Free Agent Frenzy – kesä 2016

  • 218 113
  • 818

Ralph

Jäsen
Muistelisin, että Berg ja Eke-Eronen olisivat jo lopettaneet.
Onhan Bäri Tepsin palkkalistoilla ja taisi mahtua Suomen maajoukkueenkin matkaan viime MM-kisoissa. No joo, vitsit sikseen. Yhtään suomalaista ei tehnyt tänään NHL-sopparia.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eipä siitä ollu kauaa kun kukaan vapaa-agenttit ei hirveesti halunnu mennä Edmontoniin taikka Buffaloon ja nyt kyseisest jengit taisi saada markkinoiden tavaoitelluimmat pelaajat. Niin ne ajat muuttuu.

Pierre LeBrun twiitaa että Teddy Purcell meni Kingseihin.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Toki Detroitissa ei tule pelaamaan peliäkään, eiköhän tuo Griffinseihin haudata tai treidata vielä jonnekin.
Niin taitaa käydä tai sitten on nappulana jossain siirrossa. Toivottavasti pelais vielä ylhäällä vaikka jossain rupusakissa.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
En tiiä miten Boedkerilla meni Coloradossa, mutta heittämällä Arizonan paskin pelaaja...
Ainakin pisteitä tekee. Puolustamisessa sitten parannettavaa vissiinkin, mutta Selke-äänestyksessä vitosena ollut Thornton ja erinomainen puolustava sentteri Couture varmasti hiukan paikkaa tuota Bödkerin heikkoutta puolustuspäässä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Riley Nash....olikohan tämä se ylivoimalla pojoja tekevä vähän vastuuta saava kaveri, ennakkoon tuntuu kyllä ihan turhalta kapistukselta.
 

Ralph

Jäsen
En tiiä miten Boedkerilla meni Coloradossa, mutta heittämällä Arizonan paskin pelaaja...
Aika kova jengi Coyotesilla, jos 62 ottelussa 39 pistettä tekevä pelaaja on heittämällä joukkueen huonoin pelaaja. Millaisia pelaajia ne muut sitten olivatkaan?
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Niin en itse ainakaan noin pitkää sopimusta haluaisi antaa.
Kolme vuotta olisi ollut parempi ehkä, mutta toisaalta Ladd ja Lucic saivat seitsenvuotiset joten kyllä tää neljä vuotta ihan kohtuullinen on mielestäni. Cap hit olikin sitten oivallinen.
 

Ralph

Jäsen
Eipä ole tainnut ennen näin nopeasti mennä kaikki isot nimet ja suurin osa ainakin. Toki se vaikuttaa, että UFA-pelaajien kanssa saa keskustella jo ennen heinäkuuta.
 

Wolfenstein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Minnesota Wild
En tiedä oliko jo täällä, mutta:
ST. LOUIS - The St. Louis Blues have found a goalie partner for Jake Allen.

The club signed free agent goaltender Carter Hutton to a two-year contract worth $2.25 million on Friday, the first day of free agency.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Sen(Bodkerin) vetelää löysäilyä taisi selostajatkin dissata taannoin kun erehdyin Arizonan peliä katsomaan. YV:llä menetti lasikuuuttaan kiekon ja kaveri läpi. +- tilasto myös aika kova...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös