Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät

  • 918 295
  • 6 141

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tätä se teettää kun lätkässä ei tapahdu mitään. Galluppia toisensa perään. Tässä omani:

Mikä on sellainen asia, joka ärsyttää, mutta jolla ei tosiasiassa ole mitään väliä?

Itse heitän kehiin tällaisen:
Lätkäkauden aikana, jos otteluja joutuu seuraamaan Radio Suomen kanavalta, äärimmäinen ärsytys on kello 18.50 merisää-lähetys joka katkaisee ensimmäisten erien loppuosien selostukset.

Merisää on varmaan tuiki tarpeellinen merellä liikkuville, joskin luulen heillä olevan muitakin tietolähteitä kuin Radio Suomi. Silti, miksei tätä sääpalvelua voida lähettää vaikka varsinaisten uutisten jälkeen klo. 19.10, kun kaikki matsit ovat kuitenkin erätauolla? :mad:

Kukahan keksii ehdottaa tällaisia turhia gallupeja ärsyttäviksi? ;) Tai hymiöitä? :p
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei tarvinnut kauaa miettiä

No ensinnäkin se että minkä takia MTV3 tuhlaa lähetysaikaansa sunnuntain Hockey Night ottelujen tauoilla mainosten lisäksi vielä kaiken maailman lätkäguru visailuihin ja päivän muun urheilutarjonnan uutisointiin.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yläkerran amatöörirumpali. Naputtaa epätahdissa komppia elementtitalon kerrosten väliseen lattiaan. Jos tietäisin rumpalin asunnon, ostaisin metronomin välittömästi.

EDIT:
Ja lisätään nyt vielä selvennykseksi että em. musiikkiaktiviteetin harrastaminenhan ei riipu kellonajasta. Arki-iltaisin 23.00-01.00 tuntuu kaverilla usein olevan harjoittelufiilis...
 
Viimeksi muokattu:

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
JUURI NYT:

Eilen tuli radiosta Tuomarin Nurmion kuningasrappi ´Dumari´
Tero Liete vielä kertoi minkälainen kansi levyssä on.Myös Ilta-Sanomat kertoi kyseisen CD-singlen ilmestyneen.Seuraavat liikkeet eivät joko ole kuulleetkaan levystä,tai ainakaan eivät sitä omista valikoimissaan:

Stockman
Sokos
Anttila
Tunnelin Levy
Keltainen Jäänsärkijä
Free Record Shop


edit:soitin levy-yhtiöön.Saan hakea sieltä ja saan vielä halvalla!!
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
No ainakin

Suuri Seikkailu ja sen saama mediahuomio. Kohta ei puutu enää kuin ylimääräiset uutislähetykset, jos Posiolla jotain tapahtuu.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Mainokset kesken Suomi-Englanti ottelun
Merisää
Seppo Kannas
Suomiräppi-ilmiö
Wannabe-metallistit
Katu puhuu 13 vuotiaille - rankasti

...Flogi: Varo, TheHawks uhkasi juuri raportoida viestin moderaattoreille :D
 
Viimeksi muokattu:

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suunnattomasti ärsyttää, jos joutuu kuuntelemaan radio Suomea muuten kuin urheilun merkeissä. Tyhmää musaa, tylsiä juttuja jne...:mad:
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radio Novan ja paikallisradioiden musatarjonta: Samat biisit päivästä toiseen useaan kertaan, eivätkä ne kappaleet ole edes uusia!

Saksan mm-kisojen se yks kamerakulma, josta ei saanut mitään tolkkua, varmaan jostain pubista kuvattu.

Suomalainen sateinen kesäsää.

Ruokakaupan pitkät kassajonot.

Joka asiasta valittavat ihmiset... ;)
 

Odie

Jäsen
Noista kamerakulmista tuli mieleeni Izvestija-turnauksen kameratyöskentely/ohjaus. Se on kyllä jo niin legendaarisen huonoa, että ei se edes ota enää päähän.
 

Flazor

Jäsen
Vakio kirjoitti:
Suuri Seikkailu ja sen saama mediahuomio. Kohta ei puutu enää kuin ylimääräiset uutislähetykset, jos Posiolla jotain tapahtuu.

Totta turiset. Siis voi tsiisus, voiko typerämpää "seikkailu"sarjaa ollakaan. Juontajana ja eräoppaana vielä piiloblondi Taru Valkeapää niin kliimaksi on valmis.

Itseäni on jo pidemmän aikaa ottanut päähän kuinka rankaksi ja haastavaksi kilpailua kuvataan. Voi jumalauta, kaverit nukkuu lähes vuorotellen uudenkarhessa mökissä siemaillen shampanjaa ja käyden saunassa(!). "Oi että kun on rankkaa. Mä en oo koskaan kokenu mitään tällasta." -Hei Virpi, mee saunaan, muut tytöt on siellä jo. Mihin se olutkori onkaan laitettu?

Monilla meistä on tavallisessa viikonlopussakin enemmän selviytymistä kuin noilla tekopyhillä siellä korvessa. Nyt Jussina ne selviytymistaidot vasta punnitaankin. "Kuka uskaltaa uida Kuuskajaskariin? Viiminen perillä tarjoo kaikille kaljat!"
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Pyöräilijät liikenteessä: omat oikeudet osataan vaatia, mutta omista velvollisuuksista ei piitata tuon taivaallista.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Pieniä, ärsyttäviä asioita

Työsuhde-Audit, -Bemarit, -Mersut ja -Volvot, joissa on suuntavilkut epäkunnossa.

Rullaluistelijoille huutelevat vanhukset.

Puolen sentin kerros karrelle palanutta kahvia kannun pohjalla juuri, kun kahvia tarvitsisi.

Hyttyset.

Sukat menevät aina sekaisin sukkalaatikossa yön aikana, aamulla ei meinaa ehjää paria löytää sitten millään.

Autoilijat, jotka eivät ole sisäistäneet sitä, että kevyt liikenne on osa liikennettä, eikä riistaa jonka kaadosta saa irtopisteitä.

Teini-ikäiset "kovikset", jotka uskaltavat huudella "hei homo" kadun toiselta puolelta kahden kaljan jälkeen viiden kaverin taustatuella viikonloppuiltaisin. Kaikkoavat, jos menee lähemmäs.

Työntekijät, jotka käyttävät työaikaa kaikenmaailman gallupeihin sen sijaan, että tekisivät töitä :cool:
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Yläkerran mummo ja aamuhartaus liian kovaa kuunneltuna:mad:
Aki Sirkesalo
sateessa kastunut pyöränsatula
vastatuuli
se ykkösen jazz-ohjelma (klo 16.50)
 

JanJ

Jäsen
ärsytyslista:

uusnatsit
stratovarius
paska musa yleensäkin

ei nyt heti muuta tuu mieleen
 

Rocco

Jäsen
Liikennevoittoista...

* K-ryhmän kaupoissa Plussakorttia kyselevät kassat. (En omista korttia enkä hanki. Ja jos kortti mulla olisi niin sen toki antaisin ilman kyselyäkin.) Jollen korttia anna niin sitä ei ole tai en halua Plussaa. Get it?!?

* Kaupan käytävillä ihmiset jotka tukkivat käytävät kärryillään ja kävellessä ei pääse ohi. Voisi kävellä käytävän laidassa jotta muut pääsee ohi.

* Niin, sama juttu parkkihalleissa ihmiset jotka odottavat paikkaa autolleen keskellä ajorataa...

* Ylivarovaiset autoilijat liikenteessä. Kolmion takaa tulevien varominen/muiden väistäminen etuajo-oikeudesta huolimatta ärsyttää aivan kympillä.

* Moottoritiellä rampilta tulevat jotka änkeävät eteen. Hei, sulla on kolmio! SUN pitää väistää MUA kun MINÄ ajan moottoritiellä ja SINÄ tulet rampilta. Sitä varten on se kiihdytyskaista että voit sovittaa nopeutesi muuhun liikenteeseen ennen kaistalta poistumista.
 

ipaz

Jäsen
- leuhkat ihmiset

- känniset nelikymppiset naiset

- Ylen ykkönen

- varpaan kolhiminen kynnykseen

- etuilijat

- Sami Saari, Aki Sirkesalo jamitäniitänytonkaan

- ärsyttävyys...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keksimpä vihdoin jotain, kun tuli parkkihalleista puhe. Minua ärsyttää suunnattomasti se, että jotkut eivät ilmeisesti edes yritä tähdätä parkkiruutuihin, vaan jättävät autonsa ihan miten sattuu, niin että täyttävät vähintään kaksi ruutua. Itäkeskuksen metroaseman parkkihalli on tyypillinen paikka, jossa tuota näkee. Tuntuu siltä, että nimenomaan ne autot, jotka on parkkeerattu betonitolpan vieressä olevaa ruutua seuraavaan ruutuun, on aina juuri sen verran sivussa, ettei siihen betonitolppaa lähinnä olevaan ruutuun mahdu sitten millään.

Ja jos ruutuja ei ole, niin se ilmeisesti joidenkin mielestä oikeuttaa myös jättämään auton miten sattuu. Vaikkapa Aurooran sairaalan vieressä olevalla kentällä, jota käytän lätkämatseissa käydessä usein näkee, että autojen väliin on jätetty helvetin iso rako, mutta kuitenkin liian pieni, että siihen mahtuisi. Kolme sellaista rakoa vie jo kahdelta autolta parkkitilan.

Ja sitten vielä ne, jotka jättävät ostoskärryt keskelle parkkiruutua. PRKL! Niskalaukaus mokomille!. No nykyään onneksi melkein kaikkialla on pantit käytössä (yhden markan säästö tekee ihmisistä kummasti ahkerampia), mutta kuitenkin ne parit kärryt, missä on lastenistuin ja siksi pantittomia, seisovat aina parkkiruudussa.
 

Huuhaa

Jäsen
-Ensinnäkin tietysti Kari-Pekka Kyrö, Myllylä yms. valehtelijat
-Ahvenanmaalaiset
-Hopot (Sensuroituna, kyseessä ei siis ole Hessu Hopo :) )
-Höppänät maalaisjuntit
-Juopporetkut
-Kovikset
-Leuhkuus ja ylimielisyys
-Metallimusiikki ja sen kuuntelijat
-Mustalaiset
-Pesäpallo
-Ravit
-Roolipelit
-Scifi
-Suomenruotsalaiset, jotka eivät osaa Suomea ja/tai puhuvat Suomessa ruotsia, vaikka asuisivat Suomessa
-Tupakka/Tupakoitsijat.

Ja sitten sellanen, kun kuunnellaan jotakin tiettyä musiikkia, vaan koska haluaa kapinoida jotain vastaan ja/tai kaverikin kuuntelee sitä. Itsestään selvää on tietysti, että ärsyttää myöskin kaikki huumediilerit yms. roistot.

Eikä siinä vielä kaikki....

Nyt pitää muuten muistaa, että jotkut yllämainitsemistani asioista ärsyttävät TODELLA, eivätkä ne ole mitään pikkuisen ärsyttäviä asioita, kuten huumediilerit yms. roistot ärsyttävät paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiilen lista

Ihan ensimmäisenä ärsytystä aiheuttavista tulee mieleen ylimieliset ihmiset. Ihmiset, jotka eivät siedä eriäviä mielipiteitä, käyttäytyvät koppavasti ja ovat kaikin puolin ärsyttäviä, pääsevät listani kärkeen. Jatkoaika.comistakin näitä löytyy, mutta ehkä yksi parhaista tapauksista oli kerran paikallisjunassa: keski-ikäinen naisihminen vaati kanssamatkustajaa luovuttamaan istuimensa, jotta hän saisi pyörillä varustetun kassinsa asetettua siihen. Hän siis tarvitsi paikan sekä itselleen, että kassilleen... kun hän ei kassilleen paikkaa saanut, otti hän nokkiinsa. Arvatkaas millä asemalla hän poistui junasta... Aivan oikein: Kauniaisissa.

Toisena listalle pääsee nämä valmistusvirheelliset loistoautot, joissa ei toimi vilkut ja kolmantena autoilijat, jotka ajavat valtateillä "Tiksit" päällä, eli pelkillä parkkivaloilla. Ajovaloja päällä pitävä vastaantulija näkyy kuitenkin huomattavasti paremmin ja kauempaa, kuin parkkeja päällä pitävä vastaava.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Yleisesti ottaen ärsyttävät isommat asiat, kuten kaikenlaiset epäkohdat. Pikkuasioista ylivoimaisia ykkösiä ovat:

- Formaattiradiot
- Iltapäivälehdet

Formaattiradioilla tarkoitan kaikkea lähetysvirtasaastaa: Radio Nova, NRJ, Kiss FM, lähes kaikki paikallisradiot. Ei herra isä, ei niitä pysty raivostumatta kuuntelemaan varttituntia kauempaa! Varjeltakoon minua koskaan joutumasta sellaiseen työpaikkaan, jossa Nova soi päivät pitkät. Ja kuinka monta bussimatkaa tuo asema onkaan minulta pilannut... Ja sitten kehtaavat mainostaa itseään tuolla "radio pystyy sellaiseen mihin muut viestimet eivät" -tyylillä, vaikka käyttävät välineen antamia mahdollisuuksia niin kapealla skaalalla, että hädin tuskin paljaalla silmällä erottaa.

Ja entäs iltapäivälehdet sitten? Laskelmoitua, asenteellista uutisointia, enemmistön diktatuuria. Käyttävät härskisti saavuttamaansa asemaa ja nostavat ynnä laskevat ilmiöitä ylös ja alas mielensä mukaan.
 

Huuhaa

Jäsen
Kiitoksia, kiitoksia!

Viestin lähetti HN
Teen vielä yhden lisäyksen äskeiseen, melko kattavaan listaani:

Nimimerkki "Huuhaa".

Kuitenkin yleensä aina, kun voittaa jonkun kilpailun ja/tai palkinnon, niin on tapana perustella, vai mitä, vai kuinka?
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Perkele,

Lomallelähdön kunniaksi parkkihallitunnustus.Erään kaupungin erään kauppakeskuksen parkkihalissa jotkut kusipäät jättävät autonsa suojatien päälle.Tätä suojatietä pitkin pitäisi mahtua työntämään kärryjä autolleen.Suojatiemerkin ja kylttien lisäksi sen kohdalle on laitettu aika painavat esteet,niin ettei autot mahtuisi päälle ajamaan.Jotkut vaan eivät viitsi kauempaa kävellä vaan ilmeiseti siirtävät esteen ja täräyttävät suojatien päälle.

Kerran taas en meinannut päästä autoltani markettiin,kun oli suojatiet täynnä.Otin sitten tällaisen esteen(muovia ja metallia,punainen,korkeus metrin verran ja painoa ehkä 10 kg) ja nostin yhden auton taakse.Marketista lähtiessäni näin kun tyyppi sitten peruutti sen päälle.Tämä ei tietenkään ollut tarkoitus,mutta oikeastaan parempi niin.Ei välttämättä heti uudestaan tuki kävelyreittiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös