Futis MM 2006: kenen puolella olet?

  • 12 463
  • 154

snumi

Jäsen
se joka tekee maalin enemmän

Jääkuutio kirjoitti:
Kuka tahansa voittakoon kunhan se ei ole Italia... tai Portugali... tai Saksa... tai Ranska....

Minusta voi vapaasti voittaa se, joka tekee enemmän maaleja. Siitähän pelataan.

Aion iloita sen puolesta joka onnistuu, mieluummin tietysti jos kaupan päälle pelaavat vielä hyvää futista.

Minä en nyt enää jaksa fanittaa kuin korkeintaan hienoa futista.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
snumi kirjoitti:
Minusta voi vapaasti voittaa se, joka tekee enemmän maaleja. Siitähän pelataan.

Joo, paras voittakoon*.

Ei tosiaan ole juurikaan väliä sillä, kuka nämä kisät lopulta vie. Toivottavasti vain saadaan nähdä hyviä pelejä varsinkin, kun tämän viikon pelit jäivät meikäläiseltä aika pitkälti näkemättä kiitos paskojen työvuorojen.


* = ... ja muita kliseitä perään.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Portugalia tässä on "kannatettu" vuoden 98- tai 00-kisoista alkaen, en muista.
Mitäs joukkuetta Suomi nyt kannattaa kun Englanti tippui?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tommy kirjoitti:
Mitäs joukkuetta Suomi nyt kannattaa kun Englanti tippui?

Jaa, maailmassa on kolme puhdasta rottajoukkuetta: Argentiina, Uruguay ja Italia. Luoja soi, ettei Uruguay päässyt kisoihin ollenkaan ja Argentiina tippui vastenmieliseen argentiinalaistapaansa Saksalle. Se ilon hetki. Tässä tilanteessa käänteinen järjestys omassa tapauksessani Suomelle on siis Italia, valovuosien väli, Portugali, pitkähkö väli ja Saksa ja Ranska suht. tasaveroisina mutta Zidane painaa vaa'an Ranskalle. Vive la France, contre nous de la tyrannie!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Aika hyvältä näyttää on pakko sanoa, Ranska on noussut alkulohkon masennuksesta jopa ykkössuosikiksi mestaruuteen ja Zidane on näyttänyt pystyvän edelleen olemaan maailman paras keskikentän kapelimestari, Taikuri elää ja voi hyvin. Brasilia voiton tuomalla itseluottamuksella sanoisin että aika kova saa olla se porukka joka tämän Ranskan kaataa.

Myös kakkosuosikilla eli Italialla näyttää menevän mukavasti ja vaikka Saksaa vastaan se lähteekin altavastaajana niin Cannavaron johtaman puolustuksen ohittaminen on myös Saksalle työlästä ja kun Toni sai vihdoin maalitilinsä näissä kisoissa auki niin Saksan hieman hidas keskuspuolustus saa olla tarkkana Tonin edessä. Myös Totti on tuntunut alkavan vertymään pitkän loukkaantumisen jäljiltä kohti huippukuntoa.
 

Tietsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK(NP#33), NYR, Everton, Azzurri, NuPS
Italia on ylivoimainen ykkönen! Englannille sympatiat...

Brasilia taasen ehdoton inhokki, Portugali hyvänä kakkosena.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Kyllähän tässä niin on tehtävä kun Argentiina on ulkona että Die Nationalmannschaftin suuntaan käännytään ensimmäistä kertaa elämän aikana. Ehkä suurin syy siihen että lähellä Saksaa oleiltu jo lähes puoli vuotta. Itävallan puolella kuitenkin, mut rajalle vaan 3km ;)
 

JayV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppuotteluksi tullee Italia-Ranska, ja Italia ottanee revanssin sekä maailmanmestaruuden sen ohessa.

Näistä kahdesta olen kuitenkin enemmän Ranskan puolella.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
1. Saksa
2. Ranska
3. Italia
4. Portugali

Saksan voittaessa tuntisin ihan aitoa iloa, Ranskan voittaessa hymyilisin katsoessani Zizoun (onnen)kyyneleitä, Italian voittaessa vituttaisi että vain neljän vuoden välein pelattavat kisat päättyvät jonkun ämmälauman voittoon, ja Portugalin voittaessa telkkari menisi sadaosissa kiinni, ja välitön känni.

Toivefinaali Saksa - Ranska. Italia - Portugali ainoa skenaario mitä en edes katsoisi, muut kyllä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saksa: Voitto olisi upea juttu. Jo Argentiinan tippuminen oli niin hienoa. Lähetin heti tekstiviestin kaverille joka kannatti Argentiinaa kun peli päättyi.

Ranska: Jos niin kävisi että Saksa ei olisi voittaja niin sitten Ranska.

Portugali:

Yök

Italia

Yök yök.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
1. Saksa
2. Ranska
3. Portugali
4. Italia

Mikään näistä neljästä joukkueesta ei ole missään vaiheessa turnausta ollut millään lailla suosikkieni joukossa. Espanja, Australia ja Englanti ovat jo ulkona. Ja lisäksi toivoin tietysti menestystä "pikkumaille". Mutta kyllä nämä neljä jäljellä olevaa on laitettava johonkin järjestykseen. Ja kyllä, katson pronssiottelun ja finaalin, ihan sama ketkä siellä pelaavat. MM-kisat on neljän vuoden välein.

Saksa pelaa näistä joukkueista hyökkäävintä peliä ja haluan, että kotiyleisön ei tarvitse pettyä.

Ranskan pointsit ovat nousseet koko ajan. En kuitenkaan halua heidän mestaruutta vievän, mutta jos Portugalista ja Ranskasta valitaan, on se ehdottomasti Ranska. Eikä vähiten Zidanen takia.

Portugali ottaa pronssit. Pientä filmiä ja puolustamista. En tykkää. Oikeastaan ihan sama voittaako pronssipelin Italia vai Portugali.

Italia on Italia. En tykkää yhtään koko joukkueesta. Puolustamista ja filmaamista. Hyi.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Omista ikuisista suosikeista jäljellä on enää Italia, joten menkööt he nyt sitten loppuun asti. Ranska on kuitenkin pelannut kaksi huikeaa peliä peräkkäin ja on vaikeasti lyötävissä. Ranskankin voitto olisi ihan ok (Zidanen takia). Mikäli Saksa tai Portugalin ballerinat voittaa, niin sitten menee telkkari kiinni (ainakin jälkimmäisessä tapauksessa).
 

Kirppunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS, Internazionale ja Suomi
Italian puolella olen. Olisin muutenkin, mutta ehkä eniten sen takia että sukujuuret sieltä.
Sillä maalivahdilla päästään pitkälle. Ja jos vielä Totti saisi itsensä kuntoon Saksaa vastaan, eiköhän ainakin finaalipaikka ole varma.

Ei missään nimessä Ranskaa, hrr.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirppunen kirjoitti:
Sillä maalivahdilla päästään pitkälle.
Tai sitten ei. Riippuu paljon siitä, malttaako tämä maalivahti tällä kertaa olla pelaamatta vedonlyönnissä omaa joukkuettaan vastaan.
 

Kaivanto

Jäsen
Kannatan Italiaa, koska sillä on komeimmat pelaajat. Kakkossuosikki Suomi (joo ei kisoissa), sympatiaa sinne tänne tilanteen mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ei ole jäljellä oikeastaan enää ketään ketä voisi toivoa Englannin tippumisen jälkeen.
Heidän jälkeensä olisin suonut voiton Ruotsille,Hollannille tai Argentiinalle,mutta ulkona ovat kaikki jo.
 
Munillepotkijat tyylittömine chav-faneineen ovat tavoilleen uskollisina ulkona ratkaisupeleistä, joten jäljellä on ainoastaan enemmän tai vähemmän siedettäviä vaihtoehtoja. Rankataanpa.

1. Italia. Suosikki vuodesta 1982, jolloin 11-vuotiaana naskalina hyppäsin Mestareiden matkaan. Selkeää gloryhunttausta siis. Pari peliä (USA & Australia) olivat hieman heikompia, mutta muuten ryhmä on esittänyt varsin vakuuttavia otteita. Jotkut jaksavat soitella ikivihreää filmaus- ja sumppupuolustuslevyä, mutta tosiasiassa Italia ei turnauksessa ole kuulunut aivan pahimpien jurkkaajien joukkoon. Varovaista peli toki on ollut, mutta tilaisuuden tullen on kyllä uskallettu iskeäkin. Joukkuehenkikin vaikuttaisi hyvältä, joten Saksa ei välierässä ole mikään ylivertainen suosikki.

Toisaalta mestaruudella olisi varjopuolensakin. Kiekkoinnostus nimittäin lässähti aika tavalla, kun Tappara tässä taannoin pokkasi pytyn.

2. Portugali. Etelä-Eurooppalainen mentalitetti vetää puoleensa. Eroaa Espanjasta ja Italiasta ainakin siinä mielessä, että nuppi kestää kovatkin paikat. Tästä osoituksena varma suoritus puolivälierissä. C.Ronaldo, Figo ja kumppanit hyviä futaajia.

3. Saksa. On esiintynyt edukseen helppoja maita vastaan, mutta oli Argentiinaa vastaan vaikeuksissa pitkät tovit. Miksi hyväksi havaittua strategiaa on pakko muuttaa tosipelien alkaessa? Parhaimmillaan Saksa on esittänyt mukavaa ja jopa näyttävää hyökkäyspeliä, mutta Italiaa vastaan sitä tuskin nähdään. Sääli.

4. Ranska. Jonkun pitää olla neljäs. Muutaman vuoden takainen ylivoima ja menestys pudottavat tässä seurassa viimeiseksi. Itse asiassa Ranska oli kisojen aluksi jopa jonkinmoinen inhokki, mutta mahtavat ottet parissa viimeisessä matsissa ovat saaneet sympatiapisteitä ainakin täältä.

Finaalissa pelaavat todennäköisesti Italia ja Ranska.
 

Kirppunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS, Internazionale ja Suomi
Blackie kirjoitti:
Tai sitten ei. Riippuu paljon siitä, malttaako tämä maalivahti tällä kertaa olla pelaamatta vedonlyönnissä omaa joukkuettaan vastaan.

hmph, suolaa haavoihin vai? niin, aivan. on sillä tähän mennessä pärjätyy loistavasti, eiköhän pärjätä finaaliinkin asti.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kirppunen kirjoitti:
hmph, suolaa haavoihin vai? niin, aivan. on sillä tähän mennessä pärjätyy loistavasti, eiköhän pärjätä finaaliinkin asti.

Toivottavasti Italia ei todellakaan pärjää finaaliin asti. Uskon siihen, että Saksa nitistää nämä makaroonipojat melko selvästi ja näin ollen mammanpoijat pelaavat pronssista Portugalia vastaan, toivottavasti. Siinä olisi sitten kaksi täysin identtistä jengiä vastakkain, molemmat pistää peliin niin helvetisti teatteria, ettei mitään rajaa. Mielenkiintoinen kaksintaistelupari; Totti vs C. Ronaldo. Kumpikin ovat samanlaisia kitisijöitä ja kaatuvat pelkästä tuulenvireestä.

Todellinen katastrofipäätös kisoille, mikäli finaalissa pelaavat Portugali ja Italia. Uskon vahvasti kuitenkin siihen, ettei näin tule missään nimessä tapahtumaan, vaan finaalissa kohtaavat Saksa ja Ranska. Toivottavasti siinä tapauksessa Saksa vie voiton.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Vedonlyönnillisistä ja näin ollen taloudellisista syistä, Saksa ja Ranska. 177,07 syytä toivoa tuota paria tuossa järjestyksessä. Pronssipelillä ei mitään väliä kumpi voittaa, vähemmän syyttä kaatuileva voittakoon.
 

Kirppunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS, Internazionale ja Suomi
wilberto kirjoitti:
Toivottavasti Italia ei todellakaan pärjää finaaliin asti. Uskon siihen, että Saksa nitistää nämä makaroonipojat melko selvästi ja näin ollen mammanpoijat pelaavat pronssista Portugalia vastaan, toivottavasti. Siinä olisi sitten kaksi täysin identtistä jengiä vastakkain, molemmat pistää peliin niin helvetisti teatteria, ettei mitään rajaa. Mielenkiintoinen kaksintaistelupari; Totti vs C. Ronaldo. Kumpikin ovat samanlaisia kitisijöitä ja kaatuvat pelkästä tuulenvireestä.

Todellinen katastrofipäätös kisoille, mikäli finaalissa pelaavat Portugali ja Italia. Uskon vahvasti kuitenkin siihen, ettei näin tule missään nimessä tapahtumaan, vaan finaalissa kohtaavat Saksa ja Ranska. Toivottavasti siinä tapauksessa Saksa vie voiton.

ai mammanpojat? hmm. hyvä on suomalaisen selvästi puhua..
mutta katsotaan nyt että tuleeko sitä katastrofipäätöstä, sehän olisi oikein mukavaa, köh köh.
 

Cucamonga

Jäsen
Suosikkeja on vain yksi: Ranska. Jos muille haluaisin jakaa sympatiaa niin tarjoisin sitä pieniin maihin ja altavastaajiin.

Inhokit: Hollanti, Englanti, United States Of Ämerikä ja Brasilia.
 

snumi

Jäsen
Saksan peli jatkossa

Nännimäinen kirjoitti:
Saksa. On esiintynyt edukseen helppoja maita vastaan, mutta oli Argentiinaa vastaan vaikeuksissa pitkät tovit. Miksi hyväksi havaittua strategiaa on pakko muuttaa tosipelien alkaessa?

Strategiaa ei kuulema muutettu, se hyökkäysmyllytys ei vaan onnistunut kun oli vastassa Argentina, vaikea vastustaja. Saksan ainoa peliaikamaali tuli kuviolla keskitys-pääjatkopallo-puskumaali. Onnenkantamoinen. Mutta Klose oli paikalla ja se hieman auttoi tuurin osumista kohdalle.

Kun Argentinan peliä Saksaa vastaan katsoi, niin minusta kyseessä oli ehdottomasti yksi kisojen parhaista tiimeistä. Vaikka sitten pilkut hävisi.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tässä vaiheessa, kun omat suosikit ovat tippuneet, pitää siirtyä Saksan bandwagoniiin, jotain mitä en olisi kuvitellut ikinä tekeväni... Saksan voitto toisi ehkä pienen tyytyväisyyden tunteen.

Ranska on suht neutraali vaihtoehto, ei juuri liikuta suuntaan eikä toiseen.

Italian tai Portugalin voitto olisi Kreikan EM-voiton jälkeen uusi naula futiksen arkkuun, molemmat joukkueet vituttaa tuelta ja voivat sitten pronssiottelussa kisailla kumpi kaatuu useammin ja komeammin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös