni, mutta Selänteellä ei tuo omaisuus ole sitä luokkaa, että sillä pyöritettäisiin KHL-joukkuetta tai omistettaisiin noin isoa jäähallia.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Pushkov. Mutta tänä kauden alla, Hartwallilla? Elokuun alussa taisi olla..
En tiedä. Olin sen pelin aikana muualla. Paljon mahdollista että noissa höntsissä se on tapana. Tosin epäilen ja vittumaista sekin on joskaan ei näin oksettavaa.

@MustatKortit olet asian ytimessä. Se, että Venäjä oli junnuskaboissa valinnut maalilaulukseen SKA:n biisin, ei liity tähän. Monen maan tapana on ottaa joku tunnettu lätkäveisu. USA:lla oli Chelsea Dagger jne.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pushkov. Mutta tänä kauden alla, Hartwallilla? Elokuun alussa taisi olla..

Kyseessä oli muistini** mukaan muistoturnauksessa SKA:n kotiottelu eli SKA vs Jokerit, joka pelattiin Helsingissä. SKA:lla oli myös vaihtoetu eli kyllä ne kotiotteluaan pelasivat olkoonkin, että se tapahtui Arenalla.

** muistini ei ole täydellinen, joten pahoittelut jos muistan väärin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
En pidä mahdottomana, enkä edes epätodennäköisenä, että Jokereiden omistuspohjaa pyritään laajentamaan. Itse ollut jotenkin siinä käsityksessä koko ajan, että nämä kolme-viisi ekaa vuotta pyritään luomaan mallia, jolla seura voisi pyöriä nykyisillä budjeteilla ilman yksittäisen omistajan taskua.
Selänne ja Salonoja rikkaina jääkiekkomiehinä tietysti myös ihan uskottavia tapauksia henkilöistä, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita hyppäämään laivaa. Se mikä tässä sitten kuulostaa ihan puhtaasti klikkihuoraukselta ja epäloogiselta on väittämä, jonka mukaan Harkimo pääomistajana seisoisi "kehityksen tiellä" ja että näitä jotenkin neuvoiteltaisiin selkänsä takana. Ei varmasti neuvotella. Lisäksi mun on vaikea nähdä millä tavalla hän seisoisi kehityksen tiellä. Ainoa mikä tulisi mieleen, että hän ei vähemmistöomistajien tavoin maksa omasta pussistaan tappioita/ halua lähteä hirveällä riskillä näihin Kirkkonummen Akatemia-hankkeisiin siihen liittyvine rakennusprojekteineen, mutta eiköhän hänenkin intressi ole noin muuten, että toimintaa kehitetään siten, että muidenkaan ei tarvitsisi siellä taskuillaan niin paljoa käydä. Itse ottaisin Salonojan ja Selänteen mielelläni vastaan, mutta sillä edellytyksellä, että Harkimolla edelleen se 51%. Sitten jos S&S -parivaljakko saa lyötyä näyttöjä pöytään muutaman vuoden mukana olon jälkeen, että homma toimii, niin vastuunsiirtoja voisi puntaroida uudemman kerran.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
@Mike on oikeassa sen suhteen, että Hjalliksen selän takana on vaikea neuvotella. Normaalisti tilannehan on se, että Hjallis omistaa 51 prosenttia Jokereista ja siten Jokerien liikemerkin. Sen ostamisesta ei voida neuvotella ilman Hjalliksen suostumista.

Mutta. Rotenberg-rahoitus loppuisi huhujen mukaan joko ensi tai seuraavaan kauteen. Tästä rahoituksesta sovittiin aikanaan osana ns. kokonaispakettia. Tällöin Hjallis joutuisi osallistumaan tappioiden kattamiseen. Tähän asti hänen ei sitä ole tarvinnut tehdä koska sopimus.

Itse en usko hetkeäkään, että Salonoja ja Hjallis mahtuisivat samaan seuraan isoina omistajina. En sekuntiakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös