Halli, makkarat ja show

  • 645 384
  • 2 053

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onkos joku palstatoveri tilaillut makkaroita show'n erätauolla omalle paikalleen ja siten välttänyt hallin ruuhkaisat käytävät? Runkosarjassa kokeilivat katsomolohkoittain tuota ja playoff-otteluissa se on laajennettu koskemaan kaikkia istumakatsomoita.

Jos joku on tuota kokeillut niin jakakaapa ihmeessä mielipiteitä.

Tässä vielä lisätietoa:
Tilaa erätauokoherkut suoraan omalle paikallesi tekstiviestillä
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En ole hallille pudotuspeleissä vielä päässyt, mutta TV-kuvan ja läsnäolleiden puheiden mukaan Niiralassa on ollut kerrassaan loistava tunnelma kahdessa pudotuspeliottelussa. Pahviläpsyttimiä on jaettu ja niillä saatu istumakatsomotkin mukaan kannatukseen? Muualla ei ilmeisesti paukuttimia arvosteta, enkä itsekään niistä aiempien huonojen kokemusten (v. 2009 juhla-peli) perusteella hirveästi perustanut. Sanokoot muut mitä sanovat, olkoot kuinka junttia tai väärin kannattamista tahansa niin jos pahvinpalojen jakaminen yleisölle edesauttaa luomaan halliin sellaista tunnelmaa, että aaltokin kiertää hallin useita kertoja niin ihan sama mitä muualla ollaan mieltä. Ja pelaajat taatusti tykkää.

Kun tässä ennen puolivälierien alkua tuli kateltua noita Elitserienin pleijareita, niin muistelen jossain hallissa nähneen käytettävän samanlaisia läpsyttimiä, oisko ollu Färjestadin kotipeli. Joka tapauksessa, jos ruotsalaiset niitä käyttää, niin eihän se silloin voi olla junttia. Kyllä tässä jo innolla odottaa huomista, jos sama meno jatkuu kuin maanantaina.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Täytyy sanoa, että tuo Keski-Euroopasta lainattu kuulutustyyli onnistui pirun hyvin tänään Niiralan Montussa. Kuuluttaja siis kuulutti maalintekijän numeron ja etunimen, jonka jälkeen yleisö huusi sukunimen. Kylmät väreet kuten selostaja Ritarikin sanoi.
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Täytyy sanoa, että tuo Keski-Euroopasta lainattu kuulutustyyli onnistui pirun hyvin tänään Niiralan Montussa. Kuuluttaja siis kuulutti maalintekijän numeron ja etunimen, jonka jälkeen yleisö huusi sukunimen. Kylmät väreet kuten selostaja Ritarikin sanoi.

Myös tähän todettava, että Ruotsissa tätä käytetään kanssa. Täähän on melkein jo kuin Putouksesta: Ruotsissa jo 400 000 ihmistä tekee sitä ja tätä...

Joka tapauksessa toimi yllättävän hyvin Montussa, tämäkin. Tosin toisen maalin jälkeen tunnelma oli hieman latistunut, mutta silti ihan hyvin huudettiin. Sen sijaan on kuopiolaisyleisöä kiitettävä kannustuksesta vielä 1-4 tilanteessa, yllättävän moni jaksoi vielä läpsytellä istumapaikoillakin. Ainoastaan joitakin heikkohermoisia poistui hallista neljännen maalin jälkeen. Eli peukkua yleisölle, vaikkakaan maanantain tunnelmaan ei sentään päästy. Silti hieno huomata, että paljon parjatut ja parjaamani kuopiolaiset osaavat kannustaa joukkuetta myös tappioasemassa.

Ja kävi miten kävi, ainakin kerran saamme joka tapauksessa joukkuetta vielä katsoa Kuopiossa.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Nyt kun läpsyttimien läpyttäminen on vaientunut, on aika herätellä jälleen eloa hallin remonttiketjuun.

KalPan visioissa olisi lisätä aitioita ja remontoida C-sisäänkäynti uusiksi ehkäpä jo tulevana kesänä.

Nämä tiedot tarjosi YLE Savo
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Ja sieltähän se odoteltu C-nurkan laajennus tulee. Valmista pitäisi olla 10.8 pelattavaan harjoitusotteluun mennessä. VIP-tilat eli kaksi uutta aitioo valmistunevat sarjakauden alkuun.

Foto on aina kiva, joten tässä havainnekuva ja pohjapiirros C-nurkan laajennuksesta. Onpahan jälleen yksi pullonkaula vähemmän hallissa, kun tuohon sisäänkäynnin luokse syntyy n.60m2 lisää käytävätilaa.
 
Viimeksi muokattu:

kalapappa

Jäsen
Lätkäjoukkue lähtee tapahtumabisnekseen - "Luvassa huippuartisteja"

Lätkäjoukkue lähtee tapahtumabisnekseen - "Luvassa huippuartisteja"

KalPa hyppää tapahtumabisnekseen ja järjestää Festago Oy:n kanssa Joulushotti-tapahtuman ensi marraskuussa.

Savon suurimmiksi pikkujouluiksi mainostetussa tapahtumassa Kuopion jäähallissa esiintyvät Lauri Tähkä, Juha Tapio ja Timo Kotipelto Band.

– KalPa on ollut jo aiemmin mukana erilaisissa jäähallissa järjestettävissä tapahtumissa, joten oli luontevaa lähteä Joulushottiin tapahtumajärjestäjäksi Festagon kanssa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo.
... Kertoopi Savon Sanomat
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
C-kulmauksen uudistus on lähtenyt konkreettisesti etenemään ja hommia paiskotaan kulmassa kovaa tahtia. Lupahommien viivästys aiheuttanee kuitenkin sen, ettei koko kulmaus ole valmis vielä elokuun alussa, mutta liigakauden alkuun myös VIP-tilat on kunnossa.


Lähde: KalPan kotisivut
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Halli on nyt sitten Trust Kapital Areena. Suappa nähä miten taipuu savolaisen suuhun. Laajennus c-oven ympäristöön on myös valmistumassa, mikä on pelkästään positiivinen asia.

Pelipaidoilta odottelin hitusen enemmän. Muuten ihan jees, mutta onko nuo pakko läntätä täyteen noita pikkumainoksia.

Linkki KalPan kotisivuille, missä esitellään myös uudet paidat
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Itse odotin TODELLA paljon enemmän - jotain viime kauden EuroTrophy-paitojen kaltaisia, en tuollaisia tilkkutäkkejä. Ruma.
Ei ole moneen vuoteen muuttunut paita suunnilleen mihinkään. Itsekin odotin paljon enemmän pelipaidoilta.. Pysyyköhän ET paidat tismalleen samanlaisina kuin viimekin vuonna?

Areenan nimi on oikeastaan yks hailee, kunhan seura hyötyy vain niin se riittää. Niiralan montuksi sitä tullaan silti aina kutsumaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Periaatteessa hienot pelipaidat. Brodeeratuista logoista ja numeroista iso peukku. Pari asiaa olisin itse tehnyt toisin. Mustiin paitoihin en olisi laittanut samantyyppisiä numeroita kuin Saipalla, vaan perinteiset keltaiset ja vatsaan vain yksi iso mainos, ei kahta pientä mikäli vain taloudelliselta kannalta olisi ollut mahdollista.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Olipas kauhea anti tämän päivän pressissä.

Pelipaita on ihan kauhea! Siis pohja on ok, mutta tuo mainosten sijoittelu ym on varmaan jonkun toimistosihteerin käsialaa. Yhtä kauheat, kuin Kärppien perinteiset tilkkutäkit. TOP kolmoseen menee kauheudessa liiga-joukkueiden pelipaitoja vertaillessa.

Toinen kauheus on tämä trustkapitaaliökdsJHCJhcgxyuASDGL. Ihan suolesta tällaiset "sielun myymiset". Niiralan monttu on aina Niiralan monttu, eikä mikään markkinataloudelle uhrattu pyhättö. Viiden vuoden päästä monttu on varmasti varmasti jonkun fuusion seurauksena joku trustcapitalisohookanaasunmaapricewaterhausecoopers areena.

Joo joo ymmärrän, että rahaa pitää saada sieltä täältä. Tähän asti KalPa on ponnistunut tekemään sen tyylikkäästi, mutta nyt laskeudutaan samalle tasolle, kuin moni muukin.

EN TYKKÄÄ!!
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Eniten kummastusta kai herättää tuo seurauutisen teksti jossa ilmoitetaan että kannattajien pelipaidoissa on "NHL-kokoinen seuralogo olkapäässä". Siis mitä? Jos maksaa aitopaidan kopiosta 140 euroakin niin kai se nyt on oikean näköinen, isolla logolla keskellä paitaa ja nimenomaan samannäköinen kuin pelaajien päällä oleva paita on? Vai onko paidassa sitten kaksi logoa, joista toinen keskellä ja isolla ja pienempi olkapäässä. Minkänäköinen semmonen viritelmä nyt sitten taas on??
Fanipaidan joka on eri versio selostuksen ymmärsin mutta se taas on ihan eri juttu.
Vai onko meikä käsittänyt jotakin tässä nyt totaalisen väärin ?
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jäähallin nimi-asiaan todettava, että eihän se virallinen nimi tähän päiväänkään asti ole ollut Niiralan Monttu, mutta silti nimi on säilynyt kansan käytössä. Uskon vahvasti, että näin on myös jatkossa. Sama on muiden joukkueiden kohdalla, montako kertaa esim. Lukolla on hallin nimi vaihtunut, mutta aina olen itse käyttänyt Äijänsuota. Itseäni tämä asia ei niin hirveästi haittaa.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Juu eipä tuosta hallin nimihirviöstä kannata hätkähtää. Meillä Hämeenlinnassakin hallin nimi on vaihdellut Patria-areenasta ties miksi, muuta Rinkelinmäkenä siitä aina puhutaan. Eiköhän Niiralan monttuakin samat lainalaisuudet koske.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hallin nimenmyynti on äärimmäisen hieno juttu ja tuota on odoteltu jo pitkään. Hienoa, että se on vihdoin saatu myytyä. Hallin nimi on varmasti arvokas paikka mainostaa ja siksi erittäin hieno juttu KalPan kannalta.

Kansan suussa Niiralan Monttu varmasti säilyy, mutta KalPan kannattaa tietenkin rummuttaa tuota Trust Kapital Areenaa kaiken aikaa, varsinkin kun se on vain vuoden sopimus. Mitä enemmän se saa huomiota, sitä arvokkaammaksi se nimi käy jatkossa. Tuottoisilla mielikuvillahan tuossa pelataan.
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Pelipaidoista kaverin soitto nettisoppiin paljasti tilanteen: Tuo 140 euron kopiopaita on ihan normaalin pelipaidan näköinen vain sillä erotuksella että tilpehöörit on painettu eikä brodeerattu. Eli vaakuna on kannattajaversiossa keskellä paitaa kuten ennenkin, ei rinnuksessa niinkuin kollega edellä ihmetteli.
Kieltämättä nopeasti lukien tuosta seuran tekstistä saa vähän tulkinnanvaraisen käsityksen ja helposti toisen kuvan.


Kyllä Niiralan monttu pysyy aina monttuna olipa virallisen laitoksen nimi mikä tahansa. Eiköpä se tähänkin asti ole ollut virallisesti "Kuopion kaupungin jäähalli" niiralassa eli nimet vaihtuu, paikka pysyy ja paranoo.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Onkohan tuossa aidossa pelipaidassa(140€) logo myös isolla keskellä? Kun viime vuosina on myös nähty niitä että näissä pelipaidoissa logo on paljon pienemmällä kuin esim. game worneissa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Toinen kauheus on tämä trustkapitaaliökdsJHCJhcgxyuASDGL. Ihan suolesta tällaiset "sielun myymiset". Niiralan monttu on aina Niiralan monttu, eikä mikään markkinataloudelle uhrattu pyhättö. Viiden vuoden päästä monttu on varmasti varmasti jonkun fuusion seurauksena joku trustcapitalisohookanaasunmaapricewaterhausecoopers areena.

Joo joo ymmärrän, että rahaa pitää saada sieltä täältä. Tähän asti KalPa on ponnistunut tekemään sen tyylikkäästi, mutta nyt laskeudutaan samalle tasolle, kuin moni muukin.

EN TYKKÄÄ!!

Siis mitä helvettiä? Hallin nimen myynti on yksi parhaita KalPaan liittyviä uutisia pariin viime vuoteen. Merkittävä seikka taloudellisesti. Organisaatio tavoittelee mestaruutta parin kauden sisään, mestaruus vaatii kovan joukkueen ja kova joukkue vaatii merkittävät taloudelliset voimavarat. Puhutaan taatusti isosta sponsorisopimuksesta, aivan eri luokkaa kuin Magnum/SS-aarenan yhteydessä.

Jäähallin virallinen nimi oli eiliseen asti Kuopion jäähalli. Nyt se on virallisesti jotain muuta. En ymmärrä miten Niiralan monttu tässä kuviossa vaihtui miksikään. Vai oletko kuullut, että Jyväskylässä puhutaan Hippoksen sijaan Synergia Areenasta tai Oulussa Raksilan sijaan Oulu Energia Areenasta tai Raumalla Äijänsuon sijaan Kivikylä Areenasta tai Hämeenlinnassa Rinkelinmäen sijaan Patria-Areenasta? Ei se paikallinen kutsumanimi vaihdu. Ottelumainoksiin tulee hallin nimi ja hallin seinään tulee uusi nimi. Keneltä tämä on pois? Sinulta, mutta millä tapaa?

Pelipaidat ovat sitten oma lukunsa. Kärppien tilkkutäkki-tasolla ollaan, valitettavasti, mutta tyylikkäällä paidalla ei taida saada yhtään sarjapistettä.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Kyllä nämä sm-liigan pelipaidat ovat aivan hirvittävän näköisiä virityksiä. Ovat aina olleet ja ikävä kyllä tulevat varmasti myös tulevaisuudessa tällaisia olemaan. Ainoastaan Jokerit ja ehkäpä HIFK kantavan melkolailla tyylikkäitä nuttuja yllään. Mutta kyllähän sen ymmärtää että jostakin se raha on revittävä ja paidoista leivottava törkeitä tilkkutäkkejä.

Mutta ehkä suurin shokki näihin paitoihin liittyen oli paskamedian rinnastus NHL:ään. NHL-tyyliä? Häväistys.
 

Kupsss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mutta ehkä suurin shokki näihin paitoihin liittyen oli paskamedian rinnastus NHL:ään. NHL-tyyliä? Häväistys.

Ikävä kyllä tämä NHL-viittaus tuli ihan KalPan omilta sivuilta.

Paidat ovat kyllä hurjan kaukana NHL-paidoista, mutta ei hienoilla paidoilla pisteitä oteta...mutta ehkä otettaisiin enemmän rahaa kassaan....
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
ei hienoilla paidoilla pisteitä oteta...mutta ehkä otettaisiin enemmän rahaa kassaan....
Rohkenen epäillä. Tilkkutäkkimainen pelipaita tuskin katsojamäärään vaikuttaa, ei kukaan tule tai jätä tulematta hallille pelipaitojen takia. Oheismyyntiinkään tuskin vaikuttaa, koska fanipaidoissa ei rumia mainoksia ole.

Noista rumista msinoksista sen sijaan kilahtaa kolikko jos toinenkin rahakirstun pohjalle. Rumathan nuo paidat on, mutta ennemmin katson sarjan kärkipään joukkuetta rumissa pelipaidoissa kuin maailman historian hienoimmissa pelipaidoissa jumbona surffailevaa joukkuetta.
 

Dängleri

Jäsen
Mutta ehkä suurin shokki näihin paitoihin liittyen oli paskamedian rinnastus NHL:ään. NHL-tyyliä? Häväistys.

Ikävä kyllä tämä NHL-viittaus tuli ihan KalPan omilta sivuilta.

Onhan tuosta KalPan markkinoinnin tasosta ollut keskustelua jo aiemmin, joten eipä luulisi tuonkaan tulleen yllätyksenä kenellekkään. Puuhastelijat ja ammattilaiset erottuvat tuolla saralla.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Itse odotin TODELLA paljon enemmän - jotain viime kauden EuroTrophy-paitojen kaltaisia, en tuollaisia tilkkutäkkejä. Ruma.

Iltalehden uutisessa haetaan jollain ihme yhteydellä vertausta NHL-tyyliin. Aika monta savolaista saa olla iltalehden toimituksessa että tuollainenkin uutinen pääsee läpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös