Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Sanoi että Holland oli heti ilmoittanut kiinnostuksesta, varsinkin koska johtajuus ja kiekonkäsittelytaito. Just hyvät perusteet signata ikuisesti keskinkertainen 37-v veskari.
Tuntuu että Smithin kiekonkäsittelytaitoa on saanut viime vuosina nähdä lähinnä tuosta NHL:n tekemästä kuukausittaisesta mokakoosteesta. Ei siinä, toivottavasti kiekko tarttuu Broilersissa.
 
Pöö

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Kyllä Panarinille ennustettu summa täyttää minusta överin määritelmän.
Siinä ja siinä. Panarin on kuitenkin ihan oikea huippupelaaja, ja sentään "vasta" 27. Vaikka mcdavidit suostuu alennuksiin, ei se tee välttämättä Panarinista överiä. Kova hinta toki.
 
O-man, Hämpton Cityn suojelija
palstan mustakeltaisimmat lasit

kannustan Kerhoa vain vittuillakseni, paska on aina parempi ku semi

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Frenzyn isoin kala on verkossa: Tim Heedille vuoden jatko Sharksiin. (Lähde: Kurzin twitter.)
 
“Shut up, have you ever played the game? I’d have my cock out if I scored four goals. I’d have my cock out, stroking it.” (Joe Thornton)

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Tässä onkin näiden frenzyjen suola kun pelaajia arvotetaan välillä ihan eri tavalla. Minulle sarjassa ei ole montaa pelaajaa joka tuollaisen summan ansaitsee. Oanarin ei kuulu tähän joukkoon.
Millä tavalla tuota voi määritellä mitä pelaaja ansaitsee, kun markkinat muuttuvat joka vuosi? Lisäksi Panarin oli UFA, joten turha verrata johonkin McDavidin tai Matthewsin soppareihin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Rebuild-vaiheessa oleva joukkue voi maksaakin vähän ylihintaa kärkipelaajista, koska palkkakatto ehtii nousta ennen kuin sopimuksista muodostuu ongelma joukkueen pärjäämiselle mestaruustaistossa. Ihan ok sopimus siis Panarinille Ragsin näkökulmasta.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Mielenkiintoista kuulla Panarinin sopparista sisältääkö se tämän huhutun yksityiskohdan, jossa esim. 70 miljoonaa sopimuksesta maksettaisiin ns. etukäteen.
 
Potvin sucks!

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Nyt varmistui Panarin Rangers.
Tästä varmaan joku iltapulu repäisee, miten Kakolle hankittiin arvoisensa ketjukaveri.
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aina hauska kuunnella näissä lähetyksissä, kun pelaajat yrittävät keksiä mahdollisimman kauniita sanoja tulevasta seurastaan. Nyt vuorossa Mike Smith ja Oilers.
Kyllä tuo Cody Ceci teki myös kaikkensa puhuessaan Ottawasta.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
"It's tough in practices to score, so I understand why other people can't score on him." -#Sabres rookie Zemgus Girgensons on Ryan Miller

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
CapFriendly tietää kertoa, että Timo Meierin viimeisen sopimusvuoden palkka on 10 miljoonaa dollaria.

As @PierreVLeBrun reported, Timo Meier's new deal will be 4 x $6M. Definitely worth noting that the final year of Meier's deal will be $10M. Which would make his QO in 2023 also $10M. So it could end up being a 5 year deal at $34M.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Enemmän kun Erik Karlsson. "Siinä ja siinä."
No käytännössä saman verran. Karlsson on vuoden-puolitoista vanhempi, totuttuun tasoonsa nähden keskinkertainen kausi alla ja diili vuoden pidempi, kokonaissumma siis sen 11M isompi. Paha tosta on Panarinia tosi huonoksi vääntää.
 
O-man, Hämpton Cityn suojelija
palstan mustakeltaisimmat lasit

kannustan Kerhoa vain vittuillakseni, paska on aina parempi ku semi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy