Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Forssan Palloseura 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Viltin Varapakki, 14.03.2016 klo 16.50.

 1. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Onko jollakulla muuten tietoa, että mitä konkreettista tuo HPK-yhteistyö Forssan Palloseuralle tuo? vai onko vaan sananhelinää koko yhteistyö?
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Voisin näin ulkopuolisin silmin veikata, että yhteistyö on jokseenkin samanlaista kuin SaiPalla ja Ketterällä. Imagollisesti hieno juttu, mutta keskittyy enemmän Nuorten SM-liigan (HPK-A) ja Mestiksen (FPS-A) välillä nähtäväksi pelaajaralliksi.

  Liigan ja Suomi-sarjan hajurako, kun ikävä kyllä on edustustasolla ”hieman” liian suuri, jotta liigaseura näkisi oikeasti järkeväksi lähettää oman sopimuspelaajansa kahta sarjaporrasta alemmas hakemaan peliaikaa saati kehittymään.
   
 3. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Eli ensimmäinen piste sananhelinälle. Olisihan se yltiöoptimistista odottaa, että HPK laivaisi ylimääräiset pelaajat Forssaan pelaamaan Suomi-sarjaa, kun Mestiksessä on joukkueita, jotka tarvittaessa pystyvät "lainoista" jotakin jopa maksamaan.
   
 4. Zigismund Jäsen

  Emil Ström näyttäisi siirtyvän KeuPaan try-outille. Yhden nähdyn pelin perusteella ei mikään menetys. Rupee vaan pelaajat loppumaan kesken jo hyökkäyksestäkin.
   
 5. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Ville Kivilä on hävinnyt FPS:n pelaajalistoilta. Mikäs mahtaa olla pakiston "konkarin" tilanne?
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Osaisikohan täällä joku kertoa tulevan viikonlopun Forssan turnauksen aikataulusta jotain tai vihjata jokin hyvä linkki?
   
 7. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
 8. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Kivilä on armeijassa parhaillaan ja uran jatko mietinmässä, siinä lienee syy listalta poistumiseen.
   
 9. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
 10. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Toi on kyllä harmillinen homma... Kuinkahan mahtaa käydä Fopsin A:ssa pelanneiden, löytyykö joukkuetta mistään?
   
 11. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Kyllähän seudulla joukkueita on, jos pelaaminen vain kiinnostaa. Miesten sarjoissa Somero, Forssa, Jokioinen, Urjala, Salo, Loimaa. A-junnujen joukkueista en jaksa ottaa selvää, mutta tuon ikäinen pystyy helposti vetelemään jo miesten sarjoissa. Varsinkin kolmosessa. Onhan se toisaalta sääli ettei Forssan kokoisessa kaupungissa saada joukkuetta kasaan.
   
 12. Big Bear Jäsen

 13. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Lainaus:
  Koominen ja koominen. FoPS:ssa on jo pitkään ollut harrastajamäärät laskussa. Tämä on suoraan seurausta sille. Eikä A-junnuja välttämättä muutamaan kauteen ole tulossa. Täksi kaudeksi -98 syntyneet nousivat A-ikäisiksi. FoPS:n A:han ei tullut ainuttakaan. Sekä jo A-ikäiset -96, -97 ikäluokkaa on ainoastaan n. 10 peluria, heistä n. puolet pelasivat jo sekä edustuksen että A:n pelejä. Paha siinä on yrittää joukkuetta kasata. Se, mitä arvoa yhteistyösopimuksella HPK:n kanssa on, ei oikein ole mulle auennut. Olin siinä luulossa, että kun kerhon A lyö joukkueensa lukkoon, niin rannalle jääneet ohjataan FoPS:n A-junioreihin pelaaman Mestistä.
  Sarja on hyvätasoinen mutta myöskin kallis. Joukkueiden budjetit liikkuvat luultavimmin 40 000- 70 000 € maastossa, josta tulee pelaajaa kohti mojova summa.
  Tuskin kerhon junnut olisivat tänne kausi maksua maksaneet, eli taisi kuitenkin käydä niin, että maksajia ei vaan ollut riittävästi.

  Aiemmin kun ympäristökunnissa ei ollut jäähalleja, niin he ketkä halusivat pelata tulivat Forssaan. Nyt heillä on omat joukkueet. Sitä sopii sitten kysyä miksi ei nuorten mestis heitä kiinnosta.
   
 14. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Lainaus:
  Loimaalle ainakin on yks hyökkääjä ja maalivahti tullut. Luultavasti muutama tulee kokeilemaan.
   
 15. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Turnaus käynnissä Forssassa, ja FPS:llä vahva aloitus. 3-1 voitto. Kaksi peliä jäljellä vielä. Jos mahdollista niin raporttia turnauksesta mieluusti illalla lukisin jos joku palstalaisista on ollut paikan päällä.
   
 16. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Palloseuran kotisivut uudistuneet uudelle kaudelle melkoisesti, On videohaastatteluja ennakoissa ja eilisessä raportissa valmentaja Asko Rantasen äänikommentit.

  Forssan Palloseura|
   
 17. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Sarja-avaus : VG-62 - FPS 2-4 (0-2,2-1,0-1)

  Avauskympillä Palloseura painoi kiekkoa kohti VG-62:n päätyä. Miska Niemi pääsi yrittämään hyvästä paikasta mutta Juuso Ikonen torjui. Eetu Moberg laukoi erän puolivälissä terävästi mutta Ikonen kesti. Toisessa päädyssä Henri Viitala torjui varmasti Naantalilaisten yritykset. Teemu Karjalainen laukoi hyvästä paikasta mutta ohi.
  Avausosuma syntyi ajassa 11:30. Jukka-Pekka Kurtelius syötti ja Viljami Vahlsten tykitti kiekon verkkoon. Pari minuuttia myöhemmin vieraat ottivat 0-2 johdon, Juuso Hämäläinen toi kiekon siniviivan yli ja Joni Vuorela laukoi 0-2. Antti Salonen sai myös syöttöpisteen. 15 minuutin kohdalla VG:n Kaarlo Kopiloff taklasi Teemu Karjalaista polvella. Palloseura ei kuitenkaan päässyt ylivoimalle kun Niemi kävi hieman muistuttamassa Kopiloffia mitä kaukalossa saa tehdä. Erä vieraille 0-2.

  Erän alussa oli heti forssalaisittain ilouutinen sillä Karjalainen , joka ei pelannut enää avauserän lopulla, oli pelikuntoinen. Toisen erän alkupuolella VG-62 pääsi ylivoimalle kun Niemi joutui jäähylle. Naantalilaiset onnistuivat tekemään kavennuksen ruuhkan takaa siniviivalta Kevin Kallosen laukauksella ajassa 24:57.
  Palloseura iski kuitenkin takaisin ajassa 26:12. Salonen syötti ja Erik Nilsson sijoitti numeroiksi 1-3.
  VG-62 kavensi numeroiksi 2-3 ajassa 33:09 , siniviivalta b-pisteeseen noussut Kallonen jälleen maalintekijänä. Sakari Nurmi syötti hyvin kulmasta . Maalin jälkeen peli pyöri pitkiä tovia Palloseuran päädyssä mutta Viitala torjui hyvin. Erän viimeisellä minuutilla Palloseura kuitenkin pääsi pyörittämään VG:n päätyyn mutta Ikonen torjui Raitis Pujatsin yrityksen.

  Kolmannen erän alussa Palloseura pääsi yrittämään 4 minuuttia ylivoimalla mutta Teemu Karjalaisen tolppavetoa lähemmäksi ei päästy.
  Miska Niemi karkasi pian tämän jälkeen läpiajoon mutta nosti yli.
  Erän puolivälissä FPS sai uuden ylivoimamahdollisuuden kun Kallonen lähti kampituksesta jäähylle. Tälläkertaa pelattiin maltilla, Teemu Karjalainen syötti maalin takaa ja Jeffrey Lawman tinttasi 2-4 osuman etukulmasta ajassa 51:23.
  Lopussa VG-62 otti aikalisän ja Ikosen pois luukulta mutta FPS kesti loppuun ilman takaiskua. Tuloksena mukava avausvoitto numeroin 2-4.
   
 18. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Lainaus:
  Aivan loistavat sivut, onnistunut uudistus. Isot peukut tekijöille. Jatkakaa samaa hienoa linjaa.

  Eilinen kotiavaus takana ja eka erä aivan suvereenia palloseuran hallintaa. Pelin edetessä vastustajalle annettiin turhaa otetta. Niin kuin valmennuskin asian kiteytti, jahka ensimmäisen erän taso säilyy koko 60 min, niin paha on FPS:aa voittaa. Olin kyllä tyytyväinen ensimmäisen erän tyyliin.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Nyt sai FPS sellaisen pelaajan riveihinsä, jonka olisin ehdottomasti halunnut nähdä tällä kaudella titaanipaidassa (FPS:n kotisivujen uutinen).

  Uskoisin Eetu Salmelan olevan erittäin pätevä vahvistus pakkiosastolle ja hänen nousevan pelituntuman karttuessa suureen rooliin Asko Rantasen luotsaamassa forssalaismiehistössä.
   
 20. Zigismund Jäsen

  Hyvä, että puolustukseen saatiin vahvistusta. Uskon myös, että kyseessä on varsin pätevä pelimies Suomi-sarjaan. Vielä, kun Baca palaa kokoonpanoon niin ei tarvitse peluuttaa kaikkia Crystal/Pehkonen/Mikkola kerralla.
   
 21. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Baca kun vaan pysyis kehissä. Seuraavasta hönöilystä taitaa tulla jo useampi peli penaltia! Joka tapauksessa pakisto näyttää nyt okein hyvältä.
   
 22. Zigismund Jäsen

  Tommi Takaveräjä palaa FPS:ään! Alkukauden oli KeuPa HT:n mukana, jossa viiteen peliin tehot 0+1. Viime kaudella FPS:ssä yli piste per ottelu, joten todella tervetullut vahvistus hyökkäykseen. Vielä yksi kausi Suomi-sarjaa, niin eiköhän se Mestis-paikkakin sieltä aukene!
   
 23. Poppariosasto Jäsen

  Hallilla kuulunut huhua, että Viitala olisi saanut sopimustarjouksen ulkomailta, ja olisi myös itse halukas(?) lähtemään. Osaako joku sanoa jotain tietoa tähän huhuun liittyen? Melkoinen takaisku olisi FPS:lle Viitalan lähtö.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2016 klo 17.29
 24. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Harmin paikka jos Viitala on lähdössä. pelannut hyvän kauden. Mielestäni kuitenkin pitäisi päästää lähtemään. Suomi-sarjassa ei tilille pääse. Ulkomailta voisi pienen tilin tehdäkin ja saisi myös hienoja kokemuksia.
  Tilalle tarvitaan ehdottomasti korvaaja.

  Tämän illan pelussä vg oli aivan vastaantulija. Fps oli vaan niin paljon parempi. vyörytystä 4:llä ketjulla. ainoastaan vg:n maalivahdin hyvä peli esti murskalukemien synnyn.
   
 25. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS