Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Haluaisitko Jokerien pelaavan Liigassa vai KHL:ssä?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana jeani, 03.04.2018 klo 17.23.

?

Jokerit KHL:ssä vai Liigassa, kumpi mieluisampi?

Poll closed 20.09.2018.
 1. KHL (olen jokerifani)

  16,0%
 2. Liiga (olen jokerifani)

  27,6%
 3. KHL (en ole ensisijaisesti jokerifani)

  10,9%
 4. Liiga (en ole ensisijaisesti jokerifani)

  45,5%
 1. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin yksi ero on siinä että Liiga aikana sitä katseli muiden otteluiden tulokset.
  Nyt jos Jokerit ei pelaa niin ei ” hirveästi ” kiinnosta miten Vitjaz- Minsk on päättynyt.

  Eihän siis Liiga ole enää se Liiga missä pelasi Euroopan parhaat pelaajat ei lähelläkään .
  Jos Liigassa olisi 10-12 jengiä niin miksi ei . Jukurit , keskialueen sumppu ja Keni Karalahti ei kyllä kiinnosta yhtään ...
   
 2. faro Jäsen

  Lainaus:
  Totta kai se nyt sarjan tasoa laskee ehkä jonkun promillen verran, jos Kovaltshuk lähtee, eikä saman tasoista korvaajaa löydy tilalle joko junnuista tai muista sarjoista. Eli todennäköisesti laskee, mutta on myöskään turha ajatella, etteikö SKA korvaisi Kovaltshukin jättämää tyhjiötä pelaajabudjetissa. Muiden supertähtien lähtö onkin sitten tässä vaiheessa pelkkää spekulointia, johon on turha lähteä mukaan. Sen verran kuitenkin sanon, että vaikka tähtiä lähtisi P-Amerikkaan, niitä joka vuosi sieltä myös palaa takaisin Venäjälle.
  Lainaus:
  Kuten sanoit, tämä on subjektiivinen näkemyksesi ja kaikilla meillä on omamme. Tässä neljän kauden aikana itselle on jäänyt mieleen kymmeniä pelaajia ympäri sarjaa nimenomaan pelillisistä syistä. KHL:n hyvä puoli onkin mielestäni se, että ns huonommissakin joukkueissa pelaa todella hyviä, mieleen jääviä yksilöitä. Mainitaan nyt esimerkkinä vaikka Dimitri Kagarlitsky. Mutta nämä ovat täysin subjektiivisia asioita ja riippuu vat monesta eri seikasta, kuten esimerkiksi siitä kuinka aktiivisesti seuraa koko sarjaa, eli muitakin joukkueita kuin Jokereita jne.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2018 klo 00.07
 3. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Liiga-Jokerit
  Lainaus:
  Mua @-Ville- hieman itseäni helpottaa ajatella siten, että tuota perinteistä helsinkiläistä seuraa ei ole viety mihinkään. Se elää edelleen ja voi oikein hyvin, juniorisarjoissa. Ei tämä KHL:ssä pelaava Oy onneksi ole yhtä kuin Helsingin Jokerit. Logokin on hyvässä turvassa Ry:n pöytälaatikossa :)

  Ehkä joku päivä tällä seuralla on taas edustusjoukkue jossakin Suomen sarjoista.
   
 4. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kuka katsoi, kuka ei? Ei minua ainakaan kiinnostanut edes vähää alusta miten joku ÄssätSaipaIlves päättyi.

  Lainaus:
  Tähänkin on helppo yhtyä. Aivan varmasti osaan nimetä enemmän KHL-pelaajia, kuin Jokerien liiga-aikoina muiden liigajengien pelaajia. Nehän oli kaikki täysin samasta puusta veistettyjä, vain paita päällä oli eri värinen. Mailan otat pois kädestä niin pelin taso pysyy samana kuin mailan kanssa.
   
 5. Urheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ehdottomasti Liiga. 12 joukketta sinne ja karsinnat takaisin. Olisin valmis siihenkin, että Jokerit aloittaisi 6 divarista nousemaan kohti Liigaa.
   
 6. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Kun katsoo taas kerran tuota itkupotkuilun määrää liiga-alueella, tälläkertaa IFK:n täysin aiheelliseata tutkintapyynnostä niin ei voi kun todeta että.EI, EI ole ikävä sitä "muiden fanien kanssa vääntämistä". Lähes lukukelvotpn tuo Liiga-alue taas vaihteeksi ja mä kuitenkik yritän seurats sitä meininkiä.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, olin eilen paikanpäällä katsomassa. Peli tällä kertaa ihan ok tasoltaan mutta aivan käsittämättömän huonoa tuomarityöskentelyä. Tuossa pelissä minulla ei ollut betsejä rasitteena vaan analysoin kaikessa rauhassa tarjoilujen (aikuisten virvokkeiden ja buffetin) lomasta aitiosta peliä.

  Tosiaan aivan hirveitä vihellyksiä tai oikeastaan viheltämättä jättämisiä ja sitten joku kuitti for nothing perään.

  Ja mitä ”vääntämiseen muiden fanien kanssa” tulee niin joku kärppä sai mukin nakkeja päälleen ja pelin jälkeen poliisiautoja ajoi paikalle ja taksitolpalla joku herrasmies sanoi että siellä oli jotain rähinöitä (kuulemma kärppien toimesta).

  Ja joku tuolla naapurin osiossa suuttui kun kirjoitin lyhyen, asiallisen ”analyysin” pelistä koska hifk oli kirjoitettu pienellä. Täytyy olla tarkka ettei sama virhe toistu.
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tähän sen verran kommenttina, että Jatkoajan status on muuttunut. Jos verrataan tilanteeseen vuosia sitten, keskustelu oli parempaa. Ja sama pätee myös Jokerien osioon, koska täällä oli enemmän peliä seuraavia ja pelistä ymmärtäviä kuin tänään. Kehitys on mennyt väärään suuntaan niin Liigan kuin KHL:n osioissa. Erilainen turha vääntäminen sivuasioista on lisääntynyt, mutta vääntäjien kyvyt argumentointiin laskeneet.

  Enpä siis tekisi kirjoittelun perusteella johtopäätöstä. Mihinkään suuntaan. Jos katsotaan faktoja, suurimmat väännöt turhasta on tapahtuneet Jokerien KHL-osiossa ja suurimmat fanien keskinäiset sodat myös.
   
 9. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Ken leikin aloittaa, niin se leikin kestäköön, on minun mielipiteeni. Vaikka sitten Siperian kautta. Kyllä suomalaiset sarjat pärjäävät ilman Jokereita ja vice versa.
   
 10. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ehdottomasti KHL. Syy: plussia enemmän kuin miinuksia verrattuna Suomen liigaan. Erityisesti tärkeimmät plussat KHL:n eduksi.

  - KHL:n Suurimpina plussina pelaajataso, pelitaso, tuomaritaso sekä kansainvälisyys.
  - Suomen liigan plussat: ifk -matsit joissa oli enemmän tunnetta kuin missään muissa otteluissa (inc. KHL), työpaikan jääkiekkokahvipöytävääännöt ja Jokerit olisi nähtävästi ainut joukkue joka voi lopettaa Tappara/Kärpät dynastian rälläämisen liigaassa.
   
 11. Lainaus:
  Eikö se kuitenkin KHL:ssä ole ollut vähintään yhtä huonoa tuomarityöskentelyä. Jäänyt vähemmälle seuraamiselle, mutta tuntuu, että joka kevät on ollut jokin farssi sen suhteen.

  En ole Jokerien kannattaja, mutta kyllähän Jokerit olisi hienoa nähdä takaisin liigassa. Mutta niin kauan kun KHL hengittää puolipositiivista ilmaa, niin ei taida paluu tapahtua. Ja miksi tapahtuisikaan. KHL on maailman toiseksi tasokkain sarja ja Jokerit saa edustaa Helsingin ohella myös Suomea, joka tekee siitä omissa silmissäni "seuratason maajoukkueen".
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  KHL:ssä on yksittäisiä uutiskynnyksen ylityksiä ja näistä monelle syntyy väärä kokonaiskuva. KHL:ssä kiekottoman pelaajan estämistä selvästi vähemmän mikä saa pelin näyttämään selkeämmältä ja tietysti myös paljon nopeammalta. Esimerkiksi Jokereista Rissasella paha tapa kädellä roikkua mukana ja estää ja istunut kyllä noista suorituksista useamman kakkosen tälläkin kaudella.

  Tuossa mainitsemassani Liiga pelissä sellaista kiekottoman pelaajan estämistä tapahtui koko ajan, joka puolella kenttää. Räikeimpänä tapauksena pari kertaa hifk:n maali melkein tyhjä, Kärpälle tulee irtokiekko pomppien niin revitään paidasta ja koukataan mailalla ja tilanne ohi. Tuomari aivan vieressä... ei mitään reaktiota tai sitten ei vaan näe. Let us play hockey... vastustaja huutaa *ittuuntuneena perään, kädet lanteille ja käytöskakkonen / kymppi. Hellurei, this is Liiga!
   
 13. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin mietin että jos Jokerien taustalla venäläisomistsjien sijaan olisi esim Selänne, Herlin ja Harkimo , hallin omistaisi Hjallis niin olisiko arvostelijoiden määrä sama?

  Toinen mitä mietin JOS HIFK olisi KHL.ssä mukana paljonko lisää olisi tyytyväisiä ?
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Euroopan surkeimmat tuomaroinnit on nähty KHL:ssä, joista osa myös Jokereita vastaan, sekä MM-kisoissa, joissa Venäjä löi Suomen Valko-Venäjällä. Näissä kyse on systemaattisesta pelin ohjailusta kohti lopputulostavoitetta. Tuomaroinnin osalta KHL on tarvittaessa läpImätä, vaikka se ei toki aukea niille, jotka ovat pro khl. Sinänsä sääli, koska KHL:ssä on paljon hyviä tuomareita ja paljon hyvää tuomarien osaamista.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Olisi varmaan pienempi. Mutta Venäjän raukkamaisuus mm. Ukrainassa ja Syyriassa pitää huolen siitä, että Venäjän mestaruusliiga KHL saa yhä vähemmän kunnioitusta liigana. Näyttää myös siltä, että isot tähdet haluavat sieltä ulos, kun vielä pääsevät. Vaikkapa Kovalchuck halusi jo aiemmin pois, mutta oli pakko jäädä. Hyvin epädemokraattistahan tuo on jo ihan puhtaasti jääkiekonkin osalta, kun Venäjä (Putin) päättää, milloin voit lähteä. Tai kun Putin & kaverit päättävät, voiko mm. suomalaiset KHL-pelaajat osallistua olympialaisiin, vai kostaako Venäjä kiinnijäämisensä valtiojohtoisesta dopingista peluuttamalla KHL:ää olympialaisten aikana.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tässä taisi nyt vahingossa unohtua sellainen pieni muuttuja, että Kovalchuk on 35-vuotiaana vapaa tekemään NHL-sopimuksen minkä tahansa joukkueen kanssa, kun vuosi sitten vaihtoehtoina oli joko paluu Devilsiin tai saada hyväksyntä kaikilta muilta joukkueilta toisessa joukkueessa pelaamisesta johtuen sopimushistoriastaan NHL:ssä. Käytännössä siis paluu NHL:ään vuosi sitten oli mahdottomuus ihan Putinista riippumattomista syistä, kun oletettavasti paluu Devilsiin ei houkutellut silloin eikä varmaan houkuttele edelleenkään.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Todellisuudessa Kovan agentti valmisteli paluuta New Jerseyhyn ja seura vahvisti sen. Tarkoitushan oli, että Devils oli jo etukäteen sopinut vaihtokaupan ja Kova käy Devilseissä vain papereilla. Tämä oli täysin NHL:n sääntöjen mukaista.

  Mutta. Lopulta tietääkseni Kova veti itse siirtonsa jäihin. Kertoi, että haluaa pelata KHL:ssä ja olympialaisissa Venäjän puolesta. Sanon edelleen, että Kova sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä, koska NHL-pelaajat eivät olisi auttamassa Venäjää... Toinen syy vetäytymiseen oli varmasti mainitsemasi ja kolmas se, että kiinnostusta NHL:ssä ei välttämättä ollut odotetusti.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2018 klo 13.14
 18. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Saattaapi se olla noinkin. En ole tuohon liittyen ihan jokaista artikkelia lukenut, mutta eihän siellä mitään valmista vaihtokauppaa ilmeisesti oltu vielä sovittu muualle. Onko sitten perääntymisen syynä Putin vai Ferraron tarjoamat huonot ehdot siirrolle vai jotain muuta, en osaa sanoa. Se ja sama tuo toisaalta itselleni on.

  Välillä täällä vaan lähtee aika pahasti lapasesta syyttelyt ja väritykset puolin ja toisin kirjoittajilla ja kerrotaan mitä ihmeellisimpiä keksittyjä tai oletettuja tarinoita, joissa ei kovin paljoa totuusarvoa ole pohjalla. PIru on helppo nähdä vaikka joka suunnassa, jos sitä oikein riittävästi itselleen uskottelee. Tämä ei nyt tosin juuri sun kirjoituksiin useimmiten liity, vaan noin yleisenä kommenttina jatkuville väännöille täällä.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Oikeassa olet ja kyllä tässä casessa (Kova) vähän liian suoraan heitin Putinia peliin. Ei ollut fiksusti tehty olkoonkin, että Venäjä ja KHL on halunnut, että KHL:ssä pelaa myös NHL-tason pelaajia ja varsinkin tilanteessa, jossa NHL ei päästä pelaajiaan kauden aikana pelattaviin olympialaisiin.
   
 20. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Liigan poffeissa ei ole toistaiseksi ainuttakaan loppuunmyytyä perunakellaria. Ei näytä kiinnostavan tämä Liiga suomalaisia siinä määrin mitä joidenkin keuhkoamisesta sopisi ymmärtää. Ennemmin tai myöhemmin mekin pelataan taas 6000 katsojalle jotain möttösiä ja kökkösiä vastaan. Kun vain tämän väliajan saisi nauttia laadukkaasta kiekosta ilman, että samat tyypit ulisee samat kitinät joka viikko.
   
 21. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Lainaus:
  Mitä helvettiä sä taas höpiset?
   
 22. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Nordis ainoo. Raksilan latoon saatiin JOPA VIISITUHATTA IHMISTÄ ekaan finaalipeliin.
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Missä pelissä DDR myytiin loppuun?
   
 24. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Neljäs välierä IFK-Kärpät ainakin liigan sivujen (ja oman muistikuvan) mukaan.
   
 25. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Ei ollut loppuunmyyty sekään.