Harrastekiekkoa

  • 165 769
  • 747

deWILS

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ekan pelin numerot oli ehkä turhan tylyt mutta olihan toi Devils aivan eri tason jengi. Ne sähläs vielä varmaan about 10 avopaikkaa ja paukutteli tolppiinkin useamman kerran. Sen pelin ensimmäinen erä oli meiltä oikeasti hyvää peliä ja numerot pysyivät siedettävinä toiseen erään.
Tasaiset pelit ovat tietysti parhaita mutta kyllä mä mielummin olen esim. 9-1 päättyvässä pelissä voittavalla puolella. :)

Ja perhanan tuomarit vielä hylkäsivät meiltä selvän maalin niin jäi 10 rikkomatta =) Pelihän ratkesi siihen kun ylivoimalla saatin jokunen häkki taiottua(allekirjoittanutkin pääsi tuikkamaan todennäköisesti kauden ainokaisen), jonka jälkeen teidän selkäranka napsahti.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
(allekirjoittanutkin pääsi tuikkamaan todennäköisesti kauden ainokaisen), jonka jälkeen teidän selkäranka napsahti.

Teitkö teidän ekan maalin? :D

Kyllä oltiin kahessa ekassa pelissä melko purjeessa. Oishan niistä voinu tulla toisenlaisia pelejä, jos olis saatu onnistuminen tai onnistumisia alkuun? Kyl molemmissa oli paikkoja alussa, mut eipä aina voi onnistua. Niin, kyllä vastustajallakin paikkoja oli. Varsinkin ku pelasivat ylivoimaa. Oisko ollu 3 tolppaa samalla ylivoimalla. Voishan meistäkin tulla joukkue, jos vaikka joskus päästäs reenaamaa? Tai no, en mä tiiä? Menis varmaa liian totiseks.. Vois pitää tän näin...:D
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ja perhanan tuomarit vielä hylkäsivät meiltä selvän maalin niin jäi 10 rikkomatta =) Pelihän ratkesi siihen kun ylivoimalla saatin jokunen häkki taiottua(allekirjoittanutkin pääsi tuikkamaan todennäköisesti kauden ainokaisen), jonka jälkeen teidän selkäranka napsahti.

Jaa miten niin selvä maali? Oli kyllä vaihtopenkillä jälleen ihmeteltävää, kun oli hetkeä aikaisemmin todennut kiekon lipuvan maaliin kentällä, mutta tuomari kuitenkin oli sitä mieltä ettei se mikään maali ollut. No viikkoa aikaisemmin vastustajalta hyväksyttiin tolppalaukaus maaliksi, että ehkä tässä nyt sitten saatiin vähän takaisinpäin.

Mutta oli kyllä taas ihan hauska turnaus, vaikka pari ekaa peliä oli etenkin omalle taitotasolle liian kovia. Vikassa pelissä sitten Jiri opasti melkeinpä kädestä pitäen mitenkä pitäisi pelata, ja taisipa siitä pelaamisesta jopa jotain silloin tullakkin. Palautetta oli ainakin mukava saada, sekä positiivista että negatiivista(vai pitäisikö sanoa rakentavaa?).
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jaaha. Valmentaja, tai siis henkilö(t) jotka meillä kulkee valmentaja-nimikkeen alla, voisivat seuraavaan turnaukseen painottaa jokaisen pelaajan henkilökohtaista hermokontrollia. Mussutus ja pikkusikailu pois. Ei pitäisi kuulua meidän settiin sellaiset. Mielestäni.

Mun mielestä pitää olla tunnetta pelissä, mutta voisihan sitä henkilökohtaista hermokontrollia olla enemmänkin. Jengistä löytyy muutama(?) pelaaja joilla on lyhyempi sytyslanka kuin toisilla, ja hyvä niin. Pysyy tunnelma pelissä mukavana. Kuitenkin sen tuomarille höpöttämisen pitäisi olla lähinnä kapteeniston hommaa, ja vain silloin kun siihen on aihetta.
Mutta. Esimerkiksi kun obia ajeltiin reilusti polvelle _vatsaan_(!) niin vittu penkki tyhjäksi ja sikailija kylmäksi... Jos pikku takaisinannot ja tappelut ei noihin turnauksiin kuulu, niin ei tuollaiset taklauksetkaan.

Kyllähän siinä turhautuu kun kiekko ei pompi ja taululla on ekan erän jälkeen 0-5. Jiri kyllä sopii penkin taakse hyvin, sopii myös kapteeniksi tuleviin peleihin. Tuntuu siltä että tätä kaveria kuunnellaan paremmin kuin allekirjoittanutta :) Valmennuksen takuumies, nyt meillä on pelikirja ja kentällä kaveri joka saa viestin perille muille pelaajille.

Ei tää porukka pääse harjoittelemaan yhdessä, noita kovempia porukoita vastaan mentiin täysin kaverin ehdoilla ja roikuttiin siinä niiden pelitavassa mukana. Viimeiseen peliin käännettiin pöytä ympäri, ja kaverit roikkui perässä kun joukkueella oli jonkinlainen pelikirja jota noudatettiin. Kiitos Jiri.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Hermokontrollia, mussutusta yms. asioita voi koutsi kyllä painottaa, mutta kyllä se lähtee jokaisesta itsestään. Ainakin se helvetin turha huutelu jokaisesta pikku näpäytyksestä vaihtopenkin puolelta voitaisiin kyllä lopettaa.

Kyllä ainakin minä sain jo edellisessäkin turnauksessa osakseni sitä hakkaamista ja oikein järjestävän tahon osalta.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Jeps, rajasitte mut sitten seuraavasta turnauksesta pois.

Ei voi ittelleen mitään :D
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Pitää pitää, sopivassa määrin, mutta jos se homma menee pelkäksi mussuttamiseksi niin kuin eilen paikka paikoin meni, niin se vaan ei kuulu asiaan eikä toimi. Herranen aika, harrastekiekkoa se vaan on. Se eilinen obia polvella vatsaan olisi ansainnut kuitin, mutta oikeasti muuten siellä kyllä oli ihan liikaa selitystä ja selvitystä.

Yhdyn teihin. Ei nyt ajatella mitään epäsopimatonta kuitenkaan :)
Tuossa se asia olikin pähkinänkuoressa ja tiivistettynä, se menee välillä vähän yli ja joka asiasta puhuttiin vastustajalle/tuomarille. Kyllä sitä tuomaria voi välillä muistuttaa muttei nyt joka asiasta välttämättä tarvitse mennä sanomaan. Vastustajiakin saa lämmittää tietyssä määrin, mutta ei siitä 9-0 tilanteessa ole enää hirveästi iloa jos naapurin peli siitä sekoaisi... Nehän vaan nauraa jos menet katkerasti jotain itkemään kun turpaan on jo käytännössä tullut.
Jortikan sanoin: Tää on vaa (harraste)jääkiekkoo.

Ei ainakaan pidä lähtee kaverin huuteluihin mukaan.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Mites obi itse jos viheltäisit harrastelätkää, kiinnostaisiko kuunnella jonkun harrastestaran mussutusta? :D

Jaa niin kun vihellän. Tilannehan on se että paska tuomari ansaitsee minusta vittuilunsa. Jos itte vedän paskasti niin kyllähän se vittuilu on ansaittua. Mutta jos laitetaan tuomari tasoa "en erota pleksin kolahdusta siitä että kiekko osuu seinällä oleviin lakanoihin" tai "vihelsin pelin poikki ja maali tuli sen jälkeen mutta hyväksytään silti" yksin harrastepelejä niin pitäisi kavereiden todeta että eivät sitä pysty tekemään.

Harrastesarjan peleissä on palkkion suhde työhön yksi suurimmista ja sitten niitä vetelee kaikenmaailman ukkelit jotka keskialueelta näyttää tolppakudin maaliin.

Ja mulla palaa niihin reppanoihin käämi. Ei auta, niin se vaan menee
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
EI VAIHDETA!

Voishan meistäkin tulla joukkue, jos vaikka joskus päästäs reenaamaa? Tai no, en mä tiiä? Menis varmaa liian totiseks.. Vois pitää tän näin...:D

Tamperelainen kiekkosanonta:"Lahjattomat reenaa"
HC Jatkoaika ei ole lahjaton, ei oltu turnauksessa viimeisiä. Käsittäisin että meidän ei tarvitse reenata :)

No joo, mitä tulee tuohon hermokontrolliin, niin kaikilla se on erilainen. Kyllä jokaisen pitää osata tuntea omat rajansa, mutta ei muittenkaan pidä puuttua siihen vasta kun näyttää siltä että lähtee mopo käsistä. Sikäli tuomarille mussuttaminen on lähes aina aivan turhaa, ei ne lähde muuttamaan tuomiota. Ja jos näyttää siltä, että joku joukkueesta haluaa puhella tuomarin kanssa, niin siinä on sitten iki-kapteeni. Pääseepä ainakin puhelemaan, kun niin haluaa.

Tuo vaihto-huuteluhan meni ihan herjalla, se Sapeli-porukka taisi itse sen aloittaa. Kapteeni siellä oli eniten valittamassa tuomarille.

Ja onhan tuo obi-wan nyt seuraavassakin turnauksessa, ei mitään puhettakaan muusta.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
Tjoo, kaikenlaista. Helvetin hyvä että ukkoja kiinnostaa pelata paremmin, koska siitä tuo homma lähtee. Ei auta vaikka olis millainen pelikirja tai suunnitema rankkojen aikojen varalle, jos ketään ei kiinnosta. Nythän tuossa viimeisessä matsissa oli tosiaan ideana vaan että lähdetään ja haetaan omista se kiekko joka hyökkäykseen. Se toimi helvetin hyvin ja saatiin peli-ilo ja positiivinen virtaus. Onnistumiset ruokki onnistumisia ja niin kävi tuossa viimeisessä ottelussakin.

Kiitoksia vaan vielä kerran kaikille mukanaolleille ja pahoittelut ettei meikäläisen otteet juuri riemunkiljahduksia keränneet. Kipeänä tosin ollaan edelleen... Jäi tän illan treenit ja huomiset aamujäät väliin. Tiistaina kauden avaus Soneran paidassa jäänee väliin myöskin :-/
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Näkisin asian niin, että tähän turnaukseen oli selkeästi vaihdettu turnausstrategiaa, kun tähän mennessä oli yleensä voitettu kaikki muut pelit paitsi viimeinen. Näin kauempaa katsottuna näytti siltä, että nyt oli laitettu kaikki pelimerkit viimeisen peli voittoon. Ja sehän toimi.

Mussuttamisesta sen verran, että siihen on nuo parin turnauksen finaalia, osittain, mennyt. Kyllä saa huudella, mutta pitäisi enemmän keskittyä omaan peliin ja antaa tuomarin tehdä paskat ratkaisunsa. Jos tuomarit on paskoja, niin se vittuilu tahtoo antaa tuomarille sellaisen "mähän näytän kuka käskee" -tunteen. Oli muuten siellä Hernesaaressa harvinaisen hauskaa pelata, kun oli tuomarina Harri Bogomoloff. Oli jokseenkin selkeä linja.

Ja sovitaan sitten sillälailla, että obi saa riehua siinä maalivahdin alueella niin paljon kuin jaksaa, mutta punaisen viivan yli ei tulla enempää kuin mailalla yltää huitaisemaan.

Mutta joka tapauksessa: jokaisessa pelissä on ollut ihan helvetin hauskaa ja tässä viime aikoina, kun on vituttanut henkilökohtaisesti oikein tosissaan, niin hienosti hävisi mielestä, ainakin siksi päiväksi, vitutukset tuolla Kumikannu -turnauksessa.

Että silleen...
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Vaikka mussutusta on ollutkin vähän ärsyttävyyteen asti (en siis tästä Salon turnauksesta tietenkään tiedä) niin se on kuitenkin ollut hienoa että ainakaan Kumikannussa en kertaakaan kuullut kenenkään arvostelevan oman joukkuekaverin esityksiä tai syyttelevän jostakin virheestä pelin aikana eikä jälkeen. Pelit on voitettu ja hävitty joukkueena. Tietysti semmoista kaverihenkistä vittuilua kuuluukin esittää, mutta se on ihan eri asia.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Se on kuitenkin ollut hienoa että ainakaan Kumikannussa en kertaakaan kuullut kenenkään arvostelevan oman joukkuekaverin esityksiä tai syyttelevän jostakin virheestä pelin aikana eikä jälkeen. Pelit on voitettu ja hävitty joukkueena.

Kyllä minä syytin Awea säntäilystä viimeisessä pelissä, mutta minä olenkin mulkku. Ja oikeastihan se kyllä joikkueena meni.

Että silleen...
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Tampereella olisi taas jäitä tarjolla. Huomenna Tesoman hallilla klo. 8.45 - 9.45 ja sunnuntaina 18.10. oikein kunnon viikonloppuvuoro klo 7.30 - 8.30 paikkana Tesoma. Vuoromaksu on luokkaa euro per nokka ja täällä voi käydä ilmottautumassa mukaan: http://jatkoaikatre.nimenhuuto.com

Sinne vaan jos vähääkään pelailu kiinnostaa.

Oletko pelikunnossa? Jos et, niin ota varusteet mukaan, joku voi vetää rojut päälle ja mennä maalin eteen seisomaan.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Lelu ja Hantu mitä ilmeisimmin tulee. Sain vaan Lelun kiinni ja se on riippuvainen hantun kyydistä mutta oli melko varma että se lähtee. Mielummin silti 4v4 kahdella maalivahdilla kuin joku väsyny viritelmä yhdellä veskalla.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Salon turnauksen jälkioireet sen kuin jatkuu. Tänään lääkäri kirjoitti 6 päivää sairaslomaa rintalihasvamman vuoksi. Tai joku ihmeen ruhje siitä yhdestä laitarytinästä sitten tuli. Onneksi ei sentään ollut murtumia kylkiluissa.

Harrastekiekossakin voi siis loukkantua! Kummallista.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Salon turnauksen jälkioireet sen kuin jatkuu. Tänään lääkäri kirjoitti 6 päivää sairaslomaa rintalihasvamman vuoksi. Tai joku ihmeen ruhje siitä yhdestä laitarytinästä sitten tuli. Onneksi ei sentään ollut murtumia kylkiluissa.

Harrastekiekossakin voi siis loukkantua! Kummallista.

Sä alat olemaan jo siinä iässä että paikat ei enää kestä sitä armotonta sinkoilua ympäri kenttää. Sun pitää vaan hyväksyä se että pitää oppimaan lukemaan peliä ja sijoittumaan sen mukaan.
Ei tossa iässä enää voi joka vaihdossa käydä ottamassa hippaa kaikista vastustajan pelaajjista.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Kyllä se siitä levolla paranoo, itsellänikin alkaa tuo lunssa jo onneksi helpottamaan. Pääsee taas tänään harjoittelemaan maaliin osumista.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Sunnuntaina on Tampereen Tesomalla 7.30-8.30 vuoro. Jos nyt vielä muutamaa kiinnostaisi tulla, niin saataisiin kunnon reippailut sunnuntai-aamun ratoksi. http://jatkoaikatre.nimenhuuto.com

Luulisi täällä nyt sen verran olevan reipashenkisiä kiekkoihmisiä :)

Kiekkoja mukaan. Jos ei muuta niin pidetään molari lämpimänä, ellei peräti kuumana, tuleepahan enemmän vetoja kuin useammassa pelissä yhteensä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Lisäsin itseni. Tuleeko tuosta jotain ilmoitusta, jos höntsyvuoro on täysi?

Ollaan pidetty rajana 2+20 (joka ei tosin ole toteutunut, lähellä ollaan oltu) ja jos näin käy niin joko minä tahi Nokkis käypi kikkailemassa joukkomailin tota kautta. Eli pyritään ilmoittamaan. Tosin sunnuntaille tuskin on pelkoa :D
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kiitoksia. Luvassa kovaa yritystä ja hävytön määrä kiekonmenetyksiä. Olen pahoillani jo tässä vaiheessa.

Kova yritys korvaa puutteet, samanlaisia kouhoja siellä on moni muukin. Rajaton itseluottamus ja rajalliset taidot on hieno yhdistelmä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös