Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Franchise Hockey Manager 3

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Parker27, 24.09.2016 klo 06.28.

 1. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Onkos jotain videokuvaa julkaistu? Eniten kiinnostaisi itse pelien toteutus ja simulointi.
   
 3. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  We're talking Franchise Hockey Manager 3! - YouTube

  Tälläinen löytyi pikaisella tubetuksella. Eiköhän lisää tietoa ilmesty tässä piakkoin pelistä.
   
 4. Lazion Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Tuossa kehittäjä vähän esittelee peliä ja uudistuksia:

  https://youtu.be/abr2K6UAmFA

  Isoimmat uudistukset lieneen NHL-lisenssi, maajoukkueet, pelaajien roolitus kokoonpanossa, helpommin lähestyttävät taktiikat ja Path to Glory uramoodi.
   
 5. Teloch Jäsen

  Kovasti polttelisi päästä pelaamaan, sen verran kauan on tätäkin taas vierestä ihmetelty. Viime vuoden tapaan oli tarkoitus rustata kattavampikin arvio pelistä tänne kansan ihmeteltäväksi ennen julkaisua, mutta sen verran on tässä nyt saanut odotella avainta, ettei kyllä parhaalla tahdollakaan ehdi kattavaa arviota kirjoittamaan ennen julkaisupäivää. Jäänee siis tekemättä / tulee armottoman myöhässä.
   
 6. rottamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ottawa Senators
  Lainaus:
  Ei kyllä haittaa ainakaan meikäläistä vaikka myöhässä tulisikin, mielelläni lukisin jonkun peliä pelanneen ajatuksia. Itse kun en piheyttäni henno ostaa ennakkoon mitään ja joskus hieman epäilyttää että onko nuo verkossa pelejä arvioivat hessut juurikaan mitään manageripelejä sen enempää pelailleet, erityisesti näitä EHM- tai FHM-pelejä, jotta osaisivat sanoa onko menty eteenpäin ja kuinka hyvin. Kanssapelaajiltahan se paras tieto aina tulee.

  Eli jos vaan ehdit tai jaksat sitten kun aikanaan ehdit tai jaksat niin jotain pientä fiilistuntumaa olisi kyllä kiva lukea.
   
 7. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielelläni kuulisin joltain kanssakirjoittajilta kommentteja pelistä. Steamissa peli olisi nyt 33€ hintaan, mutta itse ainakin petyin tuohon FM2:een, että en uudestaan rahojani haluaisi hassata huonoon peliin. Itselle on pääasia, että manageripeli olisi mahdollisimman realistinen.

  EHM:ää tullut tahkottua sen verran jo, että pikkuhiljaa mennyt siihenkin mielenkiinto.
   
 8. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Itsekin yritän saada raapustettua jotain pientä pelistä kunhan ehdin kunnolla tutustua tekeleeseen. Ainakin ensivaikutelma on hyvä.
   
 9. TBL Jäsen

  Mielelläni myös minäkin lukisin muiden kommentteja ja arvosteluja tästä pelistä. Olisi ainakin mukava tietää että mitkä ovat hyvässä ja huonossa mielessä erot EHM-peliin.
   
 10. SharksAttack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, KalPa, Sport
  Kiinnostaisi tietää kuinka hyvin Historic Mode toimii. Jätin 2 osan välistä, kun eka oli niin suuri pettymys.
   
 11. Teloch Jäsen

  Onhan tätä nyt naama huurussa tullut väännettyä pari päivää ja joitain ranskalaisia viivoja on vedetty muistiin ihan "oikean" arvostelun hengessä, joten vähän pidempää tarinaa luvassa tuossa loppuviikosta. Toistaiseksi hieman kaksijakoiset fiilikset, sillä ainakin taktisen puolen uudistukset tuovat laakista metrin lisää syvyyttä, mutta tuntuvat samalla lyövän pelaajaa hieman käsirautoihin sen suhteen mitä taktiikoillaan voi tehdä. Tällä hetkellä peli jyrskyttää tuossa taustalla pitkää simulaatiota jonnekin tuonne ~10 vuoden päähän alusta, että saan vähän kuvaa pelaajien ja liigojen kehityksestä. Sen jälkeen historic moden kimppuun ja sitten pitäisikin olla kaikki mahdollinen testattuna edes jollain tasolla.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tuli sitten ostettua tämä peli. Jos oikein katsoin kotoisen Liigan sääntöjä niin ilmeisesti putoamiskarsinnat ovat mukana. Tämä nostaisi ainakin omaa mielenkiintoa potenssiin sata, koska ei ainakaan vielä EHM-sarjassa ole mahdollista moinen.

  E: jaahas. Viikko simuloitu ja peli kaatui. Taitaa jäädä heti homma tauolle.

  E2: Kaatuu joka kerta toisen harjoituspelin jälkeen. Ilmoitelkaahan kun peli toimii.

  E3: Tässä olikin jokin perusmode vielä. Miten se eroaa tuosta Path to glorysta? No ei auta. Kaatuu siinäkin toisen harkkapelin jälkeen.

  E4: Kyselin facebookista pelin sivuilta ja tulikin nopea auttava vastaus. Eli jos pelaatte Suomen liigoja niin ottakaa KHL mukaan. Peli on epävakaa muuten koska suomessa on KHL:n alaisia farmiseuroja.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2016 klo 00.12
 13. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Täh? Tämähän on mielenkiintoista, mainittiinko mitä farmiseuroja? HPK Jokerien farmi?

  Edelliset Franchise-viritykset on olleet sen verran huttua että erittäin suurin varauksin suhtaudun tähänkin versioon, kun keskittyminen pelifirmalla on jälleen ilmeisesti aivan väärissä asioissa. Tai omasta mielestäni väärissä, suuret massathan voi syttyä ties mihin virityksiin. Lätkä on vaikea simuloitava.
   
 14. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Sen verran kun on tästä kommentteja lukenut, niin väliin jää tämä tekele. FHM 1:n ostin aikoinaan ja kyllä siihen tuli aika pahasti petyttyä. Vaikka EHM:ssäkin on vikansa, niin kyllä se tällä hetkellä selkeä kuningas on kiekkomanageroinnin peligenressä.
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  K-Vantaa.

  Pari kautta pelattu tovereilla ja pienistä bugeista huolimatta ollut melko koukuttavaa. Ehdottomasti paras tähän astisista. Menee varmasti kymmeniä tunteja tämän pelin parissa, kun aikaisemmissa versioissa on jäänyt alle kymmeneen tuntiin. Paljon on parannettavaa, mutta ehdottomasti alkaa olemaan erinomainen haastaja kilpailevalle managerpelille.
   
 16. Teloch Jäsen

  Tälläkin kertaa copy-pastana toisaalta, vähän niinkuin arvostelu, oikeastaan suurpiirteistä hourimista.

  Uuden NHL-kauden alussa pyörähtää myös peliteollisuuden rattaat ja markkinat täyttyvät jääkiekko-aiheisista peleistä. Niistä molemmista. EA:n NHL-sarja on toki kaikkien tiedossa, mutta vasta kolmanteen osaansa ehtinyt Franchise Hockey Manager lienee edelleen monille tuntematon käsite. FHM pyrkii paikkaamaan alunperin suomalaisen Eastside Hockey Managerin jättämää aukkoa jääkiekkomanagerisimulaattorien kentällä. Ensimmäisenä vuotenaan FHM sai pientä jalansijaa näillä valtavilla markkinoilla ja toisena vuotenaan taisteli jo mielestäni tasapäisesti yksinvaltias EHM:n kanssa. Nyt ilmestyneeltä kolmannelta osalta odotin jotakuinkin samanlaista harppausta eteenpäin ja kruunun riistämistä entiseltä kuninkaalta, olihan jopa itse NHL saatu mukaan kelkkaan virallisen lisenssin kera. Valitettavasti FHM3 tuntuisi olevan jonkinlainen sarjan ensimmäisen ja toisen osan risteytys. Kakkosen tyyliin otetaan suuria askeleita eteenpäin, mutta paketin vastapainoksi otetaan mallia ykkösen bugisuudesta.

  Peli tervehtii pelaajaa tarjoamalla heti alkuruudussa uutta Path to Glory-pelimuotoa, joka on juuri sitä miltä se kuulostaakin. Pelaajan manageri saa pelin alussa käyttöönsä muutamia pisteitä, jotka saa sijoittaa haluamiinsa arvoihin. Ollako kaikessa hyvä, vai erikoistua vaikkapa nuorten pelaajien valmentamiseen, kas siinä ei pulmaa, sillä aloituspisteet eivät riitä luonnollisestikaan mihinkään. Pelin alussa voi toki valita vaikkapa NHL-joukkueen hoidettavakseen, mutta pelimuoto on selvästi suunniteltu aloitettavaksi mutasarjoista. Jokaisen kauden jälkeen managerille jaetaan kolme lisäpistettä itsensä paranteluun ja muutaman vuoden päästä voikin jo hieman suuremmat liigat ilmestyä oven taakse kolkuttamaan. Ainoa ihmetys kyseisessä pelimuodossa on sen yleinen olemassaolo. Käytännössä Glooriapolun tarkoitus olisi kaiketi olla jonkinlainen virtaviivaistettu muoto pelin tarjoamasta sandbox-tilasta, mutta suurimmat jokseenkin vääristä paikoista leikeltynä. Peli tuntuisi muuten olevan täysin sama molemmissa pelimuodoissa, sandboxin vain tarjotessa enemmän vaihtoehtoja kaikessa mahdollisessa. Path to Gloryn ainoa houkutus jäänee Steam-saavutuksiin, joita ei sandboxissa voi saada.

  Mitä pelin yleiseen toimivuuteen tulee, se oli julkaisussa valitettavan heikkoa. Oikeastaan mikä tahansa klikkaus saattoi kaataa pelin ja ei jäänyt ihan yhteen tai kahteen kertaan kun naapuri sai kuunnella kovaäänistä kiroamista. Ensimmäinen päivitys auttoi joillain asiaan, mutta omalla kohdalla mentiin vain syvemmälle metsään, kun pelin kaikki tallennukset korruptoituvat viimeistään toisella latauskerralla päivityksen jälkeen. Onneksi OOTP on suhteellisen vikkelä liikkeissään ja muutaman päivän odottelun jälkeen saatiin toinen päivitys, joka korjasi ainakin suurimmat kaatumisongelmat. Toki edelleen mennään kerta päivässä-tahtia tällä saralla, joten parannettavaa riittää edelleen. Pelin asetuksista suosittelen lämpimästi viikottaista auto-savea sen alkuperäisten asetusten kuukausittaisen sijaan.

  Kun puhutaan manageripelien tärkeimmistä ominaisuuksista , esiin nousee aina ensimmäisenä tekoäly, jonka toiminta määrittelee pelimaailman realistisuuden tuntua. Tälläkin kertaa tekoälyä on hiottu ja sen toimintaa muokattu järkevämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi, mutta yleensä jo ensimmäisen kauden ensimmäiset viikot tuhoavat pienimmätkin rippeet realistisuudesta. Miltä esimerkiksi kuulostaisi kauppa, jossa Colorado vaihtaa päikseen kapteeninsa Gabriel Landeskogin Montrealin juuri hankkimaan, vuosia vanhempaan Alexander Raduloviin? Melko pahalta? Mitäpä jos tähän vielä heitetään TV-Shopin "Eikä tässä vielä kaikki" -hengessä sellainen pieni twisti, että Colorado osti Radulovin ulos vain päiviä kaupan jälkeen? En usko olevani ainoa, joka tuollaisen rähmäilyn jälkeen näkee vain paremmaksi sulkea pelin ja huokaista syvään. Tokihan tekoäly toimii ainostaan numeroiden pohjalta, mutta jo yksistään Landeskog <-> Radulov -tason kaupat pitäisi saada kitkettyä pois keinolla millä hyvänsä, puhumattakaan sitä seuranneesta buyout-perseilystä.
  Jos taas kotimaisen Liigan pelaajaliikenteestä puhutaan, pahimmilta näppylöiltä vältyttiin pikaisen, yhden kauden testin perusteella. Ainakaan pelin alun vapaita agentteja ei vyörynyt Liigaan liian pienillä sopimuksilla kuten aiemmin, vaan nyt pyynnöt olivat staroilla sitä luokkaa, ettei Liigan nappikauppa-budjeteilla juurikaan päästy riehumaan. Toki joukkueiden budjetit ovat lievästi metsässä (hieman liikaa rahaa käytössä kaikilla), mutta jos änärin ulkopuolelle jääneet jannut pyytävät puolesta miljoonasta ylöspäin kausipalkkaa, edes HIFK:n kaltaisilla varakkailla seuroilla ei pahemmin kilpailla isompien Euroopan sarjojen, saati KHL:n kanssa.

  Tekoälyn kanssa tärkeimmän asian tittelistä kisaa tietenkin itse ottelusimulaatio. Tänä vuonna pakkaa sotketaan täysin uudistetulla taktiikka-systeemillä, joka luo aiempaa enemmän muuttujia ottelun kulkuun, kuin ainoastaan pelaajien arvot. Asiasta löytyy tälläkin kertaa sekä hyvää että pahaa. Hyvänä puolena hyvä valmentaja voi vaikuttaa ottelun kulkuun hyvinkin positiivisesti. Joukkue saa pientä boostia jos oman penkin päästä löytyy kaveri, joka valmentaa vastapuolen käskyttäjän suohon. Vastaavasti toki sitten on omalle joukkueelle penalttia luvassa, jos vastapuolella on heittää Mike Johnstonia sitä omaa Alpo Suhosta vastaan. Tässä kohtaa on vielä kaikki hyvin, mutta ongelmat alkavat siinä kohtaa, kun haluaa itse toimia myös valmentajana pelkän GM-pestin sijaan. Peli nimittäin antaa pelaajalle tietyt aloitusarvot josta lähdetään kehittymään ja edes asiaa viilanneen päivityksen jälkeen ei pelaajalla ole mitään sanottavaa NHL-valmentajille. Näin ollen lähestulkoon joka ottelussa oma joukkue ottaa miinusta miinuksen päälle ja tähtinipuillakin on helppo jäädä rääpimään sarjataulukon pohjia. Edes pelin tarjoamalla editorilla ei syystä tai toisesta pääse käsiksi kaikkiin mahdollisiin arvoihin, joten käsipelilläkään ongelmaa ei saa korjattua. Tältä kantilta peliä katsoessa, ehkä mielekkäin valmennuskokemukseni olikin Suomi-Sarjasta Seinäjoen S-Kiekon riveistä, koska tuolla tasolla läpsytellessä oltiin kaikin puolin samalla viivalla muiden kanssa.

  Uusista taktiikoistakin on puhuttava hieman erikseen, sen verran isolla pensselillä tekijät niitä lähtivät uudistamaan. Tällä kertaa mukana suurpiirteisten linjojen vedon sijaan SI:n Football Managerista lainattua tavaraa. Joukkueelle valitaan sekä hyökkäykseen että puolustukseen sopivimman oloinen taktiikka valmiista listoista ja nämä taktiikat määrittelevät myös pelaajien roolit tietyillä paikoilla tietyissä ketjuissa. Kesti oman hetkensä käydä kaikki vaihtoehdot läpi ja löytää järjestelmä joka sopi juuri omalle pelaajamateriaalille. Ensimmäinen mukamas hyvä taktiikka kariutui siihen, että kakkosketjussa olisi pitänyt olla molemmissa laidoissa kahden suunnan hyökkääjä. Ei kiitos, haluan hyökätä. Seuraavassa taktiikassa olisi ollut hyökkäävä kakkosketju, mutta kolmosketjuun olisi ollut pakko laittaa tappelija. Ei kiitos, ei ole käyttöä puhtaalle goonille nykykiekossa. Lopulta löysin kuitenkin joukkueelleni sopivan taktiikan, mutta jälleen jäi kalvamaan sellainen pieni ajatus, että tämänkin olisi voinut tehdä paremmin. Miksi en voi vain määrittää omaa taktiikkaani alusta loppuun? Jos joka taktiikassa nelosketjun miehille saa valita minkä tahansa roolin, miksi kolme ensimmäistä ketjua määritellään ennalta, eikä sen mukaan mitä minä haluan tehdä? Järjetön ratkaisu, vaikkakin helposti korjattavissa.
  Taktiikoista pitää mainita myös se, että Football Managerin tyyliin jokaisen taktiikka opetellaan erikseen. Pelin alussa kaikki taktiikat ovat pelaajille hepreaa, mutta kauden edetessä ja pelityyliin totutellessa alkavat kuviotkin luistamaan. Kuinka hyvin joukkue osaa tietyllä tyylillä pelata, selviää helposti ja nopeasti pelin antamasta arvosanasta (1-5), kuinka tuttu mikäkin tyyli joukkueelle on. Kauden voi nuohota läpi joko yhdellä ja samalla taktiikalla, tai opetelle rinnalle toisenkin pelityylin jos se pääasiallinen ei tunnu purevan ihan jokaiseen vastustajaan. Taktiikan tuttuus toki häviää ajan myötä jos sitä ei käytetä, mutta ainakin itse pidin kahden eri taktiikan pitämistä pelikelpoisena riittävän helppona.
   
 17. Teloch Jäsen

  Joukkueen taktiikoista päästäänkin sitten näppärästi pelaajakohtaiseen säätämiseen. Kuten aiemmin mainitsin, jokaiselle pelaajalle määritellään tänä vuonna oma roolinsa, sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Joukkueen taktiikka määrittelee suuret linjat, eli mitä mihinkin ketjuun kuuluu, ja pelaaja valitsee tämän jälkeen listasta haluamansa tarkemman roolin joka jannulle. Tässäkin tapauksessa peli käyttää 1-5 -asteikkoa määritelläkseen pelaajan kyvyt tietyssä roolissa, joten sopivimmat tyylit löytää helposti yhdellä vilkaisulla, jos ei halua asiaan sen enempää perehtyä. Roolit tosin muokkaavat pelaajan arvoja niin bonuksilla kuin miinuksillakin, joten roolin kuvauksen pikainen lukeminen kannattaa aina. Pientä valituksen aihetta löytyy tosin tältäkin saralta, sillä useiden kymmenien pelituntien jälkeen tuntuisi vahvasti siltä, että koneen itsensä asettamat, täysin päättömät ketjut, taktiikat ja roolitukset toimivat huomattavasti pelaajan itsensä virittelemiä asetuksia paremmin. Vertailupohjana käytin Pittsburgh Penguinsin joukkuetta, jota peluutin sekä omilla että koneen asetuksilla alkaneen 2016-17 kauden. Kuvittelin käyttäväni pelaajia loogisesti, heidän vahvuuksillaan pelaten ja taktiikan näitä vahvuuksia tukien, mutta kompastelin maaliin jossain 20. sijan huonommalla puolen. Vastaavasti kone peluutti ketä sattui, missä sattui ja roolitkin näyttivät aivan käsittämättömiltä, mutta niin vain sieltä poljettiin idän kolmantena runkosarjan päätepisteelle. En voi väittää olevani minkäänlainen mestarimanageri, mutta turhan moni asia tuntuu välillä taistelevan kaikkea logiikkaa vastaan ja pelifiilikset saattavat romahtaa helpostikin kun tapahtumia jää hetkeksi miettimään.

  Yleisellä tasolla pelissä on muokattu joitain pieniä asioita parempaan suuntaan. Pelaajien nykyistä tasoa ja potentiaalia merkannutta 1-5 tähden arvosanojen skaalaa on hieman venytetty tänä vuonna. Siinä missä edellisessä pelissä millään alle kolmen tähden janarilla ei ollut kokoonpanoon asiaa, tänä vuonna pelikelpoiset miehet alkavat siitä 1,5 tähden paikkeilta ja näin ollen todelliset superstarat nousevat entistä paremmin esiin. Kun kyseiset tähdet vielä skaalautuvat pelattavan sarjan mukaan, aletaan olemaan "EA, otapa tästä hokiis mallia" -alueella. Muista pienistä parannuksista on mainittava pelaajien scouttaukseen ja kehitykseen tehty lisäys, joka mahdollistaa joissain tapauksissa suuretkin muutokset pelaajan kehitykseen verrattuna siihen, mitä scoutit ovat kaverista sanoneet.
  Pienet nurinan aiheet taas ovat todellakin pieniä, mutta välillä hyvinkin rasittavia. Miksi en voi filtteröidä pistepörssissä pelkkiä tulokkaita näkyviin? Miksi en voi etsiä tiettyyn rooliin parhaiten sopivia pelaajia mitenkään? Muutamia tämän tason asioita tulee pelissä vastaan aina joskus, mutta tällöin voikin sitten suunnata OOTP:n keskustelupalstalle kertoilemaan visioistaan pelin tekijöille. Helposti toteutettavat ja loogiset ehdotukset tuntuvat päätyvän peliin varsin näppärästi.

  Onko FHM3 sitten hintalappunsa arvoinen, uusi kukkulan kuningas? Toistaiseksi on pakko sanoa ettei pelin rahkeet riitä kruunuun asti. Mahdollisuudet ovat olemassa, mutta OOTP:n into päivittää peliä määrittelee lopputuloksen. Kuukausi-pari ja peli saattaa olla aivan eri kunnossa kuin nyt. Parhaassa tapauksessa sen jälkeen ei tarvitse enää haikailla EHM:n perään. Pahimmassa tapauksessa FHM3 jää torsoksi kun OOTP siirtyy kehittämään seuraavan vuoden peliä. Oma luottoni tekijöihin on edelleen kova, mutta vuosipäivitykset eivät ole ennenkään tehneet pelisarjoille mitään hyvää.
   
 18. rottamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ottawa Senators
  Kiitoksia @Teloch , näillä tiedoilla voikin pelin suosiolla tällä hetkellä jättää ostamatta ja odotella josko sieltä tulisi päivitysten osalta tilanteeseen muutosta.
  EHM:n omalaatuisuuksiin on jo päässyt niin tottumaan, että uuden pelin opettelu vaatii kyllä ehdottomasti sen että päättömyyksiä olisi mahdollisimman vähän.
   
 19. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Kiitos @Teloch. Harkitsin vakavasti ostamista halvalla, mutta eipä tarvitse näin tehdä ja totean että EHM on edelleen se ainoa oikea kiekkomanageri itselleni.
   
 20. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitokset vaan @Teloch kattavasta arvostelusta :)

  Juu kyllä jää minullakin tämä ostamatta ja EHM:n pelaileminen jatkuu. Toivottavasti joskus joku taho pystyisi tekemään vakavasti otettavan kilpailijan EHM -pelille.
   
 21. SharksAttack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, KalPa, Sport
  FHM 3:n saisi nyt puoleen hintaan. Mietin kannattaisiko se ostaa.
   
 22. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Saako tässä aloittaa pelaamisen menneisyydestä? Siis esimerkiksi Oilersin dynastian pitämisestä kuosissa...
   
 23. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Kyllä onnistuu ja ei muuta kuin ennätykset uusiksi.
   
 24. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Kappas. Juuri tällainen "pidetään kiekko Hartfordissa" tai "Jotain muuta kuin Gary Leeman" kiinnostaisi kaikista eniten. Ehkäpä tälle pitää antaa mahdollisuus.

  Onhan tuossa EHM:ssakin jotain vanhempia tietokantoja, mutta ei ihan vapaasti valittavissa.
   
 25. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Kumpi näistä nyt kannattaa hommata? Tämä vai tuo EHM