Hannu Aravirran Olympiavalinnat!!!

  • 22 470
  • 265
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Re: Re: Re: Kaveria ei jätetä!!

Viestin lähetti Toronto

Tähän on kyllä kommentoitava!! Koska se Raipen tulokaskausi
olikaan??? Jotain vuonna 0 vai!! eikä se selkä vamma ollut
syy ettei pelit kulkenut enään!!! siitä Raipe oppis vaan kovissa
otteluissa olemaan pois jaloista ja sitähän NHL:ssä ei hyvällä katsota

Jos kiihkoilemaatta olisit lukenut viestin, niin mainitsin että tämähän on muinaishistoriaa, mutta... Ja kyllä se nyt vaan oli selkävamma joka pelit käytännössä lopetti. Kolmannelta kaudelta sitten palas kesken kauden Ilvekseen, kun peliaikaa ei muista syistä tullut. Tämän kauden jälkeen selkävaivat iskivät uudestaan, ja ura meinas lopahtaa jälleen.


sellaisia Suomalaisia jotka ovat tehneet tulokaskaudella suurin piirtein saman pojoja,pelaavat edelleen
tai pelasivat komeasti uransa loppuun siellä.

Kutka? Koivu, Selänne.... sitte...


Helmisen Raimo ja Mäkelä Mikko ovat vähän samanlaisia pelaajia
paitsi Ilves tausta niin kummatkin onnistusivat tekemään NHL:ssä
jonkun näköisen "Munkki pullan"mutta muuten näytöt jäivät tosi pieniksi.

Mäkelä tais Islandersissa yks kausi tehdä 47 maalia. Monikos Suomalainen, tai siis Selänne, Kurri ja ??
Mäkelä muuten on Tapparan kasvatti. A-junnuissa sitten pelatessaan ei saanu peliaikaa liigajoukkueesta, vaikka mielestään olis sen ansainnu, joten loikkas Ilvekseen


Euroopassa kumpikin on kyllä"pöllytellyt"verkkoja,mutta Raipe se vaan ei osaa lopettaa.Vaikea uskoa Raipen pysyvän millään muotoa vauhdissa ja varsinkaan kovuudessa mukana.Ehdottomasti olen sitä mieltä MM-kisoissa Helmiselle on käyttöä,mutta ei olympialaisissa missä on NHL tähdet mukana.!

En ottanut kantaa Raipen kisapaikkaan tai nykyiseen vauhtiin. Pointtasin vain väiteeseen, että ännörissä olis näytöt olemattomia. No faktojen tarkistushan on toki tylsää jne...

Osaa lopettaa... No johan nyt? Vaaikka pitäsit miestä ihan paskana, niin ei kait nyt ihan paskakaan pelajja lopeta, jos kiakkoliitto vuosittain kuskaa kivoille ulkomaan matkoille. Kukany niin tyhmä on? Ei edes Raipe
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti Köpi


Kerropa mitä muita tärkeitä maaleja herra Peltonen on tehnyt maajoukkueessa kun nuo mainitut? Minusta tuolla näytöllä ei olisi pitänyt olla maajoukkueessa. Peltonen siellä kuitenkin on, vaikka onkin tällä hetkellä loukkaantuneena..

Ja ne ei riitä vai? ziiisus....
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: No ylläri!

Viestin lähetti Jokipoika
Onko Peltonen edelleen vuoden 1995 saavutuksilla mukana? Ei näin... ei todellakaan näin.

Aravirta perustelee Peltosen valintaa näin ..." Teki Naganon pronssipelissäkin ratkaisumaalin ". Voiko siihen muuta sanoa?

Helmistä kaavaillaan puolustavan sentterin rooliin, innolla odottelen otteluita USA:ta ja Venäjää vastaan, kun Raipe pysäyttelee sellaisia kavereita kuin Jashin, Bure, Amonte, Modano...

Mitäköhän Aravirta meinasi kutsuessaan Olli "etsätiiäkukamäoon" Jokista turnauksen mahdolliseksi jokeriksi? Tekeekö olli peräti maalin?

Aravirran yleisin kommentti on "saanut paljon peliaikaa". Silläkö niitä pelejä ratkastaan, että saadaan pelata paljon?
 

Paake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Mustavalkoinen
No keväällä nähdäänkin sitten ennätysmäärä MM-kisoista kieltäytyviä pelaajia. Onhan joukkueen valinta aina makukysymys, mutta isolla jäällä olin mielelläni nähnyt teletappiketjun. Taidettiin harkita että, kaikki tai ei ketään.
Mihin tosiaan jäi Lydman?
'

Olisi kyllä paikallaan muutaminen pilipali-turnauksiin kutsun saaneiden pelaajien alkaa jo kieltäytymään turhista keikoista. Paskaakos sitä itseään rasittaa eri maajoukkueturnauksilla kun kunnon kisoihin ei pääse millään kuitenkaan koska ei ole aran kaveri. Toivottavasti tulevat MM-kisat saa useita boikotteja aikaan. Ja erityisesti nuo pilipali-turnaukset voisi jättää moni väliin.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Odotettu valintasessio on siis takana ja pääosin joukkue on se , mikä pitikin. Itselleni oli kuitenkin pettymyksiä erityisesti seuraavat valinnat:

Lumme - kuten joku jo sanoikin, joukkueessa on jo tarpeeksi hyökkääviä puolustajia. Tarvitaan mieluummin fyysinen peruspakki ja Lydman olisi ollut paljon parempi siihen rooliin . Lisäksi Lumpeella takana rikkonainen syksy, kun taas Lyde joukkueensa luottopelaajia koko ajan. --> Tilalle siis Lydman.

Peltonen - viimeiset onnistumiset arvokisoissa neljän vuoden takaa. Liigassa peli kulkee, mutta ei kansainvälisissä peleissä enää. Lisäksi loukkaantumiset vaivaavat, joten valmistautumiseen jää entistä vähemmän aikaa. --> Tilalle olisin ottanut Hagmanin tai Hassisen.

Helminen - aika aikaansa kutakin. Menee kyllä joukkueen 13. hyökkääjänä eli maskottina ja Suomi saa kuuluisuutta olympiasaavutuksensa takia. Pelillisesti ei Raipella ole ollut mitään annettavaa Suomen maajoukkueelle muutamaan vuoteen. Lilliputtimaita vastaan syöttöpisteitä kyllä kertyy toisinaan, mutta se ei riitä, kun pyritään joukkueena menestykseen. Lisäksi en arvosta Helmisen puolustustaitoja näkemissäni kans.väl. peleissä viime vuosina ja ihmettelen , miten sitä voidaan vakavissaan tyrkyttää edes jarruketjuihin vastustajien parhaita vastaan. --> Tilalle sentteriksi mieluummin Ojanen tai joku laituri kuten jo joukkueeseen valittu Lind. Silloin ylimääräisen paikan ottaisi joukkueessa käytännössä esim. Laaksonen.

Mutta kun näillä mennään, niin toivon hartaasti, ettei Ara peluuta jääräpäisesti taas Helmistä ja Peltosta samassa ketjussa. Kaksi flegmaattista surffailijaa samassa ketjussa ei toimi. Se on nähty jo monen vuoden ajan. Molemmista saatettaisiin saada jotain positiivista irti, jos rinnalle pistetään pari laukaisuherkkää energiaeksperttiä ja voimavääntäjää.


PS. Juha Lind teki kahdessa ensimmäisessä arvokisassaan yhteensä tehot 1+1 ... joten ei kannata toitottaa täällä sitä, että Lind on AINA tehnyt tärkeitä maaleja Suomi-paidassa. Tästäkin huolimatta kelpuutan hänet nykyjoukkueeseen (vaikkei tosiaankaan korvaamaton olekaan), koska viime vuosina saldot on selvästi parantuneet. Ihmetyttää vain hiukan, ettei Juhan tarvinnut antaa tällä kertaa kansainvälisiä näyttöjä ollenkaan, vaan valinta osui kohdalleen kuin vanhasta muistista.

Aran olisi muuten kannattanut pitää suutaan soukemmalla ennen SHG:tä, niin olisi ehkä välttänyt osan kovimmasta valintakritiikistä. Nyt ei auta muuta kuin tukea joukkuetta ja toivoa parasta. Ara kantakoon vastuun tai saakoon kunnian menestyksen mukaan.

Tietääkö kukaan varamiehistä ? Loukkaantumisia voi hyvinkin tapahtua vielä.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Tuskinpa mitään varamiehiä on nimetty. Käytännössähän sellainen pitäisi nimetä joka pelaajalle erikseen, koska pelaajaa, jolla voidaan korvata kuka vain ei ole. Jos ajatellaan, että vaikka Eloranta loukkaantuisi, niin tuskin tilalle tulisi Ojanen, vaan ennemminkin Laaksonen. Siinä tapauksessa yksi varamies olisi voitu valita, että Koivun pelaaminen olisi vielä tässä vaiheessa mahdollista.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti susi
Markkanen

Hyvä valinta, jota en yhtään Aralta odottanut vaan pelkäsin lähinnä Sulanderin valitsemista. Toivottavasti saa myös näyttää osaamistaan.


Ei millään pahalla Markkasta kohtaan, mutta pelit NHL:ssä on varmaan aika vähissä 2 kuukaudenkin päästä. Salo pelaa leijonan osan peleistä ja Markkanen saa rääppeet. Eipä se, jos on vireessä kisojen alla niin varmasti mies paikallaan. Ennemmin toi kun Pasi "älkää vaan ampuko ylös" Nurminen.


Ara tajuaa näköjään sen, että tiukoissa pudotuspeleissä tarvitaan juuri Nimon kaltaisia tyyppejä. Runkosarjassa ei ehkä aina omalla tasollaan, mutta kun tosi pelit alkavat, nähdään kaverin arvo joukkueelle.


Kyllä Nemo (huom. kirjoitusasu) on mies paikallaan. Tässäkin pätee tosin edellisen kohdan kommentti, eli peliaika tällä hetkellä tosi vähissä. Millainen vire kisoissa?
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti MM
Yllätyin minäkin hieman listasta: Helminen, Peltonen ja Eloranta - ja Andyn puuttuminen. Mutta ennen kuin häpäisen itseni asiantuntemattomalla mussutuksella, kysyn Pohjois-Amerikan kiekkoa seuraavilta, millaisia otteita Eloranta siellä päin on esittänyt? Korjatkaa siis mielikuvani miehestä.

Kun pääsee pelaamaan (mikä ei ole kovin usein), pelaa ihan kohtalaisesti. Ei jollain 8 minuutin peliajalla tosin ihmeitä tehdä.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Aika uskomatonta, että tuo Nurminen valittiin. Loukkaantumisesta toipumisen jälkeen äijä on pelannu Atlantan farmissa n. kymmenkunta ottelua ja on hävinnyt niistä suurimman osan. Päästettyjen maalien keskiarvo oli reilusti yli kolmen. Mikä sitä Araa vaivaa, SM-liigastakin olisi löytynyt huomattavasti parempia veskoja. Tämä onkin varmaan saunailta ja kaljakoppa-asiaa...

Kun näin hyökkääjäosaston, niin ensimmäisenä pisti silmään O. Jokinen. OJ on tällä kaudella saanut vastuuta Floridassa ihan mukavasti ja tässä huimat tilastot: 26 1+0 -10 21min.
Näköjään vanhat meriitit vaikuttivat hänen valintaansa, sama tilanne Peltosella. SM-liigassa on mennyt hyvin,mutta vuoden 1995 kisojen jälkeen hän ei ole saanut maajoukkuepeleissä mitään aikaan. Ainakin tällä hetkellä hän kärsii olkapäävammasta, en tiedä kauanko on sivussa.

Yleisesti kun hyökkääjiä katselin, niin pakostakin huomasin, että puolustavia hyökkääjiä on erityisen paljon. Lehtinen, Ylönen, Ruutu, Nieminen, Lind, Aalto, Laaksonen, (Eloranta)... Ei kai sille mitään voi, että ainoat kunnolliset pelimiehet ovat puolustavia. Sen verran kovatasoinen turnaus on edessä, että puolustuskannalle on viisainta ryhtyä. Raipe otettiin luonnollisesti mukaan kuudensien olympialaisten merkkipaalun takia. piste.

Pakkipuoli on hallussa, ainoa heikko lenkki on A. Berg. Hänen osuva luonteenkuvauksensa kuuluu näin: Hidas mutta kankea.
Tämä tuli huomattua karvaasti viime MM-kisoissa. Luulin Aran ottaneen oppia viime vuoden virheestä. Toisin kuitenkin kävi. Lydmankin olisi ollut parempi. Lumme on kokenut, hän tulee pärjäämään hyvin kokemuksensa ansiosta. Vaikka NHL:ssä kausi ei alkanut mairittelevasti, niin hän kuuluu silti maajoukkueen vakiokalustoon.

Koska olen kieroontunut ja skeptinen luonne, oma arvioni kisamenestyksestä on, että alkueristä jatkoon, tokalla kierroksella hyvällä säkällä tulee vastaan joku hilujengi. Muussa tapauksessa tie nousee jo silloin pystyyn. Kultaa: Tshekki Hopeaa: Cänädä Pronssia:Venäjä neljäs: Ruåzi.

Ei muuta ku tsemppiä kisoihin!!!!!
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti kettu666
ei jumala auta nämä muutokset olisin tehnyt

Markkanen->Toskala
Väänänen->Lydman
Berg->Karalahti
Peltonen->Pärssinen
Eloranta->Hentunen
Lind tai Aalto->Kapanen
Nieminen->Laaksonen tai Miettinen

Tässähän on selvästi ollut linjana, että farmista ei äijiä oteta (paitsi tietenkin P. Nurminen). Kyllä Berg paikkansa pitää. Yksi niistä harvoista suomalaisista pakeista, joka pystyy esittämään fyysistä peliä. Karalahti kyllä mahtuisi kisoihin, tosin Lumpeen tilalle. "Valmis pakkipari", selittää Ara. Eipä toi ole ennenkään painanut, vaan itseasiassa valmiita ketjuja on oudosti särjetty. Hentuset sun muut selittyvät tosiaan tolla "ei farmista"-idealla.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Abu
Maalivahtivalinnoista helvetisti kiitosta Aralle, kerrankin valinnat osuivat juuri oikeisiin miehiin. Hurme ykkösenä ja toiset kaksi sitten voivat molemmat hypätä kehiin jos tarvitsee. Markkasella takana nollapeli NHL:stä ja nollapeliennätys liigasta, Nurmisella taas näyttöjä SM-liigasta useamman kauden ajalta, hyvät MM-kisat ja AHL:ssa kulkenut viime aikoina hyvin, vaikka polvivamman jäljiltä meni muutama ottelu huonommin. Ei Myllystä, ei Norrenaa, ei Niittymäkeä, ei Sulanderia. Se on tärkeintä.

Nyt meni tikku silmään.

Hurme on toki ykkönen. Siitä ei pääse mihinkään. Jamppa on ainoa suomalaisvahti, joka pelaa lähes säännöllisesti NHL:ssä. Markkasen SM-liigan nollapelit taas eivät paina kilin pierun vertaa NHL-pelaajia vastaan. Se on eri peli kuin SM-liigassa, eikä nyt ole edes kovaa puolustusta auttamassa. Samat sanat Nurmiseen, joka virallisen mielipiteen mukaan oli hyvä vasta Jokeri-vuotenaan (ja jonka torjuntatyylissä on edelleen karmeita vikoja, jotka pelaavat suoraan agressiivisen amerikalaistyylin hyödyksi). Sulander, Niittymäki tai Myllys sinne eivät olisi kuuluneet, mutta Norrenalle olisi ihan hyvin voinut sen kolmosen paikan antaa. Jos kolmosta pitää peluuttaa, kisat ovat jo pilalla.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Vänrikki Naapero
Mikä olisi ollut peruste jättää Ville Peltonen valitsematta? Kysyn vaan? Taitaa olla pistetahti per ottelu paras SM-liigassa...?

Olisko vaikka siitä lähdettävä liikkeelle, että tyyppi on loukkaantumisherkkä eikä ole saanut mitään aikaan NHL:ssä. Kyseessähän eivät nyt ole MM-kisat vaan olympialaiset. Siellä on siis vastassa pääasiassa NHL-pelaajia. MM-kisoihin Ville olisi ehdottomasti kuulunut, koska hän (kuten itsekin totesit) pärjää Euroopassa erinomaisesti.

Missä on esim. Mika Alatalo? Ainoita suomalaishyökkääjiä, joilta löytyy voimaa ja tahtoa ajaa agressiivisesti maalille. Häntä ei voinut esim. Lindin tilalle ottaa?
 

TeeVee

Jäsen
Re: Miksi Peltonen?!?

Viestin lähetti AnA79
Miksi ihmeessä toi Peltonen piti valita?? Onko Ara luvannu sille vuoden -95 finaalin jälkeen että pääset joka maajoukkueeseen heti ku Ara ite pääsee päävalmentajan paikalle??? Tympii toi vanhoilla meriiteillä ratsastaminen, kun ei Ruotsin turneessakaan Peltonen saanut mitään aikaan, surffaili vaan siellä jäällä... :mad:

Niinpä. Eiköhän kaikki pistetä sormet ristiin ja toivota, että Peltonen loukkaantuu pahasti heti seuraavassa pelaamassaan liigapelissä, ettei onnetonta surffailijaa tarvitse katsella telkkarista Isojen Peijjaisten aikaan?
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Elämä sentään!!! (taas...)

Viestin lähetti Kyyberi
Muutama viikko sitten Sport FM:llä Aravirta sanoi suomen vahvuudeksi nimenomaan joukkuehengen. Mitä paremmin pelaajat tuntevat toisensa, sitä parempi lopputulos. Marginaalit ovat pieniä. Ehkä tästä syystä Ara valitsi tälläisen joukkueen?

Ja höpön pöpön.

"... että näin siinä sitten kävi. Hurmeen loukkaantuminen alkusarjan viimeisessä pelissä synkensi tunnelmia leijonakopissa, eikä Kanadalle kärsitty 6-1-tappio varmastikaan lähetä Leijonia iloiselle kotimatkalle. Hannu Aravirta, kriitikot ovat sanoneet, että puolustus oli liian hidas ja että hyökkäyksestä ei löytynyt todellisia maalintekijöitä Selänteen lisäksi. Mitä vastaat heille?"

"No joo, meiän vahvuushan oli nimenomaan joukkuehenki ja kyllä tuolla kopissa oli aika mahtava meininki tossa erätauolla. Lintu piirteli kirkkoveneitä seinään ja Peltonen soitti hyvää musaa, että ei ois paremmin voinut mennä."

"Mutta silti, molemmat varamaalivahdit olivat kauden mittaan jääneet vähälle peliajalle, joten he joutuivat yllättäen aika ikävään paikkaan. Kakkosvahti Nurminenkin toipui vasta loppusyksystä nivusvammastaan eikä ollut vielä edes täysin kunnossa. Mitä sanoisit heidän kriitikoilleen?"

"Niin no, eihän se ole Pasin vika jos häntä vastaan tehtiin viisi rebound-maalia. Oli tainnut vastustaja scoutata miehen aika hyvin, mutta tosi kivaa seuraa kyllä bussissa on mies."

"Palataan edelleen näihin maalintekijöiden puuttumisiin. Oli tietysti paha isku joukkueelle, että Ville Peltosen olkapää meni jo ensimmäisissä peleissä, eikä Selännekään saanut itsestään tehoja irti. Jotkut ovat sanoneet, että aitoja maalintekijöitä ei ollut tarpeeksi?"

"Toi on taas tota. Tää oli joukkue isolla J:llä, eikä sitä voi kukaan meiltä ottaa pois. Vaikka ei maaleja saatukaan niin henki oli hyvä, joten ihan kiva olo näistä kisoista jäi".

"Kiitos Hannu Aravirta. Nyt takaisin studioon".

* Missä OVAT maalintekijät? Siitä ei ole paljon hyötyä jos ketjut ovat täynnä tsemppareita ja hyviä huuliveikkoja, elleivät he sitten meinaa naurattaa pakistoa pihalle ja sitten sylkeä suustaan kiekkoa maaliin.

* Pakistolle tulee kylmät oltavat. Hidasta, kankeaa ja epävarmaa löytyy. Sami Salo ja Niinimaa ovat ne valopisteet. Missä Lydman? Missä Karalahti? Missä Kiprusoff? Missä Nummelin? Ei näillä eväillä ketään pelotella, joten oltaisiin voitu lähteä sitten kokonaan taitolinjalle.

* Jos lähdetään siitä, että Hurme pelaa ja muut katsoo niin mokket näyttää hyvältä. Nurminen toipui vasta viime kuussa nivusvammastaan eikä varmastikaan ole vielä 100% kunnossa. Kisat ovat 2½ kuukauden päästä, mies ei ole millaisessakaan vireessä varsinkaan kun ei NHL:ää varmaan näekään. Markkasellakaan ei peliaikaa hirveästi siunaudu, mutta sentään edes vähän. Nurminen ulos ja Toskala tilalle.

Joo, joukkuehenki on hienoa, mutta kun muilta löytyy sitä JA taitoa, joten taitaa kylmät tulla.
 

Isktr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli vaan mieleen, että onko Suomi edelleen niin paska kiekkomaa, että täytyy ottaa kisoihin kaksi selvää jarrukenttää? Ainakin Arajuuri näyttää olevan sillä kannalla. Kun arvokisamitaleita alkaa olla jo ämpärillinen, niin voisi kuvitella tason olevan sen verran leveä, että olisi mistä ottaa pelaava joukkue! Mutta enhän minä varmaan mitään ymmärrä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Olympiavalinnat

Viestin lähetti PTS
Pasi Nurminen(+++)
Varma valinta. Polvi on kuntoutunut hyvin, sen osoittaa kaksi nollapeliä viime viikolla AHL:ssä. Ei ole päässyt vielä pelaamaan yhtään NHL peliä juuri tuon polvileikkauksen takia, koska polven kuntouttaminen on vienyt aikaa. Pelasi viime kevään MM-kisoissa loistavasti ja oli Suomen joukkueen avainpelaajia ja turnauksen parhaita jos ei paras vahti. Taistelee tiukasti ykkösvahdin paikasta.
Jani Hurme(++)
Pelannut hyvän alkukauden Ottawassa. Aika selvähkö valinta.
Jussi Markkanen (+++)
Mukava yllätys. Markkanen on pelannut loistavasti kaksi NHL peliä jotka on saanut pelata.( taitaa olla jopa NHL:n PARAS torjuntaprosentti). Olisi jo oikeastaan viime kaudella ansainnut MM-paikan.


Nyt meni vähän ihmeelliseksi. Jos lähdetään katsomaan farmiesityksiä, niin Toskala heti koneeseen. Mies on ollut loistava farmissa. Kyllä juttu on niin, että Suomella on yksi (1) NHL-vahti: Jani Hurme. Mies pelaa vakituisesti Ottawassa ja hyvin pelaakin. Nurminen ei ole pelannut ainuttakaan NHL-peliä ja ja Markkanen kaksi (eikä muuten ole liigan paras torjuntaprosentti :)).

Ongelmahan tässä on se, että nyt ei olla MM-kisoissa takatukka-tsekkejä vastassa, vaan olympialaisissa. Vastaan tulee siis Lemieuxin, Fleuryn, Hullin, Fedorovin, Kariyan, Jagrin ja Weightin tasoisia maalintekijöitä. Siniviivalta tulee pommia ja ukot ovat reboundissa kiinni saman tien. Ei tuonne voi Nurmista laittaa. Mies sylkee kumia eteensä kuin purentavikainen virolaishuora.
Tämä ei paljon haitannut SM-liigassa, jossa Jokerit onnistuivat hyvin paikkaamaan tämän, mutta NHL-pelaajat osaavat iskeä reboundit sisään. Maalivahtipelissä kokemus liigasta ratkaisee, joten Hurme on selvä ykkönen. Markkanen pelaa liigassa enemmän kuin Nurminen, joten Markkanen kakkosena. Sitten rukoillaan, ettei kumpikaan loukkaa.


Aki Berg (---)
Toi noi, Berg ei ole lähelläkään Olympiatasoa. Välillä toi noi tyhmiä jäähyjä. Ei toi noi saa mitään kiekollisena aikaan. Toi noi maalinedustilanteisiin tuo kokoa jota tarvitaan esim. Usaa ja Kanadaa vastaan, mutta toi noi Suomella olisi ollut sitä kokoa ilman Bergkiäkin.


Ei ole sitte katsottu paljon NHL:ää?-) Aki on ollut Toronton parhaita pakkeja päästyään pois Los Angelesista. Suomen pakiston suurin ongelma on se, että se ei osaa päättää kumpi se on: iso ja ruma vai pieni ja taitava. Voi tulla ongelmia peluutuksessa.


Olli Jokinen(---)
Missä ovat näytöt? Jos mies on tehnyt peräti yhden maalin ja plusmiinustilastokin osoittaa lukua -11 niin mistään näytöistä ei voida puhuakaan. Miksi Sweden Hockey Gamesissa loistavasti pelannutta Ojasta ei valittu vaan otettiin Jokinen josta ei ole yhtikäs mitään hyötyä Suomelle.


Samaa mieltä. Kun Floridassakin (NHL:n huonoimpia joukkueita) kysellään Pumpkinheadin edellytyksiä edes vakituiseen liigapaikkaan niin mitä hän tekee olympiajoukkueessa?
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Olen yllättynyt. En löydä niin hirveästi kritiikin aihetta. Olenko jo alistunut kohtalolle, jonka Ara aina päällemme langettaa?

Juuri kukaan ei tunnu huomanneen sitä tosiasiaa, että ne aivan uskomattomat kanukitkin ovat Suomen kanssa samassa veneessä: nimittäin isossa kaukalossa. SLC:ssä tullaan pelaamaan intönäässonal sais -loorassa. Siellä ei Pleikki eikä Prongerikaan tunne oloaan aivan heti yhtä kotoisaksi kuin NHL:n sillipurkeissa. (Blakella tosin on reippaasti kokemusta isostakin loorasta).

Toinoi on aivan hyvä valinta. Suomalainen isoruma puolustaja on harvinainen luonnonvara. Viime MM-kisojen kompuroinnin voi siekailematta laittaa naurettavan lyhyen varoajan sun muiden aikaerojen piikkiin. Ei sitä jumalankku nyt enää viimeiseen matsiin kannata NHL:stä pakkia raahata. Ei etenkään Pärin tyylistä.

Lumpeen läsnäolo yllätti. Hyökkääviä pakkeja oli jo tarpeeksi, ja Sonjan pelit juuri isossa kaukalossa ovat olleet kauheaa katseltavaa. Parista Lumme-Berg voi muodostua melkoinen kauhukaksikko, jos kumpikin vierastaa isoa askia. Toisaalta Aran valmiin parin teoria voi toimiakin. Toivomme sitä ja jäämme katsomaan.

Väänäsen ja Lydmanin voisi vaihtaa päikseen. Ara taisi ottaa sen, josta oli viimeksi kokemusta. Ei purnaamista.

Markkasen ja Toskalan olisi voinut myös vaihtaa, Volvolla aivan liian vähän peliaikaan. Nurmisen taso tiedetään, Hurme eniten NHL:ää pelaava. Varmoja valintoja. Hurme ykkönen, kunnes tulee vastaan yksi huono erä. (tähän sarkastinen hymiö) Ei kai kukaan tosissaan luullut, että Sulo pääsisi vielä mukaan? Jopa Ara tuntuu jo luovuttaneen Seulanderin kohdalla. Oli jo aikakin.

Peltonen on ylivoimaisesti suurin ihmetyksen aihe, vaikka Aaltokin tuli vähän puskista. Antti Ankan kohdalla rooli on kuitenkin selvä, joten ei siitä enempää. Sitä vastoin ihmetyttää, miten menneiden aikojen sankari Peltosta aiotaan käyttää. Ei ole saanut Leijonissa mitään aikaiseksi hyökkäyksessä enää aikoihin. Ei erityinen toiseenkaan suuntaan. Usein rikki. Mikä ihmeen rooli Peltosella voi olla?

Raipe ja Lind. Raipe on Raipe ja siksi mukana. Luuliko joku tosissaan, että Helmistä ei SLC:ssä nähtäisi? Voi teitä... Lind on pukukoppimiehenä, eikä ole pelillisiltä kyvyiltäänkään mikään turha äijä. Täyttää paikkansa.

Mölö. Hmmm. Ketju Nieminen-Mölö-Ruutu voisi saada vastustajan aivan suunniltaan. Minä saisin jonkun kohtauksen, jos olisin vastustajien riveissä ja näkisin tuollaisen räähkäsakin asettuvan vastaan. Sitten itkisin epätoivosta. (Kuvitelkaapa Prongeria näiden hättiäisten käsittelyssä. Siltähän poksahtaa pää!) Hyökkäyspäässäkin Jokiselta *voi* odottaa jotakin. Mutta älkää jännittäkö liikaa. Taitaa olla paikallaan jarrumiehenä. Ei Ollin paikalle ainakaan Ojasta olisi kannattanut ottaa, sillä Ojanen olisi kannattanut profiloida hyökkääväksi sentteriksi. Vai onko joku sitä mieltä, että Janne olisi ollut parempi vaihtoehto myös puolustusta ajatellen? Ara taisi ajatella nimenomaan NHL-rutiinia, sitä Mölöllä kuitenkin on kaikesta huolimatta.

Joo. Jotain varmaan jäi kommentoimatta. Haukkukaa pystyyn.
 

AkkeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AIK, Lugano ja Montreal Canadiens.
Eiköhän se mitäli noillakin pelaajilla tule. Kenestä veikkaatte parasta pistemiestä?
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti AkkeK
Eiköhän se mitäli noillakin pelaajilla tule. Kenestä veikkaatte parasta pistemiestä?

No ainakin tältä istumalta olisin sen verran tylsä ja mielikuvitukseton, että veikkaisin Kapasen Samia.

En millään jaksanut lukea kaikkia ed. sivujen juttuja, huvittaa vaan hiukan kun jengi on repinyt pelihousunsa esim. Helmisen, Peltosen, Lindin tai Väänäsen valinnan johdosta. C'mon! Kaikki noi oli täysin ennalta-arvattavia tapauksia. Kyllähän me jo meidän Arajuuri tunnetaan, hyvät kaverit on saatava messiin oli turnaus mikä tahansa.

Myönteistä tässä joukkueessa on se, etteivät Sulander, A-J Niemi ja Törmänen ole mukana, joten ei Arajuurikaan armoa anna loputtomiin.

Omasta mielestäni ainoa varsinainen yllätys on Toni Lydmanin putoaminen joukkueesta ja se, että Jyrki "Tampereen kävijä" Lumme sittenkin mahtui mukaan. Mutta, erästä arvostettua, tuuheaviiksistä, kovan luokan kiekkoammattilaista siteeraten: "Näillä mennään!".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli Arajuuren valinnat mitkä tahansa, tosiasia on että oman seurajoukkueen menestys -tai sen puute- on huomattavasti tärkeämpi asia kuin SLC. Tästä syystä en voi vilpittömästi toivoa Olympiajoukkueelle menestystä koska siihen valittiin Juudas Peltonen.

Surullista mutta totta...
 

vandy

Jäsen
Viestin lähetti Sledge Hammer!
Oli Arajuuren valinnat mitkä tahansa, tosiasia on että oman seurajoukkueen menestys -tai sen puute- on huomattavasti tärkeämpi asia kuin SLC. Tästä syystä en voi vilpittömästi toivoa Olympiajoukkueelle menestystä koska siihen valittiin Juudas Peltonen.

Surullista mutta totta...

No sulta säästyy aikaa ja vaivaa ku ei tartte komentoida kyseisiä pelejä ja jää aikaa pohtia purkka Penan hankintoja pitkin kevättä.:rolleyes: ´

Ps. ehkä sä löydät sielt sit jonkun muun maan jengin joka mielyttäis sua ja jossa ei pelaa yhtään "juudasta";)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kaikkia viestejä ei tästä ketjusta viitsi lukea, sillä tällä hetkellä Suomessa on (taas) 2,5 miljoonaa Araa parempaa valmentajaa ja heidän "vaihtoehtojoukkuettaan". Muutama kommentti valinnoista;
1. Maalivahdit: OK. Nupe ehdottomasti 2. veskariksi. Alla pari nollapeliä vaikkakin "vain" farmissa. On kuntoutunut vauhdilla ja veikkaan nousua jopa ykköseksi.
2. Puolustajat: Aika ok. Berg ja Sonja kysymysmerkkejä. Pelataan isossa kaukalossa, joten suuri koko saattaa olla haitaksi, esim. vikkeliä Tsekkejä (finalisteja) vastaan.
3. Hyökkäys: Jaa-a. Olli ei kuulu joukkoon, mieluummin joku taitopelaaja ja vähemmän jäähyaltis tilalle, esim. Hagman. Aalto ja Nieminen kysymysmerkkejä. Aalto pelannut hyvin viime aikoina, siinä ehkä selitys. Helminen sopii omaan rooliinsa ns. puolustavaksi hyökkääjäksi.
Tässä sii 2 500 001 ehdotus.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
TM:

Nähdäkseni tein mielipiteeni selväksi kirjoittamissani viesteissä.

Mutta vielä kerran:

Minusta Janne Ojanen olisi pitänyt valita SLC:n olympiakisoihin toiseksi hyökkääväksi sentteriksi, Raimo Helminen puolustavaksi.

Ojanen on ollut kovassa kunnossa SM-liigassa ja oli paras suomalainen sentteri SHG:ssä, millä PITI olla painoarvoa. Aran toiminta oli kiistatta vähintään epäreilua.

Helmisen näytöt puolustavan sentterin roolista sekä KAIKISSA käymissään suurissa turnauksissa että SM-liigassa ovat kiistattomat.

Eiköhän tämä jo rupia riittämään.



Ranger
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaha

Viestin lähetti Sledge Hammer!
Oli Arajuuren valinnat mitkä tahansa, tosiasia on että oman seurajoukkueen menestys -tai sen puute- on huomattavasti tärkeämpi asia kuin SLC. Tästä syystä en voi vilpittömästi toivoa Olympiajoukkueelle menestystä koska siihen valittiin Juudas Peltonen.

Ensimmäisen lauseesi kanssa olen samaa mieltä itsekin ja ymmärrän mistä tuulee.

Toinen lauseesi onkin sitten aika käsittämätön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös