Guns N' Roses

  • 795 803
  • 4 528

axe

Jäsen
Ei ole taidettu vielä mainita, että Axl-elämäkerta ; W.A.R (kirjoittanut, Mick Wall) löytyy nyt myös suomennettuna. Näkyi olevan koskarin akateemisessa 24.90e, mutta täällä http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9520100636 vielä edullisemmin.
Ei tarttunut itsellä vielä matkaan, mutta syyt on kyllä muualla kuin kiinnostuksen puutteessa.
Jos joku on jo kerinnyt lukemaan, niin pienet kirja-arvostelut voisi heittää ?

W.A.R. - arvioinut axe
Slash - arvioinut axe
Reckless Road - Guns N' Roses And The Making of Appetite For Destruction - arvioinut axe

Stephen Davisin (mm. Led Zeppelin -kirja Jumalten vasara) GNR-kirjaa ja Sorelle Saidmanin Axl-elämäkertaa odotellessa. Jälkimmäistä on siirrelty eteenpäin suurinpiirtein samaan tahtiin kuin Chinese Democracyä. Davisin kirjan pitäisi tulla syksyllä ja siitä on ilmeisesti joku esittelypätkäkin syyskuun Playboyssa. Katotaan pitääkö ostaa lehti artikkelien takia.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varmistelen vaan, että kai kaikki diggarit ehti tämän päivän päivälliselle?

Tarjollahan oli lievästi teknohtava Chicken Dinner.


Me like.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mikähän kaveri tämä vuodon takana oleva mies on. Axl salanimellä? Mistä hän saa tämän kaiken infon? Miten hän sai biisit käsiinsä? Hänellä on vielä lisää tarinoita ja biisejä tarjolla? Hmm.

Näytteli kuvassa jotain versiota Chinese Democracy levystäkin. Mielenkiintoista. Miten vittu tää kaikki on mahdollista että joku edes on saanut näitä biisejä käsiinsä. No onhan se kyllä mahdollista mutta..oudolta kuullostaa.
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Varmistelen vaan, että kai kaikki diggarit ehti tämän päivän päivälliselle?

Tarjollahan oli lievästi teknohtava Chicken Dinner.

Korjaillaan nyt sen verran että biisin nimeä ei tiedetä, mutta valistuneet arvaukset ovat veikkailleet tämän olevan Shackler's Revenge.

Tältä foorumilta saattaa löytyä lisätietoa, ehkä jopa audion muodossa...
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hieno sitten kuulla albumilta aidot versiot.

Vaikka noista kaikista vuotaneista biiseistä sanotaan että ne ovat todella hyvä laatuisia niin itse kyllä odotan paljon parempaa. En tiedä teistä muista mutta mielestäni kuullostaa aika v*tun hyvältä sekoitukselta. Vähän erilaista Gun's n'Rosesia. Jotkut tykkää ja jotkut ei.

Levy tulee sisältämään vielä kovempiakin biisejä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Täytyy myöntää, että noista uusista biiseistä on ruvennut pitämään aika paljon. Aluksi ne kuulostivat madagaskaria lukuunottamatta melko tasapaksuilta, mutta kuuntelukerrat vain lisäävät mielenkiintoa ja ne paranevat koko ajan. Kyllä näitä oikein mielellään kuuntelee, vaikka en mikään älytön GNR fani ole koskaan ollut. Tulen hankkimaan levyn, jos se nyt joskus tulee.
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikähän kaveri tämä vuodon takana oleva mies on. Axl salanimellä? Mistä hän saa tämän kaiken infon?

Tuskin ainakaan Axl itse. Olen edelleen sitä mieltä, että Axl itse vuosi vuoden -06 biisit, promoamaan silloista uutta kiertuetta, mutta kaikki sen jälkeen tulleet ovat olleet enemmän tai vähemmän vahinkoja.

Korjaillaan nyt sen verran että biisin nimeä ei tiedetä, mutta valistuneet arvaukset ovat veikkailleet tämän olevan Shackler's Revenge.

Eiköhän se joo tuo Shack ole, näyttäisi kaikista loogisimmalta vaihtoehdolta. Hetken ehdin pohtia myös "The Generalia" St. Laurentin jutellessa jatko-osista: Sebastian Bachin mukaan ko. kappale pitäisi päättää Don't Cryn, November Rainin ja Estrangedin aloittama "sarja".

Paska juttu sinänsä, olisin mielummin ottanut jonkun toisen biisin nyt ja Shackin vasta ensi kuussa...

En tiedä teistä muista mutta mielestäni kuullostaa aika v*tun hyvältä sekoitukselta. Vähän erilaista Gun's n'Rosesia. Jotkut tykkää ja jotkut ei.

Levy tulee sisältämään vielä kovempiakin biisejä.

Juurikin näin. Oletettavastikkin ne kovimmat biisit odottavat vielä kuulemistaan. Axlhän jossain haastattelussa mainitsi, että levy tulee sisältämään todella monipuolista tarjotaa, tyylillä "jokaiselle jotakin".

Tietenkin pettyneitä ja haukkujoita myös varmasti riittää: jos odottaa uutta Appetitea, niin katselee kyllä väärästä suunnasta. Muutenkin mielestäni on tyhmä vertailla, näitä uusia biisejä, GnR:n alkutaipaleen tuotantoon, kun mukana on ihan eri nimet ja tilannekkin on ehtinyt 20 vuodessa muuttua.

Itselleni sopii varsin mainiosti, että Velvet Revolverin pojat hoitavat sen Old School - rockin ja Axl hakee uusia tuulia.
 

Sic

Jäsen
"Chicken Dinner" on nyt kuunneltu ja hyvin mielenkiintoinen biisihän tuo on, aika yksinkertainen jos vertaa esim TWAT:iin. Oh My Godin tyylistä menoa, mutta hieman paremmaksi hiottua, joten eiköhän tämä ole jostain 2000-luvun alusta. Biisi vaikuttaa ehkä hieman sotkuiselta, kun monta hommaa soi samaan aikaan taustalla. Silti biisin kertsi on kerrassaan mainio, joka jää kyllä soimaan päähän ekoilla kerroilla, kun biisi on niin lyhyt niin piti pari kertaa kuunnella kun oli ihan hyvää meno.

Shacklers Revenge tämä ei ole, voisin veikata näin. Ehkä tämä ei vain vaikuta siihen peliinkään sopivalta biisiltä, yllätyn toki jos tässä on Shackler. Eipä tässä kauaa tarvitse enää odottaa uutta virallista GNR-materiaalia sitten Oh My Godin aikojen, 9 vuottahan tässä "vain" ehti vierähtää.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ekalla kuuntelulla biisi voi vaikuttaa vähän "epämääräiseltä" ja palaset tuntua irtonaisilta, mutta kyllä ne loksahtavat kohdalleen. Kitarajutut on ainakin hauskat ja erittäin hienot ja etenkin ne Bucketheadin osuudet.

Se, mikä tässä häiritsee, on Axl:n useampi päällekkäin ääniraita mikä tietysti oli tuttua jo Use Your Illusioneiltakin. Ei vain oikein nappaa. Kertosäkeessä se on hyvä, mutta etenkin alussa ärsyttää kun kuuluu Axl korkealta ja taustalla matala mörinä. Ei oikein tunnu osaavan päättää.

Biisi on kuitenkin (olettaen löytyvän CD:ltä) piristävää ja vaihtelevaa materiaalia eeppisten balladien keskeltä, eikä ole myöskään liian pitkä. Rohinaa löytyy.

Oh My Godin julkaistu versio jäi aikoinaan demoasteelle ja saundit on siinä aika tukkoiset. Dizzyn mukaan siitä on uudempi versio tehty, mutta tuskinpa tosiaan tulee levylle, koska on siis julkaistu jo niin pitkä aika sitten. Vaikka tästä bändistähän ei koskaan tiedä. Tässä vuodossa on selvästi samanlaisia vaikutteita kuin OMG:ssa, mielestäni Marilyn Mansonista jonkun verran.
 
Viimeksi muokattu:

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tämä biisi vahvasti näyttäisi olevan Shackler's Revenge uusien uutisten valossa.


Kummasti on kyllä kasvanut tämä ko. biisi kuuntelukertojen myötä. Etenkin kertosäkeen tarttuvuudesta on mainintoja tullut useilta tahoilta. Enpä muista nyt hetkeen milloin olisi viimeksi jokin kappale soinnut päässä yhtä "pahasti" kuin tämä.

Mitä nyt olen jutellut ihmisten kanssa, jotka ovat biisin kuulleet, niin paljon on tullut posiitivisia kommentteja, mutta ymmärrettävästi myös muutamia negatiivisia. Selkeä vedenjakaja-kappale, toiset diggaa ja toiset ei.

Omalla kohdallani, voisin melkein pitää Shackiä n. 20 kuuntelu kerran jälkeen uusien biisien TOP-5 kamana.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Kuulin minäkin vihdoin kappaleen ja täytyy kyllä sanoa että pidän ja kovasti! Kauas on tultu Appetitesta, mutta hitonko väliä sillä nyt on.

Nyt on siis "vuotanut" jo 10 hyvätasoista kappaletta + muutama vielä demo asteella oleva, kuten Catcher In The Rye. Kaikki kuulemani kappaleet ovat erittäin kova tasoisia.

Kyllä kelpaa "odotella" levyä mitä ei tule, minulla on nimittäin play.comin preorder sisällä ;)
 

Sic

Jäsen
Täytyy heti korjata omat veikkaukset vääriksi, ja todeta, että kyllä tämä vuoto todella on Shackler, kuten tuo LäJan linkkikin sen todistaa. Myös CD.com foorumilla tämä on vahvistettu.

Pystyyköhän tämä kasvamaan mitenkin suureksi biisiksi kun Rockband on julkaistu? Onhan tämä nyt harvinaista herkkua jo. Uskosin radiosoittoa irtoavan jo huikean kertsin takia. Eiköhän Rockbandin versio kuullosta vielä hieman hiotummalta ja "puhtaammalta". Toivotaan näin.

Tämmöstä taustatietoa vielä rockbandista:

Rock Band 2: Behind the Music

August 15, 2008

We spoke at length with Harmonix's Audio Director, Eric Brosious, about the process of compiling tracks for RB2. Not only did we discuss the new Guns 'n Roses track, but also the reasoning behind the selection of other music. Plus, we asked Brosious about future DLC, including the possibility of seeing funk and reggae added to the mix.

IGN: How did debuting a new GnR song come about? And how was "Shackler's Revenge" chosen as the song for RB2?

Brosious: Well of course we really wanted to have GnR included in RB2 and Paul DeGooyer, our music guru and all-around good guy at MTV, worked directly with the GnR folks to make it happen. Everyone involved decided that it'd be ultra fab to have something from the mysterious "Chinese Democracy." And Axl himself took an interest and chose "Shackler's Revenge." Very cool.

IGN: Do you think this means the long-delayed Chinese Democracy will come out in my lifetime?

Brosious: Definitely…wait how old are you? RB2 will be (I think) the first public release of content from "Chinese Democracy." So, with that, maybe people will be looking forward to this album coming out even more than they were before.

http://xbox360.ign.com/articles/899/899325p1.html
 

axe

Jäsen
Mun suosikkikohta uudessa piisissä on se pre-chorus tai bridge tai miksihitoksi sitä kutsutaan, se "don't ever try to tell me how much you care for me" -kohta. Huikee groove tai miksihitoksi sitä kutsutaan sen diskokompin päällä.
 

Sic

Jäsen
Mun suosikkikohta uudessa piisissä on se pre-chorus tai bridge tai miksihitoksi sitä kutsutaan, se "don't ever try to tell me how much you care for me" -kohta. Huikee groove tai miksihitoksi sitä kutsutaan sen diskokompin päällä.

Juu, tuo groove meno on havaittavissa joissakin vanhoissa GNR-biiseissä, ja nyt yhä enemmän näissä uusissa. Tämä biisi on hieno sekoitus rankkuutta ja mättöä + sitten groovempaakin menoa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Vahvistamattoman huhun mukaan Chinese Democracy on ensimmäistä kertaa mainittuna Universalin listauksessa, jossa mainitaan tulevat julkaisut. Samaisen huhun mukaan listaan on merkitty levyn kohdalle Q4/2008.

Kerta se on ensimmäinenkin, mutta mitään se ei tässä sopassa takaa. (jos tämä yleensäkään pitää paikkaansa)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja mitähän hemmettiä se Robin Finck puuhastelee? Toistaiseksi yhä Nine Inch Nailsissa, mutta mitään ei mies suostu puhumaan tulevaisuudestaan Guns N' Rosesissa tai onko sitä ollenkaan. Robinin saundi on uuden materiaalin kulmakiviä, joten mies on ehkä korvaamattomin jäsen bändistä Axl:n jälkeen.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Samaa olen miettinyt, tosin eri syystä. Nythän NINin kiertuetta on julkaistu joulukuun puoliväliin asti kestäväksi, mutta sellaisenkin huhun luin, että kyseisen kiertueen kiertuemanageri olisi tehnyt yli 12 kk sitoumuksen. Tuohan ei tosiaan vielä kata kuin Pohjois- ja Etelä-Amerikan. Sehän ei tietenkään tarkoita, että Finck olisi samaan sitoutunut.
 

axe

Jäsen
Kahden viikon päästä Americassa starttaa Ridley Scottin ohjaama ja Leonardo DiCaprion/Russel Crowen tähdittämä draamatrilleri Body of Lies. Leffan lopputekstien aikana tulee pyörimään A New Song from Guns N' Roses!

Ja kyseinen piisi on mitä ilmeisemmin kovaa rokkaava If The World. Niin mää olin kuulevinani announcerin kertovan yleisölle kun kuuntelin ns. Best Buy -leakejä. Soittivat ITW:n, TWAT:in ja Chinese Democracyn jossain tilaisuudessa, jossa ilmeisesti kerrottiin myös siitä, että levy ilmestyy eksklusiivisesti kyseisen kauppaketjun myymälöiden kautta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jep se on sitten nyt tai ei koskaan. Eli myös Billboard raportoi tuosta uudesta biisistä ko. leffassa ja se on siis ilmeisesti If The World.

Ja tosiaan BestBuy:n työntekijöille on soitettu nuo kolme kipaletta henkilökuntatilaisuudessa ja kerrottu levyn tulevan myyntiin vain BestBuyssa (USAn osalta tietty siis), joskin BB saa sen vain muutamaksi viikoksi jonka jälkeen se leviää myös muihin myyntipisteisiin.

Vahvimmat merkit ilmestymisestä sitten...no koskaan, mutta bändin tuntien kaikki on mahdollista.

CHINESE DEMOCRACY BEGINS 25.11.2008! (?????????????)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös