Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät

  • 925 566
  • 6 160

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Hintojen laskeminen "mummonmarkoiksi" ja päivittely että onpa kallista onpa kallista. Muistetaan tarkasti paljonko se ja se maksoi sillon kymmenen vuotta sitten, mutta eipä muisteta että oma palkkakin tosiaan noussut sen jälkeen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Lienen avautunut samasta asiasta joskus aiemminkin, mutta tämähän on ikävä kyllä jatkuva ja loputon ärsytyksen aihe. Kyseessä siis ihmisten käyttäytyminen joukkoliikenteessä, varsinkin raidekulkupeleissä, eli junassa, metrossa ja sporassa. Pahinta meno on metrossa, kun joukko kusipäitä linnoittautuu aina oviaukkojen eteen, kun matkustajat ovat tulossa ulos. Kävelen tietenkin päin, koska väistämisvelvollisuus on laiturilla patsastelijoilla. Kaikkein pahimpia perkeleitä ovat ne, jotka ovat jo änkeämässä sisään metroon, kun jengi yrittää päästä sieltä ulos.
Ne sisään tunkevat kannattaa toki taklata oviaukon reunaa vasten. Itsekin tulee tosiaan käveltyä päin, ellei nyt ihan pappa/mummo-osastoa satu olemaan vastassa.

Itse asiassa tulin avautumaan myös metrokäyttäytymisestä. Mikä helevetti siinä on, että minua vastapäätä istuu aina joku lehmä? Suu jauhaa taukoamatta jenkkiä, pahimmassa tapauksessa suu auki. Vitun märehtijät. Tajuatteko, kuinka tyhmiltä näytätte?
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käyttäytyminen Helsingin sisäisissä julkisissa liikennevälineissä

Lienen avautunut samasta asiasta joskus aiemminkin, mutta tämähän on ikävä kyllä jatkuva ja loputon ärsytyksen aihe. Kyseessä siis ihmisten käyttäytyminen joukkoliikenteessä, varsinkin raidekulkupeleissä, eli junassa, metrossa ja sporassa.
Vaikka pyhittäisin koko loppuelämäni näiden puupäiden opastamiseen, ei tällaisia perusasioita saa taottua näiden juustojen päähän, joten taidan tyytyä sopivasti ajotettuihin täsmätaklauksiin ja -vittuiluihin myös jatkossa.

Kun metro-esimerkki oli jo ansiokkaasti esillä, nostetaan vastaavasti sporakäyttäytymisen yksi todella ärsyttävä käyttäytymismalli, joka haittaa koko pääkaupunkiseudun liikenteen sujuvuutta.

Kuten kaikki tietänevät, Manskulla oleva Sokoksen/Lasipalatsin pohjoiseen suuntaava sporapysäkki on yksi Helsingin raideliikenteen solmukohtia. Ongelma on suuret väkimäärät, monta sporalinjaa ja vilkas risteys edessä, jossa vihreä valo (siis sporalle valkoinen nuolivalo) palaa hyvin lyhyen aikaa. Pysäkille ajava spora ajaa luonnollisesti mahdollisimman pitkälle lähelle seuraavaa risteystä, jotta taakse mahtuu parikin sporaa, kun takanakin on hyvin vilkas Forumin risteys. Sporapysäkillä porukka venailee katoksen kohdalla keskellä, jolloin suurin osa ihmisistä on sporan tullessa pysäkille sen takaovien kohdalle.

Ongelmat:
A) Jos näkee oman sporan tulevan, eikö kannattaisi jo valmiiksi mennä eteenpäin, kun muutaman kerran ko. pysäkillä oltuaan luulisi väkälahjaisemmankin jo havainneen sporan oletetun pysähtymispaikan?

B) Jos takaovesta on ensin tulossa lauma ihmisiä ulos ja sisään on odottamassa 20 ihmisen luona eikä muilla ovilla ole ketään, niin eikö olisi kaikkien ja jopa itsensä kannalta paras suunnata muille oville? Ei se spora varmaan ehdi lähteä vielä liikkeelle sinä aikana, kun kävelee sen 5 metrin matkan sinne seuraavalle tai 7 metrin matkan sitä seuraavalle ovelle. Normaalilla liikuntakyvyllä varustettu ihminen ehtisi normaalissa lastausajassa kävellä kyseisen välin noin 15 kertaa edestakas.

LISÄKSI. Jos sporalle on viimein juuri avautumassa mahdollisuus lähteä tämän pakkausoperaation jälkeen (kun valot ovat jo muutamaan otteeseen ehtineet vaihtua) liikkelle, AINA joku urpo juoksee laiturilta ja viime hetkellä nousee kyytiin. Tätä seuraa vielä useampi vastaava urpo, jolloin spora missaa vielä nämäkin valot.

Dösissä puolestaan ärsyttää ihmiset, jotka maksaessaan (käteismaksu sisäisissä liikennevälineissä pitäisi muutenkin kieltää) tukkivat sen kulkuaukon, etteivät matkakortin käyttäjät vaan vahingossa pääse ohi.

Junassa suurin ärsytyksen aihe on yleensä väliovet auki jättävät imbesillit sekä Metro-lehtiä ympäriinsä levittelevät debiilit.

Ja kaikissa liikennevälineissä ärsyttää ihmiset, jotka eivät osaa avata suutaan, kun jäävät pois. Sen sijaan pitää alkaa töniä edessäolevia tai olettaa, että vieressä istuu ajatuksenlukija, joka osaa nousta antamaan tilaa pyytämättäkin.

Voisi kai kulkea omallakin autolla, mutta kun ärsyttää ihmiset, joilla on pakottava tarve mennä omalla autolla joka paikkaan, vaikka julkisilla pääsisi paljon paremmin tukkimatta kaikkia teitä.

Eikö silkasta tyhmyydestä ja itsekkyydestä voisi alkaa jakaa sakkoja? Tai jos rahalliset sanktiot eivät tehoa, jotain muilutustuomioita tai sitten jalkapuuhun rautatientorille muiden syljettäviksi.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Ne sisään tunkevat kannattaa toki taklata oviaukon reunaa vasten. Itsekin tulee tosiaan käveltyä päin, ellei nyt ihan pappa/mummo-osastoa satu olemaan vastassa.

Itse olen myös yrittänyt kouluttaa ihmisiä rynnimällä voimalla päälle. Vittuperkelettä saa joskus peräänsä, mutta minkäs teet.

Ärsyttää ihan helvetisti yläkerran naapuri, joka ilmeisesti hyppii joka ilta tasajalkaa asunnossaan ja aiheuttaa helvetillisen töminän meikäläisen kämppään. Nytkin helvetillinen hyppiminen päällä ja hiljaisuus alkanut klo 22. Olen jo kerran käynyt huomauttamassa asiasta muutama päivä sitten, mutta taidan mennä taas kohta uudestaan, kun saanut hieman lisää raivoa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
En viitsi koko remmin joukkoliikenne avautumista lainata tähän, niin kirjotanpa ihan erillisin viestin.
Olen täysin samaa mieltä ylle kirjoittaneiden kanssa. Nyt pitkin syksyä, kun on taas saanut iloisesti matkustaa metrolla (myös bussilla joudun liikkumaan päästäkseni perille) kouluun, on tullut huomattua yhtä sun toista huvittavaa, ärsyttävää ja vituttavaa.
Varsinkin hukkaputk... anteeksi metroliikenteen käyttöön pitäisi järjestää kuusi viikkoa pitkä kurssia. Vittu mitä meininkiä.
Ihmiset säntäilevät metroon miten ja mistä sattuu. Jonkinlaisen syyn juosta metroon löydän, JOS on menossa itään ja Itiksestä eteenpäin, onhan silloin vuoroväli jo huikeat 10 min.
Ruoholahteen päin menevän junan perässä säntäilyyn ei ole mitään selitystä, jos nyt ei ole menossa jonnekin Jupperiin, minne menee yksi bussi puolen tunnin välein.
No joo, huvittavaa toimintaa kuitenkin.
Itäkeskuksesta matkustan kaksi asemaväliä Herttoniemeen, jossa taklaan ulos tullessani puolen tusinaa ihmisiä vastakkaiseen seinään, koska muuten sieltä ei pääse ulos. Portaita ei kannata lähteä kävelemään ylös ennen kuin se juna liikkuu. Muuten saan aamuherätyksenä kierimisen portaita alas.
Kaikkein huvittavinta on tulla metrolla idästä rautatientorille. Valitkaa joskus jompi kumpi niistä keskellä olevista rullaportaista, niin saatte seistä täysin yksin portaissa, muu jengi on ahtautunut reunimmaisiin. Loistavaa toimintaa.
Sitten jaetaan rispektiä bussimatkustajille. Onko tässä kaupungissa muka vieläkin sellaisia ihmisiä, jotka eivät tajua, että Helsingin sisäisellä lipulla voi matkustaa Helsingin sisällä myös Vantaan tai Espoon puolelle menevillä busseilla. Poislukien 615.
Näköjään on. Matkustin Mäkelänkatua pitkin bussilla nro.72 Keskustaan päin, edellämme 3 seutubussia. Silti, jokainen näistä busseista painelee pysäkin ohitse ja pysäkillä seisovat ojentavat tumppunsa vasta nähdessään sisäisen linjan. Kiire ei ollut, koska olin ajoissa liikenteessä, mutta ihmettelenpä vain moista tietämättömyyttä.
Väärä ketju oli, mutta ärsyttävää tuollainen.
Kuulin muuten myös jonkun teinixin kutsuvan facebookia naamariksi. Ekaa ja toivottavasti myös vikaa kertaa.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit

Huh, ihan mieltä lämmittää näin sporakuskina, että teitä ajattelevia ihmisiäkin on olemassa! :)

On muuten kyseinen lasipalatsin pysäkki nimenomaan pohjoisen suuntaan varsin vittumainen paikka kuskin kannalta pahimpaan ruuhka-aikaan. Tai siis, voisi sanoa, kokemattoman kuskin kannalta. Onneksi niihin liikennevaloihin on nyt pikkasen tullut järkeä ja niistä jopa ehtii, jos odottaa sen viimeisen juoksijan vielä. Aikaisemminhan ei ollut oikein mitään toivoa.

Ja juuri tuo asia pysäkkikäyttäymisestä, jonka VT toi esiin, ärsyttää todella paljon. Ne samat ihmiset kulkevat joka ikinen päivä samaan aikaan siitä lasipalatsin pysäkiltä kotiin päin, niin luulisi nyt jo jumalauta niiden oppineen, että ensimmäinen spora ajaa sinne melkein liikennevalotolpan luokse. Nythän siihen syntyy sellainen jumalaton ryysis ja pari kertaa on ollutkin lähellä, että jonkun pää olisi ottanut peiliin kiinni.

Ja muuten, lasipalatsilta jos tulee kyytiin ja haluaa ostaa lipun, älkää ihmeessä tulko sitä kuljettajalta ostamaan. Kertalippu kuskilta maksaa sen 2,50€, kun taas siitä pysäkillä olevasta automaatista ostettuna(siitä saa ostettua myös ratikkalipun) 1,80€. Tämäkin nopeuttaa jonkun verran matkustajien matkantekoa.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Melkein voisi mennä tuonne teiden ritari/idiootti-ketjuun, mutta sen verran pienestä jutusta on kysymys:

Kun joissain liikennevaloissa on pari metriä ennen suojatietä valkoinen viiva osoittamassa kohdan, johon pitää pysähtyä, näkee yllättävän usein että viereisellä kaistalla oleva auto silti posottelee viivan yli ihan siihen suojatien reunaan kiinni. Mietin, että ovatko nuo yksinkertaisesti tyhmiä vai onko se vain jotain "protestointia systeemiä vastaan". Tuollainen kaiketi voidaan laskea punaisia päin ajamiseksi ja vahingonilollani ei olisi rajoja, jos joskus näkisi jonkun saavan sakot tilanteesta...

Vaasassa on yksi tai kaksi tällaista paikkaa jotka ovat ylämäessä ja vasemmalle kääntyvässä kaistassa valkoinen viiva on noin 5 metriä taaempana kuin suoraan/oikealle kääntyville. No nämä taulapäät usein ajavat siinä vasemmalla kaistalla yhtä pitkälle kuin oikealla olevat. Sitten ovat löysät housussa kun bussi kääntyy vasemmalta kulman takaa ja keula lähestyy uhkaavasti omaa keulaa eikä peruuttamaan enää mahdu...
Tässkäkin tapauksessa niihin viivoihin on ihan selkeä syy, eli juurikin tuo että raskas liikenne mahtuu kääntymään.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Kaikkein huvittavinta on tulla metrolla idästä rautatientorille. Valitkaa joskus jompi kumpi niistä keskellä olevista rullaportaista, niin saatte seistä täysin yksin portaissa, muu jengi on ahtautunut reunimmaisiin. Loistavaa toimintaa.

Sitten jaetaan rispektiä bussimatkustajille. Onko tässä kaupungissa muka vieläkin sellaisia ihmisiä, jotka eivät tajua, että Helsingin sisäisellä lipulla voi matkustaa Helsingin sisällä myös Vantaan tai Espoon puolelle menevillä busseilla. Poislukien 615.
Näköjään on. Matkustin Mäkelänkatua pitkin bussilla nro.72 Keskustaan päin, edellämme 3 seutubussia. Silti, jokainen näistä busseista painelee pysäkin ohitse ja pysäkillä seisovat ojentavat tumppunsa vasta nähdessään sisäisen linjan. Kiire ei ollut, koska olin ajoissa liikenteessä, mutta ihmettelenpä vain moista tietämättömyyttä.

Se, miksi jengi valitsee ne reunimmaiset rullaportaat, johtunee siitä, että ne ovat usein käynnissä. Ihmiset arkailee mennä keskelle pysähtyneisiin rullaportaisiin, vaikka se vihreä merkkivalo palaisi toimimisen merkiksi. Ei noilla idiooteilla oo lainkaan pelisilmää.

On noi seutudösät tosiaan usein vähemmän miehitettyjä. Usein otankin seutudösän Kurvista esim Arabiaan/Kumpulaan tai Viikkiin, koska stadin sisäiset on huomattavasti täydempiä.

Ärsyttää se, ettei jengi osaa laittaa niitä luettuja Metro-lehtiä niille tarkoitettuihin keräysastioihin vaan heittävät maahan tai normiroskikseen. Jättäis edes siihen metron ikkunan kaiteelle.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ne siniset, puhallettavat, kannustus pötköt, mitä URHO tv jakaa katsomoihin. Voi hyvää päivää. Voiko mikään olla niin ärsyttävää kun se saatanan pamputus korvan juuressa. Ja sitten, koska sehän ei vielä riitä että tuhat kunta pentua hakkaa niitä sydämensä kyllyydestä, nehän pitää toki myöskin yksi kerrallaan puhkoa siellä katsomoissa. ARGH!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ne siniset, puhallettavat, kannustus pötköt, mitä URHO tv jakaa katsomoihin. Voi hyvää päivää. Voiko mikään olla niin ärsyttävää kun se saatanan pamputus korvan juuressa. Ja sitten, koska sehän ei vielä riitä että tuhat kunta pentua hakkaa niitä sydämensä kyllyydestä, nehän pitää toki myöskin yksi kerrallaan puhkoa siellä katsomoissa. ARGH!

Okei, tunnelman ja metelin luonti jäähallissa ärsyttää?

En tosin tiedä, minkälainen ääni "pötkylöistä" kuuluu, mutta kyllä omasta mielestä jäähallissa pitää olla ääntä.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ne siniset, puhallettavat, kannustus pötköt, mitä URHO tv jakaa katsomoihin. Voi hyvää päivää. Voiko mikään olla niin ärsyttävää kun se saatanan pamputus korvan juuressa. Ja sitten, koska sehän ei vielä riitä että tuhat kunta pentua hakkaa niitä sydämensä kyllyydestä, nehän pitää toki myöskin yksi kerrallaan puhkoa siellä katsomoissa. ARGH!

Veit sanat suustani! Eilinen peli oli melko inhottava, kun vieressä istui pari tyttöä ja poikaa jotka paukutti taukoamatta niitä pamppuja. Kun entiset hajosi, he hakivat uusia... Ja se ääni mikä niistä lähtee on muuten aika kova. Pelkäsin koko ajan saavani pampusta naamaan. Ärsyttävintä oli kuitenkin se, etten nähnyt toiseen päähän kunnolla, kun niitä hemmetin pamppuja oli edessä.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Okei, tunnelman ja metelin luonti jäähallissa ärsyttää?

Got the point? Toki, jäähalleissa pitää olla tunnelmaa ja luoda sitä mekkalaa kannustamalla, mutta eipä noilla patukoilla mielestäni ole mitään tekemistä tunnelmaa luovan kannustamisen kanssa. Eikä noilla varmaan mitään muuta tarkoitusta olekkaan kuin näkyä URHON lähetyksissä mahdollisimman tehokkaasti. En arvosta.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Mikael Granlundin pärstä SM-liigan sivuilla, joka vielä kaiken lisäksi bugittaa välillä mukavasti, peittäen tekstiä.
 

Johnnie

Jäsen
Ärsyttää kun täällä Jatkoajan olympiaketjuissa (kyllä muuallakin) Suomen ykkösmolariksi ehdotetaan "Kiprua". Onhan se Marko kyllä kokenut mj-pelaaja, jonka päätä ei varmasti palelisi Vancouverissa, mutta uskon kyllä että Suomen ykkösmaalivahdin paikka voisi olla vähän liian kova haaste Markolle. Etenkin kun ottaa huomioon sen, että hän ei ole pelannut tällä kaudella edes kenttäpelaajana peliäkään.

Jos taas Miikkaa (lempinimi Kipper) ehdotetaan olympiajoukkueen ykkösmaalivahdiksi, siihen minulla ei ole mitään vastaansanomista.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Monopoli-Veikkaus käyttää ziljardi biljardia mainontaan ja muuhun yleishyödylliseen, mutta sen vertaa varaa ei ole, että voisivat palkata jonkun koodaajan tekemään sellaisen muutoksen, ettei lottokuponkeihin tulostuisi Jokeri-numeroa jos ei sitä halua pelata. Ehkei se niin yksinkertaista ole, mutta luulisi silti onnistuvan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
mutta sen vertaa varaa ei ole, että voisivat palkata jonkun koodaajan tekemään sellaisen muutoksen, ettei lottokuponkeihin tulostuisi Jokeri-numeroa jos ei sitä halua pelata...

Sama asia ärsyttää täälläkin, mutta onhan tuo varmasti tarkkaan harkittu käytäntö. Moni ottaa sen jokerinkin, kun se kuitenkin siinä lapussa näkyy. Ettei sitten harmita, jos sattuisi osumaan ja jokerin kohdalla lukisi kylmästi "EI". Varmasti viikoittain tuo mukavan lisäpotin Veikkauksen kassaan.
 

ferro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
Sama asia ärsyttää täälläkin, mutta onhan tuo varmasti tarkkaan harkittu käytäntö. Moni ottaa sen jokerinkin, kun se kuitenkin siinä lapussa näkyy. Ettei sitten harmita, jos sattuisi osumaan ja jokerin kohdalla lukisi kylmästi "EI". Varmasti viikoittain tuo mukavan lisäpotin Veikkauksen kassaan.

Ja myyjien pitää aina kysyä, että tuleeko jokeri. Kyllä mä sen samperi sanoisin, jos sen haluaisin. Tosin tällä viedään monilta pari euroa, kun myöntyvät "painostuksessa" ja veikkauksen kassa kiittää. Uskoisin, että ilman lottopaperin yhteydessä oloa joukkerin myynti tipahtaisi noin 82prosenttia.

Toinen asia, joka muuten ärsyttää on kun ihmiset keksivät päästään perättömiä tilastoja/prosenttilukuja korostaakseen asiaansa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ärsyttää YLE:n teksti-tv:n tyyli otsikoida suomalaisten NHL-pelaajien edesottamuksista. Tänä aamuna taas etusivulla otsikko "Mikko Koivu kuritti Torontoa". Sitten kun katsoo hänen tehopisteensä, siellä komeilevat lukemat 1+2, kun otsikko antaa odottaa jotain 2+3 -tyylisiä lukemia. Jos 1+2 on jo kurittamista, niin noita vastustajan kurittajia on joka yö ihan vitusti ja monesti useita samassa joukkueessa. Tämä on vituttanut jo monta kautta.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ärsyttää YLE:n teksti-tv:n tyyli otsikoida suomalaisten NHL-pelaajien edesottamuksista. Tänä aamuna taas etusivulla otsikko "Mikko Koivu kuritti Torontoa". Sitten kun katsoo hänen tehopisteensä, siellä komeilevat lukemat 1+2, kun otsikko antaa odottaa jotain 2+3 -tyylisiä lukemia. Jos 1+2 on jo kurittamista, niin noita vastustajan kurittajia on joka yö ihan vitusti ja monesti useita samassa joukkueessa. Tämä on vituttanut jo monta kautta.

Jep. Sama. Joskus jossain YLE/MTV3:n urheilun otsikkona oli "Jarkko Ruutu kaatoi Montrealin"

ja tuolloin JR oli tehnyt voittomaalin jossain 7-2 voitossa. (Jengiä en muista oliko MON, enkä tarkkaa tulosta tai sanatarkkaa otsikointia. Mutta pointti tuli selväksi)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep. Sama. Joskus jossain YLE/MTV3:n urheilun otsikkona oli "Jarkko Ruutu kaatoi Montrealin"
Itselläni parhaiten mielessä muutaman kierroksen takainen otsikko. "Anaheimin suomalaiskolmikko tehoili 0+1". Saku kerännyt kakkossyötön siinä pelissä...

Näin ensimmäisellä kerralla otsikosta vain alun "Anaheimin suomalaiskolmikko tehoili" ja olin jo mehuissani.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Itselläni parhaiten mielessä muutaman kierroksen takainen otsikko. "Anaheimin suomalaiskolmikko tehoili 0+1". Saku kerännyt kakkossyötön siinä pelissä...

Tosin tuossa taisi olla pointtina se, että lisääkin tehoja saisi tehdä.

Vähän ehkä huonosti kirjoitettu otsikko. Jos luit itse jutun, niin siellä taisi vilahdella mystinen "vain" -sana.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Monopoli-Veikkaus käyttää ziljardi biljardia mainontaan ja muuhun yleishyödylliseen, mutta sen vertaa varaa ei ole, että voisivat palkata jonkun koodaajan tekemään sellaisen muutoksen, ettei lottokuponkeihin tulostuisi Jokeri-numeroa jos ei sitä halua pelata. Ehkei se niin yksinkertaista ole, mutta luulisi silti onnistuvan.

Pelasin tänään Viking-lottoa ja halutessaan pelata keskiviikko-jokeria, lappuun täytyi merkata haluaako pelata 1,2,3,4 vai 5 riviä jokeria. Valitsin yhden rivin, joka on siis sama kuin vanhassa järjestelmässä olisi raksinut jokerin A ja B. Oletan, että jättämällä merkitsemättä jokerin, sitä ei tule myöskään kuponkiin. En tiedä onko sama uudistus siirtynyt normilottoon.

Itseäni ärsyttää myös tahtookirjoittaan mainitsema tekstariotsikkojen liioitteleva sävy. Usein 100 sivulla on otsikko tyyliin "Selänne hurjana Dallasia vastaan" ja tehot ovat 1+0, vaikka otsikon perusteella voisi odottaa tehoja 4+1. Otsikon laatijat varmaan saavat palkkansa sen mukaan, kuinka monta kävijää on sivulla 235 (vaikka miten sitä nyt voisi laskea).
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Rasismi-sanan väärinkäyttö, josta viimeinen esimerkki tuli ~varttitunti sitten Sportin puolella käsiteltäessä pelaajien protestia:

Aika vahvast yks'puoline, jopa rasistinen, mielipide pelaajista.

Olettaisin, että kai tuossa kuitenkin Munamiehen/Dickiksen/Diki-Lou-Diki-Lei/Lou'i Dou'i :n lisäksi viitattiin muihinkin... ...
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Siirtolaiset jotka istuvat uimahallin saunassa uikkareissaan. Ei mulla mikään sen ihmeellisempi tarve ole heidän vehkeitään nähdä - mutta kun siellä nyt lukee ainakin kolmella eri kielellä että ilman uima-asua saunaan kiitos niin kaipa siihen ihan joku syy on. Helvetti.
Vituttaa sitten lapselle sitä asiaa selittää että miksi nuo tyypit on uikkareissa siellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös