Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Franchise Hockey Manager 3

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Parker27, 24.09.2016 klo 06.28.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Jos näiden kahden välillä arvot, niin ehdottomasti EHM.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  En ymmärrä. Pitkästä aikaa lähdin taas pelaamaan, kun päivityksiäkin paljon tullut. Ensimmäinen kausi Tutolla takana. Vapaiden pelaajan markkinat alkavat ja signaan vahvistuksia joukkueeseen. Sitten nämä jo signatut pelaajat alkavat siirtymään toisiin seuroihin ilman siirtokorvauksia tai mitään, ikään kuin olisivat vapailla markkinoilla vieläkin. Siis mitä vittua?!?
   
 3. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onko tässä Suomen liigan pelaaminen uskottavampaa kuin EHM:ssä? Eli ensinnäkin, pysyvätkö rosterit realistisina?
   
 4. Teloch Jäsen

  Lokakuun 6. päivä julkaistaan pelisarjan seuraava osa. Hetken pohdin uuden ketjun tekemistä, mutta ainakin ennakkotietojen mukaan peliin on tulossa kovin vähän mitään uutta ja mainitsemisen arvoista. Ajantasaiset rosterit ja Vegasin joukkue mukana, tottakai, mutta noin muutoin suurin juttu taitaa olla jonkinlainen challenge mode, mikä kuulostaa ainakin päällisin puolin täysin turhalta lisäykseltä. Pelaajille/ketjuille tulee kemiat mukaan, mutta viime vuotinen sählinki roolien kanssakin jäi sen verran puolitiehen, että hieman pelottaa miten tämä tulee toimimaan. Tilastonikkareille plussana entistä kattavemmat tilastot, mitä tuokaan nyt sitten ikinä tarkoittaa. Johan ne tärkeimmät ja vähemmänkin tärkeät statsit olivat mukana.
  Eiköhän tämäkin ihan support-hengessä tule hommattua, mutta odotukset ovat vähintäänkin maltilliset.
   
 5. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Itsellä peli menee kyllä ostoon tälläkin kertaa. Odotukset eivät ehkä niin korkealla ole kuin kolmen ensimmäisen version kanssa mutta katotaan mitä tuleva tuo. Mutta tämän genren pelejä on niin vähän että pakko antaa tukea.

  http://www.ootpdevelopments.com/board/showthread.php?t=281549 Pelin tekijöiden foorumilta löytyy lista uudistuksista. Kannattaa tsekata ja vaikuttaa kyllä hyviltä asioilta.