Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Forssan Palloseura 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Viltin Varapakki, 14.03.2016 klo 16.50.

 1. herra 63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan palloseura
  Asko on kyllä sellanen äijä että siinä lämäritilanteessa 99,9% pelaajista olisi viety paareilla pois mutta Ake luisteli omin voimin pois jäältä. Nyt on taas erilaista täpinää meikäläisellä kuin viime kaudella kun uutisia kasaamisesta ei meinannut kuulua ollenkaan,

  Ja Mauri-Antero, mitä luottosi Willmannin tekemisiin tulee niin ei Wilu osallistunut viime kauden joukkueen kokoamiseen.
   
 2. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Olenkin kohdistanut kritiikkini Wilua kohtaan lähinnä pelin ulkopuolisiin seikkoihin. Tästä päästäänkin kätevästi talous aiheeseen. Johtokunnan jäseninä istuu myyntipäällikköä ja toimitusjohtajia eri alojen yrityksistä. poimintana esim. Marko Tuomola, joka pyörittää 18 milj. euron liikevaihdon Jokioisten maarakennusta.

  Muutaman pitkän linjan kannattajan kanssa on tullut pohdittua, että onko osa johtokunnan henkilöistä vain nimellisesti mukana toiminnassa, eikä tuo ollenkaan omia bisnes- visioitaan Palloseuran hyväksi.
   
 3. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Onko tietoa onko huomiseen try-out tapahtumaan minkä verran tulijoita?

  Jos joku huomenna hallille erehtyy niin voisi vaikka laittaa jonkinnäköistä scouting reporttia tulemaan...
   
 4. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  No oliko try-outeilla minkä verran pelaajia ja ennen kaikkea keitä siellä pyöri? Ilmeisesti kuitenkin sen verran väkeä ollut, että jonkinnäköinen harjoitusottelukin on saatu aikaan...
   
 5. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  8 muualta tullutta. A-junnuja Kerhosta ja Lukosta. 2-divari pelaajia (HC Giants , Rockets, Lämärit)ja 1 suomisarjaa pelannut maalivahti jonka taidot tunnetaan. Loput viime kauden joko edustuksen tai A-junnujen pelaajia.
   
 6. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Jostain kauttarantain kuulinkin, että Petu oli ollut antamassa taidonnäytteen...Saas nährä riittääkö taso =)
   
 7. Hana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fopsi
  Allekirjoittaneelle kävisi Petun paluu Palloseuraan!
  Vaikkakin itse tullut aina kritisoitua Petua, niin männä kaudella tuli kyllä Petua ikävä isolla kädellä!!
   
 8. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Ja sen verran saanut lisää kaivettua tietoa, että ilmeisesti Juuso Hämäläinen on ollut yksi näistä Lausin mainitsemista HPK:n junnuista.

  Eliteprospects.com - Juuso Hämäläinen (Linkki Eliteprospectsiin)
   
 9. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko Valmentaja S.Immosen jatkusuunnitelmat selvinnyt? Missä jatkuu miehen valmennusura?
   
 10. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Myös Forssan Palloseura on aktivoitunut sopimusrintamalla

  Uusina pelaajina tulee puolustaja Joona Tala (Lukko A) ja hyökkääjä Juuso Hämäläinen (HPK A)

  Jatkajia ovat maalivahti Joonas Laaksonen, puolustajat Ville Kivilä ja Joel Lehtonen. Hyökkääjistä puolestaan jatkaa Mikko Jaakkola.

  Ei näillä vielä kuuhun mennä, mutta nyt on pää avattu...
   
 11. Zigismund Jäsen

  Jeffrey Lawman jatkaa Palloseurassa. Hieno homma. Tuli kesken viime kauden mukaan joukkueeseen ja otti paikkansa joukkueesta (16ott. 7+2). Uutena miehenä hyökkäykseen liittyy sarjaporrasta alempaa, Loimaan Rocketsista Miska Niemi. Raamit on ainakin kohdallaan, 190/97. Osaisiko @Bisons77 kertoa millaisen pelimiehen FPS saa? Alakenttien voimahyökkääjä?
   
 12. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Lainaus:
  Miska osaa tehdä paljon tehoja,luisteleva, taklaa jne oikeastaan mitä vaan
   
 13. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Polkukone Ahlgren suuntaa hiekkasärkille, Takaveräjä try-outilla KeuPassa. Onko muita viime kauden pelimanneja liikahtanut jonnekin suuntaan?
   
 14. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Eetu Moberg ja Joni Vuorela Palloseuraan!

  Oma kasvatti Moberg palaa vihreäpaitoihin Hämeenlinnassa vietettyjen vuosien jälkeen. Viime kaudella Moberg oli HPK:n A-junioreiden kapteeni ja keräsi 48 ottelussa tehot 2+2.

  Vuorelallekin Forssa on tuttu paikka muutamien junnuvuosien myötä. Vuorelalta löytyy Suomi-sarjakokemusta, sillä pelasi 12-13 kaudella Salon Kiekkohaissa. Viime kausi meni Vierumäellä nuorten Mestiksessä, jossa syntyi 30 pojoa 32 ottelussa.
   
 15. Hana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fopsi
  Myös "Pikku Kiupa" Samuli Rahikainen suuntaa hiekkasärkille. Taitaa jotain taikaa olla tuolla hiekkasärkillä, kun sinne on tunkua..
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  HPK ja FPS ovat kuulemma sopineet yhteistyöstä, joten muualle lähteneiden tilalle varmaan HPK:n suunnasta tulee nuoria.
  Tämä siis HPK:n ketjusta pongattua.
   
 17. tootsi Jäsen

  Lainaus:
  Ja myös Ville Lehtonen samaan suuntaan. Minkälaisista pelaajista kyse (Rahikainen ja Lehtonen)?
   
 18. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
 19. Zigismund Jäsen

  Lehtosen lisäksi myös Kasper Elo voidaan siirtää lähteneiden listalle, suuntana Joensuu (try-out). Nyt näyttäisi siltä, että viime kauden kymmenen parhaan pistemiehen joukosta jatkaa ainoastaan Vahlsten.

  Kauhean valoisalta ei tällä hetkellä näytä. Yhteistyötä ruvetaan tekemään HPK:n kanssa, mutta eipä sieltä taida hirveää liikehdintää olla Suomi-sarjaan. Helppoa ei tule olemaan Rantasen avauskausi valmentajana.
   
 20. Statler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broad street bullies
  Toivotaan, että saisivat muutaman kokeneemman pelurin , sekä hyökkäys- että puolustuspäähän. Kovin nuorelta joukkue tällähetkellä näyttää. Tosin, uusilta nuorilta on ainakin yritystä tulossa, mitä ei viime kauden joukkueella aina ollut. Kaikkia lähtijöitä ei tule kyllä ikävä. Lehtosen lähtö on paha menetys. Elonkin olisin mielellään nähnyt joukkueessa. Hän kuitenkin yrittää sarjaporrasta ylöspäin, joten toivotaan että homma jokipossa natsaa.
   
 21. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Mielenkiintoista kyllä nähdä minkänäköistä liikehdintää tulosuunnassa HPKn kanssa tehty yhteistyösopimus aiheuttaa. Kun katsoo esim. viime kauden HPKn A:n kokoonpanoa, on siellä muutamia joko täksi kaudeksi "yli-ikäisiä" tai viimeisiä junnukausiaan aloittelevia pelimanneja. HPKn intresseissä olisi varmaan saada näille jonkinnäköistä kokemusta aikuisten peleistä. Junnujen liigassa pelanneet pelaajat ovat kautta linjan todistaneet pärjäävänsä Suomi-sarjassa, joten FPS:n kannalta tällainen pelaajaliikenne on kilpailullisessa mielessä hyväksi. En oikein usko, että Hämeenlinnasta mitään liigatason jo saavuttaneita pelaajia Forssaan irtoaa. Ja vaikka irtoaisikin, niin onko 1-2 ottelun lainoista sitten hyötyä, edes Suomi-sarja tasolla?
  .
  Heitetään nyt muutaman kenttäpelaajan nimikin sitten ilmoille, mitä hätäscouttauksella löytyi. Tiputin suosiolla pois ei-hämeenlinnalaiset pelaajat, joilla Hämeenlinnassa on vain yksi kausi. Kaikki nimet ovat puhtaita heittoja, vailla mitään tarkkaa tietoa.
  Jimi Jalonen
  Mikko Saikkonen
  Eetu Salmela
  Miska Alakoski
  Tommi Harainen
  Harri Kainulainen
  Teemu Karjalainen
  Niko Lahtinen

  Kaikki linkit vievät Eliteprospectsin pelaajakortteihin

  Toisaalta tämä yhteistyösopimus tekee FPS:n varteenotettavaksi vaihtoehdoksi sellaisille pelaajille, jotka yrittävät tehdä jääkiekosta edes jonkinnäköisen ammatin. Vedät vuoden hyvällä tasolla Suomi-sarjaa ja kokeilet Mestikseen, ellet jopa suoraan Liigaan, ei tämäkään mahdotonta ole. Jännä kyllä nähdä tämän HPK-FPS yhteistyön vaikutukset...
   
 22. Asleri Jäsen

  Onko kenelläkään Lintosesta mitään tietoa?
  Olen kuullut huhua, että torjuminen palloseurassa kiinnostaisi. Ja oli myös try-outissa mukana...
  Toisi kyllä paljon varmuutta maaliin!
   
 23. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Ainoa tieto mikä minulla on, on että Lintonen olisi käynyt try-out tapahtumassa. Eiköhän tämä osoita, että mielenkiintoa Forssaan palaamiseen löytyy. Jos siis try-out tapahtumassa on ylipäätänsä ollut.

  Mutta mutta! Tällä viikollahan sieltä taas tippuu lisää nimiä. Niitä kuuluisia ykköskorin miehiä tarvittaisiin kyllä lisää jos pudotuspeleihin mielitään. Mielenkiinnolla odotan myös kuinka herrojen Elo ja Takaveräjä try-outit sujuvat ja minne sitten lopulta suuntaavat.

  Sitten vielä se, että viimekaudella esiintyneitä pelaajia on vielä vino pino ilman sopimusta. Vasara, Veijola ja Vento olisivat tärkeitä jatkajia. Linkomaan jatko kelpaisi myös, jos saa itsensä kuntoon. Hyökkääjistä tulisi kiinnittää ainakin nämä viime kaudella debytoineet omat pojat. Jos Lintonen ei Forssaan tule, on Pohjoseen jatko elintärkeä.

  Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Allekirjoittaneella on kova luotto Akeen, joka ei takuulla löysäilijöitä katsele. Tulee sieltä sitten ketä tahansa niin uskon, että ensikauden joukkue on moninkerroin sitkeämpi kuin viime kauden joukkue.
   
 24. Asleri Jäsen

  Mulla on se käsitys ettei se ole Lintosesta kiinni, vaan seurasta...Ja Pohjonenkin on ilmeisesti lopettamassa ja vahvojen huhujen mukaan olisi menossa Liekkeihin. Mutta huhut on huhuja, olisi hieno nähdä molemmat herrat vielä aitiossa ja Valtonen vielä varalla!!

  Luottamus Akeen ja Kuloseen on kyllä kova, kunhan saavat kelvollisen nipun ensin kasaan..Toivottavasti myös yleisö löytäisi takaisin hallille!!

  Tulevaa kautta odottaa pitkästä aikaa innolla jo näin kesän alussa!!
   
 25. Hana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fopsi
  Pari uutta sopimustahan sieltä sitten tulikin. HPK:n A-nuorista sentteri Teemu Karjalainen ja laituri Miska Alakoski.
  Tuo maalivahti tilanne kyllä tällä hetkellä vielä mietityttää. Ykkös veskari tarvii ehdottomasti vielä saada! Lintonen mikäli vihreän nutun pukisi ylleen olisi erittäin hyvä uutinen. Allekirjoittaneelle sopisi enemmän kuin hyvin.
  Tulevaa kautta odotellaan suurella innolla. Tekeminen näyttää nyt sen verran hyvältä, et allekirjoittanut innostui maksamaan palloseuran jäsenyyden tulevalle kaudelle!