Gillies vs Ruutu ottelussa HIFK-Jokerit 18.10.2013

  • 107 657
  • 486
Tila
Viestiketju on suljettu.

willi99

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Selkeästi käskytetty. Kuunnelleen nauhoja ja itketään hitosti. Vähintään 100k€ sakkoa ja 30 peliä kieltoa molemmille. Siis Summaselle ja Gilliesille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Täytyy vissiin tänään eka erä kattoa tästä taistosta. Gillies ei varmaan pelaa kauempaa jos saa jonkun narrin tanssikaveriksi. Pakkina tuskin vetää vaihtoakaan, osaako edes luistella takaperin

Hitto, joutui vähän yli puoli peliä kyttäämään mutta tulihan se sieltä. Otti J.Ruudun väkisin ja suihkuun. No se siitä sitten.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nää iltalehden jutut on aina yhtä hyviä.

"Gillies latasi täysin räävittömällä niitillä aiemmin haastamaansa Jarkko Ruutua takaapäin suorilta päihin."
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Otsikko on vähän vääristävä. Ruudun osuus jäi verbaaliselle tasolle, ei ehtinyt kissaa sanoa kun pamahti hanska naamaan. Odotin tätä, mutta jo ensimmäiseen erään.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Olipas törkeä teko. Ilman varoitusta niitti naamaan. Mielenkiinnolla oletan tulevia sanktioita. Kun kaksi kovanyrkkiä sopivat keskenään kohtaavansa keskiympyrässä (eikä kumpikaan valittanut myöhemmin) asiaa kauhisteltiin ihan ministeritasolla ja molemmat seurat saivat sakkoa.

Tämänpäivänen temppu on vaikea ylittää, ehkä joku mailalla suoraan päähän -temppu voisi sen tehdä.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Puhun nyt vain ja ainoastaan omasta puolestani, en edusta muita IFK-faneja seuraavalla lausonnollani.

Mutta olihan se tyydyttävää, Pirkko maissa ja tekisi mieli huutaa "One shot! One shot!". Harmi että Pirkkoa ei sattunut oikeasti.
 

lego

Jäsen
En voi käsittää miksi Gillies ja Summanen lähtivät tähän. Antoivat Ruudun voittaa taas kerran ja näyttää kuinka hän osaa ärsyttää.

Mahdolliset sanktiot voisivat olla Gilliesille ja Summaselle +10 matsia pelikieltoa ja HIFK:lle 50k€ sakot.
 

Sakkoliha

Jäsen
Jarkko saa mitä tilaa. Tuotahan hän sillä räksytyksellä hakee. Onneksi Rami tietää, että rotalle vastataan rottailemalla. Jos Gillies olisi rehdisti haastanut, niin kilpparithan Ruutu olisi vetänyt.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Gillies löi Ruutua, Ruutu ei loukkaantunut. Saatto kyllä ehkä sattua, mutta ei tarvinnut käydä edes kopissa etsimässä piilolinssiä vaan peli jatkui pienen huilin jälkeen. Varmasti Gilliesille tulee pelikieltoa jokunen peli, mutta toisaalta se on varmasti Hifkille aivan se ja sama, kunhan pelikielto jää alle 14 pelin, sillä eihän Gilliesin tarkoitus olekaan pelata ketään muita kuin Jokereita vastaan, eikä Hifkillä toisaalta ole tarvetta aiheuttaa härdellejä ketään muita joukkueita kuin Jokereita vastaan.

Kaikki jotka vertaavat tota Gilliesin tapausta siihen Semirin temppuun, niin huutonaurua sellaisille. Samoin käskyttämisestä puhuminen, tuskinpa Summanen on sanonut juuri ennen tuota episodia että nyt käyt Gillies pistämässä Ruutua turpaan, kuten Tomek teki siinä Semirin tapauksessa. Kyllä Gillies Ruudun tietää varmasti muutenkin, ja tietää ketä siellä pitää lyödä, jos pitää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Eipä se Gillies kauaa jaksanut Jarkon jorinoita kuunnella, toivottavasti ei saa kesken kauden monoa jos jatkossakin kasetti menee noin helposti. Huikeita äijiä molemmat.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mahdolliset sanktiot voisivat olla Gilliesille ja Summaselle +10 matsia pelikieltoa ja HIFK:lle 50k€ sakot.

Summaselle pelikiellon antamisessa on se ongelma, että vaikka kaikki tietävät, että hän on Gilliesin kanssa puhunut jo ennen kautta, että mikä tämän rooli on ja mitä varten Gillies on Hifkiin hankittu, niin se pitäisi todistaa, että kyse oli nyt tosiaan käskyttämisestä. 10+ pelikieltoa, koska meistä nyt vaan tuntuu että se oli käskyttämistä? Ja samalla yritetään perätä ammattitaitoa liigan kurinpitoon?
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Normaalisti paheksuisin ja haukkuisin lyöjää mutta tällä kertaa ei voi muuta kuin hymyillä. Kerrankin osui ja upposi oikeaan kaveriin. Jarkko voi jatkossakin keskittyä alle täysikäisiin kun niille pärjää oikein hyvin.

Lisää mielihyvää tuotti maajoukkuekapteeni Väänäsen haastattelu kun kysyttiin mielipidettä tapahtuneeseen; "Kaikkihan sen näki" Näin puhuu mies joka oli vastapuolella järjestämässä toisen maajoukkuekapteenin pieksämistä järjestämällä tilaa Ben-Amorille. Kapteeni Parkkipaikka nykyään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Ruutu osaa tehdä just sen mitä hältä näissä tapauksissa odotetaan. En pidä henkilöstään yhtään, mutta hommansa se osaa. Vittuili Gilliesille, jonka pää ei kestänyt, ja otti vähintään pelirangaistuksen.

Ruutu on roolipelaaja parhaimmillaan. Roolissaan ja joukkueessaan. Ja mulkku se on myös. Jollain harhaisella tavalla kyllä arvostankin Ruutua hieman. Juurikin roolissaan.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ruutuhan on itse pyhimys ja uhri. Monta vuotta kattonut sen pelleilyä ja sikailuja. Oli nytkin mahdollisuus tapella rehdisti kun Trevor kyseli aiemmin. Pelleili taas.

Suomen jääkiekon syöpä sai viimein mitä on pyytänyt pitkään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Veikkaan että tämä oli Gilliesin vika matsi Suomessa, pelikiellon pituudesta riippumatta. Everi & co. eivät voi pitää tyyppiä enään jengissä ja eiköhän sopimuskin ollut mallia "joustava".
 

Kyle

Jäsen
Sitä saa mitä tilaa. Ihana niitti Gilliesiltä oikeaan osoitteeseen.

Vähän samat vibat itselläkin. Pakko sanoa että tykkään Ruudusta, mutta siinä vaiheessa kun tietää että Ruutu tai ruudun kaltaiset pelaajat, eivät vastaa kutsuun tai vastaa teoistaan, niin tämä on ainoa oikea keino hakea heidät "väkisin".

Tottakai Gilliesilläkin on vastuu ja pelikieltoa luvassa. Tätä voi kaukaisesti verrata tapaukseen Ohtamaa-Kantola, jolloin Kantola sai yhdeksän ottelua. Tässä tilanteessa Ruutu parkkeerasi tosin Gilliesin eteen ja ei varmasti tullut "muuten vaan" niin sanoisin että 4-5 ottelua on "ok".
 

Hiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Värilasit

Suosittelen kaikkien, siis KAIKKIEN, nyt reilusti miettimään tätä värilasien käyttöä. Vittu mitä paskaa!! HIFK:n kannattajat hyväksyy nyt tämän teon, siis samat vitun paskahousut jotka tuomitsivat Nordlundin taklauksen! Summanen on kaikkien aikojen pelkuri, kunnon neiti, hah. Kehtasi huudella puhtaasta töötistä, neiti.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ai ai, klassista Rudia! Pienellä niiauksella #25 tilasi juuri tälle spedelle lentolipun kotiin... <3 Sinällään huvittavaa, koska olisihan Gillies nyt vähän kovempaankin koulutukseen pystynyt, mutta ei näemmä kasetti yllättäen kestänyt sinne asti.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tätähän episodia tässä vaan odoteltiin. Vai luuliko joku, että Gillies löytää jostain kädet ja murtautuu liigajoukkueen kokoonpanoon voimahyökkääjäksi. Nyt vaan arvuutellaan pelikiellon pituutta ja sakkojen määrää. Heitetään lonkalta 15 peliä ja sakkoja 25 te.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Veikkaan, että molemmat iltapäivälehdet jeesustelevat tapauksen tiimoilta isoilla otsikoilla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös