Pe 18.10.2013 HIFK-Jokerit

  • 43 405
  • 167
Suosikkijoukkue
scholl
Muistin virkistykseksi. Viimeksi helmikuussa kun HIFK (osa teinifaneista) janosi kostoa sattui omaan leukaan. En epäile hetkeäkään etteikö myös tänään kävisi niin jos sille tielle lähdetään. Gillejä on tasan yksi kappale ja sen täytyy poistaa vain kerran kentältä.

Teinifaneista puheen ollen, pitäisiköhän teikäläisen lukaista omat tuotoksesi tästä ketjusta ja sen jälkeen alkaa tekemään analyysiä kenen näppäimistöltä suurimmat bensat liekkeihin on heitetty. Alat olla aika suvereenissa johdossa A) tähän ketjuun kirjoitetuissa viesteissä ja B) kaikissa HIFK-osioon kirjoitetuissa provoissa vaikka Gagsilla onkin pelivuosissa mitattuna melkoinen etumatka teikäläiseen nähden. Mutta antaa kaikkien rikkaruohojen kasvaa, all in good fun vai miten ne kanukit meikäläistä aikoinaan ohjeisti.

En odota minäkään mitään suuria sankaritekoja kotijoukkueelta tässä pelissä. Iso narriapina olkapäillä on kasvanut 1,5 vuoden aikana juutalaisen rahakasan kokoiseksi enkä usko että Gillies on elementti joka junan kääntää. Toivotaan nyt kuitenkin ettei peli ratkea ensimmäisen 10min aikana kuten taannoin ja että peliä katsoessa pysyisi hereillä.

ps. Kotijoukkueen maali olis kiva ylläri...
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
On siellä sitten muitakin jotka voivat puolustaa omaa jengiä. Ketä tässä pitäisi pelätä? Kilppari-Jereä vai Mr. Piilolinssiä?

Hauskoja nää narrifanit. Luulevat että oma jengi on täynnä taitavia gooneja... :)

Toivottavasti jotain actionia saadaan myös myllypuolella. Saa nähdä pärjätäänkö sitten sillä osastolla. Tuskin.

Cobolille voi sanoa että en kyllä tiedä ketä sinne Ilmalaan sitten menisi katsomaan? Superstarat Tyrväinen x 2, Moses vai Hardt? Yksi HIFK-ikoni ei tee tosta jengistä mielenkiintoista. HMV.

Voi olla, että olen väärässä, mutta suojelijaksihan tämä Gillies sanottiin hankitun eikä kostamaan. Rivien välissä siinä myös sanotaan, että "meidän jengi on täynnä tissiposkia". Tämä siis jos oikein tarkasti kuuntelee. Saatiinhan tännekin vähän "tunneta" kun hakamussutteli.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ei liene vaikea arvata että kohde olisi silloin luonnollisesti Jere Karalahti.

Jos Karalahden lähtöhaluukuus on samalla tasolla, mitä viime kaudella KHL:ssä, niin ei siinä kyllä poistot onnistu, kun polvillaan itkemisestä ei nyt vielä liigassakaan lennä ulos.

No, niin tai näin niin kivan lisämausteen Gilliesin paluu kokoonpanoon tähän peliin tuo. Voitto olisi tänään kiva ja jos Jarkko saisi vielä kunnolla selkäänsä, niin avot.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakarinen varmaan vetää pakkina, Gillies käy parin vaihdon verran jäällä ja istuu loput matsista penkillä tsemppaamassa muita.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pakarinen varmaan vetää pakkina, Gillies käy parin vaihdon verran jäällä ja istuu loput matsista penkillä tsemppaamassa muita.

Näinhän se tulee menemään, koska voittoa tavoittelevan joukkueen ei ole a) mahdollista peluuttaa kyseistä pelaajaa pakkina ja b) yleensäkään antaa paria vaihtoa enempää peliaikaa edes hyökkääjänä. Siinähän irvistelee vaihtoaitiossa. Sitä kuitenkin ihmettelen, että annetaan ehdoin tahdoin tasoitusta vastustajalle, kun pelataan vajaalla kokoonpanolla.

Tänään ei tapella.
 

Carlos

Jäsen
Viimeksi helmikuussa kun HIFK (osa teinifaneista) janosi kostoa sattui omaan leukaan. En epäile hetkeäkään etteikö myös tänään kävisi niin jos sille tielle lähdetään.

Kovasti on pelle-faneilla lähdön itku kurkussa kun niin kovasti pitää täällä mesota. Meille muille tämä peli on tasan ja vain yksi muiden joukossa, vastassa joku säälittävän ja huvittavan välimaastossa seikkaileva hmv-muovi-wannabe-jengi.

Tervemenoa sinne muovisarjaan, kukaan ei jää kaipaamaan. Ja kiitos myöskin sille teidän pää-pellelle meidän yleisömäärästä huolehtimisesta. Mutta pärjätään kyllä ilmankin moista "asiantuntijaa".

Puolen vuoden päästä Jokerit on jo hävinnyt kiekkokartalta, miettikää sitä. Se räpelletäänkö siellä muoviliigassa sen jälkeen montakin vuotta ei voisi vähempää kiinnostaa.

Liiga on alkaen kaudesta 2014-2015 astetta ammattimaisempi, kiitos siitä.

*L*
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Täällä on mukavasti kannanottoja, vaikka peli ei kiinnosta... Jännä nähdä pitääkö puolustus, vai mennäänkö Oulu-linjalla. Jotenkin tuntuu siltä että derbyputki jatkuu. Kokoonpanoja ei viitsi kommentoida, ne voi vaihtua niin monta kertaa vielä.

Pelkääkö jullit kun Gillies on kentällä, en keksi muuta syytä??
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tykitystä
*L*

Muista hengittää Carlos välillä, ettei ala ahdistaa.

Aika räiskyvää tykitystä ollut otteluketju tähän saakka. Yleensä se on merkinnyt sitä, että itse matsista tulee pannukakku. Toivottavasti tällä kertaa tehdään poikkeus ja saan sunnuntaille darraviihdettä tämän ketjun muodossa.

PS: Lamberg ajaa(tai ainakin yrittää ajaa) Gilliesin levyksi laitaan, sanokaa mun sanoneen. On se sen verran sekopää...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Liiga on alkaen kaudesta 2014-2015 astetta ammattimaisempi, kiitos siitä.

Joo, ainakin tällä kaudella on otettu iso askel eteenpäin kaikessa toiminnassa Liigan osalta. Nettisivut mainittakoon vaikka ihan ensimmäiseksi.

Sen enempää en jaksa ottaa kantaa tähän pippelimiekkailuun Jokereiden kiinnostavuuden osalta, mutta uskoisin Jokereiden putken jatkuvan tämän illan jälkeenkin. Ketjut eivät tosin riemunkiljahduksia aiheuta millään tavalla, mutta eiköhän tästä raavita joku puolustusvoitto lukemin 0-2. Molemmat maalit tekee Jere Karalahti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Joko tänään? Mörkö voisi alkaa jo vähän piristyä. Toiveissa on että Summaselta jäänyt aamulääkkeet väliin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Taitaa olla illan soitetuimmat biisit: Who:n Who Are You ja Thorogoodin Bad To The Bone. Jäähyboksin ovet käyvät illan pelissä taukoamatta ja muutama ulosajokin nähtäneen. HIFk:n maaleista vastaavat Pakarinen, Puustinen ja Söde. Narrien ainokaisen tekee J. Rita. Hallin ovet aukeavat klo. 17.30, joten ne keille mallas maistuu ennen matsia ehtivät suorittamaan tarvittavan tankkauksen.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Joko tänään? Mörkö voisi alkaa jo vähän piristyä. Toiveissa on että Summaselta jäänyt aamulääkkeet väliin.

Suosittelisin kyllä että Liiga poistaa kamerat ja mikit vaihtoaitioiden välistä tänään... Ihan vaan suojellakseen omaa "tuotettaan". Jos menee likaiseksi, niin teksti on varmasti aika painokelvotonta näiden kahden penkin välillä.

Jos Summasen HIFK voittaa tänään, niin uskon että herrat Lämsä ja Valtonen saavat melkoisen lastin skeidaa Reimolta. Taitaapi olla niin, että on narrivalkkujen viimeinen ottelukin narrikoutseina jos tappio tulee ja siitäkös Reimo saisi hyvät asetelmat...

Muutenhan on ihan kiva jos on fanien välistä tunnelatausta ennen peliä ja pelin aikana.

Toivottavaa olisi että narrifanilauma kannustaisi omia tänään eikä kuultaisi näitä kollektiivisa hu**a, h**o ja hata HIFK huutoja. Hävettää aikuisten ihmisten puolesta kun käytöstavat on mitä on...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mutta Liigassa HIFK:n keskiarvo on ainakin toistaiseksi umpisurkea 6400 katsojaa per ottelu. Ja joukkue on täynnä Summasen tähtiä aina huippusentteri Kuparista myöten....

Suht normaali alkukauden lukema, varsinkin kun yhtään paikallista ei ole takana, eikä muitakaan perinteisesti hyvin vetäneitä jengejä ole Ässiä lukuun ottamatta vieraillut. Mutta varmasti tuossa 100-200 henkenä näkyy heikko alkukausi ja toisaalta taas hiipunut menestyshuuma. Keväällä 2012 odotukset faneilla olivat tapissa ja poff-kausareita meni hyvin, joka heijastui vielä viime kaudenkin kausarimyyntiin, kun moni otti sen kausarin kun "halvalla" sai poff-pelien jäätyä keväällä kahteen. Tälläkin kaudella keskiarvo tullee lopulta olemaan 6800-7000, ellei joukkue tyystin romahda.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta Liigassa HIFK:n keskiarvo on ainakin toistaiseksi umpisurkea 6400 katsojaa per ottelu. Ja joukkue on täynnä Summasen tähtiä aina huippusentteri Kuparista myöten....

Ei näihin keulimisiin tietenkään pitäisi edes tarttua, mutta muistetaan nyt noita katsojalukuja tuijottaessa tosiaan myös se että IFK:n kotimatseihin liput maksavat suunnilleen tuplasti Jokereihin nähden.

Ei sillä, huonojahan katsojaluvut on silti olleet.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutama hahmo kotijoukkueesta esiin
- Matti Kuparinen, tämän kaverin ottaisin Jokereihin koska tahansa. Pelaaja josta voi olla kateellinen IFK:n suuntaan

Koska kyseessä ketjun avausviestin niin pisti sitä suuremmin silmään. Onko tämä jokin vitsi vai tuliko Puustisen tai Pakarisen tilalle erheessä väärä nimi? Kuparinenhan on ollut täysi turisti niin käytännössä kuin paperillakin 11, 1+2, -6 (joukkueen huonoin teholukema). Vastaavasti täysin yössä seilaillut Janne Lahti 13, 2+1, -2.

Häpeällisyys on lähempi sana näillä luvuilla kuin kateus. Lahti vieläpä on todistanut ennen onnistuvansa täällä, joten asioiden voi edes olettaa muuttuvan. Tietysti voi Kuparinenkin, mutta koska onnistumisia ei juuri löydy muualta kuin ns landelta, niin toistaiseksi paljon viittaa siihen, että on yksi niistä lukuisista flopeista, joilla homma pääkaupungissa ei skulaa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itse olen yllättävänkin luottavainen. Jokerit voittanee 3-0 ja Hardt tekee hattutempun ja Teuvo syöttää niistä jokaisen. Tämän jälkeen kaikki on taas hyvin. Ehkä rehti mylly myös voisi sytyttää joukkueen?
 
Suosikkijoukkue
scholl
Ehkä rehti mylly myös voisi sytyttää joukkueen?

Ehkä. Toisaalta jokereiden keinovalikoimaan ei kuulu rehdit myllyt. Ei tule ainakaan hakematta yhtään mieleen viime vuosilta. Jokereiden miehisyyden multihuipentuma menneiltä vuosikymmeniltä on Jali Wahlsten luistelemassa Ruuttua karkuun vetäistyään Chrisulta ensin leegot kurkkuun korkealla mailalla. Suurin osa täällä vaikuttavista narrifaneista ei siihen maailman aikaan ollut vielä edes kutina naapurin sedän housuissa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Täytyy vissiin tänään eka erä kattoa tästä taistosta. Gillies ei varmaan pelaa kauempaa jos saa jonkun narrin tanssikaveriksi. Pakkina tuskin vetää vaihtoakaan, osaako edes luistella takaperin?

Eli toivotaan, että heti alusta asti rytisee! :D
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Kovasti on pelle-faneilla lähdön itku kurkussa kun niin kovasti pitää täällä mesota.

Teidän puoleltahan sitä mesoamista on enemmän ollut, etenkin Ruutu-Semir- akselin suuntaan. Että ei tämä nyt ihan peli muiden joukossa taida teille kuitenkaan olla. Ja osoittaahan tuo avautumisesikin sitä. Siitä näkyy hyvin se, kuinka Jokerit on viime vuodet alistanut wannabe-isoveikkaa. Niin pelillisesti kuin muillakin osa-alueilla.

Ja onhan se ikävää että joudutaan tästä Euroopan ammattimaisimmasta sarjasta lähtemään:)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taas mennään, Gillies kokoonpanossa, joko Summasen lääkitys pettää? Jokerien keskusta on kyllä karua katsottavaa, miten voi yhdellä kauden ennakkosuosikeista olla noin paska sentteriosasto? Hienoa, että Koivisto ja Teräväinen saaavat mahdollisuuksia, mutta huutoon pitäisi vastata.

Hahl ja Lahti poissa, mutta onneksi Hännikäinen saa peliaikaa. Hyökkäyksiä Jokerit ei tänään luultavasti hirveästi tee, joten trappia keskialueelle ja maalin eteen bussi. Se on ollut Jokerien juttu tällä kaudella.

Uskon, että HIFK vie tämän ottelun 3-1, viimeinen tyhjiin. Jokerien ainoan tekee Jarkko Ruutu, syöttäjinä Karalahti ja Ben-Amor.

Laukaukset HIFK:lle 52-14.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Voi luoja mitä paskaa täältä saa taas lukea. Eiks teitä saatana hävetä yhtään? 60 % kommenteista on täysin luokattomia. Onko kasvatuksessa tehty virheitä vai potkiiko elämä vaan tällä hetkellä päähän? Keski-ikäiset ukot suoltaa tällasta paskaa. Saa hävetä koko Helsingin puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös